11113
-
#2432 jah, sok kameraállásból megmutatták.. rendes katasztrófa-tömeg jelenet lett belőle... és erről sajnos Artest tehet, úgyhogy megérdemli a büntetést sztem, mert a közönség lehet paraszt (ha nagyon az, akkor a rendőrök dolga rendet tenni) de egy milliókat kereső játékosnak több eszének kell lennie... -
#2431 Nekem picivel több mint egy megabit. A datanet.hu pl 1.34 mbit/sec. -et ír. Ja és nincs korlá! :)
Axelero KábelNet rulz! :) -
#2430 láttam az ESPN Sportcenteres elemzést, a legdurvább az volt, amikor a bunyózó tömeg közepén ott tapostak egy öreg mamát. Szerencsétlent úgy szedték össze a földről. Meg mutatták, ahogy Tinsley visszarohant az öltözőbejáratból kezével egy székkel, és azon hezitált egy mp-ig, hogy bevágja-e a tömegbe. Kiragadtak pár érdekes momentumot még, pl ahogy Fred Jones húzta vissza az örjöngő Stephen Jacksont, hátulról egy hatalmas kopasz 120 kilós állat adott neki néhány tockost :D -
#2429 1 mbit... most meg én utállak. Jó lenne ha a vnet is emelne, mert minden más szolgáltató megtette, csak ezek nem :( Ezt a korlátozást viszont nagyon nem csipáznám :) -
#2428 Pandának hívtál... megható
na de ON:
a bunyónak megint vannak "hiénái":
Mint várható volt, pár szurkoló pert indított bántalmazás miatt a Pacers játékosai ellen. A 67 éves John Ackerman feljelentette Jermaine O’Nealt, mert szerinte megütötte őt. A felvételek tanúsága szerint valóban kapott kettőt, de nem O’Neal volt a tettes, hanem a Pacers újonca, David Harrison. Arra a kérdésre, hogy Harrison miért nem kapott büntetést, a liga vezetése azt válaszolta, hogy az incidens kifelé menet történt, a játékos a pályáról próbált menekülni, így csinálva utat magának. Egyelőre sem Harrison, sem képviselője nem nyilatkozott. Keresik még azt a szurkolót, aki egy széket dobott a tömegbe, megsebesítve ezzel egy rendőrt is. A rendőrség és a Pistons vezetősége összesen 2.000$ jutalmat ajánlott annak, aki nyomra vezeti őket. -
#2427 na most utállak :)
jóvő hónaptól 30 G-m lesz és 1 megabit, tehát 10-én ugyanúgy elfogy a gigám, csak nem 12 hanem 24 meccsem lesz ;) -
#2426 nálam épp az ellenkezQje van. Minden este leszedek 1 meccset, de nincs idQm megnézni, ezért már halomban állnak a nézetlen cuccok. MIN-MIA meccset láttam utoljára, és azóta 3 megnézésre váró anyag várat magára. Szar mi? :PPP -
#2425 Panda odairta mért, van egy ismerősöm ua a problémája, router mögött van és nem tudja használni a p2p programokat. Minden port levan tiltva. -
#2424 olyanról már hallottam, hogy van aki nem tud peer to peer-t, mert router mögött van vagy mi...
de lehet, hogy csak nem szereti torrentet... ;)
én meg be vagyok fagyva, 14,5 gigánál tartok (chello-sux), nem bírok több meccset szedni... -
#2423 Na és akkor mi van? :)
Ad a torrentnek engedélyt a tűzfalban és no problemo. -
#2422 én is tűzfal mögött vagyok...
de nem értek hozzá, bocs ;) -
#2421 gondolom az illető tűzfal mögött van -
#2420 teljes meccseket eddig nem találtunk...
miért nem jó a torrent? a friss dolgok max sebességgel jönnek... (kb 10 perc után) -
Laci08 #2419 Hali!
VAlami olyan oldal vagy ftp vagy akármi kellene ami nem torrentes és lehet szedni meccseket meg bérmit ami nba-vel kapcsolatos.Ha valaki tud ilyet legyen oly kedves és tudassa velem . Előre is kösz -
#2418 Ja
De azért "kicsit" túlzásba vitte! -
#2417 komoly volt, ott feküdt az asztalon vagy két percig. nem csoda, hogy vki szájbab*szta egy kulaccsal -
#2416 Nekem tetszett a bunyó:)
Nincs meg valakinek jobb minőségben,hogy teljes képernyőn is élvezhető legyen? -
#2415 Thx a linket!
