NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
Hajdu B. azért nem szokott rosszul közvetíteni, csak õ most a bl döntõt kommentálta. Török Péter meg inkább maradna Juditkával a stúdióban, elég, ha a szünetekben szakért, a meccs alatt túlzottan terjengõsek és nem odaillõek a szövegei.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Slow
olyan szinten fos a sport1-en a közvetítés, hogy fáj... elqrta az egész meccset
"jön a tripla" ez az egy emelkedett mondata van a szerencsétlen pöcsnek...
török meg belealszik a saját sztoriaiba...

heti kétszer látunk csodát, nem hiszem el, hogy nincs egy lelkes kommentátor, aki beválallná...😞((((

MrSpock
Jaja,csak engem azbosszant,hogy dolgozni kell menni,így csak a felét látom.
Az eredményt tudom,mert tudtam elõre,hogy úgysemláthatom végig.
(Bl,meccset már vagy 4 éve nemláttam teljesen,mindig csalk esetleg félidõt.)
Nemszeretem ezmiatt az esti adásokat.
Ilyenkor az NBA-t adhatnák,mondjuk 6-kor.
Igaz ma magyar meccs is lesz,ezért tolták el.

Go Jeff Go!!!!

zaki
most tiszta pipa vagyok, mert este 9kor lesz a lakers-minnesota 3. meccs, viszont ma lesz a bl döntõ is, nba ismétlés meg csak péntek reggel lesz

FrezeR
egyezünk meg abban, hogy KG és Shaq és Kobe is meg stb nagyon jó játékos a maguk posztján a legjobbak!! kritizálni lehet bárkit de az eredmények a statisztikák önmagukért beszélnek. idén KG nagyon szuper volt végig. Shaq is volt mvp sõt 2000-ben ha jól emléxem triplázott is ami a cimeket illeti. ugyhogy õk mind mind szuper játékosok és kész...a csapatuk meg úgy játszik ahogy jólesik nekik és ahogy eredményesnek találják 😊

precision
Neeee, ba***ameg mindig megszivom...megint megláttam véletlenül az eredményt
Nem írok eredményt, legalább ti izguljatok...

Bazinga!

KG21
3. meccs, eredményt nem beírni ide!

KG21
én kritizáltam Shaq-et, hogy nem talál be, csak max zsákolásból, vagy közvetlen közelrõl. De az eredményeit, hatékonyságát nem kérdõjeleztem meg sosem. Ugyanezt vártam volna el tõled is, lehet kritizálni KG tempójának stílusát mondjuk, de nem kellene megkérdõjelezni azt, amit Garnett már letett az asztalra, (MVP cím, csapat fõcsoportdöntõbe jutása stb)

precision
21:00 Kosárlabda. Los Angeles-Minnesota, NBA, rájátszás
Ez ma lesz, hányadik game?

Bazinga!

precision
Lakers vitához! Lakers nyeri a rájátszást és kész! Nem kell szeretni õket, úgyis nyerni fognak

Bazinga!

precision
Csak egy ötlet: nem lehetne a topic tetejéra (a banner alá v. fölé v. nemtudom) egy linket elhelyezni a sport1 mûsorához?

Bazinga!

KG21
lehet 1-2 kivétel, de a lényeg ugyanaz marad, egyszemélyes csapatok nem jutnak sokáig. Amúgy volt ott egy Tery Porter nevû 40 pontokra is képes All Star irányító Drexler melett, tehát ez sem tökéletes példa.

Ramore
Még egyszer leírom, nem vagyok se Lakers, se Minnesota drukker, éppen ezért csöppet sem zavar a Lakers kritika. Én is kritizáltam õket pontosan annyira, mint a riválisukat, aki elolvasta a véleményemet azt tudhatja, csak egyesek vérig sértõdtek ezen. Persze, hogy cukkolom az ilyen elvakult embereket. 😊
Ramore
Portland = Clyde Drexler

Mellette csak statiszták voltak és döntõig mentek.
Slow
ennyire bánt, hogy szidtuk Shaqet? mert akkor bocs, nem gondoltam, hogy ilyen rosszul esik, hogy átmegy a dolog személyes sértegetésbe, gondoltam mégiscsak egy benga feka, meg tudja védeni magát...😉)

KG21
de a témánál maradva, Iverson valóban eljutott 2001-ben a döntõig, mert egy jó kis csapata volt, de keleten ez az utóbbi években mindenképpen könnyebb, mivel a legtöbb erõ Nyugatra koncentrálódik. A Boston sosem volt egyszemélyes, gondolom a 80-as évekre gondolsz, amikor a Showtime Lakers-el csatáztak a döntõkben. Abban a csapatban Bird mellett volt egy Kevin McHale, Robert Parish, hogy csak a Hall of Famereket említsem. A Portlandra nem emlékszem, világosíts fel pontosan, miért is volt az egy emberes csapat, és milyen menetelésre emlékszel te tõlük?

