11113
\'NBA\'
  • bakkerman
    brutál lesz ez a csapat,palánk alatt náluk van a legjobb ember a ligában,irányitó poszt is magáért beszél,és ugye Kobe...
  • syberia2
    artestről nagyon hiányzik valami arcszőrzet:S
  • Doktor Lucsok
  • mickey rourke
    Bocsi..ha valakinek kellene! ELADÓ ,kb egyszer használt Ray Allen eredeti Adidas Swingman mez Celtic hazai L-es méretben. Kiváló állapotban!! sürgősen, így áron alul. 5 ezer forint. képek:
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/2/a1_2012_10_2_qc2fe35o71_tn.jpg]

[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/2/a1_2012_10_2_aogtowfu3m_tn.jpg]

[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/2/a1_2012_10_2_211ty0xm81_tn.jpg]

ha valakit érdekel, az írjon a [email protected] - ra.
  • Fókameister
    44-45-ben nincs véletlenül?
  • Muttley
    Nike Air Jordan XII
    Méret: 43
    Állapot: Vitrin Gyűjteményi darab – lábon nem volt. Vadonatúj.
    Michael ’Air’ Jordan többszörös bajnok, kosárlabda-ikon
    a teljes 1997-es szezont ilyenben játszotta végig.

Bolti ára: 44.000,- Ft – helyett – 34.990,- Ft

akinek kell - pü.

• legifutar
    Kedves Kosárlabdások,

Szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásunkat Amerikából felszerelések, cipők, mezek, protektorok, kiegészítők, stb.beszerzésére vonatkozóan.
    Ha bármit találtál az interneten böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, időigényes a hazaküldése akkor keress minket.
    2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehető.
    Bővebb információért keressen az alábbi elérhetőségeken :

Tel.: +36-30-253-1782
    E-mail : [email protected]
  • syberia2
    így azért jobban szurkolnék a Lakersnek egy esetleges döntőben:D
    (de azért az sem mellékes, hogy így ő lenne a jelenlegi legmagasabb játékos- ami önmagában nem jelent semmit, de nagy szó:D)
  • Hymtozis
    Zsír lenne egy magyar Lakers játékos.
    Plusz élő NBA meccset is többet láthatnánk vszínű.
  • syberia2
    Gergely "Greg" Somogyi szerződést kapott a Lakerstől
    Ez persze nem jelenti azt hogy már biztosan magyar az NBA legmagasabb játékosa, hisz a szerződése nem garantált. Véleményem szerint a szezon első felében van a legnagyobb esélyünk arra hogy sárga-lila mezben pattogtathasson a 222 centis óriásunk- ugyanis a gárda két legjobb centere közül Dwight Howard sérült lesz egy darabig, Jordan Hill pedig vélhetően a börtönben fog készülődni a rájátszásra:D Rajtuk kívül Robert Sacre (újonc, majd' 10 cmel alacsonyabb Gergelynél) és Earl Clark (majd' 15 cmel alacsonyabb, egy 3 pont körüli játékos) elérhető a Lakers számára. A szezon közben feltöltendő 15 helyes keretben 13nak már garantált szerződése van, tehát Gergő a maradék két hely egyikéért kell hogy bizonyítson az edzőtáborban(ahol nem más mint Kareem Abdul Jabbar fogja segíteni DHt, és talán Gregnek is lesz néhány mondanivalója;) ). Valószínűnek tartom, hogy a D-ligában fogják kipróbálni (hisz ez a magasság tényleg nem semmi, a minimum hogy a Lakers a közelben tartsa, hogy figyelhessék), és ha jól teljesít, esetleg sérülés vagy egyéb miatt szükségük lesz magasemberre, először mindenképp ott fognak körülnézni.
    De reménykedjünk a legjobban, és hogy egyszer majd látjuk blokkolni Lebron James dobását:D
  • eurom
    nem gáz ez jó lesz nézni egy ilyen csapatot, egy lakersbe meg amugy is ilyen playerek valók . Gasol biztos örül hogy nem neki kell birkozni (szerencsétlenkedni) mostantól a palánk alatt
  • syberia2
    szerintem már a miaminál is gáz volt
  • LoSA
    Kemény csata lesz, az egyszer fixx!! :) De bízom abban, hogy a Lakers nyerni fog és akkor Kobe-nak teljesül a vágya. :)
  • N1ggA
    Bár mondjuk a számokon annyira nem látszik, hogy öregszenek, csak Artesten.
  • N1ggA
    hát kiváncsi leszek jövőre, hogy a Miami vagy a Lakers lesz jobb. Ebből az 5 lakers-es emberből 4 már igen öreg, miami még fiatalabb, és most leigazolták Ray Allent is.

