11113
\'NBA\'
  • Rockynhooo
    én is hogy mit alakítanak majd így. De faszom ki van hogy szurkoljak a lakersnek :D Nash a mindenem az nbaben na mind1 majd lássuk. azért a phoenixes nashes mezemet megtartom :)
  • syberia2
    Jason Kidd --> Knicks

Én meg erre:D
  • sanyiute
    erre kíváncsi leszek :D
  • Rockynhooo
    Steve Nash --> Los Angeles Lakers

Kedvenc emberem hosszú évek óta és elmegy az általam legjobban utált csapatba :D
  • ProGabe #10390
  • Effe88
    thx:D:D
    igen a skilljeim a 0ról felmegy 1-re:D:D:D:D
  • Effe88
    :D:D:D
    igen az enyém:D:D
    és teljesen jó rám(184 cm vagyok)
  • FrezeR
    eddig nem jött be a kép most már látom, gratula hozzá :) ezt majd ha felveszed emelkednek a kosaras skilljeid :D
  • LasDen #10386
    nekem pár hónapja kanári szigeteken lett volna lehetőségem Larry Bird, Magic Johnson, Pippen vagy Kobe mezeket venni...a Pippen mez kurvára tetszett, de 50-60 € volt és volt más amit inkább akartam (és meg is vettem :D)
  • bakkerman
    ro-hadj-meg !!!!!!! úristen mekkora kincs,de most komolyan tiéd?
  • Effe88
    lebron bekaphatja:D:D:D

de milyen fain mezt szereztem:DD:
  • FrezeR
    LeBron James: Úgy lettem bajnok, ahogyan illik

Akit esetleg érdekel :)
  • LasDen #10382
    :DDD
  • N1ggA
    Joel Anthony miért nem játszhatott a végén?
    Az egész szezonban odatette magát, legalábbis voltak jó védekezései, a lényeg, hogy amikor kellett akkor játszott, a végén meg inkább ez a Harris kapott lehetőséget mint ő.
    Nem értem.
  • FrezeR
    tök jó lehet ennek részese lenni, jó neked! :)
  • nagy hős
    Igen.
    Hajnalig ment kint a dudalas meg a serpenyocsapkodas :D ma abban a plazaban voltunk inni ahol az elso harom negyedet neztuk, 10 emberbol 9-en mez volt, kb 3 bosh feliratos embert lattunk, mindenki mas wade-james duoba, remelem kovetkezo szezonra is felvehetik a lebron mezeket :D
  • grizzly21
    ott laksz?
  • VinylToy #10377
    Be is kussoltak! :D
  • LasDen #10376
  • FrezeR
    Egy pár embernek ma rossz napja lesz...:)

gratula nekik!
  • LoSA
    Hja, nagyon...
  • syberia2
    kijárt már neki!:)
  • nagy hős
    Miami fel fog ma robbanni :D iszonyat mi megy az utcakon meg a kivetitos helyeken
  • FrezeR
    Utálják felőlem bár már azt sem értem mi értelme van egy sportolót utálni annyira, hogy bármit csinál az szar. Különbséget kellene tenni pályán és pálya mellett elkövetett dolgokban. Sokan az előbbit nem tisztelik eléggé pedig abba nehéz már belekötni idén meg pláne.
  • Balyy
    Én sem értem, hogy mi ez a nagy James utálat. Bunkó? Na és?
    Az a lényeg amit a pályán mutat. Arra meg nem nagyon lehet panasz. :)
  • FrezeR
    Megbeszéltük már, hogy nem vitázunk ezen de jó lenne ha tiszteletben tartanád azt, hogy nem mindenki utálja Jamest mint Te. Mást sem látok tőled napok óta csak fröcsögést, mire jó ez még mindig? Nyeld le a békát lépj túl a törölközős témán és lásd be hogy ez az ember bármennyire is paraszt szerinted most mégis megdöglik a pályán, hogy nyerjen végre egy gyűrűt. Akármennyire is azt kívánod, hogy ne nyerjen meg fogja nyerni ha valami óriási csoda folytán nem most, akkor is eljön az ideje. Utána miért fogsz szorítani ne legyen második? Elképesztő.
  • Effe88
    :D:D:D
  • N1ggA
    Persze, hogy önös érdek. De kockáztatta azt, hogy még jobban lesérül, pedig számíthatott volna rá, hogy nélküle is megnyerhetik a meccset.
  • banok
    Ez minden NBA sztárra és nem sztárra is igaz Kobetól Howardig.
  • syberia2
    Ezaz, James egy szemétláda mert szerintem nem a csapatért játszott!
    (szerintem lassan hanyagolhatnánk a vitákat Lebronról)
  • Narusco
    tiszteld már azt a tahó parasztot, hát nemigaz
  • LoSA
    Micsoda? Mindenáron gyűrűt akar nyerni, szerintem fél lábbal is megpróbálni játszani. Ez szerintem önösérdek és kész! :)
  • FrezeR
    A rájátszásban születnek a hősök :) sok kiváló játékosnak voltak hasonló nagy pillanatai a múltban
  • N1ggA
    James látszólag nagy kínok közepette visszament játszani, csak hogy nyerjenek (és dobott is egyet). Ez tiszteletre méltó!!
  • Effe88
    3-1 ez már eldőlt sajnos:(:S:S:S:S:S
  • FrezeR
    Persze nem mehetünk el Chalmers és Westbrook teljesítménye mellett sem! Nagyon nagyot játszottak mindketten ma.
  • FrezeR
    Lehet itt fikázni Jamest akinek tetszik mindenféle dolgok miatt, de amit ma odatett az asztalra az előtt akárki kalapot emelhet szerintem
  • LoSA
    Ez sajnos már nem igaz lassan...
  • Narusco
    How do you know you've found Lebron James' cell phone?
    It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:DDDD
  • FrezeR
    Úgy tudom Wadenek tényleg baj volt a szemével