KG21
szánalmas vagy, ahogy sértegetni próbálsz, ezzel mit akarsz elérni?

Ramore
Szerintem nem követed az nba eseményeit elég régóta ahhoz, ennek talán a korod lehet az oka, hogy emlékezzél mondjuk a Portland meneteléseire, vagy régebben a Boston, akár nem is olyan régen a Philadelphia nagy menetelésére.

Az én memóriámmal semmi gond sincsen, a tiéd meg jó lesz majd, ha a szervezeted fejlõdése a csúcsára ér egy pár év múlva és talán sikerül leérettségizned is.
KG21
mikor mondtam olyat, hogy "már jópár éve milyen jó csapat a Minnesota"? Idén teljesen kicserélték a gárdát, a kezdõben Garnetten kívül mindenki új, idén lett ez a csapat jó, nem is mondtam soha mást. Az emlékeid meg tények hijján nem sokat érnek, támaszd alá példával, akkor talán elgondolkozok majd rajta.

Ramore
Idén két személyes csapat lett, majd kiderül mire lesz elég ez a felállás. Legfeljebb 3 év és bajnok is lehet, márha minden évben leigazolnak még sztárokat. Kétlem.

Viszont ahhoz képest, hogy szerinted mennyire jó csapat már jópár éve a Minnesota, és milyen jó játékos Garnett, a felmutatott eredményeik elég siralmasak voltak mostanáig. Emlékeim szerint volt már az nba történetében jópár olyan csapat, amelyik "egy emberesen" is elég jól teljesített a rájátszásban. Ezek között természetesen nincs a Minnesota.
KG21
Sprewell elõtt a wolves egyszemélyes csapat volt, és azért nem jutottak tovább,nem Garnett volt kevés a sikerhez, hanem a csapat többi tagja. Más egyszemélyes csapatok (Carter, McGrady, Iverson) még a playoffig sem jutnak, nemhogy onnan tovább. Megnézném mire menne Bryant, vagy Shaq egyedül, nem hinném, hogy sokra.

KG21
-idén egyöntetûen MVP, (bár már tavaly is lehetett volna csak a statisztikák alapján)
-idén és tavaly is elsõ a ligában IBM pontokban,
-idén elsõ dobott pontok, és lepattanókban egyaránt (nemtom erre ki volt még képes eddig, de nem hinném hogy sokan.
-Dupla-duplákban is magasan vert mindenkit.
-Ez az ötödik 20 pont 10lepattanó 5 asszisztos idénye zsinórban (erre rajta kívül ideáig asszem csak 3-an voltak képesek)
-Õ az elsõ NBA játékos, aki 1 idényben 4 "hónap játékosa" díjat szerzett.
-2000-es olimpián szinte még gyerekként húzta ki a szarból az általad nagyobbra értékelt "sztárokból" álló lúzer amerikai csapatot.
-A rá épülõ Minnesota idén besöpörte a nyugati fõcsoport elsõ helyét, és ottvan a fõcsoport döntõben.

szerintem ezek eléggé "extra teljesítménynek" számítanak.

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egyenlített a Detroit
Indiana-Detroit 67:72

Go Jeff Go!!!!

Ramore
Se idén, se korábban nem nyújtott semmilyen extra teljesítményt KG, egyszerûen rá építették a Minnesotát (szerintem tévedésbõl), és több éven keresztül kiestek az elsõ körben. Idén vettek mellé egy nagyágyút (Sprewell) és máris elõrébb léptek a rájátszásban.
zaki
bunyó van

KG21
McGrady aztán hû de nyerõ ember😄DD Ezzel a kijelentéssel ástad el magad, nézd már meg mit mûvelt idén a csapata. Egy olyan embert próbálsz ledegradálni, aki elismerten szenzációs teljesítményt nyújtott idén.

Ramore
Én veled ellentétben értékeltem a meccset, te meg sértõdöttem kötözködsz mindenkivel.