Jó lesz.
  • LoSA

Az új Lakers!
  • LoSA
    Én is nagyon remélem, hogy nyer egyet, igazán megérdemelné. És persze Kobe a 6. gyűrűjét! :)
  • zaki
    Nashnek remélem összejön egy gyűrű így a pályafutása végén, szimpi pléja, anno sajnáltam nagyon Malone-t, mikor nem jött össze neki a végén a Lakerssel... :S
  • LoSA
    Minden csapatnak ez a célja... Látod, pl Miami és rendesen bevásárolt és megérte nekik... Ha LAL csinálja ezt, akkor az már "gáz"?
  • Effe88
    csak szerinted
    mi más motiválna egy játékost mint, hogy legalább egy gyűrűt szerezzen nba-s pályafutása alatt
    tökéletesen érthető mind a 2 játékosnál
  • syberia2
    csak szerintem szar lépés ez dhtól? (Nashre is lehet haragudni egy kicsit, na de ő már az utolsó szezonjait futja, ráadásul a suns elég régóta van rossz helyzetben.) Muszáj egy gyűrűért ennyire tepernie?
  • Effe88
    ez brutál lesz
  • Rockynhooo

• ProGabe #10411
  • sanyiute
    Nash & Bryant & Howard & Artest & Gasol

na a Lakers :D:D
  • sanyiute
    bocs női...
  • sanyiute
    USA-Horvátország M2 17:35 !!! szerintem érdemes nézni +20pont különbség tuti lesz
  • syberia2
    szerintem egy évig marad, aztán keres egy bajnokesélyesebb csapatot, egy másik sztárral és egy-két éven belül bajnokok lesznek(nekem esélyesek: Nets, Lakers, szerintem a Bulls se lenne rossz választás neki)
  • LoSA
    Szerintetek D. Howard hol fog kikötni?
  • grizzly21
    most en is tisztelem James-t. Erdekes kb 1 eve meg utaltam, Wade-el semmi bajom nem volt, most kezd megfordulni..remelem Wade osszeszedi magat.. (nem azert mert nem ment olimpiara)
  • eurom
    respect Jamesnek ,hogy a sürü program után is kapható az olimpiára

Iguodala beast, ezek rommá vernek mindenkit

• N1ggA
    Miért Ray Allent szerződtette a Heat? Egy centerrel többre mennének.
  • Doktor Lucsok
    Blake nem...
  • banok
    ja
  • Effe88
    ők mennek londonba???
  • Rockynhooo
    annyit tudok mondani hogy ne haragudj de baszódj meg :D irigyellek.
  • ProGabe #10398
    James a döntő óta mindig így tartja valamelyik kezét? :D

• nagy hős
    Lottem par dobbenetesen jo minosegu kepet egy haveromnak, talan ide is elfer erdekessegkent. :D
  • Rockynhooo
    Azért annyi öröm van benne számomra hogy a kosárban és a fociban is előnyben részesítem az oldschool tagokat. Hiába csak rajtuk nőttem fel. Azért nem semmi látvány lesz látni egy Bryant Nash párost együtt :)
  • bakkerman
    kellesz pár hét amíg megszokom :O ha Nash,akkor Suns,ha Suns akkor Nash,ez egyértelmű.