NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyengék voltunk ma,nemvolt kedvük igazából játszani,nemjött össze semmi sem.
Ez van,majd Los Angelesben jobban megy,mégegyszer ilyen szarul ugyse játszik a csapat.
Ja és az iménti Malone dologhoz:Ilyen pályafutással te mit csinálnál?Csak szeretnél egy rohadt gyûrût nem?
azért nemnyert mert egy szar Utahban játszott,és nem Chicagoban.
Azt a csapatot senki nemtudta legyõzni,Jordanékat nemlehetett.
Most így öregkorára eljött ide,hogy talán megszerezze.
Megérdemelné,mert nagyszerû pályafutása volt,Stoctonnal együtt.
Én anno még a Novisadon néztem a meccseket,akkor még Magic Johnson volt az ász,meg Bird,és amikor odakerült Divac ,akkor sokat adták a Lakerst.
Nemmost volt.
Úgyhogy nefikázza senki ezt a csapatot!
Nem egy Chelsea,vagy mittudomén,vegyünk sztárokat és majd nyerünk
Azért évekalatt összejöttek a gyûrûk,mert tudnak valamit.
Miértnemnyertek mások?
Mert ugyevannak "jobb"játékosok is?
Vagy szégyen,hogy 2emberes csapat megveri az egész NBA-t?
Jövöre örülhettek,hisz Kobe elmegy Philadelphiába,aztán kitudja kijön ide,de én akkor is Lakerses maradok.
Meg egyáltalán mi lesz a csapattal.
Ma szarok voltak,gyengék,elõfordul,látjátok nemvagyok elfogult.
Ez van,majd a párharc végén visszatérhetünk erre.
Ha kiesnének akkor sem dõlne össze a világ.
Mindig nemlehet nyerni,ahogy a Lakers sem nyert mindig.
Mindenki drukkoljon szive szerint,de nemkell utálkozni,mert azt a legkönyebb.
Én is mondhatnám ,hogy Sprewell egy sittrevaló fazon,de mégis jó játékosmés egyáltalán csoda,hogy még nemlõtték le.
Ez van,ez iylen világ,itt a pályán látottak számitanak.Ezért mennek ki a meccsre,hogy ott lássanak csodákat az emberek.
Na röviden ennyit aki nemért velem egyet nyugodtan fikázzon csak ,vagy gondolkozzon el.
Go Jeff Go!!!!
Onyilt, vagy Shreket, esetleg Onyilt lehet nem szeretni, csak savanyú a szõlõ 
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A meccsrõl annyit, hogy élvezet volt nézni, amikor KG cumiztatta Medvedenko-t, Shrek meg ennyit tud, ha rendes fogást kap, csak a zsákolásból és büntetõbõl szerzi pontjait.
Shaq a testsúlyához képest igenis mozgékony még ha "elég vicces" is ahogy mondtad Slow. Nézz meg hasonló testsúlyú kosarasokat, hogy mozognak és mennyire eredményesek. Ó de én nem akarok ezen vitatkozni mert ez nem vezet sehová...elmondta mindenki a véleményét OK de inkább mostmár koncentráljunk a mérkõzésekre és hagyjuk a vitát!
én... izé... én soha nem drukkoltam rendesen semelyik csapatnak, vannak kedvenceim (most: nets, toronto, wolves, pistons, kb ebben a sorrendben), de igazán a jó és szép játékot szeretem...
pl LA-ben is találok magamnak jót --> Kobe zseniális, órákig elnézem a mozgását, dobásait, döbbenetes, amiket csinál...
de, esküszöm nem kötekedésbõl mondom, Sheknek hogy lehet örülni? 😊 Max azt látom benne, hogy brutális...