Maradok a témánál, KG nincsen Bryant, Jordan, Shaq, McGrady, vagy a többi nagy név szintjén, függetlenül a pozíciójától. Nem egy nyerõ ember. Persze tudom, hogy az ilyen kritikára csak sértegetés lehet a válaszod, illetve a teljes elutasítás, dehát ezt már megszoktam itt.
KG21
mit offolsz, értelmes hsz-od nincs, csak itt kötekedsz.

Ramore
és nem is tervezed? 😊
KG21
közöd?

Ramore
Nem ismerem azoknak az embereknek a végzettségét, akik megválasztották KG-t, de kosártudásban biztosan jobbak nálam. 😊 A végzettségüket összevetve nem lennék annyira biztos a helyedben. Te már leérettségiztél egyébként?
Slow
ráadásul KG irányító...😛

KG21
"Én nemtudom, Garnett nagyon jó játékos,de valamiért nemtud odajutni,lehet tényleg azért mert nemolyan erõs?De Kobe sem az,meg Jordan sem volt,meg McGready sem."

miért hasonlítasz egy erõcsatárt hátvédekhez?

FrezeR
ugy látom beindult a nagyüzem 😊 mi lesz még itt a végéig 😛

Slow
nyilván én saját magához hasonlítottam, nem másokhoz, pl madsenhez 😉

KG21
láttam, hogy volt eladott labdája rendesen, mert Cassell fájós háta miatt sokat kellett pihenjen, és Hudson is sérült, ezért sokszor õ játszott irányítót, ami azért egy 2'11-es embernek nem mindig mehet zökkenõmentesen. De azért azt erõs túlzás állítani, hogy gyengén játszana az egész playoff alatt, nézzéték már meg az átlagait...

Slow
nyugesz

mi a véleményed arról KG, hogy KG kicsit zavarodottnak látszott soxor a kings ellen? elhagyta a labdát, közelrõl hibázott, ilyenek... tudom, hogy jól védték, de alapszakaszban, mintha jobban bírt volna a védõivel...
vagy tévedek?

megnézném ezt a mai meccset.. franc, pont kosaraztam alatta...😉

Spock
valahogy az az érzésem, hogy az ilyen csapatoknál, mint pistons, wolves, indiana, tehát ahol a csapatmunka van elöl, könnyebben tudnak taktikát sé ritmust váltani
a lal, a spurs, huston, nets, ezeknél, ahol egy-két ember teljesítményén múlik a meccs rizikósabb, viszont, ha jól megy, megfoghatatlanok...

asszem most ugyanazt leírtam, mint te...😊 na mindegy 😉

KG21
az a plusz épp most jön nekik össze. Garnett idén mindent elért, fõcsoportdöntõbe jutatott egy teljesen újjáalakított gárdát, ha nem is sikerül nyerniük a Lakers ellen, egyértelmûen túlteljesítették a várakozásokat.

KG21
hol fröcsögtem szted, te LOL-oztál elõször nem én, ha arra gondolsz. Garnett az MVP nálad okosabb emberek szavazták ezt meg.

MrSpock
Én nemtudom, Garnett nagyon jó játékos,de valamiért nemtud odajutni,lehet tényleg azért mert nemolyan erõs?De Kobe sem az,meg Jordan sem volt,meg McGready sem.
Õk mind jól cseleznek,dobnak,klasszisok.
Valahogy a csapat talán,de hát a Minnesota nemrossz,a játékosok sem akik alkotják.De az a plusz valahogy nemakar nekik összejönni.
Sok egyforma csapat van,és csak a nüanszok segitik tovább némelyeket,talán egy picit a klasszisok,ha jóljátszanak,menetelnek.
A Netset sajnáltam,Kidden múlott,ha õ nemjátszik jól,vége.
Némelyik csapatnál,hogy a kispad is maxot nyújtson,akkor tudnak továbblépni,míg másoknál 2-3 ember és simán nyernek.
Ilyen a Lakers,ha jólegy Kobe-Shaq párosnak,picit kisegitve verhetetlenek.A Minnesotánál meg szükség van mindnekire,mint a mai meccsen,és akkor nagyon jók.
Nemtom miért van ez.Pedig nem piskóta csapat,és mégis ha nemnyujtanak 100%-ot nemnyernek.

Go Jeff Go!!!!

