11113
-
Narusco #10314 igen? ez mennyit javít azon a videón ami az előbb be lett linkelve? ezek után ez már egy rendes ember? az ilyen törölközős eset után lelkiismeretfurdalás nélkül pofánrúgnám.. az hogy odaadta a cipőjét semmit nem számit. egyet böfög kap másikat, vagy talán amugy is kap minden meccsre másikat.
már neharagudj de erről is szól a sport. újpest fradi, celtic rangers, manchester-manchester, real barca, galata fener, stb? ez nem mond semmit? aki az egyiket szereti, az valószínűleg utálja a másikat. tv-ben tudom ez nem jön át...
-
#10313 Ez úgy lenne fair ha azt a videót is ide linkelnéd mellé amikor egy mérkőzés végén leveszi a cipőjét helyben aláírja aztán odaadja egy kis srácnak :) -
#10312 ez lemaradt: Én nem akarlak támadni, csak nem nagyon értem, hogy lehet egy csapatot vagy valakit ennyire utálni. -
#10311 Ez végtelen nagy öröm, hogy nem csak ezért követed az NBA-t -
Szerintem is normális gyerek ez a James! -
Narusco #10309 *avataromban na -
Narusco #10308 bazeg, az előző fordulónál, ha megnézitek, bruinsos logo van a nickemben, tehát valószínűleg a celticsnek drukkoltam és nem csak simán utáltam a miamit. az egy véletlen, hogy a celticset szeretem és ezért jobban kijött rajtam hogy utálom a heatet. nem csak azért követem az nba-t, hogy kikapjon a heat. -
#10307 Én már napokkal ezelőtt sem értettem Narusco írását aminek hangot is adtam, de úgy látszik nem ő az egyetlen akinek nagy örömet okozna ha James nem nyerne sőt ezért is szorít erősen. Pedig baromira megérdemelné már és nem is azt kellene nézni milyen ember hanem mit tesz le az asztalra...jelen esetben a pályára. Pedig itt nem arról van szó, hogy valaki nem a saját csapatának szorít hanem az az érthetetlen, hogy kívánják valakinek a bukását...na mindegy :) -
syberia2 #10306
ja nem olyan rosszfej mint ahogy előadjuák sokan -
nagy hős #10305 Dobbenetesen okos mentalitas :D
Nem tudom mennyi johet le james szemelyisegerol, meg a szunetekben is ad riportot, poenkodni is szokott az allastol fuggetlenul.
raadasul ahogy mondod, meg csak az sem all fent a Miaminal mint a fociban hogy kurva sokan ugy vannak vele hogy mindegy ki nyer, csak ne a barcelona, mert mindig ok nyernek es az emberek megutaltak mar oket, pusztan azert mert 50 meccsbol 45-ot megnyernek.
furcsa :D -
#10304 A magyarok szeretnek nem valaki mellett, hanem valaki ellen szurkolni.
Képzeld el, mi lenne, ha nem a Miami ellen, hanem egy másik csapat mellett szurkolnának. NBA olyan, hogy akár év alatt is tönkremehet egy csapat, és lehet, hogy évek kellenek egy új playoffhoz. Ha az ember kiállna egy csapat mellett, sokat kéne csalódnia. Sokkal egyszerűbb utálni a Miamit, ők most mindig a végén kapnak ki. -
nagy hős #10303 Mi bajotok van jamessel? :D halal normalis interjui vannak, rendesen jo fej, az oklahomarol is jokat mondott, azt se lehet rahuzni hogy nagy arca lenne mar. -
Narusco #10302 így fogom járni egész nap -
#10301 OKC!!!! Fúúúú de várok arra a pillanatra,amikor láthatom hogy James MEGINT nem tud gyűrűt nyerni -
nagy hős #10300 Az oklahoma iszonyat nagyot jatszott az utolso 15 percben kb, minden osszejott aminek ossze kellett :D
-
Narusco #10299 én is igy keltem fel :D -
#10298 1-0
nyenyeD:D:D -
#10297 Csak az összefoglalót láttam... OKC fiatal csapat, komolyan végig tudják futni az egész meccset, Miami meg "elfáradt" a végére. De Wade-el egyébként mi van? Mert csomó meccs óta nem nagyon lehet látni az összefoglalókban, eléggé James lett a domináns a csapatban.
