11113
\'NBA\'
  • Slow
    srácok
    akinek van net, az szedje a meccseket torrentről szépen én is onnan szedtem (szedem)

egyébként most írtam, hogy nem bírok CD-t írni
  • McGrady
    itt az idő a Max Payne-re!
  • McGrady
    nekem elég a 2k3 2k2 allstar..ha az megvan slow lécci írj a [email protected] címre!!!
    vagy ha tudsz, akkor adj linket;)
  • Tmacy
    én inkább nem mondok semmit..de nekem is jöhet
  • McGrady
    nekem is jöhet slow!!!!
    azaz elég lenne az allstar 2002 vagy 2003 lécci!!!!!!!!!!!!
  • Slow
    sajnálunk, de kitartás :)
    nekem, mint írtam, nem működnek a CD/DVD íróim, új win-install kell, de az most nem megy (sok a melóm), de ha kész, küldök neked 20 gigányi meccset ;)
  • hrabovszki
    köszi a hozzászólásokat.sajna komáromban lakom,annak is a szélén.Szóval valszeg csak úgy kaphatnék mérközéseket ha írnátok lemezre.Így talán van valami esélyem idén is látni valamit....
    ez az ország sosem azért volt hogy valamit nyújtson is.Azért hogy dolgozzál,és csendben tűrjél.Ha valami máshol jűl megy az itthon csupán űzletet jelent,az pedig =kizsákmányolás.
    népművelés ugye utoljára "akkor" volt,de azt mindenki ismeri és nem kivánja.Ma meg minél több egyforma hülye lesz annál könnyebb nekik a minimálisat nyújtani.Bocs a fura gondolatokért ,kihozza belőlem a hiány...
  • McGrady
    maga itt a fej, KG...
  • McGrady
    neked meik a kedvenc részed? sztem az 1 mindent visz....
  • KG21
    jah, nemrég adta le a tv, nagy kedvencem :P
  • McGrady
    aha
  • Tmacy
    leszedtem a tegnapi nba action-t...keletről a nets-et mutatják be , hát nem rosszak ..nyugaton csak egy hüje beszél akiről aztse tom h ki..aztán megin csak olyan van hbeszélget a mutambo a kisgyerekekkel..meg olvasnak ..szóval unalmas részek is vannak benne...
    De a top 10 elég jó lett!!!
  • McGrady
    lol KG jó az aláírásod!
    Back to the future!!!
  • McGrady
    ha wesley ott maradt volna és most davis nem lenne sérült akkor kalapálnának, de így...nemtom mé cserélték el wesleyt...sztem jól játszott a hornetsben
  • KG21
    megmondom mi lett velük. Mashburn, Magloire, Davis sérült, gyakorlatilag ezekből az emberekből állt a csapat. Mostmeg elcserélték Wesley-t Jim Jacksonért, aki egész egyszerűen nem hajlandó játszani a Hornets színeiben. Szegény embert az ág is húzza...
  • Iori
    1.Nyugaton vannak
    2.A sérülések Diddyn kivűl sérült volt szinte az egész front court
  • Tmacy
    aztaa...amin eléggé meglepődtem az a new orleans szereplése..tavaly a po-ba is bejutott idén 2-29-es mutatója van amivel az abszolút utolsó a mezőnybe...nemtudom mi lett velük...talán baron davis hiánya miatt van??de ez a 0.065%-os teljesitmény "nem túl fényes"
  • Tmacy
    lehet de közülük is csak egy embert szeretek...tracy mgrady-t mer ő mindenbe jó és nekem szimpatikus stílusa van meg szentem jól kosarazik...
  • McGrady
    jaja tmacy...de azért gondolj csak bele...mondok pár példát ami kb. ez a szitu: LeBron James, Tracy McGrady, Amaré Stoudimaire, Kenyon Martin...mostanra mind allstar
    Egyébként ROCK FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tmacy
    ti milyen zenékez szoktatok hallgatni???
  • Tmacy
    általában énis kelet szurkoló vagyok/voltam...de azér nem vagyok Carter fan...Carter szentem azzal lett híres ,hogy milyen nagyot tud zsákolni[...igaz szegényke már túl sokat is zsákolt...]
  • McGrady
    persze h segítünk...csak mondd meg hol laksz és elintézzük...
    [email protected]
    A Detroit télleg nagyot alakított tavaly, én mindig kelet szurkoló voltam....bár most pártatlan leszek valszeg;)
    Énse csak élcsapatoknak szurkolok.
    Én annak a csapatnak szurkolok, ahol van Carter...lehet h nem szerepel jól, de nekem akkoris a kedvencem!
    Persze szeretem a sunsot is de Carter többet visz:)
  • Tmacy
    az nem lehet jó dolog..de merre laksz??
  • hrabovszki
    Ja és köszönet annak aki eddig is válaszolt bajomra:))
  • hrabovszki
    Szevasztok
    Élő-halott NBA rajongó vagyok akit eléggé megfogtak az elmúlt időszakban.Nincs ugye sport1-n,elköltöztünk a város szélére:adsl -re esély sincs.Így nagyjából a net marad nekem a munkahelyemen keresztül,ahonnan ugye képtelenség letölteni mert a rendszergazdi mindnet vesz.
    Egyszóval nem untatlak,de bármit megadnék a meccsekkért.Úgy látom ti tudtok letölteni.Lenne-e mód arra hogy valamely formában kaphassak tőletek mecsekket,mondjuk cd-n,dvd-n vagy akárhogyis.Kérlek írjatok valamit,ha tudtok segíteni.
    Köszönöm

