11113
-
#3627 amiko felteszik -
#3626 akkor majd seedelek
mily meglepő h a sophmore nyert?én még nem hallottam olyanról h a rookie nyerne:D -
#3625 baszki mikor lesz már fenn?? -
#3624 nekem lassan jön átlagosan...de ha sokan szedik akkor gyorsan...
tegnap amit szedtem az 60 körül jött... -
#3623 jee...a másodévesek nyertek 133 - 106-ra...
az MVP Carmelo Antony lett..hazai pályán 31 pontot szerzett....
le kell szedni :D -
#3622 nembaj....nektek mennyivel jön átlagosan? -
#3621 hát ja..de szerintem mivel a meccsek este vannak csak reggel lesz felrakva..
vagy következő nap délután..
-
#3620 nembaj...jó a torci is... -
#3619 lehet de nekünk nem ojan van..szal szophatjuk :( -
#3618 vagy NBA vagy Raptors tv-nk...deitt sse lesz...még rohatt espn se...monnyuk radaroson tutkó van -
#3617 lehetséges..még nem hallottam rola...
kár h nincs TNT -nk vag vmi amcsi TV csatornánk -
#3616 a dsf egy német sport adó, aholminden ****ságokat lejátszank -
#3615 nygui torrent -
#3614 basszus de várom már az all-start...
kurvajó lesdsz...csak kár h nem lesz TV-ben..
-
#3613 mi az a dsf???
amugy egy magyar TV csatorna se adja :(( -
#3612 nah most nagyot csalódtam..nem elég, hogy a sport1 nem adja élőben az all-star meccset de ez a mocsok dsf sem! évek óta mindig leadták élőben most meg nem, hát ez nem igaz!!! majd kedden adnak egy egyórás összefoglalót..na kösz -
#3611 a rookies sophomore mecset nagyon várom, kár hogy Okafor végülis nem lesz ott. Remélem ugyanolyanokat fognak tömni mint tavaly ;) -
#3610 aha
hagyjuk -
#3609 szedj le először BitCometet, aztán menj rá amire akarsz, nyisd meg comettel, és szedd le -
#3608 arról a "torrent"-rQl hogy lehet leszedni meccseket? -
#3607 akinek van helye... -
#3606 nekem a zsákoló..a rookie a 3 point shootput és a nagy meccs...:D
sazal szinte minden.. -
#3605 na ne nevetess.....tutkó fenn lesznek...bár nekem csak a slam kell meg a gém -
#3604 Remélem az összes All-Star esemény fent lesz torrenten. Ma este Rookie game, holnap tömőverseny. Mindegyiket látni akarom
Davkán biztos fent lesznek. egyébként most ez a címe, aki esetleg nem tudná: davka torrents -
#3603 ja -
#3602 meg Kidd még a phoenix-bven volt és sok paszot adot..csapugy mint Chris Webber.. -
#3601 na mivan befagytunk?:((( -
#3600 jaja!
zsír volt
meg O'neal 360!!!
kurvajó -
#3599 ja tényleg 2002, abban az évben még Torontos volt...na már kezdek öregedni
Kobe és KG adott egymásnak alley-oopot, erre emléxek :) -
#3598 jaja....bár 200-ben csak Duncannak adtak palánkrapasszot
Tmac 2002-ben adott magának
a slam is jó volt naon -
#3597 a 2000es All star nekem is megvan vhol, emléxem még anno mikor Sport1 adta ott volt Hajdú B. meg DiDzsé Dominik...Marburyvel (mikor Bahamákra ment volna) aztán a végén bezuzott egy két hármast. Király volt az a mecs, Tmac saját magának adott alley-oopja még most is bennem van.
a 2000es slam dunk contest is nagyon ott volt, Francis,T-Mac,Carter (az is megvolt ,de már letöröltem :( ) -
#3596 haha....csak azé mondod h vigasztaljunk.
sry offért -
#3595 nem szabad OFFolni, mert slow azt mondta
OFF -
#3594 [/brutálnagy]OFF [/brutálnagy]
[/brutálnagy]vigyázzatok nem szabad OFFolni[/brutálnagy] -
#3593 bezzeg, vazze, offolni meg csetelgetni aaaaazt tudtok...:/
értelmes NBA!! témákról beszélgessetek, ha kérhetem(jük) ok?
pl nekem most egy érdekes élmény:
régen láttam már oldscool meccseket és most előszedtem a 98-as meg 2000-es allstar meccseket és jók nagyon, meglepően hajtanak (legalábbis a tavalyihoz képest)
másik:
megnéztem agy 90-es bulls-cavs meccset és érdekes volt nagyon... ugye MJ 69 pontot dobott, ez az időszak neki a csúcs (kb) és azt mondják, a kosárlabdának is... (hát nem ez a meccs, az tuti...:D)
mindenesetre érdekes, hogy mekkrát változott 10-15 év alatt... szerintem brutális a fejlődés, rengeteget javultak a játékosok, a szabályok is finomodtak, és a taktika, a csapatjáték rengeteget bonyolodott... azért érdekes az a 90-es évek... nagyon egyszerű volt a játék és a bírók pl alig fújnak (érdekes volt látni, hogy mennyire nem védték a labdás embert)
hajrá
NBA topik vagy mi a szösz :P
;) -
de ez gyönyörübb -
ez azért szebb mint a gumban vagy mi a rákom versio -
-
#3589 :DDD
jólvan má....most nem mindneki olyan zseni mint ti -
#3588 "...mer tul höje vagyok hozzá"