NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rosszul emlékszel, mert Manute Boll is "csak" 2.30 körül volt. Azért a 2.42 túl sok😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Török Péter az isten.. komolyan.. nagyon respect a tudása.
manute boll volt 2.42 arra zsákolt MJ egyszer 😊 top 10 zsákolásai között van 😊
és igen george muresan volt. wizards ba játszott és asszem 2.32 volt.
manute boll volt 2.42 arra zsákolt MJ egyszer 😊 top 10 zsákolásai között van 😊
és igen george muresan volt. wizards ba játszott és asszem 2.32 volt.
Török Péter (Sport 1 "szakértõje") asszonta egyszer, hogy olyan ez a Bradley, mont egy csoszogó villanypózna 😛PPPPPP
én úgy emlékszem csak 2m 29 volt. Egyébként jelenleg Shawn Bradley és Yao is ilyen magas, csak éppen Yao tud is játszani😊
Valaki meg tudná mondani hogy hívják azt a román kosarast aki kb 2.4 métermagas és játszott egy Billy Crystal filmben?😊
V9ykn8_TZL0
nem akarlak elkeseríteni de valamelyik videóban láttam a kisfiát zsákolni 😊 persze természetesen kis labdával gyerek kosárpalánkra 😊 természetesen mj xii es kis cipõben ... szal már csak 15 év és.. 😊
Hmm...vajon a gyereki nem fognak kosarazni...hátha az apjuk tehetsége átöröklõdött...kemény lenne 😄
Bazinga!
"if MJ will ever return again, he will dominate"
MJ to the max ezzel a mondatával fejezõdik be 😊
MJ to the max ezzel a mondatával fejezõdik be 😊
Ja...még ma is jó elõvenni õket, nézegetni...kicsit nosztalgiázni...hát igen, a régi szép idõk, amikor még Jordan papa gyalázott mindenkit 😄
Bazinga!
jaja, ezt úgy bírtam, hogy ez egy 20$-s, vagy 50$, vagy 100$-s a kártya, holott sztem egy büdös centet sem értek, csak jól néztek ki, meg csili-vili 😛
Én is gyûjtöttem a kosaras kártyákat régen. Még mindig megvannak...de már nem vettem legalább 6 éve...
Vannak ám benne nagyon jó kis kártyák is! Az egyiken Jordan van, mozgatni kell, és zsákol rajta...kajakra mozog a kép. Asszem akkor vmi 100 $-t ért, ha lett volna rajta aláírás akkor meg vmi 200 $-t! Ma már biztos többet... 😄DD
Vannak ám benne nagyon jó kis kártyák is! Az egyiken Jordan van, mozgatni kell, és zsákol rajta...kajakra mozog a kép. Asszem akkor vmi 100 $-t ért, ha lett volna rajta aláírás akkor meg vmi 200 $-t! Ma már biztos többet... 😄DD
Bazinga!
csúnya lenne ha nem 😊 szerintem egy oneal, kg, duncan, kidd nek a dupla-dupla alapnak kellene hoyg legyen.
jaja, bulls ban. nézzétek meg a 2 év átlagát hogy hogy fejlõdik szinte mindenben.
heh.. talán ha MJ-pip-harper-rodman mellett lett volna ez a normális centerük annó.... 😊
heh.. talán ha MJ-pip-harper-rodman mellett lett volna ez a normális centerük annó.... 😊
Bazinga!
ha már itt tartunk akkor erre a srácra figyeljetek
Tyson Chandler
szerintem be fog futni hamarosan 😊
4.40 off reb átlag....
Tyson Chandler
szerintem be fog futni hamarosan 😊
4.40 off reb átlag....
szegény Pippen sztem már nagyon a végét járja, mostanában rengeteget volt sérült, és nem is nyomta olyan jól,ahogy "régen", de hát lassan felette is eljár az idõ, jvõre lesz 39 😞
pff!! nem tudtátok hogy pip a bulls ban van?? ... tegnap majdnem sikerült vele egy quadro duplát csinálnom nba live ban 😊 1 lepattanó hiányzott, 1:30 vissza de sajnos kipontozódott 😞( pedig az 250+ dinasty points lett volna.. ((
Hmm...ti ezt tudtátok??? Mármint, hogy megint a bulls-ban játszik! Nem semmi...😊 El is verték a boston-t 😄
Bazinga!
na, nyert a Lakers 94-79-re 😊 Bryant 19, Payton 16, Malone 16, George 6, O'Neal 23, Fisher 7 pontot dobott, Vince Carter 23-at szórt be
Vasárnap Rockets-Toronto😊)) Már nagyon várom, imádom Francist, Mobleyt, Yao-t, Cartert!
az Gilbert Arenas, elég jó játékos uhogy tessék megjegyezni

sztem idén jó lesz a Denver, akár poff helyre is kerülhet, bár jobb lenne nekik, ha keleten lennének...
vazze,pont akkor jöttem vissza, amikor B. Arenas az 1. negyed végén majd félpályáról dobott egy 3ast a duda szó alatt... ja, meg most mondta a kommentátor, hogy az 1. negyedben 18 pontot dobott összesen, nem semmi 😊
picsába, elfelejtettem, hogy 9kor meccs van, én meg most megyek fürdeni, kicsit le fogok maradni az elejétõl, na mind1 😊
én is úgy tudom, hogy ott nyomta legutóbb... általánosba, olyan 5. - 6. osztályba nagyban gyûjtöttem az NBA-s kártyákat, 1ik osztálytársam Eddie Jones kártyákat gyûjtött... (én meg O'neal-os kártyákat 😛)