NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"jön a tripla" ez az egy emelkedett mondata van a szerencsétlen pöcsnek...
török meg belealszik a saját sztoriaiba...
heti kétszer látunk csodát, nem hiszem el, hogy nincs egy lelkes kommentátor, aki beválallná...😞((((
Az eredményt tudom,mert tudtam elõre,hogy úgysemláthatom végig.
(Bl,meccset már vagy 4 éve nemláttam teljesen,mindig csalk esetleg félidõt.)
Nemszeretem ezmiatt az esti adásokat.
Ilyenkor az NBA-t adhatnák,mondjuk 6-kor.
Igaz ma magyar meccs is lesz,ezért tolták el.
Go Jeff Go!!!!

Nem írok eredményt, legalább ti izguljatok...
Bazinga!

Bazinga!

Bazinga!
Az én memóriámmal semmi gond sincsen, a tiéd meg jó lesz majd, ha a szervezeted fejlõdése a csúcsára ér egy pár év múlva és talán sikerül leérettségizned is.
Viszont ahhoz képest, hogy szerinted mennyire jó csapat már jópár éve a Minnesota, és milyen jó játékos Garnett, a felmutatott eredményeik elég siralmasak voltak mostanáig. Emlékeim szerint volt már az nba történetében jópár olyan csapat, amelyik "egy emberesen" is elég jól teljesített a rájátszásban. Ezek között természetesen nincs a Minnesota.
-idén és tavaly is elsõ a ligában IBM pontokban,
-idén elsõ dobott pontok, és lepattanókban egyaránt (nemtom erre ki volt még képes eddig, de nem hinném hogy sokan.
-Dupla-duplákban is magasan vert mindenkit.
-Ez az ötödik 20 pont 10lepattanó 5 asszisztos idénye zsinórban (erre rajta kívül ideáig asszem csak 3-an voltak képesek)
-Õ az elsõ NBA játékos, aki 1 idényben 4 "hónap játékosa" díjat szerzett.
-2000-es olimpián szinte még gyerekként húzta ki a szarból az általad nagyobbra értékelt "sztárokból" álló lúzer amerikai csapatot.
-A rá épülõ Minnesota idén besöpörte a nyugati fõcsoport elsõ helyét, és ottvan a fõcsoport döntõben.
szerintem ezek eléggé "extra teljesítménynek" számítanak.
Maradok a témánál, KG nincsen Bryant, Jordan, Shaq, McGrady, vagy a többi nagy név szintjén, függetlenül a pozíciójától. Nem egy nyerõ ember. Persze tudom, hogy az ilyen kritikára csak sértegetés lehet a válaszod, illetve a teljes elutasítás, dehát ezt már megszoktam itt.
miért hasonlítasz egy erõcsatárt hátvédekhez?
mi a véleményed arról KG, hogy KG kicsit zavarodottnak látszott soxor a kings ellen? elhagyta a labdát, közelrõl hibázott, ilyenek... tudom, hogy jól védték, de alapszakaszban, mintha jobban bírt volna a védõivel...
vagy tévedek?
megnézném ezt a mai meccset.. franc, pont kosaraztam alatta...😉
Spock
valahogy az az érzésem, hogy az ilyen csapatoknál, mint pistons, wolves, indiana, tehát ahol a csapatmunka van elöl, könnyebben tudnak taktikát sé ritmust váltani
a lal, a spurs, huston, nets, ezeknél, ahol egy-két ember teljesítményén múlik a meccs rizikósabb, viszont, ha jól megy, megfoghatatlanok...
asszem most ugyanazt leírtam, mint te...😊 na mindegy 😉
Õk mind jól cseleznek,dobnak,klasszisok.
Valahogy a csapat talán,de hát a Minnesota nemrossz,a játékosok sem akik alkotják.De az a plusz valahogy nemakar nekik összejönni.
Sok egyforma csapat van,és csak a nüanszok segitik tovább némelyeket,talán egy picit a klasszisok,ha jóljátszanak,menetelnek.
A Netset sajnáltam,Kidden múlott,ha õ nemjátszik jól,vége.
Némelyik csapatnál,hogy a kispad is maxot nyújtson,akkor tudnak továbblépni,míg másoknál 2-3 ember és simán nyernek.
Ilyen a Lakers,ha jólegy Kobe-Shaq párosnak,picit kisegitve verhetetlenek.A Minnesotánál meg szükség van mindnekire,mint a mai meccsen,és akkor nagyon jók.
Nemtom miért van ez.Pedig nem piskóta csapat,és mégis ha nemnyujtanak 100%-ot nemnyernek.
Go Jeff Go!!!!
Kedves KG21, viseld el a kritikát, és ne ess kétségbe, ha mégis a Lakers menne tovább. 😊)
nem mondtam, hogy légbõlkapott dolgokat mondtál, csak hogy nem errõl volt szó, bocs ha félreérthetõ voltam...
csak úgy véditek a TÉNYEK-kel szemben az LA-t, hogy az már vallási fanatizmusra utal... mint az anyaorpszlánok..😊
az a baj, hogy szórakoztató piszkálni így az lakerst, ha ez rá a reakció, bisztos gecó vagyok 😉
Ja !NEM!már látom is a választ,de aki ért egy kicsit hozzá az tudja mirõl beszélek.
Ennyi ,vitázni meg semmi kedvem.
Ja még annyi:Török Petya is csak mosolygott,mert õ ért hozzá,és tudja,nemszabad leirni a Lakerst,és fikázni.Pedig köztudott nem LA fan.Csak egy icipicit van sejtése a dologról.:-)
persze õ is suokott tévedni.:-)
Ja és a tények:NBA-ban tudomásom szerint Shaq a legjobb center,vagy nem?
Go Jeff Go!!!!
sajni mait nem láttam, de ebben a rájátszásban sok min meccset néztem, és rengeteg elvesztett labdája volt eddig is, meg hibák, de a többiek remekül kisegítik, helyettesítik, mert nem egy-emberes-csapat (szerencsére)
lakers nem lesz gond sztem, csak meg kell várni, míg összeveszik a csapat, de majd a döntõben, a wolves-pistons döntõben a pistons nyer 😉
😉
de hát ez nem fikázás, hanem átgondolt vélemény, és fõleg: tények...
ilyenekkel viszavágni, hogy Sprewell igy meg úgy, meg chelsea.. nah, azé'... má' bocs... juj
ne védd már ilyen hevesen a csapatodat, mert még jogosabbnak tûnik amiket mondtunk 😛
"gyengék voltunk" lol, mint egy fradiszurkoló 😉 bocs 😉
hé "témaindító"!
a f*szom a savanyú nem a shrek szõlõje, lol zaki, kappe 😊)))