NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Furcsa eset történt a bajnoki döntõ utolsó perceiben: a mámoros hangulatban Darko Milicic törött kézzel fejezte be a mérkõzést. A fiatal szerb center egy tempódobás közben sérült meg, amikor a Lakerses védõ ráütött a kezére. Milicic vissza akart ülni a kispadra, de Larry Brown szólt neki, hogy nyugodtan folytassa. Akkor még egyikük sem tudta, hogy törésrõl van szó. "

Nem tudjátok véletlnül hogy hol lehet kapni frankó kosaras rövidnacikat lehetõleg nike, and1 ,reebok.
meg jók a ben-es parókák, meg most volt hamiltonos maszkos csávó, valami zacskót hordott az arcán a marha 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
gondoltam megelõlegezek neki egy kis jóindulatot, de úgylátom nem kapja meg a bizalmat 😊
lehet,hogy még nagyon fiatal (18) és be volt tojva, de olllyan nagyon lassú és béna mint facom a hajnali fagyban...😊
lehet, hogy lesz belõle valamikor majd valami, de én nem hiszem 😊
már nem elég, egy kobe vagy shrek, csapatmunka kell, és ez nekem tetszik
egyik kedvencem VC, de pl toronto kb miatta nem került be a rájátszásba..
ha ezek az emberek nem képesek a csapaukon BELÜL jól teljesíteni, akkor semmit nem érnek, és sztem ez így van jól..
szép egyéni játékot bizony most a döntõben inkábba a pistons oldaláról láthattunk (mindig más, egyszer nillups, egyszer hamilton, egyik wallace, másik wallace), LA részérõl ugye volt egy emlékezetes kobe eksön, meg a 4. mecsen shrek szépen játszott... 'oszt annyi.. nuku..
egyébként az MVP-t kobenak adtam volna, mert megmentette a csapatát a söpréstõl és a brutális megalázástól

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Milicic egy katasztrófa, szerintem is hihetetlen flegma a stílusa, kivétel nélkül mindent elrontott az alatt a pár perc alatt, amit kapott. Én elzavarnám hazáig, nincs helye az Nba-ben.
Érdekes lesz látni,hogy nem a megszokott nevek lesznek.Pár fiatal tehetség kellene,olyan Carmelo Anthony,meg Lebron James féle ,kaliberû,és pár év múlva ismét jó csapat lenne.
Kobe ha hazatérne Philadelphiába,ott sem lenne rossz gárda.
Továbbra is kitartok a Lakers mellett,mint soksok éven át,amikor a Chicagos évek voltak.Lett egy új csapat,és beértek,bajnokok lettek,most itt az idõ továbblépni.
Ez minden gárda életében elõjön.
Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Valószinü, hogy szétesik a Lakers és megpróbálnak új csapatot épiteni. Szerintem ha Shaq visszavonul és Jackson edzõ is lelép akkor lehetséges, hogy Kobe marad..de ez még mind nyitott kérdés majd idõvel okosabbak leszünk. Mindenesetre gratulálok én is a Detroitnak teljesen megérdemelték, és szerintem bárki ellen gyõztek volna!
Nemmindenkinek adatik meg ez,kell egy kis szerencse is hozzá.
Nekik nemjött össze,van még pá nagy játékos akinek nemfog.
Go Jeff Go!!!!
Megérdemelték!
A Lakers ellõtte a puskaporát,a Minnesota,San Antonio páros ellen.
Itt az öreges semmit nem értek,sérülés ide,vagy oda.
Szerintem éreznie kellene egy játékosnak mikor hagyja abba(Malone,Payton)
Ezzel a rohanó,és okosan játszó,lelekes csapattal már nemtudták tartani a lépést.
Gratulálok az autóvárosiaknak!
Kíváncsi leszek az új szezonban hogyáll ki a LA.
Lehet csapatotépíteni.
Go Jeff Go!!!!
Ráadásul már Shaq is középszerû volt, véleményem szerint Payton és Malone juttatta hozzá a bajnoki gyûrût a Detroitnak, mivel kezdetben miattuk kerültek kispadra a Lakers sokkal jobb játékosai. A két öreg pedig csak csetlett-botlott.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hazai pályán LA-ben a közönség biztosan belehajszolná õket,fõleg,ha a 6. meccset is hoznák,és 3:3 után..na de ne szaladjunk elõre ennyire.
A legnehezebb meccs lesz ez,na persze ha nem adják fel.
Remélem nemfogják,és akkor még szurkolhatunk.
Én 7 meccset szeretnék,és nemcsak azért mert a Lakersnek szurkolok.Minél több meccset nézzünk,és így izgalmasabb.
milxen jó volt az NHL is,így 7 meccsen.
Go Lakers,itt az utolsó lehetõség ennek a gárdának.
Mindent bele!
Go Jeff Go!!!!
HIP-HOP jön Vuk
ez a dolgok rendje
ennek a lakersnek semmi jövõje sincs, jöhet az új generáció
szerintem 😉
Ha Shaq visszavonul tényleg, Kobe meg elmegy akkor a Lakers nagy sz*rban van. De nem érdekel annyira, Shaq nagyon jó játékos, Kobe meg sztem ma a legjobb a ligában (amikor van kedve játszani).
Szép volt Detroit!
Bazinga!
Bár még megnyerheti a kövi meccset a Lakers de, hogy mind a 3-at...nem tudom egyáltalán ezután akarják e! Ha igen akkor még van remény de nagyon kevés...😞
én már nem tudom eldönteni, hogy ennyire fos a lakers, vagy ennyit hagynak neki...
sztem ez utobbi.. a pistons valamit nagyon tud, sztem van náluk fagyasztó varázs... lehet hogy cheatelnek? 😉
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nagy kedvencem, az ukrán Medve hozta amit vártam tõle. Egy alapszakaszmeccsen még örülnék is, ha ennyit játszana, de itt az is jobb lett volna, ha George vagy Fox fogja Sheed-et, esetleg Cook vagy a szertáros is bemehetett volna helyette...