NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 bajnoki gyûrûje van a Lakers-sal, akkó szar játékos nem lehet. Garnettnek hány gyûrûje is van? 

Fox súlyosan megsérült még korábban, azt nem tudom mibaja de ugy néz ki, hogy kihagyja az egész idényt😞
jézusom... szegény Lakers megint kikapott, ezúttal a Denvertõl, agyon nem megy a két sérült (vagy 3) játékos nélkül, nagyon hiányoznak... (Kobe 27 pontot, Payton 22-t, Rush 14 pontot szórt)
nemnem, akkor csak egál, így maradt a 16 pontos gyõzelem😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jó akkor hirtelen felépül Wally meg Troy aztán bezúzunk titeket

ha nálatok Malone lett volna ott, nálunk meg a Kandi man és akkor már mindjárt megint mi nyertünk volna nem?😊
Én elégedett vagyok hiába kikapott a Lakers, mert nem rajtuk múlt! A "kis" emberek is jól játszottak, sok kosárt szórtak. Ha már Malone ott lett volna, már akkor is kikapott volna a Twolves...
Bazinga!
bazzeg nagyon jól nyomja a Minnesota, mezõnybõl nagyon tudnak dobni... Malone & O'Neal nagyon hiányzik ebbõl a csapatból...
NBA maniára nyugodtan benézhetsz, csak az az egy eredmény nincs kirakva direkt.
Ehhe, nem tudtam sorry! Amúgy nem nézem meg soha az eredményeket elõre...úgy csak a saját szórakozásomat rontom el!
Bazinga!
sport1 mûsor: 15:30 Kosárlabda, Minnesota-LA Lakers, NBA, alapszakasz (csúsztatott)
hogy lenne már élõ amikor amerikában délelõtt 11:30 lesz

O'Nealnak vádli húzódása van, Malone-nak meg a térde rossz, õ egyébként pályafutása során elõször van sérültlistán, uhogy biztos nem játszik. Wolves sikerre számítok ezek miatt😊
Baxus... Pedig rájuk lettem volna kíváncsi!! Reméljük, hogy játszanak, majd meglátjuk!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
hát O'Neal, és Malone sérült a Lakersbe, bár nem tudom, hogy milyen súlyos, de nem valószínû sztem, hogy játszanak 😞
Kíváncsi leszek a holnapi meccsre nagyon! Tudjátok, hogy mit nem tudok, vagy min gondolkoztam múltkor? Hogy amikor Kobe a Lakersbe 6th man volt, akkor hogy nézett ki a csapat? Holnap mindenki nyomni fogja nem tudjátok?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nem jól tudod Zaki, Cassell a Bucksból jött át az idén😉
láttátok a sport1en a meccs beharangozóját? ez mirõl beszél? mondja, hogy Garnett tavaly év legjobbja, meg blablabla, de idén Latrell Sprewell, és Sam Cassell érkezésével... ez mirõl beszél? Cassell már évek óta Minnestában nyomja. biztos jól hallottam, mert most láttam másodszorra a reklámo, kétszer csak nem hallom meg rosszul

, na mind1, majd ha felépülnek a sérültek, akkor majd lesz ereszdelahajamat