NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok. akkor mondjuk legyen 68-14 es mutatójuk és nyerjék meg a playoffot, deal? 😊
figy majd én felhívom phillt, te a többi edzõpvel beszéld meg pls 😊)
figy majd én felhívom phillt, te a többi edzõpvel beszéld meg pls 😊)
ja igen.. meg a 13-0 ás vagy mennyis rekordra (szezonkezdés) is számítottam hogy megdöntik , hát már azt se :/
jee csak meg lesz az a 11 vereség 😉 no offence, szerintem frankó a lakers, meg az edzõjük egyenesen isten, de ne döntsék már meg a 72-10 et 😊
nemtom, azt láttam csak hogy DNP 😊
hát kétszeres hosszabbítás után illik kobe nak és shaq nek 30 fölött lenne 😊
hát kétszeres hosszabbítás után illik kobe nak és shaq nek 30 fölött lenne 😊
Ma 21 órakor New Jersey-Houston, el ne felejtsétek! Yao-ra kíváncsi leszek😛
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Asszem igen. 6 a bulls-al, eddig három a lakers-el, az kilenc. Ha most nyernek akkor ez lesz a 10.
Bazinga!
Hát igen...a régi bulls...istenem de jó volt akkor bulls! Öröm volt õket nézni...ahogy a fináléban lealázták a Malone-ékat. Ahogy az utsó kosarat beszóra a Jordan, és hogy örült...megvolt a 6. gyûrûje. Áááá nagyon jók voltak. Szerintem a mostani Lakers is ennek a közelében van...szinte verhetetlenek a mosatni mezõnyben.
Bazinga!
ja, végülis szgény harpert kihagytam. szerintem paytont meg tudná fogni, mj kobe-t pip és rodman is el el boldogulna a védekezésben 😊
ejj.. mekkora meccs lenne.. ja skacok.. nem akarom még elkiabálni de vlsz amazonról rendelek csomó NTSC VHS-t aztán berántom õket avi ba, ha megvannak szerintem majd összejöhehtünk, szerintem itt mindenkit érdekelnének a filmek 😊
Unforgettabulls: the 6th NBA Championship Season of the Chicago Bulls
Unstop-a-Bulls - The Chicago Bulls 1995-96 Championship Season
Magic Johnson - Always Showtime
Nba Dream Team (1992)
NBA: Larry Bird - A Basketball Legend (1991)
de mint mondtam nem akarom még elkiabálni, kedvcsinálónak mondjuk jó 😊
ejj.. mekkora meccs lenne.. ja skacok.. nem akarom még elkiabálni de vlsz amazonról rendelek csomó NTSC VHS-t aztán berántom õket avi ba, ha megvannak szerintem majd összejöhehtünk, szerintem itt mindenkit érdekelnének a filmek 😊
Unforgettabulls: the 6th NBA Championship Season of the Chicago Bulls
Unstop-a-Bulls - The Chicago Bulls 1995-96 Championship Season
Magic Johnson - Always Showtime
Nba Dream Team (1992)
NBA: Larry Bird - A Basketball Legend (1991)
de mint mondtam nem akarom még elkiabálni, kedvcsinálónak mondjuk jó 😊
Sztem is brutál meccs lenne...megnézném az hót ziher :-)
Végeredmény nemtom h mi lenne...4-en 3 ellen...hát ha mj-ék mellé odatennénk még vkit a régi bullsból...mittudomén, mondjuk Ron Harpert...akkor teljesen kétesélyes lenne a meccs sztem.
Végeredmény nemtom h mi lenne...4-en 3 ellen...hát ha mj-ék mellé odatennénk még vkit a régi bullsból...mittudomén, mondjuk Ron Harpert...akkor teljesen kétesélyes lenne a meccs sztem.
Bazinga!
u mean hall of fame.. ja de én ezért is használtam az 'ismét' szót 😊
malone-payton-kobe-shaq vs mj-pip-rodman...
persze a lakers fanok ezt síma 1 esre vennék, de szerintem ha elgondolkoznának MJ temperamentumán lehet átértékelnék a véleményüket 😊
hát brutál meccs lenne az biztos 😊
malone-payton-kobe-shaq vs mj-pip-rodman...
persze a lakers fanok ezt síma 1 esre vennék, de szerintem ha elgondolkoznának MJ temperamentumán lehet átértékelnék a véleményüket 😊
hát brutál meccs lenne az biztos 😊
Nekik bármikor fejet hajthatunk...az õ nevük már beíródott az "NKL"-be, azaz a "Nagy Kosaras Legendák"-ba :-)
Bazinga!
kimás 😊
azért ha ezzel a csapattal se fogja tudni megdönteni a lékersz akkor ismét fejet emelhetünk a MJ-Pip-Rodman féle triónak..
azért ha ezzel a csapattal se fogja tudni megdönteni a lékersz akkor ismét fejet emelhetünk a MJ-Pip-Rodman féle triónak..
Én nem vagyok ennyire radikális. Persze nekem is a Lakers a kedvencem...de attól még szeretem a többi csapatot is...fõleg akkor szeretem õket, amikor kikapnak a Lakers-tõl 

Bazinga!
A Lakers-t szerintem most lehetetlen elverni...hacsak le nem sérülnek a játékosok :-). Kobe is játszik??? Ááááá...akkor vége van minden csapatnak. The Lakers will win the playoff in 2004, ez a tuti :-D
Bazinga!
de érdemes megemlíteni M. Redd-et, 24 éves srác, õ 36 pontot dobott, ha jól látom, megdöntötte a karriercsúcsát, ami 35 pont volt
na, eddig jól nyomja a Lakers... !-bõl 4-et nyert: Dallas ellen: 109-93, Phoenix ellen: 103-99, Golden State ellen: 87-72, ma vót Lakers-Bucks az meg 113-107, Kobe 31pont, Payton 19, Malone-George 11-11, Oneal 23, Fisher 10 pont...
átvertek, megnéztem ma és csak jövõ héttõl adják a meccseket, pedig erre a hétre is volt irva, direkt megnéztem..remek😞
sokra megyek ha nincs rajta nba
-the invisible-
😄 😛
-the invisible-
nincs is nba! grrrrrr
-the invisible-
áááá, negyed óra múlva! 😄
-the invisible-