11113
\'NBA\'
  • McGrady
    DC++
  • KeKKSZike
    Valaki segítsen már nekem! DENNIS RODMAN VIDEÓ(K) kellenének nekem! Előre is köszönöm!!! ;)
  • KeKKSZike
    Gondolom nem tudtok nekem mondani címet, ahonnan le lehetne szedni a tavalyi meccset... :D
  • McGrady
    a tavalyi jobb volt
  • KeKKSZike
    Én a tavalyi meccset sajnos nem láttam... :( Meg most nagyon sok volt sztem a hárompontos (kísérlet!).
  • Tmacy
    nekem is tetszett amugy az Carter és Tmac volt de mind1...
    de annyi biztos h több volt a védekezés mint t avaly
  • KeKKSZike
    Kevés látvány? :O Hát... Nekem tetszett a meccs! Carter és Kobe palánkra dobása nagyon állati volt! Meg Kobe félpályás passza! Nowitzki se volt valami hűűha.... :O :( Iversont még mindig nem szeretem... :D
  • McGrady
    NJ Nets elverte a Philadelphiát!
    Szép volt, Nets!
  • McGrady
    kell hozzá bitcomet
    szedj le valahonnan
  • barta
    hogy lehet letölteni az allstart a www.bt.davka.iforól?????
  • McGrady
    nem fikázza senki, ha észrevennéd.
    tudod, :DD az nevetést, viccelődést jelent.
  • Tmacy
    nem értem miért kell Iverson-t fikázni folyton...
    lehet h önző tipusú játékos..de akkor is jól jáccik..és jól passzol!!
    benne van az NBA első 10-ben : pontban, szuerzett labda és GÓLPASSZBAN IS!!!
  • McGrady
    sztem nem volt nagycucc az idei allstar.
    ivi se volt vmi csúcs.
    talán csak azért mert most passzolt is:DDDDDDDDD
    ginobili télleg elég láma én se bírom annyira.
    kicsit kevés volt a látvány nem? én azt hiányolom
  • Tmacy
    szerintme is elég jó volt..de én örülök h Iverson kapta a dijat mert ő az egyik kedvencem..és szerintem a Tmac Kobe párost ugy lehet megverni hők nem vették tul komolyan a meccset szerintem..vagy valami hasonló..ginobili télleg egy 0!
  • KeKKSZike
    Megnéztem végre az ALLSTAR meccset! Nagyon élveztem, csak nagyon sajnálom, hogy Iverson kapta a díjat mert én őt nem nagyon szeretem. Azt se értem, hogy egy Kobe - Tmac páros hogyan tud kikapni? :O Allen nagyon szórta a hármasokat, baxus... Ginobili meg egy 0, mindig lamanak tartottam. Marion játéka is tetszett nagyon!
  • Tmacy
    neee...megváltozott az nba.com és virus van a gépen és nem engedi megnyitni :(((
    de a régit meg meg tuttam csak az ujat nem :((
    de annyitláttam belőle h Iverson 48 pontot dobott
  • KeKKSZike
    Köszi szépen! ;)
  • McGrady
    én semmi sem vagyok, Logócserélő FlashX-hez képest
  • McGrady
    persze h tudok...
  • LeBronjózska
    mcgrady neked mindem percben más logód van?
    te tudsz csinálni logókat?
  • McGrady
    dátumra szedve videk.rövidek, jók
  • KeKKSZike
    Nah valami ilyesmi videóra gondolok... :D Én az ideit nem láttam, de valaki régebben is megcsinálta! ;)

Amúgy ha tudtok nekem mondani olyan helyeket, ahonnan NBA-vel kapcsolatos dolgokat lehet letölteni, akkor mondjatok már nekem címeket! Most nem meccsekre gondolok,hanem mondjuk NBA bunyói videókat is láttam már... Ilyen zenés összevágásokra gondolok! Előre is köszi!
  • guardian hero
    Úgy emlékszem ezt J-Rich is megcsinálta az idei szezonban.