Hajrá OKC! -
nagy hős #10296 Hat ez nem jott ossze elsore :D -
syberia2 #10295 hajrá okc!:D -
nagy hős #10294 Na hajra Heat, eddig jo a meccs :D -
#10293 Wade most éppen fejben van gondban szerintem, nagyon árnyéka csak önmagának. -
#10292 Hehh, de durva, Wade már 30 éves. Ez NBA években számolva már elég középkorú, innentől csak romlani fog, mert ha jól vettem észre, az a trend, hogy a játékosok 30 évesen a legjobbak, utána már romlanak. -
Hymtozis #10291 Én se szeretem James-et, d nagyon jó játékos, csak épp nm tetszik az se ahogy játszik (, tipikusan olyan játékos aki ellen, és akivel is szívesen játszanék). De most nagyon jól nyomja, Bosh-nak, és Wade-nek adnék gyűrűt, és ahogy James nyomja, tőle se sajnálnám. A HEAT-et meg szeretem, nm elsősorban, d LAL-nak idén nm lehetett sokáig szorítani.
MIA - BOS -nál Boston-nak szurkoltam, d számítottam rá, h Miami megy tovább, aztán lht, döntőben már nekik szurkolok, mert Bosh a Raptors miatt egyik kedvenc. -
#10290 Nem baj, legalább még többen fognak csalódni ha a Miami nyer :D
Mert a Miami fog nyerni.
És az OKC is fog majd nyerni, de náluk a Durant-Westbrook-Harden trió 23-23-22 éves, a Miaminál a Wade-James-Bosh meg 30-27-28.
Duranték még ráérnek, és ha a Miami végre megnyeri a döntőt, amit megérdemelnek (most vagy legközelebb), utána már szívesen fogok az OKC-nak drukkolni a következő döntőjükön.
De most let's go heat. -
#10289 Én nem mondtam egy szóval sem, hogy örülök annak ha az nyer akinek nem drukkolok. Másrészt nem ugyan az drukkolni annak, hogy nyerjen a kedvenced és annak, hogy ne nyerjen SOHA valaki vagy annak a csapata akit Te nem szeretsz. Érted a különbséget? Itt nem azzal van a baj, hogy valaki ellen szurkolsz ha mondjuk a kedvenc csapatod ellen játszik hanem azzal, hogy te azt reméled ők pl Jamesék soha nem nyernek. Ez szerinted helyen hozzáállás egy sportot szerető embertől? -
Narusco #10288 ha te annak örülsz ha az nyer akit nem szeretsz, akkor neked fasza lehet sportot nézni mert mindig boldog vagy.
most komolyan azt magyarázom, hogy miért nem akarom hogy az nyerjen akit nem szeretek?:D -
#10287 Egyébként az neked miért jó ha soha nem nyernek? Jobb lesz az életed? Örülni fogsz nagyon, hogy egy játékos (James) akivel jó esetben soha az életben nem találkozol és aki nem tud rólad, hogy a világon vagy nem nyer meg valamit ami a tied sem lehet? Ha te nem érted, hogy más miért nem érti ezt meg, akkor ott gondok vannak. -
#10286 +1 -
Narusco #10285 :D nem értelek
utálok valakit, akkor annak nem kívánom hogy nyerjen. nem csak idén, sosem. nem szeretem jamest, nem szeretem a heat-et, sőt utálom. elismerem hogy jók, és? ne nyerjenek. nem mondtam hogy sérüljön meg, azt nem kívánom azért. -
#10284 az élet az élet az élet....csak az élet tehet róla, hogy nem nyertek?? :D -
#10283 De az élet igazságtalan volt... :) Pont James-nél legyen igazságos? Az nem is lenne az... :) -
#10282 nekik is meg volt rá a lehetőségük :D -
#10281 Elsőnek azoknak kellett volna nyernie, akik nem "f*szok"! Egyébként én OKC-ra fogadok, ha eltekintek James utálatomat. OKC fiatalosabb, dinamikusabb csapat. Szerintem 4-2 lesz. -
#10280 igazsággtalan, ez igaz..de akkor ezen az alapon ő se nyerjen...??? -
#10279 Hány kiemelkedő játékos nem szerzett sose gyűrűt, pedig NEM is volt f*sz! James meg az... Igazságtalan az élet néha. -
#10278 nem szeretem az ilyen remélem soha nem nyer, remélem megsérül meg hasonló megnyilvánulásokat. én is sok játékost utálok, de attól még eltudom ismerni, hogyha megérdemli, hogy megnyerjen valamit....lehet, hogy james egy fasz, de ő is megérdemli, mert alapvetően mégis egy kiemelkedő játékos. én nem sajnálnám tőle...
-
#10277 Kemény ez a videó! Hát igen... Többek között ezért (is) drukkolok az OKC-nek! Remélem, hogy gyűrűt fognak nyerni, James meg megint sírhat az öltözőben. Bostonnak drukkoltam, de így legalább rosszabb lesz veszteni a Miaminak! :) -
Narusco #10276 remélem jamesnek soha nem jön össze -
#10275 hajrá okc:DD:
remélem jamesnek megint nem jön össze:)