11113
\'NBA\'
  • nagy hős
    Hat valami hatalmas hangulat van miamiban :D
  • syberia2
    egy okc miami döntő biztosan látványosabb lenne mint a bostonnal, mégis nekik szurkolok

Ez meg egy jó kis videó, nektek melyik a szimpatikusabb?
  • N1ggA
    Nagyon jó kis írás! De lehet, hogy elfogult vagyok.
  • FrezeR
    ez így van, de a zsenikkel már csak ez a helyzet :) annyi az utálkozó mint a szimpatizáns kb
  • N1ggA
    Akárcsak James ;) És ő ráadásul passzol is.
  • banok
    Mégis egy fantasztikus játékos.
  • FrezeR
    Dehogynem ócsároljak, olvass több "szakmai" fórumot. Még a saját szurkolói is ki vannak rá akadva főleg az utóbbi időkben.
  • N1ggA
    Aki így tud játszani, az megérdemli a gyűrűt, bármennyire is fasz emberileg egyesek szerint. A Bostonnak meg már van gyűrűje ilyen felállással. Kobe is egy fasz emberileg, és még passzolni se tud, őt mégse ócsárolják.
    Na mindegy, szerintem a Miami most már megérdemelne egy bajnoki címet, és én nekik drukkolok.
  • Effe88
    ez már elment:SS:S:S:
  • FrezeR
    Hatalmasat játszott James
  • LasDen #10264
    most ismétlik a meccset a sport1-en ha valakit érdekel :DD
  • LoSA
    Hát kemény... Meg kell nyernie a Bostonnak! :)
  • LasDen #10262
    én csak a meccs elejét láttam (pár perc), de már ott látszott, hogy a miami nagyon hajt...egyből elkezdték szórni a pontokat...aztán bealudtam és ott már a boston győzelmeit vizionáltam :DD
  • bakkerman
    James 45 pont,kemény lesz még ez a párharc! Hajrá Boston
  • Effe88
    ááá ez már bukta lesz sajnos:(
  • LoSA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát most ennek a f*sz Jamesnek minden összejött... Meccset nem láttam, csak az összefoglalót. Következő meccset remélem, hogy behúzza a Boston!! :)
  • syberia2
    hajráá boston!:D ti is nézitek?
  • N1ggA
    Én is!
  • LasDen #10256
    én pont hogy őket kedvelem :DDD
  • LoSA
    Pontosan!
  • Narusco
    jó látni hogy mindenki rühelli a miamit, és együttes erővel hajrá celtics :D
  • LoSA
    Szívesen, de nem vágom annyira ezeket a dolgokat. :)
  • Effe88
    jó de attól lehetne egy hg:)
    vállald el
  • LoSA
    Be lehet azt tetetni hg nélkül is... Majd írok az admin topicba.

Én nagyon örülnék egy BOS-OKC döntőnek, OKC-t szeretem már egy ideje, fiatal jó csapat megérdemlik. Boston meg azért, mert Allen+KG+Pierce azért még egy gyűrűt simán megérdemelne.

Miamit (James!!!) meg utálom... Igaz Ő miatta, így nagy öröm lenne, ha most se nyerne gyűrűt.

Azért kemény lenne, ha Fisher megnyerné a 6. gyűrűjét, amit Kobe szeretne!
  • LasDen #10250
    nem követem olyan szorosan a liga életét, így eléggé meglepett mikor láttam, hogy a NJ Netsből Brooklyn lesz/lett...:D
  • Effe88
    nagyon jó lett
    már csak egy hg kéne
    vki jelentkezzenD:D:D
  • LasDen #10248
    azért csináltam így, mert az eredeti logó is így kék-piros és a kékkel a keletet, pirossal meg a nyugatot jelölik...
  • N1ggA
    Király lett, de én még megcserélném a keletet meg a nyugatot, mert végülis a nyugat van balra a kelet meg jobbra.

De vicces, hogy a jelenlegi bannerban nincs is OKC, aki épp döntőben van, viszont van Seattle
  • LasDen #10246
    észrevettem, hogy a banner eléggé idejét múlt :D úgyhogy csináltam újat...nem nagy szám...
  • Effe88
    gyenge ez a miami
    normális magasember(ek) nélkül nem lehet nyerni

ritkán mondok ilyet de hajár boston:D:D:D
  • syberia2
    Boston pedig most otthon jön, és nem úgy néznek ki mint akik hagynák elúszni KG Allen és Pierce utolsó esélyét(én azt mondom hajrá C's)
  • LasDen #10243
    ezzel a kerettel nyerni is kellene...és ha most kiesnek szerintem Spoelstrat kukázzák...
  • N1ggA
    Szerintem a Miami bénázásáért Erik Spoelstra a hibást, Rileyval már tavaly nyertek volna...
  • bakkerman
    érik a Celtics-Thunder nagydöntő,Duranték már benntvannak,tnap(vagy ma) fordítottak 18 pont hátrányból,és 4-2 nyerték a párharcot. Durant hihetetlen mit művel a playoffban
  • Doktor Lucsok
  • BewK
  • BewK
  • Effe88
    lac-sas

lal-okc(kemény lesz de hátha behúzz a lakers:))

ind-mia 0-1

phi-bost 0-1
  • Effe88
    inkább szánalmas
    fair playt egyik se ismeri arra felé:S
  • grizzly21
    ez igaz amugy, tenyleg rontott rajta james, mar a kobe-s orrtoresen is meglepodtem..de ez speciel vicces volt :)