11113
-
#2552 :)) -
#2551 ahogy leszedi a macskát, aztán egy jump-shot :) -
#2550 photoshop -
#2549 amúgy jókis logó prec. nekem teccik csak azt mondd meg meik progival csináltad? kellene 1 jó nekem is:) -
#2548 hello kurvajó a Carteres vid....a reklámot má láttam de naon ottvan a zsákok meg szépek...csak gratulálni tok annak a csákónak:) -
#2547 Szóval szar :))) -
#2546 érdekes -
#2545 Amúgy unatkoztam vmelyik este, és a régi logomat is untam. Aztán csináltam egyet. Tudom h gagyi de több most nem telik tőlem :)) -
#2544 Nem jóak? :) -
#2543 baz, milyen új logo ez? -
#2542 Ehh sry, nem olvastam el előtte :) -
#2541 Nagyon jó és a végén egy freemail.hu -s mailcím van, szóval magyar csinálta. Nekem nagyon bejött. -
#2540 naon faca, tele van dunk-al (nem gondoltad volna, mi? ;)) és van benne egy VC Shox II. reklám (naggyon kira)
egyébként egy magyar srác vágta össze (ladalábbis végén freemail.hu-s cím van...) -
#2539 ok én most szedem:) -
#2538 nemtom, azt nem szedtem le -
#2537 KG te tudod mi ez a Vince Carter The Man a michalch-on?kíváncsi vagyok mien lehet... -
#2536 ilyesmi nekem is volt pl. a 2003-as slammal vagy a tavalyi allstarral...lehet h roszul írtam ki -
#2535 ok, megnézem
de mondom megoldódott, valamit elállítottam anno, és most meg vissza (default-okat nyomtam pár helyen, meg repair-t) -
#2534 nekem is az van -
#2533 töltsd le a K-Lite nevü codecpackot, nálam az nagyon tuti :) -
#2532 hát köszi az tippet, fogtam és állítgattam pár dolgot codec-pack beállításokon (nem tudom miket, csak piszkálgattam) és most jó :) -
#2531 Az a meccs nekem rmvb-ben van meg, és végignéztem gond nélkül... ahol Griffin brutálisan hajigálta a triplákat, meg a végén Ervin Johnson is betalál vmi hihetetlen suta mozdulattal, ez még az új NBA actionben is benne van az I love this game rovatban :D
Sztem ez codec hiba lesz nálad. -
#2530 volt mostanában pár olyan gáz a letöltött meccsekkel, hogy néhány avi lefagyasztja bármelyik lejátszómat.. és elég sűrűn, kb 3 percenként...
valakinek volt ilyen?
pl a 04-12-09 Wolwes vs sixers is ilyen (KG te biztos leszedted, nálad jó?) -
#2529 jaja...gondolom láttál raptors eccset 99-00 idényben...ott viszont carter zsákolt alley-oop-olt...mostanra meg sikerült el*** a bokáját és achilles-ét...ha nem ugrál az 1. 2 évébe akkor most olyasmi lenne mint garnett....ma már ritkán látunk tőle vmi nagy attrakciót...persze múlt szezonba szép 360-t csinált de meg van számlálva meddig fog még ugrani egyáltalán -
#2528 igaz, de nem baj, jó játékokat látunk majd...:)
raptors is nagyon látványos játékot nyom, láttam pár meccset tőlük (Carter egyre kevésbé volt domináns ott), viszont a meccsek végét mindig elrontják... -
#2527 jah bár talán a támadás vesz le vmit ebből a hátrányból...azért a playoffba talán bekerülnek...2 allstar+ 1 meg nem érett tehetség... -
#2526 szvsz a Nets sokra ugyse fogja vinni, ha a festéket nem tudják uralni akkor onnantól kezdve semmire sem fognak menni...a belső védekezés is nagyon gyengeének tűnik. Na majd meglátjuk, hátha Scalabrine tud majd vmi csodát tenni ;) -
#2525 isdn-em van sajnos. ugyhogy ezért mondtam, hogy talán még belefér:) -
#2524 csak sajna palánk alatt szédszedik majd őket -
#2523 ti kire szavaztatok az NBA.com-on? -
#2522 örülök h végre olyan helyre kűdik cartert ahol nincs 1edül....
ha kidd+ jeff. ottlesz aratni fognak -
#2521 Húúú jók lesznek. Nagyon jó lesz ez a szezon. Playoff zsír lesz :) -
#2520 beszarás, hirtelen jó csapatnak tűnik újra a Nets, csak rendes centerük nincs, de a Jefferson Kidd Carter hármas biztos brutkó lesz -
#2519 na meglepetésre Carter NJbe megy Zo,Eric Williams és Aaron Williams +2 1st round pick megy Torontoba... -
#2518 ez nem fitymálás....még mielőtt vki annak nézné... -
#2517 ok....majd 7végén felteszem....meg még pár másikat...freezer neked mien neted van h ezmég belefér?:) -
#2516 az még talán belefér:) -
#2515 hi vanitt 1 vid... elévezzétek:D[URL=http://users.atw.hu/mcgrady/NBA.XL_Top_10_plays_of_this_week_Exclusive.WMV]2003-as "legjobb" zsákok[/URL] -
#2514 190 mb körül jó min. -
#2513 mekkora?:)