11113
\'NBA\'
  • McGrady
    khm....ha érdekel vkit akkor fel tudok tölteni 1 teljes Slam 2003-at.....de feleslegesen nem akarok töltögetni
  • McGrady
    nincs mit amit csak tudok az teszek
  • FrezeR
    jöhetnek ilyen videk még, ez jó ötlet volt!:) kösz a modemesek nevében is ;)
  • KG21
    dehogy gond, csak meglepett.
  • McGrady
    jah egyébként nemsokára NBA Action-öket is láthattok!
  • McGrady
    jah bocs KG de kellet vmi "előbemutató"...ha gond akkor szólj és leveszem
  • Slow
    utcára? uhh, kár érte :)
  • KG21
    Tudtommal azt a Hill zsákolást az NBA2005-ből az oldaladon én követtem el. Nem baj hogy feltetted, csak nem értem minek
  • McGrady
    thx :)
  • KG21
    jól teszed, csak így tovább!
  • McGrady
    jah onnan húzom KG de ha vki nemakar vagy nemtud torrentrőé szedni annak felteszem az oldalamra
  • KG21
    ezt már én is láttam, torrentről szedte ő is valszeg
  • McGrady
    www.mcgrady.atw.hu majd még lesznek ez még kis kezdetleges de cset az van:))) fórum is:DDD
    majd teszek nba actionöket ha lesz nézettség
  • precision
    Hú ez nagyon jó! :)
    Amúgy honnan van? Ha van bármi jó kis oldalad ahol ilyen és ehhez hasonló videok vannak ne sajnáld :))
  • McGrady
    nincs mit.....
  • precision
    Még nem, szedem lefelé. HTX :)
  • McGrady
    nemtudom látta már vki....de ez 1 jókis videó NBA top 20 december 4-5
  • Iori
    nem akarták megadni neki a maximumot, és a denver meg megadta neki, de eddig ő a legnagyobb csalódás számomra idén...
  • McGrady
    jaja kiddnek nemigazán teccik most a nj....bár igaza is van....mi értelme volt Martint elpasszolni?
  • McGrady
    jaja bár sztem portlandbe kűdik...jól el is ****nák
  • Iori
    lehetséges helyek: NYK,POR (utobbi valoszinübbnek tűnik), de most ez a archilles sérülés nem jött jó kor...

Másik pletyka, miszerint alakuloba van egy Rose E.Jones csere is.
    Kiddről már volt szó.
    Kidd körül is régebb óta megy egy pletyka miszerint Minbe kerülne egy 3as trade keretében (Cassel,Kidd,Rahim) és a Nets kapná Rahimot ,Blazers meg Cassellt) de a Dallas is fejajánlaná Terryt,Hendersont és Danielst Kiddért meg Zoért.
  • precision
    Mehetne TMac meg Yao mellé, jók lennének.
  • precision
    Jól néz ki, bár fehér nemigazán jön be, de attól még faxa
  • McGrady
    hell nemtudja vki Carter hova fog menni?
    vagy marad a raptorsnál?
  • Iori
    azé az nem olyan könnyű hogy kiruccaunk és odaadják a cuccost, nekem már volt olyan hogy visszairta: no local store. Persze a pénzt inkább a postaköltésgen nyerik az eladok...bár ez eladotól függ. Egyébként nem értem hogy mért kell Converset venni sztem elég ratyik, Nike rulez.

jelenleg egy ilyennel járom BPt utcáit ;)
  • Slow
    adidasban is vannak jók, de azok is drágák, amik jók és még kisebb a választék...
    ha 20 ropid van rá akkor inkább nike-t vegyél, mert sokkal jobbak, mint azonos áru adidasok...
    Garnett meg a reklámpénz miatt ment át adidashoz, nem azért mert jobb cipő... (merthogy nem jobb...;))

Laci08, én nemtom hogy lehet, hogy nem lehet rendelni, de anélkül, hogy felpróbálnád, nem lesz gond?

