11113
-
flashX #3587 Ha nem szeretnél, akkor miért írod be? -
#3586 én nem szeretnék sehol se moderátor lenni mer tul höje vagyok hozzá -
#3585 én szeretnék modi jogot zene fórumba....mit kell ehhez tennem? -
#3584 zaki te is moderátor vagy??? -
#3583 -
#3582 ezt a mod........knak -
#3581 hát egyetértek...
bak**hatják... -
#3580 a ***** any.... nem írom végig mert kizárnak -
#3579 jaja...egy magyar TV adó se fogja adni :((( -
#3578 jaaaa
az szép lessz
a sport1 ugye még mindig köcsög és nem fogja adni? -
#3577 az én szememben SPad Webb volt a legnagyobb :D ....
az a csávó bazki....nálam egy fejjel kisebb azt milyeneket zsákolt bazd..néztem mint atom.. -
#3576 szerintewm a josh smit vagy kicsoda..az az ujnc az atlantából..ő is kurvanagyot ugrik..szerintem..meg mindneki nagyot ugrik aki zsákolón indul...
-
#3575 őő..nyugat:
Yao Ming
Tim Duncan
Kevin Garnett
Kobe Bryant és
Tracy McGrady
(asszem)
Kelet:
Shaq... O'neal(:D)
Grant Hill
Vince Carter
Lebron James
és Allen Iverson
-
#3574 akkor mi a végleges kezdő 5 keleten és nyugaton??? -
#3573 Nemtudom....az én szememben még mindig carter a zsákolóbajnok -
#3572 Carter öreg már az ilyesmihez. Amúgy én Lebron győzelemre tennék, hihetetlen magasságokba tud ugrani. -
#3571 NBA TV daily műsorban néztem nemrég,
"Darko Milisic with a carrier high... Itt felfigyeltem, közben mutatják, hogy bedob egy baseline tempót... 7 points :DDD ez nem semmi :) Aztán rögtön utána 8 pont wow! Rohamosan fejlődik :P -
#3570 Sztem most Ivi jobb volt -
#3569 Immár hatodszor az idei bajnokság során, legutóbb ismét Steve Nash lett a hét legjobb játékosa nyugaton. A Suns irányítója átlagban 26 pontot 14.3 gólpasszt könyvelhetett el, a Sacramento elleni drámában (125-123-ra győztek az Arcóban…) például 33 pontot és 17 asszisztot jegyzett. A Warriors elleni hosszabbításos győzelem legutóbb pedig már zsinórban a kilencedik olyan mérkőzés volt, amelyen 11 vagy annál több gólpasszt ért el. Egyszerűen zseniális. Keleten is egy (nem szó szerint) nagy mágus lett a hét legjobbja, Allen Iverson minden kétséget kizáróan az Orlando elleni 60 pontos idényrekorddal (és személyes karriercsúccsal) érdemelte ki a címet.
NBA1.hu
szerintem mind2en megérdemelték..Nash jobban megérdemelte de Iverson se volt rossz..
igy tovább -
#3568 go josh smith..:D..amugy szerintem
Carter indul ha meghivják... -
#3567 go J.R. Smith -
#3566 nem...úgyhogy máshonnan kell leszedni:( -
#3565 Az All-Star hétvége zsákolóversenyének résztvevői még nem tisztázódtak 100%-osan, de a meghívottak között szerepel J.R. Smith, Amare Stoudemire, Josh Smith és LeBron James is. Amennyiben James nemet mond, Chris Andersen veszi át a helyét. Kenyon Martin szerint Josh Smith lesz a befutó
NBA1.HU
CARTER NEMINDUL?! -
#3564 amugy nektek megy a davka?? -
#3563 azta a houston 123-93-re megverte a wizards-ot...az tök zsír meccs lehetett...:D -
#3562 jaja...má várom mint állat..holnap kezdődik maga az all-star weekend... ijen izékkel..jam session meg mindne ami kerll... -
#3561 4 nap az allstar-ig! -
#3560 kössz -
#3559 de itt te is kérhetsz... -
#3558 jaaaa
kösszönömmm -
#3557 Pyxtől kaptam -
#3556 ne mtom, kaptam :o -
#3555 Zaki honnan szerváltad a logódat? -
#3554 sztem is fos cipők....zakesz a logód mit akart ábrázolni?hogy jó az tuti de mit ábrázol?:D -
#3553 :D -
#3552 Zaki jó az uj logód..amugy szerintem mind2 cipő elég ronda... -
#3551 2 pontot dobott? -
#3550 jéé, milicsics ma karrier csúcsot dobott hurrá -
#3549 szép logó -
#3548 nem csúnya :o