NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vazze, hallottátok? volt olyan meccse a Torontonak nemrég, amikor kemény 4 pontot dobtak az 1ik menetben? 😛
Szerintem is jól nyomja az öreg. 😊
küldjetek mail-t a:
[email protected] ra 😄
[email protected] ra 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Török Péter:
mindig 1 órát beszél de senkit sem érdekel 😄
mindig 1 órát beszél de senkit sem érdekel 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
én meg remélem hogy be tud ugrani majd valaki a helyemre a bf1942 meccsemre, mert akkor fel tudom venni a tor hou meccset...
Bazinga!
Itt van egy sport1-es háttérkép. Nem rossz :-)
Bazinga!
nemtom mi van ezzel a wolves-al
Sprewell 6 pt
Olowo 8 percet játszott csak:/
KG-n kívül senki sem teljesít rendesen...
Sprewell 6 pt
Olowo 8 percet játszott csak:/
KG-n kívül senki sem teljesít rendesen...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
most nézem, hogy a karriercsúcsa 52 pont, amit a Chicagonak dobott, februárban. majdnem megdöntötte...
Bazzeg...a denver legyõzte az orlando-t 106-101-re. Pedig T-Mac 51! pontot dobott...azé' ez nem semmi!
Bazinga!
Pistons - Lakers : 89 - 94
Payton: 21, Kobe: 16, Malone: 16, George: 7, Shaq: 21
Yuhéééj
Payton: 21, Kobe: 16, Malone: 16, George: 7, Shaq: 21
Yuhéééj

Bazinga!
na, nemsokára lesz Lakers - Pistons meccs, tuti gyõzelem, reméem jó híreket látok majd holnap reggel 😊
Sczerbiak és Hudson sérült, valszeg ezért kaptak ki már négyszer, de ha mindenki fitt lesz, akkor nincs megállás!
Madsen helyett azért Wally majd jobban teljesít, mert elég gyér ez az õrült kutya kezdõnek😊
ti figyeltek rám néha? Már vagy ötször eláradoztam mennyire király csapat lesz idén a Wolves, de mintha a falnak beszéltem volna......
de. elég sokáig ott volt 😊
spree egy állat, birtam mikor döntõt játszottak vagy mit. Mondjuk Camby-t is bírtam abból a New York ból
spree egy állat, birtam mikor döntõt játszottak vagy mit. Mondjuk Camby-t is bírtam abból a New York ból
eh.. most látom milyen kezdõ ötöse van a farkasoknak...
spree, cassel, garnett, madsen, lowakandi .. hát nem gyenge.. ahha. szóval a cserepad iatt vesztenének a Lakers ellen, már látom 😊
spree, cassel, garnett, madsen, lowakandi .. hát nem gyenge.. ahha. szóval a cserepad iatt vesztenének a Lakers ellen, már látom 😊
Timberwolves OT 92
Bulls F 89
kemény. ezek szerint nem véletlen hogy az nba live ban is könnyedén nyerek a bulls al 😊)
Bulls F 89
kemény. ezek szerint nem véletlen hogy az nba live ban is könnyedén nyerek a bulls al 😊)
Ez kielégítõ válasz kösz. Mondtam hogy akkora azért nem volt

Who is the greatest basketball player ever who was taller than 7'6?
Manute Bol
Shawn Bradley
Georghe Muresan
..
The Lair of Manute Bol. Manute Bol is the greatest 7'7" center from
..
7'7
7*30.48 + 7*2.56
na lássuk 😊
213,36+17,78 = 231,14
hm fura.. tényleg úgy emlékeztem. viszont mureshan is 232 nem? bradley 228.. eh.. who cares 😊)
Manute Bol
Shawn Bradley
Georghe Muresan
..
The Lair of Manute Bol. Manute Bol is the greatest 7'7" center from
..
7'7
7*30.48 + 7*2.56
na lássuk 😊
213,36+17,78 = 231,14
hm fura.. tényleg úgy emlékeztem. viszont mureshan is 232 nem? bradley 228.. eh.. who cares 😊)