Ramore
Én nem vagyok se Lakers, se Minnesota rajongó, ezt a szöveget másoknak kellett volna címezned. Én egyaránt kritizáltam mind a két csapatot, de te ezt nem vetted észre.
Ramore
Ne fröcskölõdjél, ez csak az ostoba emberek szokása, én kultúráltan leírtam a véleményemet a szerelmedrõl, ezt mások is megerõsítették. Ha esetleg tovább jutnának a farkasok, amit kétlek, akkor az csak és kizárólag Sprewell-nek lesz köszönhetõ, KG nem képes gyõzelemre vinni a csapatát jópár éve már. Gyenge a test felépítése, és a dobás technikája sem igazán kifinomult.

Kedves KG21, viseld el a kritikát, és ne ess kétségbe, ha mégis a Lakers menne tovább. 😊)
KG21
Ennyi erõvel mondhatnám, hogy Shrek alig kotort össze 14 pontocskát a lúzer védõin, na ki is játszott gyengén mi?

KG21
te azt mondtad gyengén játszott, nem azt, hogy nem alkotott nagyot nagyokos. Valóban nem alkotott nagyot, de így is csapata legtöbb pontját és lepattanóját szedte, és nem csak ezen a meccsen, de az átlaga is 24 pont 13 lepattanó az egész playoff alatt, mialatt olyan fogást kap, hogy más moccanni nem tudna. LOL vagy, egyedül senki sem képes bajnoki címre, minimum két sztár kell hozzá, ez tény. Garnett az igazi vezér, Spreewell és Cassell pedig fegyverhordozók, ezzel kár vitatkoznod.

Slow
én nem õt tartom a legjobb centernek, de ez mindegy is, merthogy az tény hogy õ a sikeres...
nem mondtam, hogy légbõlkapott dolgokat mondtál, csak hogy nem errõl volt szó, bocs ha félreérthetõ voltam...
csak úgy véditek a TÉNYEK-kel szemben az LA-t, hogy az már vallási fanatizmusra utal... mint az anyaorpszlánok..😊
az a baj, hogy szórakoztató piszkálni így az lakerst, ha ez rá a reakció, bisztos gecó vagyok 😉

MrSpock
hmm..szerintem az én hozzászólásom nem egy kis légbõlkapott dolog volt,ha talán elolvasod,és átgondolod igazam van nem?
Ja !NEM!már látom is a választ,de aki ért egy kicsit hozzá az tudja mirõl beszélek.
Ennyi ,vitázni meg semmi kedvem.
Ja még annyi:Török Petya is csak mosolygott,mert õ ért hozzá,és tudja,nemszabad leirni a Lakerst,és fikázni.Pedig köztudott nem LA fan.Csak egy icipicit van sejtése a dologról.:-)
persze õ is suokott tévedni.:-)
Ja és a tények:NBA-ban tudomásom szerint Shaq a legjobb center,vagy nem?

Go Jeff Go!!!!

Slow
én se értek hozzá, de KG egész rájátszás alatt nem bír igazán nagyot alakítani, nagyon fogják, figyelnek rá és neki nincs az a plussz 70kg töblete amivel megoldhatná...
sajni mait nem láttam, de ebben a rájátszásban sok min meccset néztem, és rengeteg elvesztett labdája volt eddig is, meg hibák, de a többiek remekül kisegítik, helyettesítik, mert nem egy-emberes-csapat (szerencsére)
lakers nem lesz gond sztem, csak meg kell várni, míg összeveszik a csapat, de majd a döntõben, a wolves-pistons döntõben a pistons nyer 😉

Slow
ha nem dõl össze a világ, akkor jó, akkor essenk ki, ok? 😛
😉

de hát ez nem fikázás, hanem átgondolt vélemény, és fõleg: tények...
ilyenekkel viszavágni, hogy Sprewell igy meg úgy, meg chelsea.. nah, azé'... má' bocs... juj
ne védd már ilyen hevesen a csapatodat, mert még jogosabbnak tûnik amiket mondtunk 😛
"gyengék voltunk" lol, mint egy fradiszurkoló 😉 bocs 😉

hé "témaindító"!
a f*szom a savanyú nem a shrek szõlõje, lol zaki, kappe 😊)))

Ramore
A 24 pontjából 10 talált pont volt a lúzer Medvedenko-ról, ez pedig nem nagy teljesítmény. Tehát mégegyszer leírom, még, ha ez neked kellemetlen akkor is, KG ma nem játszott nagyot. Sokkal inkább Sprewell, akinek a vezetésével talán bajnoki címhez juthatnak, KG egyedül kevés egy ilyen feladathoz, ez már többször is bebizonyosodott. Ez tény, még ha én nem is értek a kosárlabdához. LOL 😊