  • KeKKSZike
    Akkor lehet, hogy nem VC volt az! De tudom, hogy volt valaki, aki átugrotta S.Bradley-t és bezsákolta... Vince top 10 nekem is megvan! Azért köszi szépen! ;)
  • McGrady
    hm....nem emléxem olyanra....nemjó 1 VC top 10???????????????????
    mert azt fel tudnék tennni az oldalamra
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nekem az a VIDEO kellene, amikor Vince Carter átugorja (zsákolja) Bradley-t! Gondolom tudjátok, hogy mire gondolok... Előre is köszi a segítséget! ;)
  • McGrady
    ez jó ez a cikk...monnyuk valószínűleg az eddzők is tudják, h mit kell csinálni.
    nem mind1 h igualada hányas lesz????????
    webber a lényeg....bár 16 pont nem túl sok...de VC is így kezdte.
  • Tmacy
    Hogyen lehet elverni a Suns-t by NBA1.hu :D
    1. Pusztítsd el Nasht!
    Nash a Suns játékának alfája és omegája. Nélküle az arizonaiak csak szuperatléták jókedélyû kompániájának látszanak, akik az aktuális ellenféltõl függõen nyernek vagy vesztenek, de inkább az utóbbi. A kanadai nem tartozik az NBA vasemberei közé, így már egy kirakott láb, hátradobott fej vagy hegyesebb könyék is elegendõ lehet. Faultoljuk folyamatosan Nasht! Igaz, az összes büntetõt be fogja dobni, de hátha összeszed valami sérülést. Ha ez nem vezet eredményre, ne riadjunk vissza a szándékosságtól sem, hiszen legfeljebb egy játékosunkat veszíthetjük el, míg a Suns az eszét és motorját. Mindig tartsuk szem elõtt: ha nincs Nash, a Suns veszít.
    2. Légy kreatív az idõhúzásban!
    Komótosan végezd el a büntetõket! Lassan add vissza a bíróknak a labdát! Vonakodva gyere vissza a pályára idõkérések után
    3. Felejtsd el a támadólepattanózást!
    Egyszerûen nem éri meg. A Suns annyira pörög, hogy gyakran még azt is 5 másodpercen belül pontra váltják, ha az ellenfél kosárszerzõ játékosa a betörés-ziccert követõen lendületbõl az alapvonalon túlra szalad. Ezért ha a Suns ellen eldobtad a labdát, a palánkhoz legközelebb álló játékoson kívül a többiek fejvesztve rohanjanak vissza.
    4. Csak távolról õrizd Stoudemire-t!
    Igaz, hogy így is lever rajtad egy 30-ast középtávolikból, de ha közelebb lépsz, akkor elpattog melletted és átzsákol bárkit. Ez nemcsak a közönséget, de csapattársait is szükségtelenül fellelkesíti.
    5. Csak közelrõl õrizd Richardsont!
    Q-Rich mindent eldob, ami a keze ügyébe kerül, függetlenül attól, hogy hárman állnak-e rajta vagy üresen van. Bár Richardson felépítését tekintve igazi power-hátvéd, mégis alig viszi be védõjét a palánk alá és a gyûrût is ritkán támadja. Ezért emberének nincs más feladata, mint állandóan Richardson orra elõtt hadonászni. Senki sem dob 25%-nál jobban triplát védõvel az arcában. Q-Rich meg fogja próbálni.
    6. Használd ki a támadóidõt!
    Ennyivel is kevesebbet kell visszafutnod az eszelõsen rohanó atlétákkal.
    7. Reklamálj sokat!
    Használd az edzõt, mint fontos eszközt a Suns lassításában! Ha az edzõd nagynevû, legalább egyszer rohanjon be a pályára szangvinikus dühkitörés keretében! Jusson el legalább a büntetõvonalig, mielõtt megkapja a technikaiját! Ezzel telik az idõ és csapatod kifújhatja magát. Vitasson minden egyes faultot, még a teljesen nyilvánvalóakat is! Menjen a bírók agyára, míg azok el nem kezdenek mindent lefújni, ami célünk eléréséhez azaz a játék lelassításához vezet. Szelídebb lelki beállítottságú edzõk iratkozzanak be Don Nelson "Mint komor bikáé, olyan a járása" címû mesterkurzusára!
