NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Sessions,és J.Hill a Lakersben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
I'm batman...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fisherman\'s Friend

bakkerman
én meg egy Heat-Thunder döntõnek örülnék,ahol söpréssel nyerne az OKC,és Durant csúnyán elkenné a száját Jamesnek! <#nevetes1><#eplus2><#eplus2>

LoSA
<#eljen><#eljen><#eljen>

Effe88
de jó volt tegnap a meccs
Kobe nagyot játszott ,wédék koppantak😊
de jó lenne a nagy döntõbe is ez a páros lenne
lakers gyõzelemmel a végén😄

hajrá boston!!😊

every damn day

ja okéé azt hittem hogy már all star meccs elõtt is hordta

webibebi
mer eltörték az orrát az all star meccsen

msn:[email protected] bárki felvehet

ilyen "álarcot" miért viselt Kobe??

nem hiszem amugy hogy kobe haragszik rá

every damn day

bakkerman
ma LAL-MIA,ott visszavághat Kobe 😊

Effe88
jaja szimpi a tag de ez valóban sok volt...

grizzly21
Ez eleg durva volt tenyleg. Nekem Wade altalaban szimpatikus volt mindig, de most ez tok ertelmetlen volt. Sokaig light-os vedekezes, aztan hirtelen egy ilyen flagrant gyanus..

bakkerman
uhh,errõl lemaradtam,azért ez paraszt volt Wade-tõl,persze nem hiszem hogy szándékos volt,de akkoris,100%-os ziccerben volt,ilyenkor már egy kiélezett meccsen se szoktak odaütni,pláne nem orrbabaszni a másikat

Effe88
Wade kicsit komolyan vette az all star gálát:S:SS:

Kobe...

Fisherman\'s Friend

bakkerman
Hamilton? 😄D

Fisherman\'s Friend

bakkerman
na ma leadják felvételrõl az ORL-OKC meccset,csak az eredményt tudom,biztosan megnézem,este 7-tõl lesz sport2-n. Apropó Magic,ha jól tudom Howardnak lejár a szerzõdése szezon végén,és ugye nem tradelték el,hova vezethet az útja? Teljesen kizárt,hogy nem hosszabbít?

azért a rookie meccs elég jó volt.
ki marad fenn ma?😄

every damn day

ProGabe
zsákólóversenyben a zsákolások voltak a legérdektelenebbek. kb. a kommentátorok miatt volt érdemes megnézni
nagy szar ez az all-star weekend (is)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
uhh szerda hajnalban LAC-MIN,pénteken meg 02:00-tól Thunder-Magic 😄D kellemes hét lesz

bakkerman
alapszakaszban nem kell 100%-on pörögni,egy James-Wade kettõs 70%-on is hozza a meccseket,de a playoffban már jóval kiélezettebb szituációk vannak,a nyomás is nagyobb,pl.: 2-2-es állásnál az 5. meccsen sokmindenen elmehet egy továbbjutás

grizzly21
azert mostanaban eleg komolyan kuzdenek😊

nemcsak hogy nagy a nyomás, hanem félvállról veszik, nem küzdenek úgy mint tavaly a mavs😄

every damn day

grizzly21
Hat igen, iden eleg nehez elkepzelni, hogy mas nyerjen mint a Heat..de epp ezert nagy a teher rajtuk.

bakkerman
én is azt szeretném 😄 de azért ott van egy Bulls,Heat...apropó Heat,ki nézte knicks elleni meccsüket? tegnap este adták le felvételrõl,óriási meccs volt

megnyerni a döntõt😄

every damn day

bakkerman
szerintetek idén mire lesz képes a play offban az OKC?

bakkerman
nagy arc Kobe is azért 😊

több mint fél év után belegondolva hülyeséget írtam, lebron egy kaki..

every damn day

😄

every damn day

LoSA
Jól mondod... Én is így vagyok. Jamest alapból rühellem, mondjuk Wade-t szeretem. De neki már van gyûrûje, így nem szomorkodok, ha nem nyernek.

meg rondot😉

every damn day

bakkerman
én így vagyok a Heattel,alapból egy rettentõ unszimpatikus ember nekem Lebron,így ahol õ van,az a csapat nekem tabu,2010 nyarán amikor óriási felhajtást csaptak a Heat nagy hármasának...azóta nagyon nem szeretem õket,olyan "megcsinált" csapat benyomását keltik :S Westbrook,Ellis,ezeket a srácokat bírom

LoSA
Kicsit brutál kerete van a NYK-nek. Ehhez képest kikaptak ma a NJN-tõl! 😊 Nem szeretem az ilyen összevásárolt csapatokat. Kicsit ilyenkor elkezdek alapból ellenük drukkolni. 😊

grizzly21
ja igen, hat nyaron free agent lesz, nem kotottek vele hosszu szerzodest, nyilvan mert nem szamitottak erre.

N1ggA
Hát gondolom csak ilyen rövid szerzõdést kapott.

Spread De Love!

bakkerman
free agent

grizzly21
milyen fa?

bakkerman
ma néztem meg a Mavs elleni meccset,óriásit játszott a kicsi,28 pont 14 assziszt,Nowitzki mellett legalább 2-3 olyan dobása volt,amit szerintem max egy Lebron,vagy egy Kobe engedne meg magának,de ez a kis kínai szétszedte a a Mavs védelmét 😄 magyarázott valamit Törõs,hogy nyáron elvileg FA lesz,most akkor ez hogy van??

banok
J. R. Smith jól nyomja

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
eloben megy a sport1en akit erdekel

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

VinylToy
Boldog születésnapot Michael "Air" Jordan!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Szeptemb erben csinálta. "Changing my name was meant to inspire and bring youth together all around the world," World Peace said in a statement released after the name change court hearing. His publicist, Courtney Barnes, said that World Peace chose Metta as his first name because it is a traditional Buddhist word that means loving kindness and friendliness towards all.

Végül is ez csak egy ilyen hülyéskedés, semmi értelme nincs😄

every damn day

sziasztok egy kérdésem lenne ez a Ron Artest mióta Metta World Peace ??? és mért??:S

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hehe, jókép.. Legalább pontot ért! 😊