NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
ha jól tudom charlotte ban volt.. szegény nem futott be nagyon, pedig szerintem tehetséges volt 😞 vagy csak nem sztárolták annyira.. :/

air23
ja. meg is akadt rajta a szemem.. én még emléxem mikor 'edie!' 'edie!' 'edie!' vel üdvözölték LA ben 😊

zaki
ja, azt tudtad, hogy Eddie Jones a Washingtonban játszik már?

air23
ah.. de rég is volt az már 😊

a raptors rockets jónak néz ki.. vasárnap élõ. azt felveszem 😊

szerintem egyébként ott a torontó fog nyerni. legalábbis én szeretném 😊

zaki
ezelõtt is volt, és akkor nem heti, hanem a havi mûsorból lehetett megnézni 😊

zaki
viszont eredményeken nem néztem meg, úgy hogy ha lehet, ne nagyon mondjátok el, végig szeretném izgulni a mecset 😊

zaki
én voltam az nba.com-on, de csak ezért, hogy megnézzem, hogy mikor játszik legközelebb a Lakers 😊

air23
http://www.sport1tv.hu/TV_musor_index.php

mekkora jó. van kosárlabda filter a mûsorban. így nem kell a hüje egész napos focimûsorok között megtaláni amit keresek 😊

air23
thx az infót!! 😊

sajnos ma se tudom megnézni a meccset.. 😞( pedig felvenném, mert jó meccs lesz. ugye aki már látta az nba.com on tudja az eredményt 😊

zaki
vasárnap pedig élõben Toronto-Houston meccs 18:45-kor!

zaki
este 21:00-tól Washington-Philadelphia meccs lesz

zaki
LOL NÉZZÉTEK ELINDULT A SPORT1 HONLAPJA 😛PP

air23
😊 én tegnap az nba live 2004 ben néztem kik vannak melyik csapatokban.. ugye bulls ba kellett igazolni néhány játékost 😊) szal jól megbolygatták a jó öreg rostereket 😊

zaki
hát megmondom õszintén, annyira nem vagyok otthon a témában. pl amikor volt a lakers-dallas meccs, és megláttam a kezdõben A. Walkert, néztem egy nagyot, hogy ez meg mi a faszt keres itt (ill ott 😛), szóval, én csak akkor tudtam meg, hogy a Bostonból Dallasba szerzõdött

air23
😊) jah. van egy jelenet a MJ to the Max ban hogy labda lejön a gyûrûrõl, egyet patt, majd lendületbõl szépen kivezetve phill horog.. potty.. 3pontos vonalhoz közelrõl... szal ott van az öreg 😊

áh nem agódok én a lakers maitt. viszont.. szerintetek melyik csapat fejlõdött legtöbbet az átigazolásokkal? (lakers kivéve 😊

zaki
Phil barátunk olyan, mint a bor: minnél öregebb, annál jobb 😊

precision
Akkor vmi nagy gáz lenne ott, ha megint kikapnának...Phil bácsi öregszik, vmi mifene???😊)

Bazinga!

air23
már csak azért is mert 3* zsinórban egy ilyen csapat... csúnya lenne ha kikapna

zaki
ki fogad a Raptors-ra? 😊

zaki
sztem is

air23
oké. fogadások:

szerintem LA nyer. 😊

zaki
nem hiszem 😞

precision
De ennek ellenére...a Lakers le fogja õket gyalázni!!!!

Bazinga!

precision
Hát igen...nem potyára lett õ az nba live 2004 "arca", szal nem rossz játékos a carter...igazi zsákolóbajnok 😄

Bazinga!

air23
hát azért a raptors most nem rossz szerintem. carter is bizonyítani akar meg minden gondolom.

precision
Adni fogja a sport1?

Bazinga!

zaki
na majd ma lesz Lakers-Raptors meccs, csak nem lesz zsinórban 3 cumi

air23
jaja, ahogy mi is csináltuk az la - dal on 😊

zaki
közvetítsd a meccset! 😊

precision
Na neeemááá...😞

Még ma kijön ha én azt mondom 😄DD

Bazinga!

air23
szerintem karácsonyig ráérnek belerakni.. hamarabb úgy se jön ki...

precision
Igen benne lesz:

Bazinga!

zaki
tuti benne lesz

precision
Szted benne lesz? Ha igen, akkor sztem olyan 84-87 körülit fog kapni...bár lehet, hogy kevesebbet!

Bazinga!

air23
na akkor ebben is egyetértünk 😊

kíváncsi leszek mennyit kap ez a james az nba live 2004 be 😊

precision
Így van 😊

Bazinga!

precision
Igazad van...MJ nyomába senki se fog érni!!! De nem is ez a lényeg...jó játékos és kész. Rookie-hoz képest nagyon jól nyomja.

Ja, és hogy senki sem lesz olyan mint MJ mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy minden új jó játékosra azt mondják, hogy õ lehet a köv. Jordan. Sztem ez elég beszédes...kihez hasonlítanák, ha nem a legjobbhoz... :-) De õk is tudják, hogy nem lehet senki sem olyan, de azért mégiscsak jól hangzik, nem?😊

Bazinga!

zaki
tudom, hallottam a csávóról, de Jordan csak 1 van

air23
na ezt is birom.. szegények hogy MJ hez hasonlítgatják õket.. persze sztár kell nekik.. de közelébe se fog kerülni senki MJ nagyságának (objektív vélemény 😄)

precision
Hmm...még a mezszám is stimmel 😄DD

Bazinga!

precision
Na, hogy necsak Lakers legyen...

Ez a fazon se semmi! Nagyon nagy játékos lesz belõle...:-)

Bazinga!

zaki
lehet, hogy átiratom a topic alcímét, minden ami a Lakers-sel kapcsolatos-ra 😛PP

precision

Bazinga!

zaki
mondom 😊

air23
nincs az az isten hogy phil ezzel a csapattal ne nyerne 😊

zaki
sztem tuti az lesz...

air23
kobe nak a dobószázaléka iszonyat 😊
szerintem valami a fejében még nincs rendben.
9 pont büntetõbõl, 10 mezõnybõl.. háááát.

precision
Kobe: 19, Payton: 6!, Malone: 13, Devean George: 17!, O'Neal: 20, Fisher: 9

Ilyen pontokat dobtak...hát nemtom... Kobe-nak illet volna 25-28 pontot szórnia, Payton is dobhatott volna minimum vmi két számjegyût. George viszont a 17 pontjával nem is olyan rossz! Hát reménykedjünk, hogy azért csak bajnok lesz ez a csapat...

Bazinga!

air23
hát van egy fehéhrcsokijuk a grizliznek aztán meg gaszol juk meg egy mike millerük.. ennyi... 😊

egyébként még abba is biztos vagyok hogy ha aznap mondjuk a Detroit, Sac, stb ellen játszottak volna akkor nyernek.. tudjátok hogy megy ez, bár az is igaz hogy ez köteelzõ gyõzelemnek kellett volna lennie.

air23
bocs, mégse kellett volna szólnom phill nek? eh.. bezzeg akkor nem ellenkezett senki mikor írtam!!

sry again 😄

hmm.. nyugodjatok meg úgy is bajnokok lesznek 😊