11113
\'NBA\'
  • Slow
    jah, sok kameraállásból megmutatták.. rendes katasztrófa-tömeg jelenet lett belőle... és erről sajnos Artest tehet, úgyhogy megérdemli a büntetést sztem, mert a közönség lehet paraszt (ha nagyon az, akkor a rendőrök dolga rendet tenni) de egy milliókat kereső játékosnak több eszének kell lennie...
  • precision
    Nekem picivel több mint egy megabit. A datanet.hu pl 1.34 mbit/sec. -et ír. Ja és nincs korlá! :)
    Axelero KábelNet rulz! :)
  • KG21
    láttam az ESPN Sportcenteres elemzést, a legdurvább az volt, amikor a bunyózó tömeg közepén ott tapostak egy öreg mamát. Szerencsétlent úgy szedték össze a földről. Meg mutatták, ahogy Tinsley visszarohant az öltözőbejáratból kezével egy székkel, és azon hezitált egy mp-ig, hogy bevágja-e a tömegbe. Kiragadtak pár érdekes momentumot még, pl ahogy Fred Jones húzta vissza az örjöngő Stephen Jacksont, hátulról egy hatalmas kopasz 120 kilós állat adott neki néhány tockost :D
  • KG21
    1 mbit... most meg én utállak. Jó lenne ha a vnet is emelne, mert minden más szolgáltató megtette, csak ezek nem :( Ezt a korlátozást viszont nagyon nem csipáznám :)
  • Slow
    Pandának hívtál... megható

na de ON:
    a bunyónak megint vannak "hiénái":

Mint várható volt, pár szurkoló pert indított bántalmazás miatt a Pacers játékosai ellen. A 67 éves John Ackerman feljelentette Jermaine O’Nealt, mert szerinte megütötte őt. A felvételek tanúsága szerint valóban kapott kettőt, de nem O’Neal volt a tettes, hanem a Pacers újonca, David Harrison. Arra a kérdésre, hogy Harrison miért nem kapott büntetést, a liga vezetése azt válaszolta, hogy az incidens kifelé menet történt, a játékos a pályáról próbált menekülni, így csinálva utat magának. Egyelőre sem Harrison, sem képviselője nem nyilatkozott. Keresik még azt a szurkolót, aki egy széket dobott a tömegbe, megsebesítve ezzel egy rendőrt is. A rendőrség és a Pistons vezetősége összesen 2.000$ jutalmat ajánlott annak, aki nyomra vezeti őket.
  • Slow
    na most utállak :)
    jóvő hónaptól 30 G-m lesz és 1 megabit, tehát 10-én ugyanúgy elfogy a gigám, csak nem 12 hanem 24 meccsem lesz ;)
  • KG21
    nálam épp az ellenkezQje van. Minden este leszedek 1 meccset, de nincs idQm megnézni, ezért már halomban állnak a nézetlen cuccok. MIN-MIA meccset láttam utoljára, és azóta 3 megnézésre váró anyag várat magára. Szar mi? :PPP
  • Iori
    Panda odairta mért, van egy ismerősöm ua a problémája, router mögött van és nem tudja használni a p2p programokat. Minden port levan tiltva.
  • Slow
    olyanról már hallottam, hogy van aki nem tud peer to peer-t, mert router mögött van vagy mi...
    de lehet, hogy csak nem szereti torrentet... ;)

