NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
mit mondott?😊

LoSA
Miami-nak is volt ilyen meccse, amikor sültek a hármasok. Visszakapták! 😉

N1ggA
Lehet azt mondani hogy milyen béna a Miami, de azért 19-bõl 13 triplát bedobni (68%) úgy, hogy a legtöbb nem tisztán volt, az már szerencse.

Spread De Love!

Effe88
hú szörnyû
david kornélt nem kénn mikrofonhoz engedni.....
TP hol van már???még egy döntõn se kommentárkodott:S:S

LasDen
engem nem érdekel a német meg dupla d..😄 nyerjen a heat (bár így nem fog) 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LoSA
Már van neki... Nowitzikinek és Kiddnek nincsen. Õk nehezebben jutnak el idáig, mint mondjuk a Miami, akinek jövõre is ugyanúgy megvan az esélye.

LasDen
én Wadet sajnálom inkább...õ megérdemelné a gyûrût....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LoSA
Mindjárt elkezdem már sajnálni a Miami-t, komolyan! <#rinya><#rinya>

Liga legerõsebb kerete az övéké...

Effe88
hát azért dreamteam csapattól messze van..
van egy centerük aki átlag vagy 2 pontot dob meg vagy 4-5 pattanót szed😄😄😄
van egy irányítójuk aki is kb 4-5 pontot dob mostanába inkább 0-át meg kioszt vagy 2-3 assistot😄😄

LoSA
<#taps>

bakkerman
úgy legyen! 3-2-re megy a Mavs,még egy meccset csak behúznak!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LoSA
Hál' Istennek!!! 😊

Pippen meg... Nem tudom, hogy hogyan mondhat ilyeneket! Hol van James egy Jordan-tõl, egy Kobetól?! Sehol!! Még egy ilyen dreamteam csapattal sem képes gyûrût nyerni. Hova kéne mennie? Milyen csapatot kéne még alá adni?! <#beka2>

MAVS

every damn day

LasDen
ahogy most játszik heat nem fognak gyûrût nyerni.....

szenilis😄

every damn day

Effe88
pippen nyilatkozta hogy jobb lesz james mint jordan...😄😄😄
soha!!!!!!!!!!!!!

LoSA
Ugynmár... Hogy lenne már! Ha Jamesék most nem nyernek gyûrût, akkor James szerintem "el fog kaparni"! Ha egy ilyen dreamteam csapatban nem lesz képes nyerni?! Akkor sehol... <#nyes> De jóó is lenne!

Effe88
na
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2-2 james 8 pontXd sose lesz egy jordan hiába magyarázta pippen

bakkerman
ha meg nem nyer a miamival,akkor továbbmegy megint egy alakuló nagy csapathoz

Nuno88
nem dõlt el itt még semmi

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Effe88
akkor nem a Dallas lesz az.........

grizzly21
Hajra DALLAS!!!!!!!!!!!!! 😊
Aki a mai meccset nyeri az lesz a bajnok szerintem.

MrSpock
Ha most nem nyer a Miami ,akkor L.J.-nek nem lesz gyûrûje,hiába jó egyénileg. Mivel a többi csapat is évrõl-évre erõsödik,illetve azért van aki gyengül,de átmenetileg. Dallasnak szurkolok,semmi bajom a Heat-tel,de tényleg Kidd is kiérdemelne már 1 gyûrût,anno a Nets-szel majdnem megvolt. Nowitzki meg mvp lehet,ha nyernek,és továbbra is biztos kézzel dob.

Go Jeff Go!!!!

LoSA
A "kiegészítõ" embereket se felejtsük el, akikbõl szintén egy jó kezdõ csapatot össze lehetne tenni. Nem tehetek róla, nekem gusztustalan, amit a Miami csinált... És egyértelmû, hogy a Dallasnak drukkolok, nehogymár egy Kidd(!!) gyûrû nélkül vonuljon vissza, vagy egy Nowo. James-nek szerintem lesz még alkalma gyûrût nyerni! 😛

grizzly21
Mindenkinek mas csapat szimpatikus vagy kevesbe szimpatikus, izleseken vitatkozni felesleges😊

Az teny, hogy meg kell kuzdeniuk, ugyanis a Miami nem igazan egy csapat, az nba 3 legjobb jatekosabol ketto naluk van, lehetetlen helyzetbol is behajigaljak a labdat, igy sem nyernek mindig, mert mint csapat nincsenek egybe.

VinylToy
Bírom, hogy itt egyesek az ellenszenvük miatt egy játékos iránt, máris azt kiáltják, hogy nem érdemli meg a Miami a gyõzelmet, inkább a Dallas nyerjen. Az hogy így döntött Lebron már rég a múlt kellene hogy legyen, összejött "ismét" egy "nagy hármas", de ettõl függetlenül meg kell küzdeni nekik is minden egyes pontért és gyõzelemért.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bakkerman
remélem a Dallas nyeri a végén,mostmár nekik szurkolok,Nowitzki megérdemelné

Nagyon nagy meccs volt! Jobb így,legalább izgalmas lesz a köv. meccs 😊

Shaq az isten!😄
LoSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még semmi nincs veszve!! Hál' Istennek nyert a Dallas!

Shaq vs. azért még lesz😊

every damn day

<#eljen> <#hawaii>

Fisherman\'s Friend

FrezeR
Kedvencem volt a kezdetektõl, hiányozni fog! Hatalmas karrier az övé.

LoSA
<#eljen>

N1ggA
Shaq visszavonul
Hát nem a csúcson hagyta abba, de még így is az NBA történetének egyik legjobb centere volt. Respect!

Spread De Love!

LoSA
Sajnos... Dallas nem nagyon fogja tudni megállítani a Miamit....

Effe88
na Miami megy 1el
miami-dallas 92-84

LoSA
Engem meg James... <#levele>

banok
De engem Nowitzki és Kidd nem érdekel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LoSA
Érdekes... James-nek még lesz ideje esetleg gyûrût szerezni, de Nowonak is Kiddnek már nem olyan sok! 😉

Elég nehéz helyzet, kiddnek is kéne utoljára egy gyûrû, meg james is megérdemli:S úgyhogy passz

every damn day

banok
Igen.

LoSA
Én szerintem nem nagy érdem, ha megnyerik a bajnokságot idén... Egy olyan csapatban?!?! 😊

grizzly21
*en nem szeretem James-t

grizzly21
Hat, en szeretem James-t, es a Dallasnak szurkolok. De el kell ismerni, hogy most elhallgattatja a kritikusokat ha megnyeri, azert jott ide hogy gyurut nyerjen, es ha elsore sikerul neki az eleg nagy szo...

Annak ellenere, hogy az nba top3 jatekosabol 2 naluk van, ami enyhen szolva nem fair...dehat ez van.

LoSA
Ti komolyan gondoljátok, hogy James jobban megérdemli, mint Kidd, vagy Nowitzki?

banok
Egyetértek. Én is nekik szurkolok James miatt.

LoSA
Egyértelmû, hogy Dallas érdemli meg... Nekik is drukkolok, attól függetlenül, hogy kiverték a Lakerst! Remélem, hogy James életében nem fog gyûrût szerezni!

lebron egyértelmûen, így 8 év után megérdemli.

every damn day

Effe88
szerintetek kik érdemlik meg jobban a gyûrût???
-Nowitzki,Kidd,Stojakovic

-Lebron,Bibby,Bosh