én szoktam kosarazni (heti 3 full amatõr szórakozás) és az NBA-t azért jó nézni, mert az ember tanul belõle...
de Shekrõl az jut eszembe, hogy milyen lehet úgy játszani, hogy egy csapat 150 cm magas 40 kg-os gyerek között vagyok (én 193cm), a palánk fél méterrel lejjebb van, és fellökhetek akárkit... 😊)))
na ez nem szórakoztató, csak vicces 😉
A Lakersrõl: nagyon nem szimpatikusak nekem több okból. Kobi és Shrek egymást utálják, Payton az edzõt utálja, mert sosem teszi be a véghajrában, (sztem joggal, GP tehetsége erõsen megkopott) Az sem szimpi, hogy Malone és Payton visszavonulás elõtt csak azért mentek oda, hogy másodhegedûsökként, de legalább kapjanak egy gyûrût, majd Shrek, meg Kobi megszerzi nekik, ha már maguktól nem sikerült. A harmadik, számomra legnyomósabb ok, miért nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni, hogy a játékuk arra épül, hogyan tudnák beadni Shreknek a palánk alá, hogy begyömöszölhesse. Örülhetnek a Lékersz drukkerek, meglesz az újabb gyûrû, a szép kosárlabda pedig ismét vereséget szenved.
ui. A meccs után nézem meg mit szóltok mindezekhez, mert félek vmi okos elpofázza az eredményt, mint már sokszor.
), és mikor átvette P. Jackson a Lakers csapatát, azóta szurkolok nekik. persze jobban örülnék, ha csak õket adná a tv (
), de bármelyik meccset szívesen megnézem. I love this game 
Más: Én is utálom azt, hogy a sport 1 nagyon büszke arra, hogy lead a héten egy mérkõzést a playoffban meg 2-t..ez igen. Ok mondjuk jobb mint a semmi, de attól még nevetségesen kevés😞 A DSF sem a régi már, egy nap késéssel de ugyanazt a meccset adják le mint a sport1!!! pedig évekig csak õk nyomatták igazán akkoriban heti 3 meccset is éveken át+ a heti magazin...ennyi bocs ha hosszúra siekredett
egyébként mi f*sznak hazudja asport1 azt hogy nem õk döntik el, hogy mit közvetítenek?
egyre jobban utálom, annak a felbosszantott kölyökkutya dühével, akinek bekenik az orrát csokival, de nem adnak neki egy falatot se... grrrrr féééélelmetes vagyok
😉
Drukkoljunk együtt kedvenc csapatunknak a lékkersznek😄DD

Legyen TNT és ABC csatorna
Legyen újra FoxSport! Az ESPN Classic-ot senki sem nézi.
tegye mindenki ezt...
sõt azt igazán nehéz 😊
sztem lakers jövõre szétzuhan, kobe börtönbe megy, shrek meg egyedül azért nem bír megoldani mindent...
még hozzáteszem, hogy LA nem jó csapat (csapatmunkára gondolok), de nagyon nagy játékosok alkotják és rettenetes mákjuk is van...😊
egyébként a mo-i helyzetrõl annyit, hogy a magyar kosárlabda látogatottsága (nézõszám) lassan nagyobb lesz mint a focié, de az ország kb úgy reagál a változásokra meg az újdonságra mint lajhár a bolhacsípésra...
tehát nem sok reményt látok, csak, hogy kihal a mai 50-60-as erõsen begyepesedett uralkodóosztály... hehe 😊
Akkor kelet volt az uralkodó,most nemígy van.
Go Jeff Go!!!!
It\'s in the game! | http://fortress.srv.hu/Gamereim.xls - Eladó régi PC Guruim és Gamereim!
It\'s in the game! | http://fortress.srv.hu/Gamereim.xls - Eladó régi PC Guruim és Gamereim!
f***om, hogy mennyire nem törõdnek a kosár-szeretõkkel...
még mindig szarabbnál szarabb focimeccsekkel van tömve, most, ha jól látom U19-es rendkívül színvonalas foci lesz este és a "nélkülözhetetlen" golf-tv...
kapják be, legalább megismételnék másnap, de neeeem....
az a baj, hogy valahogy kilobbizták, hogy nincs konkurenciájuk és így azt csinálnak amit akarnak...
"örüljünk, hogy valaki közvetít NBA-t" <--- legszarabb, tipikus magyaros duma... ne is jöjjön nekem ezzel senki...

Most kivételesen nemnézemmeg,majd a tv-ben!
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Ezek tényleg azt hiszik, hogy kosárlabda-kosárlabda alapon leadnak egy nõi meccset, akkor az nekem ugyanaz az élmény??? Egy nagy túróst!