egyébként nézz körül az osztrák EBay-n (www.ebay.at), az közel van, ki is lehet érte ugrani, ha megvetted...
  • Laci08
    HAli!!!
    Szeretnék cipőt rendelni interneten csak nem tudom hogy hol lehet.Nézegettem 1-2 oldalt de nem szállítanak Magyarországra.
    Egy Converse Maverick re lenne szükségem.Lágyszi adjatok egy két oldalt.
    Kickz.com ról mit tudtok?érdemes rendelni?Előre is kösz a segítséget
  • KG21
    A 20 ropis Nike is bírja 2 évig, legalábbis az enyém tavasszal lesz annyi, bár fél évig az ágyat nyomtam (Februártól-Júniusig), viszont azt leszámítva strapáltam rendesen. Sajnos a talpa már majdnem tükörsíma, ezért már nézegetem a kirakatokat...
    Garnett átszerződött az Adidashoz, ezért lehet most én is azt veszek majd, bár ez a talpleválós történeted kissé riasztó :)
  • Slow
    nekem előtte egy 16 ropis adidas-om volt, ami nem egészen egy év alatt széthullott, lényegében leesett a talpa...
    ez a nike (shox jumpoff) már másfél éve bírja, és most is csak a kopás a gond (szabadtérre jó még simán), még egy évet simán kibírna
    szal, ha így számolom, nem sok a különbség, plusz a biztonság és a kényelem...
    nem mindig az olcsó az olcsó...
    meg jól is néz ki persze ;)

ja és évi egy kosárcipőt behozok a cigin, amiről leszoktam ;)
  • KG21
    hát én sajnos nem engedhetek meg magamnak ilyeneket, bár nagyon faszán néznek ki
  • Slow
    bocs nem dynasty lesz az, hanem
    Elevate...
  • Slow
    az a baj, hogy itthon az európai árak kb duplájáért árulnak sportcipőket (gazdag ez az ország...)
    ausztriában elzláttam 24 ropiért (nálunk 39e Ft)

jó cipő, csak már kicsit lelektam (talpa is lesimult és csúszik, meg a szára kicsit megtört már...)

nekem bejönnek a shox-ok, most amit tervezek (szeretnék) az egy:
    Shox Dynasty

fél NBA most ilyet hord, nagyon szar nem lehet ;)
    kb 100 dolláros cipő, de ez is 40 ropi itthon, Jákoiban meg lehet próbálni

másik cucc a VC Shox 3 (carter csukája)

ez itthon már egy éve 50 ropi, külföldön 25...

vagy valami and1-t.. azokat még nem próbáltam...

(egyébként kapják be, rohadt harács kereskedőbanda...)
  • KG21
    mennyi egy ilyen szép csuka? Nekem csak egy mezei fekete Nike-m van 20 ért vettem 1 éve, és sztem nem az szokott megmenteni a súlyosabb sérüléstől, hanem a ragasztás :)
  • Slow
    hát ez megnyugtató :)
    nekem is volt már kb másfél éve egy bokaficamom szallagszakadással, az csúnyán nézett kis, tiszta véraláfutás lett a jobb lábfejem..

ez most a bal, nincs kékülés, viszont sokkal jobban fáj...

egyébként szerintem a cipő mentette meg a lábam (tipikus, leérkezéskor másik ember lábára érkeztem), szal nem érdemes spórolni cipőn... (Nike Shox JumpOff)
  • KG21
    hát figy, nekem még szeptemberben kiment a bal bokám, rohadtul fájt, ráadásul az air alertet is hagyhattam a picsába, pedig már az 5. hétnél tartottam. Aztán 4 hét múlva már tudtam újra játszani, de rögtön az első meccsen kiment a másik bokám... vazze újabb 4 hét szünet, és azóta is csak úgy tudok játszani, hogy mindkét lábam leokoplastozva,+ ráhúzom a geciszoros bokazoknit. De air alertet csakazértis újrakezdtem, pedig még mindezekhez sérves gerincem is van :) Szal ha csak ennyi a bajod, hamar elmúlik, és lehetne rosszabb is. Amúgy együttérzek :)
  • precision
    Semmi jótanácsot nemtok mondani, csak azt, hogy mihamarabb gyógyulj meg!
  • Slow
    lehet ez codec, meg lejátszó gond is...
    nekem most a felállás az, hogy: mediaplayer-classic (ez az ACE Mega CoDecS Pack-hoz van)
    előtte jetaudio-t használtam, de az néha meghülyült és meguntam... :)

egyébként sajnáljatok pls mert tegnap kiment a bokám és ma reggelre bedagadt és rásetudokállni és folyamatosanfáj és káronkodok megállásnélkül...:( jólesne egy kis "elmúlik szló, ne aggódj, pár nap és kutyabajod"...:) meg jótanácsok is jöhetnek :)
  • precision
    Ennél néha ilyen zöldbe mennek át az emberek, meg kicsit akadozik a lejátszás.
  • KG21
    nem rossz, bár nemtom neked mi számít rossznak. Nálam ha már nem akadozik a lejátszás, és a hang is jól szól, akkor már rendben van, az nem zavar, ha alacsony a felbontás.
  • precision
    az rm-nek milyen minősége van? mert én divx-et szedtem de kegyetlen szar volt a minősége...csak a végén néztem meg