NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ÁÁÁ, nem tudom nézni ilyen késõn, holnap vizsgám lesz

Bazinga!
Na jó, mondjuk ez egy kicsit durva, de remélem vmi hasonló lesz

Bazinga!
O'Neal 37 pont, 20 lepattanó, 6 blokk, 4 assziszt
Bryant 40 ont, 8 lepattanó, 7 assziszt
Malone 26 pont, 15 lepattanó, 5 assziszt
Medvedenko 12 pont, 6 személyi hiba, 6 lepattanó

Örülök a Pistons sikerének, csak így tovább!
mert fáradtak?
vagy mert nem szoktak hozzá, hogy ilyen szervezett ellenállásba ütközzenek?
detroitban húzós a közönség, mellesleg...
persze nem féltem õket, mert, ha "bemérgesednek" bizos elõjön a "tûz" is...😉
de azéert remélem, hogy nem jön elõ...😛
véleményem, hogy a csapatmunkán kellene valamit alkotni lakers-nél, mert pistons úgy mozdul együtt (fõleg védekezésben, de most támadásban is), mint egy hangyasereg...😊
LA-nél meg valahogy mindenki a másikra vár, hogy az majd megoldja...
emellett shaq remekül nyomta, valahogy most nem volt olyan "egyszerû", szépen dobott, BÜNTETÕT is, szóval le a kalappal 😉
de asszem, ha többiek nem mozdulnak, pistons ellen kevés lesz két ember...
Hááááááááááát... erre nem számítottam 😊. A Lakersbõl csak O'Neal és Kobe volt a pályán, csúnyán elszórakozták a pályaelõnyt. Ettõl függetlenül nyerni fognak! 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az elején elaludtam,mielõtt kezték volna és pont a nagyszünetben ébredtem fel.
Az eredményt nemírom le,mert hátha valaki csak délután nézi meg.
Csak annyit,hogy remélem sok jó meccset látunk,és lesz nagy küzdelem.
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elsõ mérkõzés: június 6., Los Angeles;
második mérk.: jún. 8., Los Angeles;
harmadik mérk.: jún. 10., Detroit;
negyedik mérk.: jún. 13., Detroit;
ötödik mérk.(ha szükséges): jún. 15., Detroit;
hatodik mérk.(ha szükséges): jún. 17., Los Angeles;
hetedik mérk.(ha szükséges): jún. 20., Los Angeles
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
azért detroitban is van pár nagyon jó, Hamilton, Prince, ha nekik jól megy, akkor lehet még az LA-nek is kell kicsit védekeznie...😊
Egyébként én is tudom értékelni a kemény védekezést, de az igazán egy jól támadó csapat ellen látványos. Itt meg támadásban elég gyengén muzsikáltak a csapatok... Ben Wallace néha egyenesen röhejes volt az ellenfél palánkja alatt, pedig ennél azért többet tud általában.
LA ellen biztos hogy jobb meccseket fog játszani a Detroit, de a Lakers feltöri majd a védelmüket szerintem. Egyszerûen nem lehet megfogni egyszerre négy olyan embert, aki önmagában is meg tud nyerni egy meccset... Vagy ha mégis, akkor jön Fischer vagy George, akiknek szintén nem remeg meg a kezük döntõ pillanatokban.
ha nem szereted ezt a fajta kosárlabdát, akkor mé' nem azt mondod? az teljesen érthetõ lenne, mert hogy sokminden, de nem látványos, sõt ronda, játékölõ ez fajta játék...
ezért kicsit sajnálom, hogy így alakult, nem pedig a nets jutott be...
mindenesetre "stratégiailag" volt "látnivaló" 😉
hehe, bocs 😊
pocsék támadások voltak, de sztem LAL védelme nem ilyen szilárd , mint a pistons-é vagy a pacers-é, én nagyon kiváncsi vagyok mi lesz...
lehet igazad lesz guardian, és nem lesz esélye pistonsnak, de felhívnám a figyelmed, hogy a wolves védelme szinte semmit nem ért LAL ellen, max azon múlt a dolog, hogy emberen bírtak-e maradni, óriási lyukak voltak, rengeteg betöés...
talán ez detroitnál nem lesz ilyen egyszerû...
maj' meglásssuk 😉
KG-t kérdezem hogy hogyan lehet letölteni a meccsösszefoglalókat?Mert nekem passwordot kér.Valamikor meg csak hibát ír ki!Getright-ot használok de a passt nem tudom.plíz help
A Min. azért tényleg megállta a helyét de ez most tényleg kevés volt. De most jöhet a Detroit, persze azért ne irjuk le az Indiana-t. Bár elég nehéz lesz innen nyerni, ha igy fognak dobálni mint az utóbbi mérkõzésen akkor az cumi..
De mindegy ki lesz az ellenfél a lényeg, hogy már a döntõben az La!!