UI:mégegyszer mondom ha lehetne szívesen tölteném le én is,de isten háta mögött ez lehetetlen,2 éve küzdenek itt az adsl-ért de nem segít senki.
  • Tmacy
    azta..wizards elverte a sonics-t..pedig a sonicsnak jól megy idén...bár a wizards se rossz..
  • Tmacy
    hát jelen pillanatban igazad van KG 21...de én amugy sem rajongok Carter-ért..
  • Slow
    Carter még mindig népkedvenc, elsől között bent volt az allstar-ban..
    más kérdés, hogy óvatoskodik (jogosan, nehogy kilazuljon a férc..;))

láttam nets meccset (elsőt amin VC. játszott velük) nem igazán találta a helyét, de ez változhat (remélem)
  • KG21
    Azért Marion, Nash, Amare, Q-Rich, százszor nagyobb sztárok jelenleg a kifejezéseddel élve, mint pl Carter aki mostanság nem ér sokat.
  • Tmacy
    szerintme is megérdemelten győzött a detroit..nagy érdem volt tőlük ,hogy idegenbe is tudtak nyerni...szerintem..és szerintem is nyugati csapat fog nyerni
    az utóbbi években a nyugat sokkal jobban szerepelt mint a kelet..(átlagban)..igaz a végén keleti csapat nyert :)
    és én a minnesotának és a houstonnak is szurkolok...
    a houston játéka szimpatikus nekem..
  • Tmacy
    hát jah......(lehet most kivetettek) de én a philadelphiának szurkolok.. meg most énis szurkolok a sunsnak is..szimpatikus kis csapat...nincs olyan nagy sztár mint plédául shaq vagy carter stb. és igyis nagyon jók...szal szerintme jók..
  • MrSpock
    A Pistons megérdemlete a győzelmet tavaly!
    Ez tény és való,már reménykedtem na majd most a Lakers feltámad,aztán vártam a csodát,de nemjött.
    És beláttam igen,jobb volt a Detroit!
    A vereséget el kell fogadni,pedig tényleg na majd most,ugye amikor a lakers nagynehezen megnyerte a meccset,akkor fúú most aztán adunk nekik,de végül sima verés lett.
    Úgyérzem az iden nyugati győztes lesz.
    Szerintem vagy Suns,vagy Spurs,remélem talán a Lakers is beleszólhat egy kicsit,de nemérzem most annyira jónak a csapatot,ha Kobe-nak nemmegy nehéz a játékuk.
  • MrSpock
    Mindig azt is nézem,hogy ki érdemelné meg a bajnoki címet!
    Egész szezonban hogyan teljesít,de persze a kedvenc csapatom ha bajnok lenne nagyon ok!
    (Ígyvolt ez a Nascarban is,Gordonnak csápoltam,de minden futamon szurkoltam aki megérdemli,mert ugye az igazságtalan dolog,amikor végig valaki jól megy aztán valamin elbukik.)
    Szóval ezért szorítok a Sunsnak is,mert jól,látványosan játszanak,és Nash odament egyenesen szárnyalnak.
    És ez nemaztjelenti,hogy cserbenhagynám a csapatomat.
    Pl,a Spursot nemszeretem,valahogy nemtudom miért de sosem,hiába játszottak jól,meg lettek bajnokok.
    De szerintem mindenki ígyvan,vannak játékosok akiket kedvel,s akiket nem,meg csapatok.
  • Slow
    akkor biztos örültél tavaly a pistonsnak is ...:P
    ;)
  • MrSpock
    Nem ,persze hohgy a Lakersnek szurkolok!!!!!
    De bekell látni az idén nem nagyon megy,bár én örülnék a legjobban,hogy a végén nagyot alakítanának!
    Csak örülök amikor egy úgymond nem agyonsztárolt csapat kijön remek produkcióval!
    Go Lakers!Sajnos kikaptak Dallasban
    Kb.20 éve a Lakersnek szurkolok,azóta voltak mélypontok is,meg öröm!
    Én nembánom,hogy Shaq elment,mert már ott nemtudott újítani.Miamiban megint szárnyal.
    Szóval Go Lakers!
  • KG21
    Milyen dolog ez már. Te mindig a legjobb csapatnak drukkolsz? Múltkor még a Lékersnek szorítottál
  • MrSpock
    Suns persze Houstonban is nyert!
    Remélem így játszanak végig,és bajnokok lesznek!
  • KG21
    tölts le egy codec packet, én k-lite-ot használok, az mindent visz.
  • Laci08
    A Rooky game 97 avi kiterjesztésű de nem viszi semmi sem
  • zaki
    lehetne, de (még) nem az