NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt figyeljétek, hogy hogy váltanak embert, területrõl aktívra, hogy dupláznak, teljespályáznak, sztem gyönyörû ritmusa van, no meg a sapkák...
ha utáljátok ezt, akkor reménytelen persze, de nekem ez néha olyan mint egy társasjáték (ja, hogy ez az? 😉)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez is olyan lesz mint a foci,csaqk kevesebbet kepjunk mint az ellenfél.
Én jobban szeretem,hogy többet dobjunk!
illik azért szerintem,úgy 90-100 pontig eljutnia egy csapatnak.Ebben benne lehet a jó védekezés támadás is.
Most megy Lakers meccs ,azt figyelem épp.Elég szoros meccs,3.negyed 67-68.A végére remélem belehúznak!
Go Jeff Go!!!!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
13:15 Golf TV (ism.)
16:15 Golf. Business Golf Championship (ism.)
16:45 Golf. PGA EuroPro Tour, 2. állomás
no comment...
Bár ha úgyjárok ,mint az NHL-lel tegnapelõtt,hogy adáshiba volt a Soprt1-en.
Így semmit sem láttam.
Estétõl,nemvolt sekép,sehang.
Remélem ma hajnalban azért lesz,hogy legalább 1 meccset lássak.
Nyugodtan adhatnák az összes meccset,még ha felvételrõl is,de normális iõben,mondjuk este 6-kor,nem összevissza.
Akkor az ember talán kitudja várni,hogy ne nézze meg az eredményt.
Szerdán is Detroit meccs lesz.
Go Jeff Go!!!!
Vagy mikor mit ad,olyan bénák,miértnemlehet már ezeket a meccseket is közvetiteni,igy teljesen összevissza adnak mindent.
Én meg ,beirtam ide a végét.
Légyszi ne haragudjatok,én tutira szerdára emlékeztem.
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Úgylátszik ez a párharc eldõlni látszik,bár nemtudni,hogy az Indiana képes a feltámadni.
Detroit-Indiana 83:65
Go Jeff Go!!!!
Bazinga!
A végét csak kihúzták.
Majd ma este,ez szoros volt,van esély nyerni!
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Majd ma este,remélem meglesz a 4.
A Minnesotának kockáztatnia kell,vagyis mindenféleképp nyerni,ez persze lehet görscössé teszi.
Ha a Lakers jó védõmunkát csinál,hamar elveszik a kedvüket,és akkor pihenhetnek.
Go Jeff Go!!!!
lehet tölteni😊

Go Jeff Go!!!!
szerintem Török Peti is azért szakért annyit meccs alatt mert a közvetitõtársa nem jól kommentál és nincs benne izgalom igy hát magát jól elszórakoztatja a kis sztorikkal😊)
Eléggé lapos,nemélik bele magukat,meg folyton a sok sztori,,meg mindenféle adat,számok.
Azt elég lenne a szünetben.
Török Petivel semmi bajom,a szünetben jó,hogy kicsit elemezget,szakért.
Itt tényleg a meccsbéli közv.
Egyszer jólenne úgy eredetiben hallani,szerintem kicsit húzósabb lenne.
Itt néha ellehet aludni alatta:-))
Go Lakers.
Ma Kobe bedob egy 40-est,mivel tárgyalásról zuhan be.:-)
Síma meccs lesz!Go Lakers
Go Jeff Go!!!!
ott, a szünetekben meg az idõkéréseknél a reklámok mellett van idõ elemezni, regélni, meccs alatt meg a meccsel foglalkozni...
talán élvezhetõ lenne...
Ez Magyarországon mindenhol így megy, ez az unión belül példátlan sajnos.
Kár, hogy elengedték Hajdút B. Pistát, meg sem próbálták maguhoz kötni egy újabb szerzõdéssel. Én a szakértõvel elégedett vagyok, csak az igen kevés meccs közvetítése és minõségtelen kommentálása zavar. Dj Dominik Wilkins se közvetít már egyébként?
egyrészt amatõr banda, másrészt hazudósak (azt mondják nem õk határozzák meg, hogy milyen meccset adjanak, ami nem igaz, mert egy csomagot vesznek meg, amit már eleve õk döntenek el, hogy melyiket, és azon belül is lehet válogatniuk meccsek között...
)...
sztem a Méhes az egyetlen jó kommentátor (az a kacsliszemü kövérkés srác), mert õ beleéli magát, szereti a játékot, változatosakat mond és felveszi a meccs ritmusát...
az a baj, hogy ez lenne az alap egy közvetítésnél, de itt nem minõség alapján jönnek riporterek, hanem hogy kinek ki a rokona, haverja...
meccsrõl annyi, hogy sztem elég szoros volt végig és igaz, hogy uralta a meccset a LAL, de benne volt, hogy feltámad a wolves, de nem támadt fel
KG azért szórt egy 3-ast 😉 Shek most nem...😛 😉)