11113
-
#2832 ez a buzikék szép szó...bár szerintme is elég gány mezük van..
a legjobb az a suns-é, a houston-é meg a elfelejtettem de végülis én elfogadnám akármelyiket :D
K.Martin szentem netsben volt jó..
itt olyan izé..szal nem áll neki jól télleg :D -
#2831 hát persze, ez 1értelmű.. -
#2830 Kmart a new jersebe lett teremtve....kár volt kikúrni onnan... -
#2829 neeeem, csak a szerkóhoz nem tetkók meg borosta illik, hanem smink meg copfff :P -
#2828 lehet hogy kiderül Denverben hogy Kmart mennyire overrated? :O -
#2827 booocs, nemakartam :)
de olyan kis selyemfijús... idétlenül mutat benne K.Mart :) -
#2826 háát az a babakék télleg elég gáz sztem is. -
#2825 toronto meg a phoenix meze a legjobb sztem -
#2824 mi az hogy buzikék??? :)) sztem az egyik legsirályabb mezük van a ligában (van is itthon 1 db) :D -
hrabovszki #2823 még igazolhat is a nets valakit:))bár néha mókásnak tűnik egyik-másik csapat az állandó igazolásaival.Lásd knicks,hawks,rockets,nets,dallas....és hát melyikük is járt jól vele?A másik oldal meg a kings aki képtelen javítani vagy valakit megszerezni mégis mindig reménykednek.
Jefferson szerintem túlértékelt bár meg kell mondanom inkább védekezéselvű vagyok. -
#2822 Carter most Martin-pótló Kiddnek, nem tom mi lesz velük de eleve hülyeségnek láttam együtt játszatni Jefferson-t meg Carter-t, kicsit olyan volt, mintha kioltanák egymást... na azért lehet ez túlzás...;)
másik, hogy VC még friss itt, ha beilleszkedik, összeérnek, lehet még csoda... (reménykedem a dologban, mert Nets szurkoló voltam, de főleg KM miatt, viszont most Denvernek nem bíííírok szurkolni... a buzikék szerkójuk... ááá :)) -
#2821 Minnesota megint kikapott...valami nagyon nincs rendben náluk sem! a Suns meg talán kihajtotta magát a Heat ellen..és most ez visszaütött a Jazz ellen vagy nem lehetséges ez?:) ki tudja birják e majd szuflával. -
#2820 :) -
#2819 Hétfőn a Spurs kapott ki tőlük. Akkor ők se fognak?:) -
#2818 hát igen...kenyon sokat adott nekik -
#2817 tény, h nem volt rossz...de Kidd és Carter többet játszottak nála és jobban is dobtak.
szal sztem ha Travis BEstet beteszik, akkor lehet esély...bár RJ elég szépet zsákolt az orlandoi meccsen
monnyuk 2 pont nem a világ:)
Ha Best jó akkor még feljöhet a Nets...de a playoffhoz kevesek lesznek sztem -
#2816 de szerintem akkoris Jeffernson volt a csapat "motora"....és ketten ugyse tudnak semmit se csinálni -
#2815 azért ne feledkezzünk meg a Carter-Kidd párosról..
az orlando elleni meccsen vesztettek,dde durva volt h 17 pontról 3ra hogy jöttek fel. -
#2814 Peterson téleg jól jáccik...láttam valami videot amibe benne volt éls jó volt...
és Jefferson nélkül a nets nagyon nme ér semmit szerintem..a kenyon martin-os korszak volt a legjobb a netsnek.. -
hrabovszki #2813 szerintem még talpraállhat a nets,de nem lesz első az biztos.Nem érdemes még találgatni,ki is lesz a bajnok,de szerintem kelet idén is bezavarhat,ha nem is egyértelműen a végén,de sok nyugati befaraghat keleten.Spursre szavazok én is,de egy sérülés mindent megváltoztathat. -
#2812 jaja
mostmá playoff se lesz meg...Cartert folyton faultolják, Kidd meg nem bír 3ast dobni...a Magic elleni meccsben az első 3 negyedben mindet kihagyta... -
#2811 pú, eddig se volt rózsás a helyzete a NJ-nek, de most aztán... -
#2810 RJ szezonjának vége
2005. 01. 12.