    8. Kérd ki az összes idõdet!
    Ezzel megtörheted a Suns lendületét, nyelvüket lógató játékosaid pedig mélyeket lélegezhetnek az oxigénsátorban.
    Halász Csaba
    :DDDD okos ember
  • Tmacy
    azta-..a grizzlies elverte a spurs-t 84-82-re...ennek kicsit örülök mert igy a suns átveheti az első helyet:)
    mivel ők 124-123-ra elverték a dallas-t..
    a king meg elverte a phili-.t 2 ponttal :(
    amugy ha webber a 4-es philiben akkor igoudala hanyas lesz??
  • McGrady
    szal a warriorsnál lesz...szép páros J-rich +Davis
  • McGrady
    úr isten....Baron Davis mostmár harcol, nem repül...
  • McGrady
    tutkó jobban járnak...ha Gomba nem sérül folyamatosan, akkor jól fognak járnmi hosszútávon.
  • Tmacy
    Chris Webber megszerzése után újabb tranzakciót bonyolított le a Sixers. Az idén kosárlabdát sem látott Glenn Robinsont küldték New Orleansba Rodney Rogersért és Jamal Mashburnért cserébe. Rogers személyében sok nagy csatát megélt veterán csatárra tettek szert, aki ráadásul Bostonban már dolgozott együtt O’Brien edzővel. A nyáron várhatóan visszavonuló Mashburn fizetésének nagy részét a biztosító állja. A Hornets ezzel megszabadult Mashburn következő szezonban esedékes fizetésének terhétől
    Nba1.hu
    kiváncsi leszek igy h fog nekik menni...meg hogy egyáltralán jobban járnak-e..
  • Tmacy
    utolsó pár csere a trade deadline előtt: Baron Davis megy golden State-be..A.Walker Payton-ért cserébe visszament a Boston-hoz..Keith Van Horn a Dallas-ba ment..kiváncsi leszek mijen lesz ezuán...bár szerintem Baron Davis-nak és Payton-nak lesz a legnehezebb..ők kerültek a legrosszabb csapatba
  • McGrady
    nemhinném...bár lehet most 9dikek.
  • Tmacy
    uhh remélem igy sikerül majd bejutniuk a playoff-ba
  • Tmacy
    ez igy kurvajó lessz!!!
    GO SIXERS!!
  • McGrady
    Bizony-bizony. Ezt a felállást kell ízlelgetniük holnaptól a keleti elitgárdáknak. Bár korábban erről a cseréről még csak suttogást sem lehetett hallani, bekövetkezett. A Sixers a szebb idei év reményében, és bízva Chris Webber térdében, ma hajnalban nyélbeütötte az idény talán legnagyobb horderejű cseréjét. A csatár oldalán Sacramentóból távozott még Matt Barnes és Michael Bradley, míg a Philadelphiától egy egész magasember különítmény, nevezetesen Brian Skinner, Kenny Thomas és Corliss Williamson helyezte át a székhelyét nyugatra. A Philly szándéka egyértelmű, erősíteni a magas posztot, ahol a Webber – Dalembert páros szinte akárkivel felveheti a verseny. Geoff Petrie pedig mélyítette ugyanezt a szekciót, ráadásul – bár maga is nehezen hiszi – megszabadult attól a 62 milliós rizikós csomagtól, amitől már rég szeretett volna megválni.
    NBA1.HU
    szép...ivi és webbi, jólesz
  • McGrady

Webber és Iverson
    2005. 02. 24.
    Bizony-bizony. Ezt a felállást kell ízlelgetniük holnaptól a keleti elitgárdáknak. Bár korábban erről a cseréről még csak suttogást sem lehetett hallani, bekövetkezett. A Sixers a szebb idei év reményében, és bízva Chris Webber térdében, ma hajnalban nyélbeütötte az idény talán legnagyobb horderejű cseréjét. A csatár oldalán Sacramentóból távozott még Matt Barnes és Michael Bradley, míg
  • McGrady
    :DDDDDDDDDDDD
    biztos nem ezen múlik