11113
-
#2472 ha nem rmvb formátumban lenne, meg tudnám vágni, és fel tudnám tenni tárhelyemre, de ezt nem nyitja meg a virtualdub sajnos. -
#2471 egész hihetővé válik mostmár számomra az "impossible is nothing" reklámszlogenje... ez komolyan gondolja :)) -
#2470 kár hogy nem láttam, basszus:(( -
#2469 Én majdnem sirtam rajta olyan gyönyörű volt :)) Eddig is szerettem T-Mac -et de most pláne. Hihetetlenül jó játékos. Igazi klasszis. -
#2468 az a vicces, hogy azt hittem, a Spurs biztos kihagyta a büntiket, de nem... mindet bedobták, még Duncan is, pedig ő kulcshelyzetben kihagyta már néhányszor a büntit. És így is... jött T-Mac... először Faultal együtt BUMM. Aztán még 3 brutkó tripla vagy 4 emberrel a nyakán, eszméletlen volt, csoda! -
#2467 Az a fej az SA edzőjénél mikor TMac bevágja az utsó hármast...hát az kész, mint akit leszúrtak :D :D -
#2466 McGrady, Isten -e vagy? -
#2465 hehe, nálam Matrix mozdulata a nyerő -
#2464 Angol, és nem szaggat szerencsére, csak kissé alacsony a felbontása. Azon a meccsen Eddie Griffin karriercsúcsot dobott 27 ponttal és 15/7 triplát rámolt be hihetetlen flegma mozdulattal :D -
#2463 KG, nemtod véletlenül, hogy a michal torrentoldalon a Minnesota Timberwolves vs Philadelphia Sixers meccs angol, vagy kínai kommentáros? -
#2462 Thx! -
#2461 ESPNn meg lehet nézni az ucso fél mp-t -
#2460 Úúúú, szedem is!!! -
#2459 McGrady-káprázat
2004. 12. 10. 18:34:37
A Houstonban rendezett Rockets-Spurs mérkőzés némelyik hazai szurkoló szerint már nem tartogatott elég érdekességet ahhoz, hogy az utolsó percet is a lelátón kelljen tölteni. Nem is gondolhatták, hogy az egy perccel a vége előtt még tízpontos hátrányban lévő vendéglátó végül megnyeri a mérkőzést. Pedig megnyerte, ráadásul nem is akárhogy! Tracy McGrady a mérkőzést fejben már letudó Spurs-védők szorításában négy hárompontost küldött a helyére alig több, mint fél perc alatt és az utolsó tripla azt jelentette, hogy minden nehézség ellenére mégis hazai győzelemmel ér véget a mérkőzés. T-Mac ezzel a teljesítménnyel Reggie Miller mellé beírta magát a történelemkönyvbe, aki kilenc másodperc alatt három hármast dobott egy New York elleni rájátszásbeli meccsen.
nba1.hu
ez nem lehetett semmi, muszály lesz leszednem ezt a meccset -
#2458 T-Mac meg megfordította szinte egymaga az állást a 4. negyed végén, és nyert a Rockets a Spurs ellen, az sem rossz. -
#2457 most meg a Dallas-t is elverték, ki érti ezt... Allen és Lewis brutálisak, szétlőnek mindenkit a triplavonalról :) -
#2456 szuper kis csapattá érett az tuti -
#2455 Spurs-Sonics 96-102
A Seattle-t is komolyan kell venni, bajnoki esélyesek -
#2454 ehh nálam ő egy senki -
#2453 de az a Wade blokk pffff atomdurva volt...azt se néztem meg hogy kinek nyomta -
#2452 annyira nem ismeretlen, Eric Williams volt benne :) .Karján lévő tetkójárol mindig felismerem hehe ... -
#2451 Ja az az nba action tényleg szar volt... -
#2450 nem tetszett az az új NBA action... TD mellett még az a hosszú blokk a kis japó Tabuse-ról, meg még vmi ismeretlen Nigga-ról hogy hazalátogat. Túl sok ilyesmi volt benne, és kevés meccs összefoglaló :( -
#2449 A Suns eredmenyessége számomra nem okozott meglepetést...a keretük tavaly is megvolt ,egyik titkos favoritnak tartották. Amaré hamar lesérült, kiis hagyta a fél szezont onnantól kezdve meg minden elszállt. Aztán elküldték Marburyt NYba onnantól kezdve már az offseansonre koncentráltak. Jött Nash meg Q ,remek igazolások voltak, és vhol várható volt hogy idén robbani fognak. Egy Nash-Marion-Amaré-Q kvartettel sokra fognak menni...
Spurst meg utálom, bár tény hogy jók :) .NBA actionbe pont most mutatták TD szülőhelyét, jó kis közösség volt, kár hogy nem ették meg a cápák :D (/me gonosz)
Sztem a Nuggs is föl fog jönni, bár Lenard kiesése nagy veszteség, de szvsz PO az garantált (persze ez KIKInek nem elég, min. 2 kör volt a követelmény idén elején) Bzdeliket meg kifogják rugni ha nem jön össze :/// pedig birom a csávezt.