A New Jersey Nets egész szezonra elvesztette egyik legjobb játékosát. Richard Jefferson ínszalagszakadást szenvedett a bal csuklójában, így két heten belül meg kell műteni a bedobót. A sérülést Chauncey Billups okozta a hétfő esti Pistons-Nets keleti "rangadón". Jefferson a rossz hír hallatán sem esett neki a vétkesnek: "Nem hinném, hogy bosszúról lenne szó. Gonosz, mocskos cselekedet volt, de ettől még Chauncey Billups nem alattomos játékos.". A Detroit irányítóját nem rázta meg túlságosan az eset: "Mindenki megnézheti a jelenetet. Mindketten sprinteltünk, egyszerűen nem tudtam megállni. Mindenki tisztában van vele, hogy nem vagyok alattomos kosaras. És ezt szerencsére ő is tudja.". Minden esetre a Nets bedobója eddigi pályafutása alatt mindössze hét meccsről hiányzott, most pedig több mint fél szezonról fog hiányozni...
NBA1.hu -
#2809 Raptors - Celtics: 104 - 93
Peterson 37 pont...ebből a csákóból akkora allstar lesz jövőre sztem -
#2808 uhh....sixerst jól elkalapálták -
#2807 ha a utahtól kikapott akkor nem jut be a 3.dik körbe se....de ez még messze van... -
#2806 azta!
szegény suns kikapott a utah-tól:((
a clippers meg elverte a sonics-ot:))
érdekes lesz ez még ;) -
#2805 szerintme kár még a playoff-ról meg a döntőről beszélni...
még baromi meszse van..(de azé most beszélek rola :D)
szerintem a suns ki fogja birni a végéig, még fiatalok életerősek...és jól jáccanak,csak kibirják...
de azér szurkolok nekik..:)
e Wade-éknek is szurkolok..wade egy szimpatikus játékos,(szerintem)
GO EVERYONE! -
#2804 bazz most láttam hogy hogy néz ki jesse ventura (wolves ex tulaja) naggyon durva arc :)))) -
#2803 de jól állnak, mostantól lehetne pihentetni a főhösöket... -
#2802 a Sunsba szinte biztos vagyok hogy a kezdők nem fogják kibirni ,hogy minden PO mecsen 40 perceket kell játszani főleg egy 6-7 mecses szériában. A pad elég rövid és ez a bajnokság végére, a POra megfog látszodni, akárhogy is villognak most. Még a szezon felénél se tartunk, feleslegesen találgatnunk. Sok mecs van még hátra majd meglátjuk hogy kik fognak befutni... -
#2801 Szerintem két S betűs közül kerül ki a győztes(Lakers sajna az idén nemszól bele)Spurs,Suns.Igen talán mindenki aztvárja,hogy kipukkad Suns,de nemúgy nézki.Gondolom mindenki megakarja verni,presztizsből is,de nemmegy,vagy csak ritkán.
Jó a rájátszás az más,de szerintem írtó egységes a csapat,mindenki dobálja a pontokat,ha meg valaki kiemelkeik akkor 120 pont fölé mennek.109.7-es átlag,elég jelentős.És nagyon nemerőlködnek szerintem,nem görcsölnek,csak játszanak.
Igenis nagy esélyük van nyerni,jó az irányitó.Stoudamire az élmezőnyben pontátlagával.Ez nem a kelet éve lesz.Miami nemelég erős.Detrot sem annyira éhes...na d emessze még a vége,sérülések satöbbi..majd úgy 3 hónap múlva kicsit előrébb leszünk. -
#2800 lehet...GO CARTER! -
hrabovszki #2799 az idei (leendő)bajnok is csendben van még,majd később kér enni:) -
#2798 nem.
sztem most a középmezőny nem 1 erős középmezőny:))
a sunsnak sok esélye van rá, de nem hinném h bírják.
az nj-nek az is csoda ha bejut a playoffba -
#2797 nem semmi, Nash kiosztott 16 asszisztot, O'Neal-nak meg 20-ból 16 dobása volt jó -
#2796 a bajnok ott lapul a középmezőnyben...
;) -
hrabovszki #2795 bocs ha beledumálok,de mintha amagic kicsit fegyelmezetebb játékosokat keresne.Talán így is értelmezhető a csere.No meg a szerződés.
A sunsról annyit hogy emlékszem egy ilyen dallas-féle rohanásra is ami aztán csak úgy kipukkant.Ez nash-ről jut eszembe:)
Tuti biztos vagyok benne hogy ők nem lesznek bajnokok.Esetleg vita? -
#2794 Csak nem föltámad a Hornets, a Kings után most a Knickset is megverték -
#2793 Suns-Heat : 122-107!!!!
Megint parádéztak,hihetetlen mennyi kosarat tudnak dobni.
O'Neal-Stoudemire 34-34
Érdekes Suns csak 7 emberrel játszotta a meccset.