11113
-
#2792 Na RJ kidőlt a sorból, a NJ mehet a lottery pickért -
#2791 janem...csak vmi egyetem -
#2790 miez a 2001 slam dunk contest a davkán?
ez NBA??????????????????????????????????? -
#2789 christie a torontóba nemtom mien volt:D
a sac-ba ott egész jó volt...bár mobley már a 99-00ás idénybe jobbvolt nála...akkor a houston jókis group volt.
mostmár kicsit kiöregedett mármint krisz -
#2788 hát mobley az szinte tuti hogy többet ér...bár ha kriszti formában van ő is jól dob..legalábbis pár évvel ezelőtt...
szerintme mobley már a houstonba is jó volt..jó keze van.. -
#2787 Kriszinek nincs rossz védekezése, bár Mobley sztem töbet ér...Mobley jól dob -
#2786 jah, a mostani tehetségeknek... -
#2785 sztem is rosszul jártak. Idén Kriszti nagyon leszállóágba került, Mobley-t jobbnak tartom nála, ponterősebb, bár lehet Dögnek jobb a védekezése. -
#2784 sztem Amaré azért még nem ért fel egy KG,Duncan szintre...Ők már évek óta vannak ott és ráadásul mind a SAS és a Twolves erre a két játékosra épít, míg a Sunsnál ez nem annyira nem egyértelmű,és Duncan meg KG mellett nincs se Nash se Marion. Tényleg nagy játékos már most ,de annyira nem szimpi mert qrva nagy pofája van a gyereknek. -
#2783 hát dög krsizti se rossz..de mobleyék többet érnek!!
az a twolves -s uns meccs télleg jó volt..
az elején még jól jáccot a twolves szerintem..
a többit már elmondtátok :))
szerintem amare lassan most is jobb mint duncan... -
#2782 naneeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dög Christie-ért? -
#2781 tavaly, a jobboldali videknél elég volt,ha volt 1 real one playered.
mostmá ien buzi inside card vagy mi kell pff -
#2780 Trade:
Mobley+Bradley ---> Christiért
szvsz a magic szó szerint ****szta ezt a tradet... -
Laci08 #2779 Hali!Nemtudjátok véletlenül hogy hogy lehet az nba.com on megnézni a kis videókat! VAgy csak fizetve megy? -
#2778 nemrég regeltél...akkor nem vagy béna:) -
hrabovszki #2777 megvan már bocsi,köszi
-
hrabovszki #2776 hol a fórum menű?emlékszem egyszer láttam mikor volt egy üzim és akkor be voltam lépve.De most semmisincs itt bal oldaon -
#2775 http://www.sg.hu/forum.php
itt a fórum menüben van olyan, hogy privát -
hrabovszki #2774 hol tudom megnézni a privát leveleimet?marha béna vagyok
-
#2773 igen erre a meccsre gondoltam és télleg volt egy labdadobálós rész is, én másra gondoltam, cukkolták KG-t is :)
nade kb 130-115 lett az eredmény? súlyos :)
mindegy, én úgy éreztem, meg tudnák fogni a suns-t, csak az önfegyelemmel van a gond... -
#2772 én is láttam azt a meccset, de én úgy emlékszem nem KG gurult be, hanem Stoudamire beszólt vmit Spreenek mire az nekivágta a labdát. Bár lehet, hogy volt előtte is vmi amire nem emlékszek, és te arra gondoltál. Amúgy a kommentátor is megmondta azon a meccsen, a Suns úgy nyomta mintha Pleasentvilleben lenne, (abban volt, hogy amit rádobtak bement, még ha rúgták is a labdát :D) Szal ilyen brutkó dobószázalék mellett, senkinek nem lett volna esélye ellenük. Amare meg brutális, még csak 22 éves, lehet jobb játékos lesz belőle, mint Duncan és Garnett most. Pontokban már veri őket. -
#2771 én a suns elleni meccset láttam, szintén otthoni pályán és volt valami fura érzésem a Wplves-al...