-
#2448 ugye? én is csak ámulok, hogy milyen erősek a csapatok
meccseket láttam:
cavaliers --> James télleg nagyon súlyos csóka :)
pistons --> kb tavalyi teljesítmény, de lehet ez idén kevés lesz és most szívnak az eltiltás miatt...
celtics --> elég szétesett csapat látszatát kelti, Payton röhely (szánlmas kezd lenni)
raptors --> őket nagyon szeretem, rohanós, "fastbreak"-es parádés játék, Boss (CB4) sokat fejlődött a nyáron, Carter halovány, de nem önzőzik legalább... jó csapat de labilis a teljesítmény
Spurs --> brutális, sztem is a legerősebb csapat
Wolves --> amit láttam tőlük az nagyon jó volt (nuggetts ellen<-- ez nagyon nagyon jó meccs volt nov.04-én)
Nuggets --> selyemfiúk :) nagy kedvencem K. Martin nem nagyon illik ide, de zseniálisakat csinál (sztem nem használják ki, Kidd jobban "kezelte")
Suns --> Nash mindent megváltoztatott sztem :)
Lakers, Portland, Ny, Phili, Heat nekem nem tetszik, Nets meg szétzuhant, talán, ha Kidd visszatér...
ezektől láttam meccseket, többi még visszavan :)
-
#2447 igazad van. a Suns nagyon nyomja, sztem meglepetést fognak okozni. a Lakersből meg egy átlagos középcsapat lett -
#2446 Rég volt ilyen erős a mezőny az nba-ben, a kiscsapatok is egyre erősebbek, a rohadt sport1 meg ilyenkor nem közvetít :( -
#2445 nekem így egy hónap után meglepetés elsősorban a Suns, és a Sonics teljesítménye, ezek a csapatok tavaly majdnem ugyanezzel a kerettel még rájátszásba sem jutottak, most meg a liga eleén állnak.
Negatív meglepetés nekem eddig a Houston és a Miami. Bár Wade brillírozik, viszont keveset passzol Shaqnak, aki már megint szívhatja a brét egy önzőző Kobi típusú játékos mellett. T-mac meg úgy néz ki nem tudja jobbá tenni a Rockets-t, sztem nem illik a stílusa Van Gundy védekező mentalitásához, amíg a Magic Francis-el és Dwight Howard-al lényegesen jobban muzsikál a tavalyinál.
James brutálisan jó az utóbbi időben, ellenben Anthony kissé haloványabb a tavalyinál. A Wolves kissé gyengén kezdett, de most feljövőben vannak, Cassell és Spree is kezd magára találni, viszont nincs rendes center még mindig, Kandi néhány meccsen már bizalomra adott okot kezdetben, de a kocsmai balhéja óta megint nem csinál semmit. Madsen a kezdő ami egész egyszerűen nevetséges :) Eddie Griffin viszont nagyon hasznos, jó igazolás. A Spurs nagyon jó rajtot vett, nekem ők tünnek most (sajnos) a legerősebbeknek a mezőnyben. -
#2444 én fogadni szoktam a meccsekre, szal eléggé követem az eseményeket. kedvencem az indiana, sajnos ettől az idénytől már nem várok sokat -
#2443 érdekelni érdekel, csak sajnos sux isdn-es nettel nem tudok leszedni semmit:( ami a dsf-en van meg kevés a boldogsághoz. igaz több mint a semmi -
#2442 épp most néztem az NBA action-t James durva dolgokat mqvelt az összefoglalókban... Tetszett még a végén a top 10-ben Wade blokkja, amikoris a támadó 2m feletti játékos azt hitte, simán be tudja húzni mellette :) -
#2441 na mizu? már senkit nem érdekel az nba? ;)
tegnap megnéztem egy magic-raptors meccset és meglepően jó az orlando...
irdatlan mennyiségű pont született (mindkét csapat 100 fölé ment) és 3 percenként volt egy zsák :) -
#2440 alakult még egy DC hub:
rapbasketballhub.no-ip.com:22
ha valakit érdekel ;) -
#2439 megkéred a rendszergazdát hogy engedjen neked 1-2 portot -
#2438 értem, de sajni nem tok mást...:(
az ESPN-ről tudsz meccs-ősszefoglalókat szedni (az is valami...) -
Laci08 #2437 Nem tudok használni semmi ilyen programot mert a koleszomban le vannak tiltva a portok.SE DC se kazaa semmi ilyen.T1 van és elég gyors de nem tudom kihasználni. Ezért ftp talán menne. -
#2436 DC-t tudok ajánlani, ha chellos vagy... -
Laci08 #2435 Haliho!Azért nem tudok torrentet szedni mert le van tiltva az összes fájlcserélő alkalmazás. Ezért kérlek titeket hogy segítsetek rajtam mert már nehezen bírom NBA meccsek nélkül!!!!IDÉN MÉG 1ET SEM LÁTTAM!!!
Pliz HELP
Valmi ftp esetleg bármi -
#2434 Artest nem való az NBA-be. Igaz, hogy nagyon nagyon jó játékos, de nem ember, az egy állat...kismillió balhéja volt már, ez volt a hab a tortán...én keveslem a büntetését! -
#2433 nekem is, kira