NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Igen! Ez a hivatalos 2003/2004-es roster! Benne van Kobe is, és nincs a neve mellett semmi (*, **). De ha már benne van a rosterben az már alapból azt jelenti, hogy játszik, hacsak le nem sérül addig! Sztem így van...de nem biztos!

Bazinga!

zaki
hol? itt csak a csapatot látom

zaki
szerda hajnalba 04:15-kor

FrezeR
mikor lesz az elsõ meccs a sport 1-en?
hajrá Lakers!!!!😊

precision
ZAKI: Ezt csekkold le! Itt az van, hogy Kobe játszik 😊

Bazinga!

precision
Óooo, már hogy a viharba ne játszana ott: ITT VAN! 😊
Hát így az O'Neal-Malon-Payton hármas tényleg alázni fog 😊

Bazinga!

precision
Nembaj, ahogy mondtad...O'Neal és Malone legyaláznak mindenkit! És vannak még a Lakersben olyanok is hogy Fisher, Fox, Horry, George...meg ha jól tudom Payton is ott játszik nem???

Bazinga!

precision
nemááá...

Bazinga!

zaki
én úgy tudom, hogy nem 😞

zaki
jaja

precision
Amúgy Kobe most nem fog játszani v. mifene?

Bazinga!

precision
OOOH YEAAH! Sport1-en lesz ugye?

Bazinga!

zaki
IGEEEN! szerda hajnalban már jön az enbíéj!!! negyed 5 kor kezdõdik hajnalban a Lakers-Mavericks meccs!!! O'neal-Malone szétaláz mindenkit!!! 😊

KG21
Még egy triplázást nem visznek véghez ezekkel az aggastyánokkal😊 Majd a Twolves idén megmutatja!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
nem lesz, mivel már az 😊

Na 23-án kezdõdik a szezon. Elég sokat változtak a rosterek de a Lakers az nagyon ütõs lett! 😊 Remélem azért nem lesz a következõ Bulls... szar lenne

-the invisible-

KG21
Bazzeg😄DDD Jordan Lakers mezben, elképzelni sem tudom hogy fog festeni, ha ez összejön

zaki
NBA: Jordan újra visszatér?

Hihetetlen hír, de igaz: Phil Jackson, a Los Angeles Lakers edzõje azon gondolkodik, hogy ha egy ideig nem számíthat a nemi erõszakkal vádolt Kobe Bryant játékára, akkor egykori chicagói játékosát, a hozzá nagyon ragaszkodó Michael Jordant (képünkön) kéri fel arra, hogy pár hónapra térjen vissza a parkettre.
"Addig nem kérem meg rá, amíg nem válik biztossá, hogy szükségünk van rá” – mondta Jackson. "Egyelõre még csak elméleti felvetésrõl van szó.”
A Legek Ura, minden idõk legjobb kosárlabdázója, a 40 esztendõs Jordan eddig háromszor vonult vissza: kétszer a Chicago Bullstól, egyszer (tavasszal) a Washington Wizardstól – minden esetben azt mondta, elhatározása végleges. Kétszer már visszatért…

info: nemzetisport.hu

zaki
topic up!

KG21
mit szóltok idén milyen jó lesz a Minnesota! Cassell, Szczerbiak, Sprewell, KG, Olowokandi!!!!!!!!!!

PResident Evil
huáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuáhuá

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szóval az úgy volt...

zaki
inkább neeee 😊

PResident Evil
most megint fitogtassam szakértelmem ???

;-PPPPPPPPPPPPP

zaki
amint látod 😊

Ramore
Öreg Magic hozzájárult, hogy a 32-es mezét használhassa a mormon Dinnye?
zaki
de szar csapat: Bryant, Fisher, Malone, O'Neal, Payton, és a többiek: Fox, Horry (olyasmit olvastam, hogy eligazol(t) a Spursbe, bár az lenne, hogy rosszul ovastam), Madsen, Shaw, Walker,George...

zaki
most már elhiszed? 😊

precision
Ha télleg leigazolják a Payton-t, meg a Malone-t, akkor tényleg bajnok lesz a Lakers szerintem 😊

Bazinga!

zaki
na, most már jó

KG21
bazz elbasztam namégegyszer

zaki
de nem jön be vmiért

zaki
HI megint! most már igen...

KG21
csá Zaki! ezt az oldalt láttad már?

zaki
bazz, most olvasom, hogy már le is igazolták õket 😊))

zaki
De azt se felejtsd el, hogy a döntõbe nyugati csapatokon át vezetett az út.

-the invisible-

Ja igen, azért is. De hát arrol csakis a keleti csapatok tehetnek, hogy nincsen magas emberük! Na majd a drafton, remélem.

-the invisible-

KG21
Egyszerûen azért nyertek, mert keleten nincs egy normális magas ember sem. Nevetséges volt, ahogy a 206 centis Martint össze-vissza blokkolták, Mutombo és Collins meg lomha és ügyetlen.
Martin jó lenne ha egy kicsit magasabb lenne, de így meg sem tudott moccanni.

Hát az biztos hogy elfáradtak mint mindenki a playoff (vagy az alapszakasz) végére.
Sztem azért sikerült gyõzni a Spursnek mert egészséges arányban vannak a sztár- és nem sztárjátékosok. A sztárok hajtják a csapatot a nem sztárok meg összetartják.

-the invisible-

zaki
biztos elfáradtak a végére

KG21
érdekes akkor még jól játszottak

zaki
de azért nem kis teljesítmény volt kiejteni a 3X bajnok Lakers-t

KG21
Hát ilyen rossz játékkal döntõt nyerni... ezek nem érdemelték meg a gyõzelmet! A hat meccsen összesen nem ment a mezõnykosár %-uk 40 fölé.
Mázlijuk volt, hogy a Dallasból kiesett Nowitzki, egyébként nem jutottak volna túl rajtuk.
A Dallas meg annak örülhetett, hogy a Sacramentoból kiesett Webber. Szal sztem vagy a Dallasnak, vagy a Sacramentonak kellett volna döntõbe jutnia, nem ezeknek a fakezûeknek (Duncant kivéve)

zaki
Tony Parker sztem nagyon jó játékos, elsõ 3 meccsen 20 pont felett volt a pontátlaga, hát nem nagyon jött össze neki a vége

zaki
de az a 3 tripla a legjobbkor jött, mert amikor bement az 1. akkor támadott fel a Spurs

Ha ma nem lenne bajnok akkor legközelebb lenne.
1ébként meg az a 3 tripla volt a Spurs összes triplája. Az meg nagyon kevés.

Tony Parker: Sztem el kéne cserélni, helyette kéne behozni Kiddet, meg draftolni egy jót, és újra bajnok lenne a Spurs.

-the invisible-

Köszönöm szépen 😊

-the invisible-

zaki
Duncan elképesztõen jól játszott, ponterõs volt, a védekezése meg valami káprázatos volt, Robinson is szépen búcsúzott, és ha nem dob 3 3pontost Jackson, akkor lehet, hogy ma nem lett volna bajnok a Spurs

zaki
ÁÁÁ istenkirány a logód

Ja, és remélem Kidd átmegy San Antonioba, akkor nagyon állat csapat lesz a Spurs.

-the invisible-