NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még sorolhatnánk 😊
8:45... lemondtam egy reggeli squash meccset és késöbb megyek be dolgozni... asszem nem döntöttem rosszul 😊
8:45... lemondtam egy reggeli squash meccset és késöbb megyek be dolgozni... asszem nem döntöttem rosszul 😊
nemtom mennyire sajnos, azért én nem szivesen látnám Lakers mezbe Õlevegõségét 😊
mondjuk enyhítõ körülmény lenne hogy Phill alatt játszana.. na ne... ez a keret még MJ vel.. nem..nem jönne õ ide. nem lenne neki kihívás 😊
mondjuk enyhítõ körülmény lenne hogy Phill alatt játszana.. na ne... ez a keret még MJ vel.. nem..nem jönne õ ide. nem lenne neki kihívás 😊
ja, azt hallottad, hogy P. Jackson megkérte Jordan-t, hogha hosszabb idõre eltiltják, vagy nem játszhat, akkor ugorjon be helyette? 😊 sajnos Jordan nemet mondott, de játszink 1 kicsit a gondolattal, mi lenne már itt, úristen 😊))
fisher hihetetlen pali, kb olyan, mint a real madridban Roberto Carlos... lövésük, gyorsaságuk, játékkedvük...
azért amit látok a meccsen, hogy a Lakers ha igazán nyerni akar a legjobb csapatok ellen akkor eléggé 'at will ' nyer... szal beküldik az ászokat és kész. remélem nem sok sérülés lesz a kereteiben
😊) hát a liga két legerõsebb kettese... viszont fisher teljesen készvan 😊
live... 11 felé. remélem nem halasztják tovább
live... 11 felé. remélem nem halasztják tovább
azért az a "úgy tûnik a lékesz játékosainak egy a szodrásza" megjegyzés is rendben volt a meccsen 😊
re 😊
azért ez kicsit félelmetesen néz ki 😊 Phill Jackson az isten 😊 viszont Grant nak király az oakley a 😊
azért ez kicsit félelmetesen néz ki 😊 Phill Jackson az isten 😊 viszont Grant nak király az oakley a 😊

csak én nézem élõben
?