11113
-
#3707 mindenestre hejesírás:DDD
lécci...
egyébként sztem csak szimpla barmok...valszeg nem törőttek kivel íratják a cikket, csak legyen kész időre -
#3706 hát jah..elég -k....
bár lehet h a tavalyitól beszélnek :DDD
vagy nemtom..de minden esetre hüjék.. -
#3705 Play of the Night: Vince Carter, Toronto
Yeah, that off-the-glass alley oop to yourself was sweet, Vince. And in case you needed further evidence of how high Vinsanity got into the air, check out the photo to your right (and the reactions of those in press row).
hm....csak kicsit hülyék...toronto???????????
hehe barmok -
#3704 nyert kelet!!!
Iverson leett az MVP!!
JEEEEEEEE -
#3703 jóvanna...csak úgy mondtad, mintha....haggyuk, sry az offért -
#3702 jajj de kedves valaki... -
#3701 jajj de okos vki:DDDDDDDDDD
-
#3700 most a 3 point shootout-ot szedem...
de a slam dunk-ból már kiderült h Q-Rich nyerte meg...
mer az ő kezébe volt..ott pakolgatta a slam dunk előtt... -
#3699 bazki..ez a Nash nagyon tud..elmehetne focistának :D
szerintem kurvajó a Slam dunk...Josh Smith szerintem megérdemelten nyert...zsírakat zsákolt...a két new orleans-os csávesz nem nyujtott tul jó teljesitményt...bár az első J.R. Smith zsák teccet..a hátmögött átadós...az nagyon zsíros... -
#3698 ti leszedtétek a slamet?
naon jó -
#3697 Slam kir. volt!
nekem a többi nemkell...elég a rookie meg a nagygame -
#3696 jee..az irányítóversenyt Steve NAsh nyerte meg..
a döntőben majdnem 12 másodperccel verte meg Boykins-t... -
#3695 most volt CNN World Sportsban az All Starról bejátszás. Nem is Josh Smooth zsákjai voltak zseniálisak, inkább Steve Nash alley oop labdái Amarenak. Én eddig azt hittem a live 2005 focis lobjai teljesen irreálisak, de Nash lazán kivitelezte őket a valóságban :)))
Volt egy sarokkal felkapott labda, aztán meg egy palánkradobottat fejelt vissza Amarenak zsákolásra. Nem volt rossz :P -
#3694 őőőő....ez nekem maghas...de azért sok sikert..!!
bazdki a davkára mikor rakják fel a slam dunk-ot?? -
#3693 az elérhetőség nálam 0.157 :( (Ha kisebb mint 1, nem látja a teljes fájlt.) -
#3692 hm..nekem egész jól lejött -
#3691 bazz nem igaz. Megnézem hogy állok a rookie meccsel, erre nézem 11 óra alatt 100 megát szedett le, miközben feltöltöttem 750 megát Mér nem jön ez a xar... -
#3690 szerintem azért jó lesz..remélem..bár tul magas mind...
ez olyan fura...amugy szerintem kurvajó a rookie meccs... -
#3689 ja...Vince is jöhetne -
#3688 56 új üzenet, sok a spam. Gyerekek, icq, msn túl bonyolult nektek?
Holnapra lejön a rookie meccs, jókis délelőtti program lesz. Kár hogy Lebron nem indul a zsákolón, sztem ez a mezőny elég gyér így :/ -
#3687 híres, ismert sztárok játszanak (többek között Nelly is)
GO J.R.Smith ,nálam abszólut favorit a srác.
A rookie-sophomore mecsről:
Első félidőben eléggé jól tartotta magát az újonc csapat, a második félidőben aztán kicsit megrázták magukat a másodévesek és simán besöpörték a győzelemet. AInak (ezúttal nem Iverson hanem Iguodala :) ) és Josh Smithnek király zsákolásai voltak, szokásosan rengeteget zsákoltak a fiúk, azért a tavalyinál jovval komolyabb volt. Másik oldalon Korver 7 triplát vert be, jól bemelegített a 3point contestre, remélem megnyeri a srác. CB4,Melo,Bron vitték a sophomore teamet...ja persze Korver is, Wade halovány volt. -
#3686 igaz h a davkán ki van írva....
szal először olvass:DDD -
#3685 akkor megnyugodtam.. -
#3684 anglo -
#3683 milyen nyelvű??? -
#3682 aha...és nem olyan rossz a minősége se -
#3681 az legalább kevés helyet foglal :) -
#3680 a rookie game 3 formátumban van fenn a davkán..avi,mpeg meg rm vvagy mi...nemtudom meglyik éri meg jobban de nekem jó lesz a rm... -
#3679 biztos ijen régi nagy sztárok jáccanak benne..vagy WNBA-sek... -
#3678 énse tom...nemhinném h a nagymeccs..az honlap lesz -
#3677 amugy mi az a Celebrity game??? -
#3676 neked nembaj, de 1 csomó marha azé káromkodik:D
szal ha látod h a belül van a max. sebességeden, és feljebb nemmegy akkor nyugodtan tölts fel -
#3675 szerintem azért jó lesz...
amugy nemtom..de én sose szoktam feltölteni.. az baj?? -
#3674 Zsákolóverseny 2005
2005. 02. 18. 03:08:59
Kissé későn, de végül is összeállt az idei zsákolóverseny mezőnye. A négy induló között találunk fiatal szupersztárt (Amare Stoudemire - Suns), félelmet nem ismerő és, sok kilométert repült fehér embert (Chris Andersen – New Orleans) és két feltörekvő ’tömőgépet’ (J.R Smith – New Orleans és Josh Smith - Atlanta). A hiányzó nevek listája azonban ennél jóval hosszabb (pl. Carter, James). Érdekesség, hogy szokatlanul magas a mezőny, így J.R. Smith-nek már az indulás előtt van egy előnye, hiszen elég ritka a 206-208cm magas zsákolóbajnok. Optimistábbak még reménykedhetnek meglepetés-indulókban
meg se nézem :( -
#3673 hülyevagyte....ugyanolyan netünk van...különben is..gondolkozzá má!
ha jó a net akkor 100-al jön, ha nekem gyorsabb lenne akkor nekem 100nál töbel menne.
de itt nem a net dönt mert 50et mindkettőnké kibír...valszed sokat uploadolsz -
#3672 valszeg nekünk szarabb a netünk... -
#3671 neked kurvagyorsan jön bazd.. -
#3670 nekem 29.2% még csak..de lassul mint állat.. -
#3669 12.9:% -
#3668 10%