11113
\'NBA\'
  • Hentes Bill #2232
    Marbury na
  • Hentes Bill #2231
    lol, mi van ezzel a Mayburyval?
  • Hentes Bill #2230
    remélem most elhúz usa
  • Hentes Bill #2229
    nemtom, de most meg Iverson bénázik
  • KG21
    Marbury a multkori 14/2 után megtanult dobni?
  • Hentes Bill #2227
    mint vmi yeti úgy néz ki :P
  • KG21
    az álla meg olyan hegyes, hogy ölni tudna vele :P
  • Hentes Bill #2225
    vizuális fegyver :D
  • Hentes Bill #2224
    az a szőrmók? :P
  • KG21
    1 pont, hát ez eszméletlen jó meccs. Duncannek faultproblémái lehetnek, mert alig játszatják, Gasolt pedig más nem tudná megfogni.
  • Slow
    duenas :)))) ásztáqrva :) vizuális fegyver :)
  • KG21
    lol hogy néz ki ez a Duenas :DDD Enyhe akromegália tünetei vannak :D
  • Slow
    ja már látom, nem Jefferson fogja, hanem azt a detroitos 2wallace féle védekezést akarják nyomni ellene, csak nem annyira megy :)
  • KG21
    Gasol durván nyomja, nem értem miért nem fogatják Duncannel.
  • KG21
    jók ezek az amcsik most, ez meglepő nekem is
  • Slow
    na ez izgi lesz...:)
    2 hete még azt mondtam volna, hogy tudi spanyol győzelem, de most mintha kezdene csapat-formát ölteni az usa..
    az öreg Brown megtörte a jeget? :)
  • Slow
    NBA 3-as vonalról ;)
  • KG21
    ja, milyen brutálisan szórják, még jefferson is bedobja :)

• Slow
    Jefferson fogja Gasolt??? :)))
  • Hentes Bill #2213
    Maybury honnan dobott 3ast az előbb :)
  • KG21
    meg eurosporton is
  • Slow
    TVE-n is megy (spanyol)
  • KG21
    Gasol Odom mellett tök lazán zsákol, 7-7, jó lesz ez :)
  • KG21
    Duncan rögtön bevágott 2 kosarat is+ egy büntit :)
  • KG21
    nanembaj, beograd 2-n már megy is a meccs, és ők sosem kapcsolgatnak el
  • Slow
    de hát ez egy NBA topik, itt nem való arról vitatkozni, hogy ki mit szeret nézni, mert az itt egyértelmű...
    5tusát...:P
    (Az öttusánál nincs unalmasabb
    A nézők háromnegyedét - öt főt - már el kellett szállítani az öttusa helyszínéről, a halódó sportág ugyanis annyira unalmas, hogy nézése már egészen rövid távon szervi elváltozásokat okoz. Tényleg, igazán lelkes magyarszurkolók vagyunk, ha azt halljuk, Mizsér, még ma is mocorogni kezd rajtunk a forrónadrág, Balczót megkönnyezzük, a nappalinkban természetesen Fábiános gigantposzter van a falon, de attól még sajnos tény, hogy ez egy nézhetetlen sportág. -INDEX-)
  • Slow
    na ja, most látom az =26]INDEXen, hogy öttusa megy alatta, úgyhogy lesz elkapcsolás, az tuti...
    viszont az úszás nem tart sokáig, remélhetőleg gyorsan visszakapcsolnak...
  • Serpa
    az amcsi kosarasok sem nyújtanak vmi egett rengetőtt, mint ahogy régen.

nézzen mindenki amit akar.
  • Slow
    nézegessétek ti is:
    http://www.mob.hu/cgi-bin/index.php?main=athen&file=belso/athen/at_26.html
    én már belezsibbadtam, de úgy látom nincs semmi program alatta...

ti hol nézitek a programot egyébként? (MTV honlapja nevetséges...)
  • KG21
    engem meg jobban érdekel a világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának legszínvonalasabb tornája, mint mondjuk egy ping-pong pl, ahol a selejtezőkben szerencsétlenkedik vmi magyar. De ez csak egy példa volt, még korábbról.
  • Serpa
    hát nem tudom ...
    de engem jobban érdekelnek a magyarok, mint bmilyen más "STAR" csapat.
  • KG21
    fákk, ettől féltem.
  • Hentes Bill #2200
    az lehet, mert ha jól vágom öttusa is most zajlik
  • KG21
    most néztem, még szerencse, hogy a kézimeccsünk pont utána jön.
  • KG21
    attól félek, ha befittyen valami magyar érdekeltség, elkapcsolnak, mint eddig is :(
  • Hentes Bill #2197
    hú de jó lenne, ha tényleg végigtolnák a emccset
  • KG21
    13:45 -től (elvileg) végre adja végig az m1 az USA-Spanyolo. meccset

Hajdu B. Pista mondta, neki még hiszek. Gasolt Duncan bizonyosan leszedi majd a pályáról, az a kérdés a többi amcsi képes lesz e jó százalékkal dobni, vagy marad a szokásos fakezük.
  • KG21
    most nézem a jugón az angola elleni meccset, nagyon szétszedik őket, és most még a triplák is mennek eddig, érdekes...
  • Slow
    én most letöltöttem és megnéztem végig a lit-usa meccset és eszembe jutott pár dolog...
    a litvánok nagyon jók, rettenetesen összeszokott csapat látszatát keltik, biztos kezűek és még egész jól cseleznek is...
    az amcsik be vannak tojva valamiért, tök tiszta helyzeteket nem vállalnak el, középtávolit, 3-ast szinte alig próbáltak dobni, szinte csak betörésre mennek...
    amit eldobnak az is pöcsölős, önbizalom-mentes...:)
    nem látom az elképzelést ebben a csapatban, pedig sokakkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem rossz emberállomány, csak nagyon streetball-os ahogy nyomják...
    tény, hogy vannak náluk jobbak, de ebből a csapatból többet kéne kihúzni sztem...
    nemtom, vagy Brown nem bír velük, vagy nem hajlandóak(tudnak) csapatban dolgozni, de olyan érzésem volt, mintha soha az életben nem edzettek volna együtt

másik, hogy döbbenet, hogy amikor az égvilágon mindenki tudja, hogy Jasikevicius milyen jól dob, nem kapott "kullancsot", csomószor dobott tök tisztán...
    ha valami hiányzik ebből a rémteam-ből az nem Shrek (kb 5 perc alatt kipontozódna), hanem BenWallace, Prince (védőnek), egy jól dobó irányító és kész...

másik, hogy a bírók rettenetesen fújnak, sztem ezügyben kell még sokat fejlődni az amerikán kívüli kosárlabdának sokat...
  • Hentes Bill #2193
    láttam