Nem semmi. Ron Artest -
#2414 ők már kibunyózták magukat... :) -
#2413 Múltkor már Martinon is meglepQdtem, hogy nem szállt be a bunyóba, most meg Sheed is megjavulni látszik. Nagy kár :D -
#2412 megnéztem király volt... csodálkozom R. Wallace-n, hogy nem ugrott bele a közösbe, nagy bunyós volt régebben a pali -
#2411 persze miután leért a MIN-DET meccs, meg az NBA action... de jó hogy ennyi minden van :) -
#2410 nem kell reklámozni, szedem gondolkodás nélkül :P -
#2409 óóóó már szedem is, thx -
#2408 van pár meccs összefoglaló is benne... -
#2407 mennek fel a videók, 10 perc és lehet szedni
hosszabb változat
rövidebb változat -
#2406 itt van egy hosszú elemzés a bunyóról...
torrent, 220 mega
durva szitu, remélem a közönségből is előállítanak embereket sé örökre kitiltanak minden meccsről...:( -
#2405 durva, de jogos... -
#2404 azt megköszönném -
#2403 Példás büntetés>
Nehéz helyzetbe került az NBA végső győzelmére is esélyesnek tartott Indiana Pacers csapata. A fegyelmi bizottság ugyanis nyolc játékosát eltiltotta, kit hosszabb, kit rövidebb időre, miután a pénteki, Detroit elleni találkozón összeverekedtek az ellenfél játékosaival, szakvezetővel és szurkolóival. A legrosszabbul Ron Artest járt, akit az idény végéig nem léphet pályára. A fegyelmi bizottság rajta kívül még nyolc kosarast tiltott el. A kiszabott büntetés összesen 143 alapszakasz-találkozót jelent. A megrovások elsősorban a vendégcsapatot érintik, amelyből Artest mellett Stephen Jacksont 30, a másik nagy sztárt, Jermaine O,Nealt 25, az irányító Anthony Johnsont öt, Reggie Millert pedig egy meccsre büntették.
A Detroitból Wallace 6, Chauncey Billups, Elden Campbell és Derrick Coleman pedig 1-1 találkozót kénytelen kihagyni. "Azt hiszem, ezzel világosan meghúztuk a határt. Nem hinném, hogy még egyszer ehhez hasonló szörnyűség történhet" - mondta David Stern, az NBA elsőszámú vezetője.
"Nagyon tisztelem Stern úrat, de most nem volt tisztességes velem szemben" - kommentálta a példátlan büntetést Artest, aki ezzel legalább 5 millió dolláros fizetéstől esik el.
A bajnokság egyik esélyesének számító Indiana ezzel szinte kilátástalan helyzetbe került, hiszen három legjobbját vesztette el hosszabb időre. Egyetlen megoldás az lehet, ha sikerül új embereket igazolnia a sztárok helyére.
(MTI)
-
#2402 felrakom a tárhelyemre akkor -
#2401 Ja tényleg nem jó a link :(
Vkinek nincs másik linkje? Meg szeretném nézni :) -
#2400 Artest rest of the season, Jackson-30 , JO -25...
másik oldalrol Big ben-6 mecs, aztán még voltak 1-1 mecses eltiltások...
asszem már csak a POba jutás lehet az ideális cél idén...:( -
#2399 bazzeg, már nem jó a link -
#2398 ha, azért ez elég durva bünti -
#2397 ehhh, ez király, töltöm is ezerrel -
#2396 köszi a videt!:) -
#2395 motionos rövidebb változat elQbb elbaxtam -
#2394 egyébként itt egy hosszabb változatú videó a bunyóról az nba1.hu fórumról volt linkelve
hosszabb változat (7 mega)
rövidebb ESPN Motion változat (3 mega) -
#2393 Artestet 30 meccsre tiltották el, Jackson-t és J O'Neal-t 20-ra
Az Pacers a Magic ellen 6 cserejátékosával állt fel, és még így is csak 3 ponttal kaptak ki, azért az nem rossz :P