11113
-
#2312 én sem látok és gyanítom, hogy nem is lesz, mert ha lenne szerződésük, akkor nyilván már szezon elejétől lenne...
marad a playoff heti 1 meccs, néha sport1-en néha sport2-n, amit persze nem lehet megrendelni, csak az upcdirect-nél....
ez kb a legrosszabb verzió, de én szeretek erre készülni ;)
egyébként töltögetem szorgalmasan a meccseket, már lenn is van egy bulls-ceétix és egy miami-atlanti meccs, most jön egy lakers-clippers és egy pistons-wolves... (kb holnapra lenn vannak)
egyébként Shak a miamiban tök máshogy játszik, jó volt nézni... ;) -
#2311 én nem látok 1 nba meccset sem a sport1 jövő heti műsorán -
#2310 egyébként rosszul mondtam, már nov. 2 -án lesznek meccsek, a 3. a Twolvesra vonatkozik, mert az ő naptárjukat néztem :P -
#2309 nagyon remélem legalább a heti egy meccs marad... már az is lenne valami. A többit meg, ami érdekel szedem majd torrentről. -
#2308 ne is csodálkozz, ha nem fognak válaszolni... -
#2307 vajon most, hogy van sport 2 csatorna is lehetséges, hogy lesz több nba mérkőzés is? vagy ez csak álom?:) irtam nekik emiatt egy mailt, hogy lehetne több meccs is ha már több foci is meg minden más...de persze nem válaszoltak azóta sem.:I -
#2306 óóóó, az a jövőhét, köszi -
#2305 nov. 3. -
#2304 up! mikor kezdődik a szezon? -
#2303 Kiváncsian várom, hogy Hill hogy fogja birni az iramot, én nagyon szoritok neki már nagyon hiányzott a pályáról :) -
#2302 Magicben játszott Grant Hill is 16 percet, 2 sikeres büntetőre volt csak jó :)
Amúgy az újonc 1/1 es Howard elég jól mutatkozott be, 18 pont 9 lepattanó, bár kikaptak a Memphistől, de ez ilyen meccseken nem lényeg annyira. -
#2301 Elkezdődött az előszezon, a szezon nov. elején kezdődik. -
#2300 Malone: a Celtics is esélyes?
2004. 09. 12. 23:03:26
Felröppent a hír, hogy a Mailman mégsem biztos, hogy a Lakers, Spurs, Heat hármas valamelyikében játszik majd jövőre. A Celtics általános menedzsere, Danny Ainge ugyanis nagyon szeretné megszerezni Malone-t, akit már tavaly, a Jazzből való távozásakor is megpróbált - sikertelenül - Bostonba csábítani. Ainge fizetni is tud, ráadásul a csapatot erősíti az a Gary Payton is, akivel Malone együtt költözött Los Angelesbe a bajnoki gyűrűk reményében. -
Monoton #2299 Csá mindenkinek!!!
Csak azt szeretném tudni, hogy a kosaraskártyák értékét meg lehet-e nézni a neten?
Ha igen írjatok linket!
Ha nem akkor hol! -
#2298 KB beismerte az aktust, csak az erőszakot tagadta, akárcsak Tyson anno. -
#2297 igen, nba1.hu fórumán már kiveséztük a lehetőségeket. Nem lenne rossz, ha Wolves-os lenne, mert Olowokandi nagyon ügyefogyott szegény, Ervin "tragic" Johnson is csak védekezésre használható, Trent úgyahogy elmegy, Madsen meg egy üde színfolt, de csak viccnek jó :) Szal Jöjjön, és maradjon egészséges, akár kezdőnek is jó lehet még. -
#2296 hát nem nagyon tudnám wolves mezben elképzelni... de mondjuk tavaly Lakers mezben sem tudtam, mégis :P -
#2295 figyelsz KG? :)
Malone, mint farkas?
2004. 09. 08. 18:22:54
Igen érdekes gondolat látott napvilágot a minap az NBA berkeiben. A Minnesota Timberwolves ugyanis elhatározta, hogy megszerzi a még csapattal nem rendelkező veterán sztárt Karl Malonet. Úgy tűnik, az elhatározásokat tettek is követni fogják, hiszen Flip Saunders mellett Kevin Garnett is Los Angelesbe utazik, hogy meggyőzze a Postást arról, hogy számára a hideg észak lenne az ideális megoldás. Ami azt illeti a csapat már most is erős, így Malone talán valóra válthatná immár 19 éve dédelgetett álmát, és bajnoki aranygyűrűvel az ujján vonulhatna vissza. Kérdés mit szól ehhez a szintén ostromot folytató Spurs.
