NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól tudom charlotte ban volt.. szegény nem futott be nagyon, pedig szerintem tehetséges volt 😞 vagy csak nem sztárolták annyira.. :/
ja. meg is akadt rajta a szemem.. én még emléxem mikor 'edie!' 'edie!' 'edie!' vel üdvözölték LA ben 😊
ah.. de rég is volt az már 😊
a raptors rockets jónak néz ki.. vasárnap élõ. azt felveszem 😊
szerintem egyébként ott a torontó fog nyerni. legalábbis én szeretném 😊
a raptors rockets jónak néz ki.. vasárnap élõ. azt felveszem 😊
szerintem egyébként ott a torontó fog nyerni. legalábbis én szeretném 😊
viszont eredményeken nem néztem meg, úgy hogy ha lehet, ne nagyon mondjátok el, végig szeretném izgulni a mecset 😊
én voltam az nba.com-on, de csak ezért, hogy megnézzem, hogy mikor játszik legközelebb a Lakers 😊
http://www.sport1tv.hu/TV_musor_index.php
mekkora jó. van kosárlabda filter a mûsorban. így nem kell a hüje egész napos focimûsorok között megtaláni amit keresek 😊
mekkora jó. van kosárlabda filter a mûsorban. így nem kell a hüje egész napos focimûsorok között megtaláni amit keresek 😊
thx az infót!! 😊
sajnos ma se tudom megnézni a meccset.. 😞( pedig felvenném, mert jó meccs lesz. ugye aki már látta az nba.com on tudja az eredményt 😊
sajnos ma se tudom megnézni a meccset.. 😞( pedig felvenném, mert jó meccs lesz. ugye aki már látta az nba.com on tudja az eredményt 😊
😊 én tegnap az nba live 2004 ben néztem kik vannak melyik csapatokban.. ugye bulls ba kellett igazolni néhány játékost 😊) szal jól megbolygatták a jó öreg rostereket 😊
hát megmondom õszintén, annyira nem vagyok otthon a témában. pl amikor volt a lakers-dallas meccs, és megláttam a kezdõben A. Walkert, néztem egy nagyot, hogy ez meg mi a faszt keres itt (ill ott 😛), szóval, én csak akkor tudtam meg, hogy a Bostonból Dallasba szerzõdött
😊) jah. van egy jelenet a MJ to the Max ban hogy labda lejön a gyûrûrõl, egyet patt, majd lendületbõl szépen kivezetve phill horog.. potty.. 3pontos vonalhoz közelrõl... szal ott van az öreg 😊
áh nem agódok én a lakers maitt. viszont.. szerintetek melyik csapat fejlõdött legtöbbet az átigazolásokkal? (lakers kivéve 😊
áh nem agódok én a lakers maitt. viszont.. szerintetek melyik csapat fejlõdött legtöbbet az átigazolásokkal? (lakers kivéve 😊
Akkor vmi nagy gáz lenne ott, ha megint kikapnának...Phil bácsi öregszik, vmi mifene???😊)
Bazinga!
Hát igen...nem potyára lett õ az nba live 2004 "arca", szal nem rossz játékos a carter...igazi zsákolóbajnok 😄
Bazinga!
Szted benne lesz? Ha igen, akkor sztem olyan 84-87 körülit fog kapni...bár lehet, hogy kevesebbet!
Bazinga!
Igazad van...MJ nyomába senki se fog érni!!! De nem is ez a lényeg...jó játékos és kész. Rookie-hoz képest nagyon jól nyomja.
Ja, és hogy senki sem lesz olyan mint MJ mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy minden új jó játékosra azt mondják, hogy õ lehet a köv. Jordan. Sztem ez elég beszédes...kihez hasonlítanák, ha nem a legjobbhoz... :-) De õk is tudják, hogy nem lehet senki sem olyan, de azért mégiscsak jól hangzik, nem?😊
Ja, és hogy senki sem lesz olyan mint MJ mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy minden új jó játékosra azt mondják, hogy õ lehet a köv. Jordan. Sztem ez elég beszédes...kihez hasonlítanák, ha nem a legjobbhoz... :-) De õk is tudják, hogy nem lehet senki sem olyan, de azért mégiscsak jól hangzik, nem?😊
Bazinga!
na ezt is birom.. szegények hogy MJ hez hasonlítgatják õket.. persze sztár kell nekik.. de közelébe se fog kerülni senki MJ nagyságának (objektív vélemény 😄)
Bazinga!
kobe nak a dobószázaléka iszonyat 😊
szerintem valami a fejében még nincs rendben.
9 pont büntetõbõl, 10 mezõnybõl.. háááát.
szerintem valami a fejében még nincs rendben.
9 pont büntetõbõl, 10 mezõnybõl.. háááát.
Kobe: 19, Payton: 6!, Malone: 13, Devean George: 17!, O'Neal: 20, Fisher: 9
Ilyen pontokat dobtak...hát nemtom... Kobe-nak illet volna 25-28 pontot szórnia, Payton is dobhatott volna minimum vmi két számjegyût. George viszont a 17 pontjával nem is olyan rossz! Hát reménykedjünk, hogy azért csak bajnok lesz ez a csapat...
Ilyen pontokat dobtak...hát nemtom... Kobe-nak illet volna 25-28 pontot szórnia, Payton is dobhatott volna minimum vmi két számjegyût. George viszont a 17 pontjával nem is olyan rossz! Hát reménykedjünk, hogy azért csak bajnok lesz ez a csapat...
Bazinga!
hát van egy fehéhrcsokijuk a grizliznek aztán meg gaszol juk meg egy mike millerük.. ennyi... 😊
egyébként még abba is biztos vagyok hogy ha aznap mondjuk a Detroit, Sac, stb ellen játszottak volna akkor nyernek.. tudjátok hogy megy ez, bár az is igaz hogy ez köteelzõ gyõzelemnek kellett volna lennie.
egyébként még abba is biztos vagyok hogy ha aznap mondjuk a Detroit, Sac, stb ellen játszottak volna akkor nyernek.. tudjátok hogy megy ez, bár az is igaz hogy ez köteelzõ gyõzelemnek kellett volna lennie.