11113
\'NBA\'
  • McGrady
    zaki, jefferson lehetne allstar sztem....megvan hozzá a képessége....és igen, ha kenyon az nj-ben lenne akkor most az élcsapatok közt lennének.
    tmacy, ez hülyeség....fred jones is zsákolóbajnok lett, te láttál már valaha is olyan top 10-et vagy nba action amibe benne lett volna?
    egyszer volt 10dik asszem....őse volt 1 mindig dunker....Carter most nincs 1 túljó állapotban de azért még indulhatna...:)
  • Tmacy
    háát...ha a nets-ről van szó ott van carter ,kidd és ha kobe oda menne ő lenne a harmadik..de szerintem a nats kenyon martin nélkül nem olyan jó..amugy furcsálom h carter 18 -szor zsákolt..és a 60. helykörnyékén van...hát nemtudom..igy akar indulni a zsákolóversenyen?
  • zaki
    ki a 3.?
  • McGrady
    a wizards elverte a netset?
    3 allstarjuk van....ha kobe menne oda akkor se lehetne seggíteni azon a csapaton
  • McGrady
    bodesz stoudimaire meg oneil valszeg mindig leszedte a lepattanót aztán visszahúzta....erre képes a legtöbb nagyember...csakhát sok kicsi sokra megy:)
  • FrezeR
    nem semmi, hogy idén milyen sokan elérik a bűvös 50-est!
    nagyon erős lett a mezőny és szerintem ez jó, nekünk biztos
    A Suns meg...hát le a kalappal!
  • bodesz
    sztem mostanába idegesítőbb lett picit a sok zsák mint régebben.jó vannak jó dunkok amik jók is meg egy csapatnak is jót tesz a szép zsákolás :) de azért shaq eddigi 109 és amre 105 dunkja elég soknak tűnik dunk o meter(gondolom volt már)de mind1.amúgy kobe a szépen zsákolók közé tartozik nem a sokat zsákolók közé meg még sokan nem
  • bodesz
    Re all.nemtudjátok lesz e egyáltalán a Sport1 vagy a Sport2 -n ebből a szezonból meccsek?gondolom nem.de reménykedek hogy legalább PO ból adnak heti 1-2 akár 3 meccset
  • KG21
    nem hiszem el, hogy lehet egy csapat center nélkül ennyire jó
    Marion takarít a palánk alatt Amareval... small ball :)
  • KG21
    ó hogy rohadna el, épp ezen a héten van az ellenfelem Fantasy csapatában, ráadásul nálam J-Rich sérült, Jim Jackson meg büntiben van :(
    Nagy zakó lesz ebből...
  • zaki
    lol, lakers meccs nagyon sima lehetett. azé nem semmi, medve beállt, gondolom mikor már mind1 volt, 12 perc alatt dobott 16 pontot... idén 4 meccsen játszott, még pontot sem dobott, lehet, hgoy többet kéne játszatni
  • zaki
    Nash 20 pont, 16 assziszt, nem rossz :)
  • zaki
    durva a Suns... most már le kéne töltenem egy Phoenix meccset :)
  • zaki
    na és J. O'Neal? 55 pontot szórt a Bucks ellen. 28ból 18 kísérlet betalált, 25 szabaddobásból 19 pontot szerzett. 36 perc alatt. nem semmi! karriercsúcs persze. eddig 39 pont volt rekordja, jól megdöntötte
  • MrSpock
    Ez a Suns hihetetlen!122-115-re verték a Minnesotát idegenben,,pedig Garnett 47 pontot szórt.Nemtudom mennyi a pontátlaga a Sunsnak ebben az idényben,de szerintem nemnagyon volt az utóbbi években ilyen csapat amelyik csak szórja a pontokat.
    Lakers kikapott a Spurstól,simán 83:100
    Most néztem 109-es a pontátlaga a Sunsnak,vezeti is a ligát.
  • precision
    mi a kiterjesztése?
  • Laci08
    Hali!
    leszedtem a rooky game 97et és nem tudom lejátszani semmivel sem.Felraktam millio kodeket de nem megy pliz help
  • Tmacy
    hát érdekes kérdés..de az NBA legjobb duója az nagyon jó kérdés...szerintem
  • McGrady
    az baszhatja...egyébként teis jól tucc angolul akárcsak én:)))
  • Tmacy
    és aki nem tud angolul??
  • McGrady
    thx....nézzétek meg az nba.comon a top 10 dunkerst:)
  • zaki
    huhh, jó kép
  • zaki
    én is ott néztem... mind1, kikaptak :)
  • McGrady
    lehetséges
  • Tmacy
    nem rossz kép..ez a tavalyi döntőböl van nem??
  • McGrady

szép kép mi?
    aki tud 1 kicsit angolul az nézze meg az NBA Top 10 dunker rovatot
  • McGrady
    egyébként tessék csetelni az oldalamon!
    www.cfgchat.hu -n beléphetsz és /join #NBA -t beírod, de az oldalamról is el lehet érni:)
  • McGrady
    nektek ki a kedvenc playeretek?
  • EOX
    jah, sorry, akkor még 95-öt írt az nba.com
  • zaki
    98-96-ra... sajnos mindne sorozatnak vége szakad egyszer...
  • EOX
    A Seattle megverte a Miami-t 98-95-re, és ezzel megszakította a Heat 14 meccses győzelmi szériáját. Ray Allen 35-öt szórt, míg Wade és O'Neal 28-at, illetve 25-öt.
  • precision
    Kösz! :)
  • Tmacy
    jah..de nemtudom ,hogy Carter képes lesz-e olyan jó formában lenni...
    de szurkolok ,hogy jó legyen a zsákolóverseny
  • McGrady
    hello, hallotta már vki tmacyn kívül h Carter lehet indul slamen?
    jólenne....főleg ha LeBron vagy Tmac is melléállna:))
  • Tmacy
    kész a logóóm..
  • Tmacy
    jah és peace ;)
  • Tmacy
    sry..de én nem igy értettem ....
    gondolom ez nem számit de én ugy értettem h jó nektek h ilyen sokat tudtuk az NBA-ről és a Torrentekről me gminden ilyenről...a szar nálam meg gyakran előforduló szófordulat :) és azé mondtam h lassu mer én szedtem le meccset másfél ora alatt is...
  • Slow
    oks, semmi gond, félreértettük, azt írtad, hogy:
    "ti azután értetek ehhez..bitcomet meg torrent meg minden szar...öhh..amugy a 4-5 ora az kurvasok..szentem..."

ez azt jelenti, hogy lámák vagyunk, nem értünk hozzá és hogy a szar torrent lassu...

na ezé' pöccent mindenki, de úgylátom nem így értetted, úgyhogy peace!
  • Tmacy
    amugy bocs fiuk ha valami rosszat mondtam... de nemtom mi volt az
  • Tmacy
    marci..mivan??kit ??mit?? vagy mi??...de végülis az a lényeg h mindeki előtt nagy fasznak tűnjek gondolom...