11113
-
#2272 Garnett durvasága
2004. 08. 31. 22:52:21
A Timberwolves újonca Rick Rickert egy ügyes mozdulattal elment Kevin Garnett mellett, hogy pontot dobjon, mire az MVP egy állbavágással válaszolt. Az újonc állát 7 öltéssel varrták össze és egy foga letört. Az eset egy edzésen történt és kétségessé teszi, hogy Rickert következő évben Minnesotában fog-e játszani. Garnett már korábban elmonda, hogy nem szívleli a volt Gophers játékost.
KG az ördög maga -
-
#2270 hát vazze én amcsi-litván döntőt szerettem volna, erre bronzmeccs lesz belőle...
az a gáz, hogy még argentínok ok, játszanak valahogy, de olaszok csak durava védekezés és mákos 3 pontosok...
kááár, nagggyon káááár...:) -
#2269 Kevin Garnett sajnos pont most adta házasodásra a fejét :/ -
#2268 lol, most hallottam csak az eredméynt. szégyelljék magukat azokat a játékosok, akik lesz*rják az olimpiát, és nem jöttek el. O'Neal-től kezdve Garnettig mindenki (direkt írtam ezt a 2 nevet KG :D) -
#2267 Nem akarmi Ginobili statja.
5 GINOBILI Emanuel David
Played 32:43
Field goals: 9/13 69%
Two points 5/7 71%
Three points 4/6 67%
Free throws 7/8 88%
Es akkor nezzuk meg milyen vicces Iverson teljesitmenye.
*4 IVERSON Allen
Played 31:14
Field Goals: 3/12 25%
Two points: 2/10 20%
Three Points: 1/2 50%
Free throws 3/3 100%
Azert en legondolkoznek a fene nagy nacionalista amerikai jatekosok helyeben.
Orommel takaroznak bele a savos lobogojukba es rangatjak az USA feliratu mezeik elejet, de a hazajukert nem allnak ki az olimpian, mikozben buszken allitjak magukrol, hogy ovek a legjobb csapat.
Izelitot kaptak abbol, hogy ha szivvel uzi valaki ezt a sportot es nem a penzert, akkor az jobb lehet naluk.
Ugytunik az Argentin jatekosoknak nem az volt a celjuk, hogy egy Nike reklamban szerepeljenek, hanem hogy oromet szerezzenek a hazajuknak.
Bravo Argentina csak igy tovabb. -
#2266 Ennyit az Amerikai "almokrol" es csapatrol.
89:81 -
#2265 80:69
3:43-al a vege elott.
-
#2264 Ugy tunik az Amerikaiak nem tudnak mit kezdeni Manu Ginobili -vel, aki eddig mar 28 pontot dobott. -
#2263 Jelenleg igy allnak.
Argentina 70 - 57 USA
-
#2262 Felidoben
43:38 -
#2261 -
#2260 és nem adja egyik adó sem :(( -
#2259 bazz, reggel direkt megnéztem a kiírást, ott az volt 22:15-től kezdődik helyi idő szerint -
#2258 Jelenleg igy allnak.
Argentina 42 - 33 USA -
#2257 EUROSPORT:
22:00 Kosárlabda
Nyári Olimpiai Játékok, Athén, Görögország, férfi elődöntők - élő -
#2256 tetszik? ;)
néha frissítem, ne únjuk meg ;) -
#2255 az nekünk nincs -
#2254 Az Osztrak adja. -
#2253 ja, és zsír az új bannerünk :) -
#2252 kár, hogy nem adja egyik tv sem :( -
#2251 Na kozebn elkezdodott az USA:Argentina.
Az elso 1/4 vegen az Argentinok vezetnek 24:20-ra. -
#2250 na néztem a görög-argentínt... hááát...
szerencsére győztek az argentínok, fütyülös buta görög közönség hazakulloghat...;)
sajnálom a spanyolokat, ezek közül bármelyiknél sokkal jobbak voltak... -
#2249 na most már azt is hallottam, hogy fake az egész, úgyhogy csak megijedni tessék, félni ne ;) -
#2248 FIGYELEM!
Egy uj virust fedeztek fel a Microsoft-nal, az eddigi legroszabbat, ami ellen egyenlore nincs vedelem.
A virus egyszeruen megsemmisiti a hard disk egy reszet. A kovetkezokeppen mukodik: elkuldi sajat magat mindenkinek a cimlistadon "A Virtual Card for You" cimen. Amint a lap megnyitasra kerult a computer lefagy, es ujra kell inditani. Amikor a ctrl+alt+del
billentyuk lenyomasra kerulnek a virus megsemmisiti a Zero Sectort vegervenyesen kart teve a hard disk-ben.
A CNN hirei szerint a virus nagy riadalmat keltett New York-ban.
NE NYISS MEG MAILEKET "A VIRTUAL CARD FOR YOU" / EGY VIRTUALIS KEPESLAP NEKED/ CÍMEN - MEG AKKOR SEM, HA ISMERED A KULDOT! AZONNAL TOROLD A LEVELET -
#2247 jah, ha már nem jáccchat, legalább hasznossá teszi magát :) -
#2246 biztos James a padról beintett a spanyol szurkolótábornak vagy ilyesmi -
#2245 az igaz :)
beszólásból, bemutogatásból mindig jelesek voltak...:) -
#2244 lehet az amcsik vhogy felhúzták őket... jól mondta a kommentátor, én is kinézem belőlük. -
#2243 sok bunkó hogy fujj-ol, ezek se a sport-teljesítményt nézik...:( -
#2242 már igen -
#2241 na jó, lehet hogy mégis :) -
#2240 nem dőlt ez el... -
#2239 na mostmár meglesz sztem az USA-nak, köszönhetően Mrburynek. -
#2238 na 9 pont, sztem ezt már eldőlt -
#2237 nagyon jó meccs,, szinte NBA szintű :)
jók nagyon a spanyolok is, milyen betöréseket csinálnak! -
#2236 úristem mekkora küzdés volt ez :)))) -
#2235 Duenas feltenni nem meri LOL :DDD -
#2234 Iverson is magára talált hmm -
#2233 énis csak hüledezek :)