én meg be vagyok fagyva, 14,5 gigánál tartok (chello-sux), nem bírok több meccset szedni...
  • precision
    Na és akkor mi van? :)
    Ad a torrentnek engedélyt a tűzfalban és no problemo.
  • Slow
    én is tűzfal mögött vagyok...
    de nem értek hozzá, bocs ;)
  • Iori
    gondolom az illető tűzfal mögött van
  • Slow
    teljes meccseket eddig nem találtunk...
    miért nem jó a torrent? a friss dolgok max sebességgel jönnek... (kb 10 perc után)
  • Laci08
    Hali!
    VAlami olyan oldal vagy ftp vagy akármi kellene ami nem torrentes és lehet szedni meccseket meg bérmit ami nba-vel kapcsolatos.Ha valaki tud ilyet legyen oly kedves és tudassa velem . Előre is kösz
  • precision
    Ja
    De azért "kicsit" túlzásba vitte!
  • Hentes Bill #2417
    komoly volt, ott feküdt az asztalon vagy két percig. nem csoda, hogy vki szájbab*szta egy kulaccsal
  • BADE
    Nekem tetszett a bunyó:)
    Nincs meg valakinek jobb minőségben,hogy teljes képernyőn is élvezhető legyen?
  • precision
    Thx a linket!
    Nem semmi. Ron Artest
  • Slow
    ők már kibunyózták magukat... :)
  • KG21
    Múltkor már Martinon is meglepQdtem, hogy nem szállt be a bunyóba, most meg Sheed is megjavulni látszik. Nagy kár :D
  • Hentes Bill #2412
    megnéztem király volt... csodálkozom R. Wallace-n, hogy nem ugrott bele a közösbe, nagy bunyós volt régebben a pali
  • KG21
    persze miután leért a MIN-DET meccs, meg az NBA action... de jó hogy ennyi minden van :)
  • KG21
    nem kell reklámozni, szedem gondolkodás nélkül :P
  • Hentes Bill #2409
    óóóó már szedem is, thx
  • Slow
    van pár meccs összefoglaló is benne...
  • KG21
    mennek fel a videók, 10 perc és lehet szedni
    hosszabb változat
    rövidebb változat
  • Slow
    itt van egy hosszú elemzés a bunyóról...
    torrent, 220 mega

durva szitu, remélem a közönségből is előállítanak embereket sé örökre kitiltanak minden meccsről...:(
  • Slow
    durva, de jogos...
  • Hentes Bill #2404
    azt megköszönném
  • spatz
    Példás büntetés>
    Nehéz helyzetbe került az NBA végső győzelmére is esélyesnek tartott Indiana Pacers csapata. A fegyelmi bizottság ugyanis nyolc játékosát eltiltotta, kit hosszabb, kit rövidebb időre, miután a pénteki, Detroit elleni találkozón összeverekedtek az ellenfél játékosaival, szakvezetővel és szurkolóival. A legrosszabbul Ron Artest járt, akit az idény végéig nem léphet pályára. A fegyelmi bizottság rajta kívül még nyolc kosarast tiltott el. A kiszabott büntetés összesen 143 alapszakasz-találkozót jelent. A megrovások elsősorban a vendégcsapatot érintik, amelyből Artest mellett Stephen Jacksont 30, a másik nagy sztárt, Jermaine O,Nealt 25, az irányító Anthony Johnsont öt, Reggie Millert pedig egy meccsre büntették.

A Detroitból Wallace 6, Chauncey Billups, Elden Campbell és Derrick Coleman pedig 1-1 találkozót kénytelen kihagyni. "Azt hiszem, ezzel világosan meghúztuk a határt. Nem hinném, hogy még egyszer ehhez hasonló szörnyűség történhet" - mondta David Stern, az NBA elsőszámú vezetője.
    "Nagyon tisztelem Stern úrat, de most nem volt tisztességes velem szemben" - kommentálta a példátlan büntetést Artest, aki ezzel legalább 5 millió dolláros fizetéstől esik el.

A bajnokság egyik esélyesének számító Indiana ezzel szinte kilátástalan helyzetbe került, hiszen három legjobbját vesztette el hosszabb időre. Egyetlen megoldás az lehet, ha sikerül új embereket igazolnia a sztárok helyére.
    (MTI)

• KG21
    felrakom a tárhelyemre akkor
  • precision
    Ja tényleg nem jó a link :(
    Vkinek nincs másik linkje? Meg szeretném nézni :)
  • Iori
    Artest rest of the season, Jackson-30 , JO -25...
    másik oldalrol Big ben-6 mecs, aztán még voltak 1-1 mecses eltiltások...

asszem már csak a POba jutás lehet az ideális cél idén...:(
  • Hentes Bill #2399
    bazzeg, már nem jó a link
  • Hentes Bill #2398
    ha, azért ez elég durva bünti
  • Hentes Bill #2397
    ehhh, ez király, töltöm is ezerrel
  • FrezeR
    köszi a videt!:)
  • KG21
    motionos rövidebb változat elQbb elbaxtam
  • KG21
    egyébként itt egy hosszabb változatú videó a bunyóról az nba1.hu fórumról volt linkelve
    hosszabb változat (7 mega)
    rövidebb ESPN Motion változat (3 mega)
  • KG21
    Artestet 30 meccsre tiltották el, Jackson-t és J O'Neal-t 20-ra

Az Pacers a Magic ellen 6 cserejátékosával állt fel, és még így is csak 3 ponttal kaptak ki, azért az nem rossz :P