11113
-
#2192 Nem csak az.
1 perc alatt 10 pont. LOL
3 tripla egy bunti -
#2191 hát csak a végét láttam, az utolsó 2-3 percet, amit letolt az m1. nem volt semmi az a három 3 pontos a végén -
#2190 bevallom én nagyobb zakót vártam, annyira nem égő ez a 4 pont. Sztem így is az eddigi legjobb teljesítményt nyújtották az amcsik, Jefferson is végre betalált kintről, eddig ez nem volt rá jellemző 20 pont, 5/3 tripla. Rajta kívül Duncan, Odom, Iverson is jól nyomták, Marbury viszont szégyen gyalázat 14/2-t dobott a mezőnyből, szvsz rajta ment el a meccs. -
Grenzjager #2189 még a végén suttyomban hazasunnyognak a jenkik -
Grenzjager #2188 -
#2187 Jacikevicius isten modjara jatszik. 2 percel a vege elott Livania-USA 91:87 -
#2186 aki 3. személyben nyilatkozik magáról ezt érdemli :)
amúgy én nagy spielernek tartom Carmelot, egyszer klasszis játékos lesz, de még kevés sztem ehhez a szinthez. -
#2185 Viharfelhők Anthony körül
2004. 08. 20.
„Nem veszi észre, mit akarunk csinálni. Nem nagyon fogja fel, mivel próbálkozunk. Ez már a viselkedéséből is jól látszik, csakúgy mint a játékából.” A fenti mondatokat Larry Brown mondta Carmelo Anthony-ról. A denveri újonczseni láthatóan nem tud beilleszkedni az olimpiai csapatba, és lassan kegyvesztetté válik. Az ausztrálok ellen már csak két percet volt a pályán – de ebben sem volt sok köszönet. Alig három másodperccel a beállása után egyből elsütött egy reménytelen hárompontost, majd róla szerzett kosarat az ellenfél. A szenvedését egy homállyal fejezte be, majd csak hosszas unszolásra volt hajlandó csapattársaival együtt ünnepelni a győzelmet. A hozzáállása nemcsak a meccseken kriminális: egy szemtanú szerint a válogatott edzésén is kilátástalanul lézengett a pályán…
info: nba1.hu -
#2184 vagy nem szabad az amcsiknak drukkolni? (csak a kosárban szurkolok nekik, de tényleg ) -
#2183 jóvanna, egyet értek, hogy ez már közel sem dream team, de azért illene megnyerniük az olimpiát -
#2182 Szivesen -> "Hiaba van rajtad ez az éti csiga effektus, attol meg ez az Amerikai csapat nem hogy meg a Dreamteam (amugy is egy undorito dolog,ahogy maguktol elvannak telve) nevet nem erdemlik meg, de meg azt sem, hogy sztaroljak oket.
A 92es csapat nem dobott 100 alatt, es egy csapat se kapott ki 20-nal kevesebbel, de ezek orulnek ha eppenhogy szoros merkozesen nyernek."
-
#2181 na azért zsákolni azt tudnak, el kell ismerni, tetszett is a sok bazárimajom mutatvány, de a kezük még mindig fából van (17/3 tripla) -
#2180 köszi a hozzászólást -
#2179 marmint miben ?
Abban hogy ellehetett rajta szundizni ?
Ez egy nagy szar Amerikai valogatott es ezen nincs mit vitazni. -
#2178 Jaja, az a nagy baja ennek a válogatottnak, hogy szarul lett összeválogatva. Nincs senki, aki bedobná a középtávoli-távoli tempókat, így egy kemény zónával nem sokat tudnak kezdeni. -
#2177 ehhh, utolsó negyedben már tényleg olyan dream team-re emlékeztető játék volt -
Grenzjager #2176 GO OZZIES!!! -
#2175 Felidoben az Ausztralok 3-al vezetnek.
Mar vezettek 13 ponttal is de a birok akkor elkezdtek ovni a , Nightmare Team-et -
#2174 itt már sosem lesz világverő dream team, mert a világ megtanult kosárlabdázni. Én azt mondom, ha eljött volna a legjobb csapat, akkor sem tudtak volna aranyat nyerni, mert ezek az egyénieskedő sztárok képtelenek igazi csapatot alkotni.
Inkább jókezű kiegészítőembereket kellett volna hozni, akik nem akarnák egyedül megnyerni a meccset. Gondolok itt pl Mike Miller, Szczerbiak, Jim Jackson féle játékosokra, akik nem nagy nevek, de ha megkapják üresen kegyetlenül beverik a triplát. Az ilyen típusú kiegészítőemberek hiányoznak, nameg a sok ifjonc helyére nem hinném, hogy nem akadtak volna tapasztaltabb, kevésbé atletikus, de jobb kezű játékosok. -
#2173 csak te reméled, hogy kiesnek -
#2172 Remeljuk is hogy nem lesz.
