11113
-
#2632 ezt az NBAXL-t honnan lehet leszedni?vagy hol lehet megnézni? -
#2631 hát nekem meg nem jön be, sry :)
nem szeretem az ilyen MTV/VIVA stílust
behívnak riportra 2 remek kosarast, beültetnek közéjük egy folyamatosan pofázó ripacsot, aki kb 3 mondatot hagy a srácoknak mondani, aztán mehetnek haza...
bezzeg a Dj meg a műsorvezetők dumálnak vagy 15 percet (de minek is?)...
nekem ez a tipikus "sóműsor" nem jön be (max a műsorvezető bögre cuki kis teste ;))
szal én jobban szeretem a szárazabb kosártémát..:) -
#2630 Én is megnéztem, zsír nagyon. Jobban bejön ez a műsor mint az nba action.
A "kis" Nash hogy osztja már az asszisztokat! :) -
#2629 nem rossz :)) -
#2628 Megnéztem most a dec 22-es NBAXL-t, hát eszméletlenül jó műsort csinálnak azok a niggák :)))
Benne volt a '88-as Zsákoló döntő, ahol Jordan 2 ponttal verte meg Wilkins-t a büntetővonali dunkkal. Az összes zsákot megmutatták, isteneseket húztak
Volt egy reklámrészlet Shaq-el, ahogy tanítóbácsiként megkérdi a gyerekeket, ki a valaha volt legdominánsabb center az NBA-ben, erre az egyik azt mondja Yao Ming
Aztán Shaq elhűlve : YAO MING???
Erre a gyerek: Bill Russell?
Shaq: Azonnal indulj az igazgatói irodába :DDDD
Meg leültették Wade-et és Bosh-t, és megkérdezték, ha mondjuk játszani kéne 2-2 ben Melo és James ellen 11 pontig, ki nyerne.
Bosh először: Miért beszélnék magam ellen?
riporter: Na jó, de a végeredmény mennyi lenne?
Bosh 11-0
Erre Wade és a Riporter is röhög: ez komoly?
Bosh: na jó, legyen 11-1 :DDD
-
#2627 láttátok már a Suns - Jazz meccset??..
-
#2626 szemét szpörsz :( -
#2625 kikaptak -
#2624 az nem Air East Rádörford?? -
#2623 az a Carter új neve?? -
#2622 nah helloka...
amugy Marci mi az a Air Brooklyn?? -
#2621 nyer a finix -
#2620 tx, ez új -
#2619 ma éjjel Spurs-Suns, nem semmi meccs lesz -
#2618 Találtam egy (nekem) új torrentes lapot
http://www.basket-torrent.webpark.pl/ -
#2617 -
#2616 ja -
#2615 Jók lesznek :) -
#2614 OFF:
Visszatért a régi nicked? :)))
ON:
Nem semmi, lakers elég gyenguska :( -
#2613 Hétfőtől már Air Brooklyn
2004. 12. 26. 22:25:53
Bár már bő egy hete annak, hogy Vince Carter székhelyet váltott, csak hétfőn mutatkozik be új együttesében a bajnok Detroit elleni találkozón. Állítása szerint a másodhegedűs szerepére készül és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy sikeresen segítse Richard Jeffersont. Ezzel szemben Jefferson azt nyilatkozta, hogy Carter senki mögött nem szorulhat a háttérbe. Hogy melyikük volt túlzottan is szerény? Majd a jövő héten kiderül...
NBA1.HU -
#2612 széééééééééééééééééééééép..........mostmá kobe se lesz olyan nagyarcú -
#2611 Miami elverte a Lakerst hosszabítás után 2 ponttal idegenben -
#2610 Írjatok! :)
-
#2609 neked is. boldog karácsonyt -
#2608 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#2607 McGrady.atw.hu...új design+chat! -
#2606 Gyertek csetelni az oldalamra!!!! -
#2605 jah, igazatok van....viszont McGrady a 2002-03-as szezonba gólkirály is volt és playoffba is bennvoltak...igaz rögtön kiestek és utolsóként kerültek be:)
de az Iverson féle figurák nem tűrik ha nem dobhatnak legalább 30-at...és ez hosszútávon aláássa a csapatmunkát -
#2604 1on1-ban kell egyedül dobálni a játszótéren ;)
ha egy csapatban egy jókezű mindent rádob akkor könnyen összejöhet a 30-40 pontja meccsenként, de jellemző, hogy a többiek meg dobnak még 30-at összesen és 70 pontal ugye nem lehet nyerni...
nem mindig a többiek szarok, hanem, manapság ha nincs csapatjáték, akkor eredménytelenség van, és erről Iverson is tehet...
most néztem meg a detroit-cavaliers meccset... a det szépen védekezett, ahogy szokott, James dobott vagy 12 pontot, ki is kaptak, mert többiek megszokták, hogy 25-30-at hoz Lebron minden meccsen.. ha ő nem lenne, nem szokták volna meg :)) (jó játékosokból áll a csapat egyébként) -
#2603 pedig rossz, mert ha segítené a csapattársait, talán még erősebbé válhatna ez a sixers, de így mindent ráhajigál Iverson, a többiek meg csak statisztálnak hozzá. A végén meg 30%-os mérleggel zárnak, AI gólkirály... hurrá -
#2602 Nemhiszem hogy rossz a csapatnak ha az egyik játékosuk ilyen sokat dob. -
#2601 Én is, de csak akkor, ha az a csapatnak is jó. -
#2600 Én is. De értékelem a kiemelkedő egyéni teljesítményeket is. :) -
#2599 én inkább a csapatjátékot szeretem, ennyi. -
#2598 És ez miért baj? Nem ő tehet róla ha rossz a csapat, egyedül nem tudja bevinni őket a playoffba:) -
#2597 azért hajigál rá ennyit, még ha ki is kap a csapat, hogy gólkirály legyen. McGrady is ezt csinálta tavaly, mikor látta hogy reménytelen a szezon -
#2596 Nem, csak szeret játszani, és szórni a pontokat. -
#2595 pff ha már a Playoff úgysem jön össze, akkor már gólkirály akar lenni -
#2594 most csak 40-et -
#2593 jónekem mostmá winamp....megszoktam:))
majd ha tejjesen szar lesz akkor teszek mást