info:nba1.hu -
#2294 csak az a bibi, hogy KB ellen semmilyen bizonyíték nem volt, lehet, hogy csak kitaláció volt, hogy lejárassák, félretegyék az útból (sztem kamu volt az egész, kis kurva ki akarta zsebelni Kobet). -
#2293 világos, ez igy van -
#2292 senki nem mondta, hogy egyforma a két ügy, light eset a Kobe ügy, de a végeredmény egyforma, a sztárügyvédek kimossák a védenceiket. -
#2291 azért nem mindegy, hogy megöl valakit vagy megerőszakol..ok mindkettő szörnyü dolog de azért egy emberélet kioltása szerintem sokkal súlyosabb bün:( ugysem tudjuk meg soha mi történt Kobe meg a csajszi között dehát már mindegy is a lényeg, hogy ő szabad marad a csaj meg gondolom valamivel "tehetősebb" lesz ezekután ;) -
#2290 az -
#2289 Kobe ártatlan, ugye? -
#2288 -
#2287 naja, csak azzal a különbséggel, hogy császár előd bűnös is volt -
#2286 császárelőd ügy light módra! -
#2285 Shaq diétája
2004. 09. 03. 17:30:49
A Miamiba került center keményen dolgozik azon, hogy jó pár kiló leadjon. Az elmúlt években a 160 kilós „álomhatárt” is elérő Shaq már több mint 10 kilót fogyott. A kitűzött cél 145 kg, ami O’Neal szerint reális: „Mindig olyan játékos voltam, aki megcsinálja, amit mondanak neki. 145 kilósan vagy könnyebben fogok edzőtáborba vonulni.”
álomhatár :D -
#2284 NBA: ejtették a vádat Kobe Bryant ellen
NSO, 2004-09-02 11:00
Vádejtéssel ért véget a Kobe Bryant (képünkön) elleni büntetőper. A Los Angeles Lakers kosarasát nemi erőszak vádjával jelentették fel, de mivel az állítólagos áldozat nem volt hajlandó vallomást tenni, az ügyész maga kérte a vád elejtését. Polgári úton azonban tovább folyik per, itt már viszont nem börtönbüntetés, hanem "csak" kártérítés a tét. Mint ismert, Bryant elismerte, hogy szexuális aktus folytatott a 20 éves feljelentővel a Colorado állambeli Eagle városában, de azt állította, hogy erőszakról nem volt szó, a dolog a hölgy beleegyezésével történt. -
#2283 legalább a büntetőket tanulná meg.... -
#2282 távoli tempók nem az ő világa -
#2281 minden évben ezt mondja már évek óta, most sem fog sikerülni neki 160 alá mennie. Inkább gyakorolná a távolabbi tempókat... -
#2280 Shaq új életet kezd
2004. 09. 02. 01:10:55
Shaquille O'Neal elhatározta, hogy megmutatja a világnak, hogy őt még nem kell leírni. Szokásától eltérően keményen edz a nyáron, hogy az edzőtáborra jó formában legyen. Tervei szerint 155 kilósan kezdi majd a tábort és onnét is fogy még 10 kilót. "Most nem súlyzózom, mert attól csak nagyobb leszek és mindenki megijed, mikor meghallja a súlyomat. Naponta kétszer másfél órát tekerem a biciklit, nyúzom a futópadot és a lépcsőző gépet. Majd kiköpöm a belemet." - nyilatkozta. - "Még van hátra legalább hat domináns évem és itt keleten újra 30 pontos átlagot fogok produkálni. Elégedett vagyok a játékosállománnyal, bár a Pistons és a Pacers kemény dió lesz. Mindannyian bizakodva tekintünk a jövőbe."
info:nba1.hu -
#2279 igen azt láttam, Joe Smith-el van egy kis félreértés, Garnett meg megvédi :DD -
#2278 a "laza könyökös"? ;)
ez benne van az NBA Fights movie-ban :)
meg az nagyon jó, amikor valami csetepatéban Duncan kap tőle egy tockost, sunyi módon hátulról, az nagyon lol, ahogy szegény asse tudja honnan jött a saller :))))
szóval nem egy aranybárány ez a KG (se), belerak és kap is a nagy közösből ;) -
#2277 -
#2276 ezt kellett volna törleszteni
-
#2275 Peelernek kellett volna agy ilyen maflázs anno
Amúgymeg ez nem jellemző rá, de biztos rászolgált az ürge -
#2274 -
#2273 Ez Shaunie, a felesége, mi olyan vicces? Tán egy Scepanovát, vagy Lisa Leslie-t kellett volna elvennie?