NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de wizards jó volt, szegény magyar "válogatott" olyan volt a feka tesók mellett mint pár száraz bot 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Persze,ki az a hülye aki elhúzza,a lényeg meglegyen a bajnoki cím.
Sztar volt a Lakers,és ha nemjavul látványosan elbukja döntõt.
A Detroit éhesebbnek látszik a sikerre.
Na majd meglátjuk,azért Go Lakers!
Mindig nemlehet nyerni!
Go Jeff Go!!!!
de ha van valami infó, akkor maj ide, ok?
szépen lemaradtam a sportszigetes programról, bealudtam 5-kor, és most riadtam fel...😞
hiába, szedi az áldozatát a hajnali NBA közvetítés 😉
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
na nem baj, nem zúzatom le magam legalább...😉
Ramore egyébként itta a program:
kosárjam program...

én mondjuk röhögtem, de el tudom képzelni, hogy pár lakersesnek könnyeket csalt a szemébe...😉
ez már beteges, ennyire nem kell azért elfogultnak lenned a kedvenceiddel... 😊)))
mé nem hiszed el, hogy egyszerûen jobb egyenként és csapatban is a pistons (most)...
én is remélem, hogy feléled a lakers, mert szeretnék több meccset látni...
east rox
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szerointem nyerni fognak,és aztán LA-ben nemlesz kegyelem.
Most istentelen rosszak voltak,úgy egészében.
Megint nemvolt tûz.
Úgylátom,hogy csak úgy elvanank kikell menni,bár lehet ez egy taktika,meg a közönségnek,hogy 7 meccset játszanak?
Mindenesetre nagyon kell javulniuk a sztároknak is.
Payton a leggyengébb,nemértem,pedig õ egy jó játékos(volt)
Na d elehet a végén õ lesza ynerõember,kitudja.
Most így állunk,reméljük hétfõ hajnalban gyõz a csapat és akkor Go!LA!
Go Jeff Go!!!!
HIP-HOP jön Vuk
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
esetleg játszani?
lehet, mi benevezünk a kosár jam-re...
éééés ti? 😉
Meg õ legalább elismerte, hogy szar volt Payton meg nem is nyilatkozott senkinek semmit. A Pistons nagyon jó csapat nekem volt egy rossz érzésem, hogy nehéz lesz ellenük, és tényleg😊 De nem is hiába mondták még az elsõ mérkõzés elõtt, hogy majd meglátják, hogy meglepetést foigunk okozni és igy is lett. Ha most nyertek volna akkor az cumi.
De szerencsére van egy Kobe aki mindig segit😊 Amugy Shaq támadóhiáiról annyit, hogy ha mindet befújnák neki akkor akár kezdhetne minden meccset 3 személyivel is😊 De azért lássuk be ha valaki ilyen szép nagy darab az nehezen tud ugy behátrálni a palánk alá, hogy ne lökje meg a mögötte álló akár 20-30 kilóval "kevesebb" ellenfelét.
Malone térde nincs rendben
2004. 06. 09. 20:38:00
A 40 éves �Postás� a bajnoki döntõ 2. mérkõzésének 1. negyedében meghúzta a térdét, amelynek sérülése miatt idén már hónapokat volt kénytelen kihagyni. Malone játéka kétséges a döntõ harmadik, Detroitban tartandó mérkõzésén
info: nba1.hu
de õ szívbõl nyomta, ezt még soha nem láttam melone-on, vagy payton-on (régen se)... õk olyan "magas lóról" nézõ típusok, akik akkor jók, ha úgy érzik jobbak az ellennél...
viszont amin meglepõdtem és jól esett, hogy kobe jófej módon viselkedik, pl felsegítette hamiltont egyik fault után... ez se jellemzõ rá, meg a "sztár-lékerszre"...
egyébként döbbenetes ez a fickó... ha nem a lakersben lenne imádnám...😛
mit szóltok ahhoz, hogy shaqnek egy csomó támadóhibát elnéznek? az hogy nehezebb, erõsebb nem kifogás sztem... ha megfordul és fellök valakit, aki 30 kilóval kevesebb, az attól még fault, hogy shaq észre sem vette...😊
mondjuk, ha ugyanúgy vennék a bírók mint másokat, akkor az elsõ negyedben kipontozódna...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
tegnap remek támadásokat láttunk tõlük az egyébként kõkeményen védekezõ LAL-al szemben...
Azért nem sok kellett ahhoz, hogy a Pistons padlóra küldje a sztárcsapatot. Payton nagy nulla, Jackson helyében elfelejteném és Fisher kezdene. Malone is összekaphatná magát, támadásban és védekezésben is.
lessétek meg, nem semmi, hogy egy külföldi lapra van feltéve
szedjétek ezerrel

HIP-HOP jön Vuk