NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
á la 2006
every damn day
Kobe Bryant on Mike Brown Hiring: No Comment
Fisherman\'s Friend
Mike Brown Officially the New Lakers Coach...fail....
Fisherman\'s Friend
Hello!
Nem tudjátok, hogy honnét lehetne megszerezni (leszedni) a Sort tv-n szerdán és csütörtökön adott meccseket? A magyar kommentáros verzió kellene.
Nem tudjátok, hogy honnét lehetne megszerezni (leszedni) a Sort tv-n szerdán és csütörtökön adott meccseket? A magyar kommentáros verzió kellene.
akkor a cleveland valszeg elviszi vagy williamset vagy irvinget
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tegnap volt a Draft lottery, amit a Cleveland nyert meg (a képen a Cavs tulaja a köcsög Dan Gilbert és a fiai Nick (középen) és Grant).
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
new look
Fisherman\'s Friend
ték
Fisherman\'s Friend
#9999 tekk
Fisherman\'s Friend
A naygon lesajnált Dallas szépen elintézte a Lakerst. A nayg szakértõk a sport1en már a Portland ellen elvéreztették!😄 Én Lakers szurkoló vagyok,de ez siralmas volt az idén. Kellene igazolni egy-két játékost,mert már x-éve ugyanazok vannak,és ha nincs motiváció,vagy ha nem úgy megy akkor könnyen letargiába esnek,és inkább pihennének már. Cserepad meg rövid,nincs olyan aki onnan képes jó teljesítményre. Kobe-nak nem megy akkor atöbbieket húzza vissza. Így nem sok esélyt látok hogy ismét bajnok legyen a csapat.
Go Jeff Go!!!!
És hogy így kisöprik õket... Kemény! Jövõre csak gyengébb lesz a LAL, most egy ideig nem nagyon fognak õk "teljesíteni"! ;(
nagyon nem voltak õk ott fejben egész idõ alatt. Gasol is mélyen önmaga alatt játszott így nem lehet...
pfffff
vége idén akkor a Lakersnek😞
de hogy pont a dallas fogja megállítani azt nem gondoltam volna...
vége idén akkor a Lakersnek😞
de hogy pont a dallas fogja megállítani azt nem gondoltam volna...
<#eljen>#eljen>
Jó a srác nagyon, csak nagyon LeBron James játéka van... Dobni nem tud, csak menni a palánk felé, majd ziccer vagy zsák...
Jó a srác nagyon, csak nagyon LeBron James játéka van... Dobni nem tud, csak menni a palánk felé, majd ziccer vagy zsák...

Fisherman\'s Friend
Hát én is nagyon remélem... Azt se vágom, hogy az elsõ meccset hogyan sikerült elveszítenie a Lakersnek?! 😞
Kicsit Golden State Warriros 2007 fless 😊
Ha emlékeztek, akkor a 8. Golden State Warriors verte 4-2re az 1. Dallas Maverickset. Második körben kikaptak 4-1re Utahtól.
Idén annyiban más, hogy 2007-ben az elsõ meccsüket bukták Utah ellen, most pedig nyerték.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle. Lehet, hogy csak szerencse, de lehet, hogy most érett be a csapat.
Megnézzük 😊 Legalább nyugati is izgi lett egy kicsit.
Ha emlékeztek, akkor a 8. Golden State Warriors verte 4-2re az 1. Dallas Maverickset. Második körben kikaptak 4-1re Utahtól.
Idén annyiban más, hogy 2007-ben az elsõ meccsüket bukták Utah ellen, most pedig nyerték.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle. Lehet, hogy csak szerencse, de lehet, hogy most érett be a csapat.
Megnézzük 😊 Legalább nyugati is izgi lett egy kicsit.
Spread De Love!

Fisherman\'s Friend
remélem a bajnoki döntõ minden meccsét adják,kibaszott nagy derbik lesznek!
A sportklub mi a retkes kurva anyjat kepzel magarol? Mar masodszorra fordul elo, hogy meg akarom nezni az nb1-es kosarmeccset ami a musor szerint lenne, es beraknak helyette valami szart: elozoleg focit, most meg valami autos faszsagot. Hihetetlen! Mindig a kibaszott kosarat basszak el, amikor abbol adnak eleve a legkevesebbet?

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
A Memphis-nek a Spurs elleni elsõ meccs volt a pályafutása elsõ playoff gyõzelme (!!!), és rögtön lett belõle még 3, és a playoffba a legjobb aránnyal jutó csapatot gyõzték le?
Nem semmi teljesítmény.
Nem semmi teljesítmény.
Spread De Love!
szerintem is tovább megy a Thunder,vagy 4-1-el,vagy 4-2-vel. az biztos,holnap hazai pályán verik a grizliket!
Én szerintem nem lesz olyan "sima", MEM nagy lendületet kapott ebbõl. De én OKC gyõzelmet jósolok, 4-2... 😊
Vajon MEM OKC-n mi lesz? Vajon sima OKC gyõzelem, vagy a Spurs után várható, hogy az OKC is simán fog menni?
Spread De Love!