NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öööö...bazz, mégsem! Elfelejtettem, hogy nemsokára megyek el itthonról!
Olyan d.u. 4 körül leszek itthon. Akkor játszhatunk ha neked jó...
Olyan d.u. 4 körül leszek itthon. Akkor játszhatunk ha neked jó...
Bazinga!
Ezt meg magával az Istennel, Jordan Pappával! 

Bazinga!
Nézzétek meg mit csináltam Vince Carter-rel! --->Check it<---
Bazinga!
következõ meccsen meg majd 2-3 pontot fog dobni. Ezt csinálja mindig, egyszer jól nyomja, máskor meg pályán sincs😞
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
B*szki ez az indiana nem semmi egy csapat! Egyik játékosnak sincs 20 pont feletti pontszáma mégis 103 pontot szórtak az atlanta-nak! Csak nehogy Török Péternek igaza legyen, és "elfáradnak" a playoff-ra! 

Bazinga!
"Nagyügy, Zakit én egy Bucks-al is elverném"
Én ezt azért visszaszívnám! 😊
A Lakers-nél most nincs jobb csapat a ligában! 😊 Az lehet hogy néhány csapat padja erõsebb, de a kosárlabdát pontokra játszák, és a Lakers le fog gyalázni mindenkit 😊
Én ezt azért visszaszívnám! 😊
A Lakers-nél most nincs jobb csapat a ligában! 😊 Az lehet hogy néhány csapat padja erõsebb, de a kosárlabdát pontokra játszák, és a Lakers le fog gyalázni mindenkit 😊
Bazinga!
Nagyügy, Zakit én egy Bucks-al is elverném
Amúgymeg a Sacramento, meg a Dallas jobb, mint a Lakers, mert erõsebb a padjuk.
Amúgymeg a Sacramento, meg a Dallas jobb, mint a Lakers, mert erõsebb a padjuk.
Khm...lesz ez még másképp!
Amúgy a Dallas nagyon jó csapat! Én Zakival a Dallassal szoktam nyomni multit, és néha el is kalapálom...ha jó formában vagyok! Fõleg most hogy Antoine Walker is a Dallas-ban játszik egész pofás kis csapat. De a Lakersnek a köpenye suhintásába se érhet!
Egyszerûen szar napja volt a lakersnek! 😊
Amúgy a Dallas nagyon jó csapat! Én Zakival a Dallassal szoktam nyomni multit, és néha el is kalapálom...ha jó formában vagyok! Fõleg most hogy Antoine Walker is a Dallas-ban játszik egész pofás kis csapat. De a Lakersnek a köpenye suhintásába se érhet!
Egyszerûen szar napja volt a lakersnek! 😊
Bazinga!
hát, én voltam már az oldalon, de cska a Lakers meccs eredményét néztem meg, nem is tudtam, hogy lesz ma meccs, de ha tudtam volna, akkor se néztem volna meg a mai meccs eredményét.
Mivel nem fogom tudni megnézni a meccset megnéztem az eredményt az nba.com-on. Háááát, nem lesz unalmas az tuti! Aki meg akarja nézni a meccset és izgulni is szeretne az ne nézze meg az eredményt!!!
Most néztem végig a sport1 mûsorát, és nem láttam, hogy lenne ismétlése a meccsnek
Most néztem végig a sport1 mûsorát, és nem láttam, hogy lenne ismétlése a meccsnek

Bazinga!
Ma:
16:15 Kosárlabda, Cleveland-Toronto, NBA, alapszakasz (csúsztatott)
B*sszameg! Pont iskolában leszek! Grrr
16:15 Kosárlabda, Cleveland-Toronto, NBA, alapszakasz (csúsztatott)
B*sszameg! Pont iskolában leszek! Grrr

Bazinga!
ííí vazze, nyert a Lakers újra, most az Utah ellen, de elég szoros volta vége, mert csak 2 ponttal, 94-92 nyert a csapat. egyébként az utolsó negyedet 32-20-ra nyerte a Utha, szal szoros volt...
Bazz nem voltam itthon😞 na nem baj, holnap 9:30 ismétlés

Mondom nálam😊 Egyébként ma KG 33-at szórt 25 patival, csak hogy igazoljam magamat

Khm...elsõ 1000-ben? Hmm! Azért O'Neal szokott pontokat is szórni rendesen, "egy-két" blokkot is kioszt, nameg "egy pár" gólpasszt is. Sztem nem rossz játékos. És a testsúlyához képest qrva gyors. Asszem Török Péter is mondta egyszer, hogy a testsúlyához képest õ a leggyorsabb játékos az nba-ben! Úgy tud lefordulni emberekrõl mintha 90 kiló lenne 😊)
Szal benne van õ az elsõ 50 az tuti, de nálam az elsõ 15-ben is 😊
Szal benne van õ az elsõ 50 az tuti, de nálam az elsõ 15-ben is 😊
Bazinga!
ccc KG minden második meccsén annyit szed😄 O'Neal csak egy behemót, aki ronda betolós-lökdösõdõs játékot játszik! Nálam nincs benne az elsõ 1000 ben sem

O'Neal 19 lepattanó??!! Áááá ez egy isten ez a pali. Nba live 2004-ben nemhiába mondja a kommentátor csákó, hogy benne van az nba történetének 50 legjobb játékosában! Sztem az elsõ 15-ben is benne van lazán! 😊
Bazinga!
megint nyert a Lakers... 114-103-ra a Dallas ellen (Payton 17, Bryant 32, Malone 11, George 8, O'Neal 25 pont <19! lepattanó>19! lepattanó> ; Nash 30, Finley 19, Walker 24, Jamison 15 pont)
most nézem, hogy a 3. negyed végén még a Spurs vezetett 71-62-re, és a 4. negyedet 28-15-re nyerte a Lakers, így jött ki a 90-86-os végeredmény