JO lenne ha mar elbucsuznanak a 8 kozott, mint ahogy tettek a VB-n. -
#2171 hát így nem. én továbbra is azt mondom, hogy szégyellje magát az összes játékos, aki lemondta az olimpiai részvételt Garnettől-O'Nealig. de jó lett volna egy világverő új Dream Team -
#2170 amúgy a meccshez visszakanyarodva a legnagyobb betli ezúttal Jefferson teljesítménye volt, 21 perc alatt 7/0 a mezőnyből, 0 pont Nagyon túl van az a srác értékelve sztem...
Iverson dobta ugyan a legtöbb pontot (17) de ő is csak 14/4 a mezőnyből, szal így nem lesz arany. -
#2169 jah, az lehet :D -
#2168 nem szidtam, csak a festékben erőlködés legnevesebb képviselőjeként említettem meg. Amúgymeg ha itt lenne, ezek a bírók 1 negyed alatt kipontoznák :D -
#2167 pfff, már megint kezded a Shaq szidást?
ha ő itt lenne ebben a csapatban, meg lenne oldva minden probléma -
#2166 Eurosport adta a 3. negyed végétől, hát mit mondjak, ismét csalódtam az USA által mutatott játékban. Ha így folytatják, nem fogom többé NBA fan-nak vallani magam.
Az összes kosaruk egytől-egyig ziccerből, palánk alatti erőlködésből jött össze. Ha rávágtak egy távolit, nagy izommunkával összekaparták a támadót, és beerőlködték.
Ez a Shaqil onyil féle izomjáték számomra nem kosárlabda, remélem a Litvánoktól majd kiadós zakót kapnak ezek a "sztárok" -
#2165 usa-görögország 77-71.
Iverson 17, Duncan 14, James 10 pont
Fotsis 22, Papadopoulos 14 pont -
#2164 nem tudtok olyan oldalt,ahonna szép zsákolásokat tudnék letölteni? -
#2163 ha már Knézy: nekem nagyon hiányzik a hangja az olimpiáról, nyugodjon békében... -
#2162 Sajnos elment Knézy, ő még törődött a kosárlabdával, de úgylátszik az újabb szerkesztők szarnak rá :( -
#2161 hát ez aztán szép kezdés volt jól leégtek...remélem azért a többi meccset normálisan leadják mint ezelőttis. és a kommentár is megtanulja végre hogy ki kicsoda ;) -
#2160 pedig még annyi se lesz, készülhetsz rá ...:(
de kosárlabda egyre népszerűbb itthon, nem értem média mé' nem mozdul rá... bénák sztem... -
#2159 hát több embert érdekel egy leverkúzen-müntyen focimeccs, mint egy puerto rico-akármilyen kosármeccs :P
ettől függetlenül örülnék, ha a jövőben nem csak heti 1 nba meccset adnának -
#2158 hátha a jó öreg torrentes lapra kikerül még -
#2157 megnéztem volna a meccset, mert szerintem egyénenként nem annyira rosz ez az usa csapat, lehet vannak hiányok posztokon, de azért ügyes emberekből áll...
ha ílyen csúnyán kikaptak, akkor vagy szarul játszottak (egyénileg, vagy csapatban) vagy sokat fejlődött a nemzetközi kosárlabda...
mivel kis országunk alapvetően elzárkózik ettől a sporttól, fogalmunk sincs pl egy puertorico-i válogatott színvonaláról, és másokról sem (még spanyol meccseket sem közvetítenek, pedig ugye ott van magyar kosaras...
bezzeg az összes leverkúzen-müntyen focimeccset kell mutatni (régi téma, haggyuk is)
szóval megnéztem volna, mit játszik PR -
#2156 pfff, jóhogy nem a kazah tv adja. szted hány embernek van szlovén adója? max aki szlovéniában lakik :P -
#2155 A Szloven TV most mutatja vegig a meccset. -
#2154 Hát ez szégyen volt :(( Csak a végét láttam hálistennek igy nem téptem ki a hajamat meccs közben! Vége felé nagy volt a kommentátor, mutatják a kispadon Jermaine O'Nealt erre beszól h "Iverson arcán minden rajta van" :D
Rohadjanak meg a nagy "sztárok", hogy nem képesek eljönni egy olimpiára mert szarnak rá... -
#2153 durvák a statok, Iverson 10/1 tripla 15 pont, Marbury 24 perc alatt 2 pont 1 asszisztra volt képes, ezek a legkiugróbb betlik, de senki sem alkotott nagyot, Duncan 15 pont, 16 lepattanó, 4 ast-al talán hozta magát, bár dobhatott még volna...