11113
\'NBA\'
  • McGrady
    tmacy a nálad tapasztaltabbakat "szivattad" úgymond...nem kell itt izélni h mien gány vagyok eccerűen kérdezd meg...sok szerencsét
  • McGrady
    hm....vki elmondja h hogy csináljátok meg olyan kicsire azokat a logókat????
  • zaki
    kérjél itt
  • zaki
    ésazényem?
  • Tmacy
    amugy hogyaf*szba lehet logót csinálni??
  • Tmacy
    jóvan de én a szar warezhez se értek..amugy megin kit fikáztam????vagy csak megin égetni akarsz??
  • McGrady
    prec. jó az új logód
  • McGrady
    figyelj Misi...
    először is nemkéne fikázni őket:)))
    másodszor sajna a torrent az nem olyan mintha vmi nagymenő warezről töltenél...sokszor van olyan h túl nagy a terhelés, de megéri tölteni, mivel sok jó dolog van benne:))
    sztem azért próbáld ki:)
  • Slow
    persze, most az NFL-hez ért marhára...

annyira azért nem nagy ász, ez kiderült a 2004-es döntő alatt... (az egész országnak fájt már szerintem, hogy nem veszi észre, hogy szar a Lakers...:))

az, hogy pl tudja, hol és mikor született és kivel kefélt először Bird, Jonson vagy bárki, az csak egy dolog, azt tudja a lexikon is ;)
  • KG21
    csak eljátsza a nagy szakértőt, de sokszor hülyeségeket is mond
  • precision
    le se töltöm most már :(
  • precision
    Török Péter ért a kosárlabádhoz, csak kommentátornak nem jó.
  • KG21
    most lestem meg az új NBA Actiont. Bazz 5 perc meccsösszefoglaló volt benne, meg a végén a top 10, a többi mind szemét riportanyag:(( Komolyan mondom kezdek mérges lenni erre a műsorra... hát ki a faxt érdekli a Clippers legnagyobb szurkolójának a lakása? Meg hogy BDavis melyik pusztulat gettóban nőtt fel? Ehhez hasonló dögunalmas témák töltik ki a maradék 20 percet. Nagy kár ezért a műsorért.
  • Slow
    NHL még lehet, nem? februárig dől el, hogy lesz-e fél-szezon...
    nem mintha közvetítené a sport1...

ne is beszéljünk arról a szarról, nem is érdekel, mióta nem közvetítenek, heti 4-5 meccset letöltök, megnézek, szval szinte jobb is így...
    ja és így legalább nincs az a láma kommentár ("jön a hármas! jön a hármaaas!... nem jön a hármas... most nem jön a hármas...", a szerencsétlen Juditka meg a nagyokos Törökpé'...
    ;)
  • precision
    sajnálták rá a pénzt a barmok...pókert közvetítenek helyette
  • MrSpock
    Suns ismét parádézott,Amare Stoudemire 50-est szórt.
    Kobe is 42-öt a Lakersben.
    Iversonnak kevés volt a 35 kikaptak a Clipperstől.
    Egyébként tényleg erős,és kiegyenlített a mezőny.
    Adhatná a Sport1,a hajrát,mivel ugye februárban vége az NFL-nek,aztán mi lesz?Sem NHL,sem NBA.
  • zaki
    igazad van, elképesztő erős lett a mezőny. én csak néhány éve figyelem az nba-t, de nem hiszem, hogy volt-e már ekkora játékosvándorlás mint idén... és pont most nem ad meccseket a sport1
  • precision
    Amúgy szinte lehetetlen megmondani kik lesznek a végén. Suns tuti bejut a play-off ba, de hogy a végén ők lesznek ott az nem biztos. Lassan 10 éve követem az NBA eseményeit, de még nem láttam ilyen erős mezőnyt mint a mostani. Rengeteg csapatnak megvan az esélye a döntőre, kis nüanszokon fog múlni sztem, kinek milyen formája van aznap, milyen kedve van játszani...stb. :)
  • precision
    Hja, Lakers
    Pedig Kobe még mindig az egyik legjobb játékos az NBA-ben, csakhát egyedül ő sem tud nyerni.
  • zaki
    nagyon szép jövő áll elöttük. Johnson 23, Marion 26, Richardson 24, Stoudemire 22 éves... és emellett ott van az nba 2. legjobb irányítója, és ő is csak 30. tuti ott lesznek a végén

szegény Lakers meg... nagyon meggyengült a csapat, de azért még szurkolok nekik természetesen
  • precision
    Ja, logoműhelyben csinálták. Tied nagyon rlz! :)

Jaja, én is nagyon meglepődtem a Suns -on, iszonyat jól tolják a srácok!
  • zaki
    buék neked is!

neked is új logód van?

Suns bazzeg nem semmi... drukkolok nekik :) iszonyat hgoy nyomják. Stoudemire? dobott egy 50-est
  • precision
    Egyáltalán nem sok szerintem.
    BUÉK srácok, ha még nem mondtam volna!:)
  • KG21
    te aztán biztos jobban értesz hozzá. Nekünk csak ilyen szar netünk van, 4-5 óra leszedni 500-1000 megákat, de neked biztos 100 mbites vonalad van, ezért sokalod ezt az időt.
  • Slow
    ha tudsz gyorsabbat szólj
  • Tmacy
    ti azután értetek ehhez..bitcomet meg torrent meg minden szar...öhh..amugy a 4-5 ora az kurvasok..szentem...
  • Slow
    ja bitComet faca, lehet chat-elni is vele ;)
  • McGrady
    BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kicsit késtem de nem jujottam nethez jóideig:)
    Tmacy google-n keress rá BitComet-re....utána tudsz szedni nba-t
  • Slow
    ja és BUÉK skacok ;)
  • Slow
    nem tudunk róla, mi torrenttel szedegetünk (4-5 óra alatt lenn van egy meccs)

http://michalch89.altervista.org/
  • FrezeR
    BUÉK! és NBA-ben gazdag újévet mindenkinek:)
  • Rudee
    Neten nem lehet nézni a meccseket?
  • MrSpock
    BÚÉK!
    Srácok,a Suns milyen jól muzsikál az idén!Egész jó kis csapat lett,ahogy Nash odakerült,csak úgy szárnyalnak!
    Szurkolok nekik!
  • zaki
    neked is
  • Tmacy
    Boldog Új Évet mndekinek!
  • Tmacy
    mer csak valami torrent formátumú fájlban szedi le..
  • Tmacy
    és ezt mivel lehet kicsomagolni vagy valami hasonlot csinálni vele?
  • precision
    Meg mindig van hogy egy kosaras gyerekkel játszik, tanítja őket..stb. Szép dolog, csak unalmas nézni :)
  • KG21
    én az NBA action-ökön mostanában nagyokat ásítok, főleg amikor Duncant láthattuk úszkálni... tavaly legalább múltbeli nagy döntőket mutattak.
  • precision
    Innen