úgy éreztem tudnának győzni, de amikor pár pont kimaradt, a csapat megroggyant, elkezdtek dobálódzni, senki nem szedte össze a csapatot és irdatlan agresszívek lettek (persze ezt érezték a suns-osok, apró cukkolás kezdődött és megint majdnem bunyó lett, KG nem sokáig bírja a szekát..:))
amikor a sunsnak nem ment, azok jüval higgadtabbak maradtak, úgy vettem észre elkezdtek a védekezésre koncentrálni és támadásban is nagyon egyszerű "biztos" figurákat nyomtak...
nemtom mi van wolves-al, szerintem elégedetlenek magukkal és ettől kiborulnak...(?) -
#2770 én ott csak a Twolves alrészbe járok be, ahol nem vagyunk olyan sokan, tehát nincs napi 5 oldal hsz. Mostanában nagy szomorkodás megy arra, találgatunk mi lehet a baj, és hogy kellene megoldani. Most is vezettek még 10 pont felett a 4. negyedben, aztán látványosan összeomlottak a Lakers ellen, hazai pályán -
#2769 van még az http://www.nba1.hu/ fóruma, oda sokan járnak, túl sokan... (nekem)
;) -
hrabovszki #2768 és akkor hova máshova írtok? -
#2767 dekevesen írunk ide
:)) -
#2766 Garnett thx the link -
#2765 attól h nem szeretem Iversont, elismerem h télleg 1 naon jó játékos.
DE az is meg kell említeni, h a legtöbb meccsen azért elég önzőcske...bár, jó játékosnak mindent lehet:)) -
#2764 ez egy Iverson utáló mondat volt..szenmtem Iverson tök jól jáccik..és attól h elég sokszor önzőzik szerintem ha nem emgy neki akkor észreveszi h mit kell csinálnia és inkább passzol..meg nagyon tud küzdeni és nagyon szeretem és tisztelem őt..főle h láttam a Allen Iverson - The Answer című filmet..nagyon teccik..egy kis gettóban felnövekedő nigga csávóból kosararassá lett..igaz ez sok emberrel lett igymeg a 2001-es idényük..nagyon jól ment nekik..az playoff baromi jó volt akkoriban..a toronto-t és a milwukee-t is 4-3-mal verte el..nagy fasza volt -
#2763 hát igen....a csapatmunka általába többet ér mint ha vki 50 pontot szórna...akkor simán veszítene a csapat.
Ez a gond sokszor a philónál is...naon jók lennének, ha Iverson nem mindig önzőzne...GO PHI:) -
#2762 A Suns kivégezte az Indianát:124-89
Érdekes hogy a Sunsban senki nemdobott 20-nál többet,és mégis rendesen megszórták az ellent.
Seattle meg elintézte a Miamit.108-98 -
hrabovszki #2761 nem kivánok senkitől sem emeber felettit,csak muszáj volt megpróbálnom,ez az utolsó esélyem.Aki tud segít,aki nem azzal meg beszélgetek majd:))
Jó olvasgatni ahogy itt beszéltek az nba-ről és az abban történtekről.Nincs senki a környezetemben akit ez érdekelne,még a munkatársaim közzött se akad senki.Kosarazni járok hetente kétszer,de ott is inkább játszunk mint beszélünk.Egyszóval ti maradtatok.
A bajnoki címről a véleményem általában ugyanaz:csak jól felkészült csapat nyerheti meg,főleg jó védekezéssel.Ehhez nem kell feltétlenül alapszakaszt nyerni,és ha megfigyeltétek az utóbbi évekeben az alapszakaszokban rendre nagy rohanást végző csapatok egyszerüen elvéreztek a play off-ban.Szóval szerintem nem bővűlt nagyon a kőr.Bár vannak nagyon jó fiatal csapatok(Phoenix,Seattle,Cavaliers)az esélyesek száma szerintem nem bővűlt.Maradt a Spurs,Kings,MAvs talán.Lehet hogy a Miami jó lesz,de nem lesz bajnok.És sajna a lakers is alábbadta.Talán jól tették ők is.
Lehet velem vitatkozni -
#2760 lehet napi összefoglalókat tölteni innen
persze ezek is torrentek. NBA TV daily a neve a műsornak, jobb mint az Action sztem. -
#2759 arra pont rámaegy kb 45 db meccs ;) -
#2758 nekem sajna csak 30as vinyóm van -
#2757 ok -
#2756 ja értem sry ;)
én jelenlegi meccsekről beszéltem, a mostani szezonból van kb 25 gigányi meccsem...
nekem csak a 92-es, 98-as, 2000-es allstar van meg -
#2755 Grat Davis!
Hé slow örömmel leszeggyük, csak lécci mondd meg HOL VANNAK!!!!
Me se a davkán se a michalchon nincsenek!! -
#2754 azta...a hornets elverte a kingset !!!
Baron Davis "felépült" ...
tripla dupla...
szép kezdés!! -
#2753 nekem a 2k1-es all star game kéne...az fasza volt