11113
-
#3907 De NEM tudom hova feltölteni! :) -
#3906 Oh, hát az nem sok...főleg ha gyors neted van :D -
#3905 300 MEGA körül van! :D -
#3904 zipeld be és töltsd fel vhova :) :) :) :) -
Sajnos mást nem ismerek, ezt sem ismertem... -
#3902 LESZEDTEM AZ ÖSSZESET!! 3 napig tartott! :) -
#3901 hehe, minek szeded le őket, nem törlik le ;)
vagy emlék?
egyébként nekem nem nagyon tetszenek (mondjuk ez a belinkelt KG-s tetszik), általában túl csicsás mindegyik -
#3900 ezt tán nekem linkelted? Amúgy ismerem az oldalt, már régóta szedem innen a háttereim -
#3899 KG21 -
#3898 Nick Fazekas
Később még hallhatjuk ezt a nevet, de a magyar származású másodéves nevadai egyetemista még biztosan marad egy évet az alma materben. A 211 cm magas csatár átlagai igen szépek, 9,4 lepattanóval és 21,4 ponttal vezette csapatát 25-7-es győzelmi arányhoz. Fazekas családja egyébként már harmadik generáció óta él az Egyesült Államokban, nagyapja, Fazekas Albert az 56-os forradalmat követő megtorlás elől menekült a tengerentúlra.
NBA1.hu
hát reméljük tényleg hallani fogjuk még ezt a nevet..jó látni h vanb oylan magyar aki be tud kerülni az NBA-be -
#3897 OKs... Most szedem le a képeket (egyesével) kicsit nagy munka! :) -
#3896 én ezt már régebbóta ismertem de csak ezt tom:(((
-
#3895 GYÖNYÖRŰ NBA-s (1024*768as) hátterek vannak!! Aki tud ilyen honlapot az mondhatna! Köszi! -
#3894 hja..meg 1ébként is hülyeség lenne 1 piti dailyt aviba vagy mpegbe betenni.
-
#3893 azta a tegnapi NBA TV Daily tök jó (a huszadikai)
tök jó meccsek voltak és a TOP 10 is zsír volt
KG már az 56. dupla-dupláját érte el :))
-
#3892 hát igaz..meg amugy is pár meccset és hasonlokat le kéne törölnöm mert alig van már helyem a vinyómon :( -
#3891 így viszont csak 70 mega körül van, gyorsan lentvan, a minőség meg épp jó egy ilyen napi letöltögetéshez, nem gyűjteménybe kell úgysem. -
#3890 hát nemtudom...nem olyan jó a minsőgée ...
vagy csak szarul látok
de maga a műsor az nagyon zsír(esetleg akkor nem olyan jó ha kevés meccs ovlt aznap ) -
#3889 és azzal mi bajod? -
#3888 azok jók csak az ab ja h mind real one media player file
-
#3887 régi:D
de nemrossz -
#3886 már nagyon régen én is beajánlottam ezt ide. NBA TV Daily-k vannak itt, mindennap megnézem őket -
#3885 aki szereti az összefoglalókat, találtam egy ilyet:
http://howlwolves.altervista.org/
nemtom milyen, én nem szoktam nba action-t tölteni, csak meccseket, de láttam hiányoltátok... ;) -
#3884 #3868
erősebb szemüveg esetleg? -
#3883 BronBron 56t szórt, wow nem gyenge...de igy is kikaptak -
#3882 és itt egy másik cikk Francis ügyében :
Ahogy azt sejteni lehetett, a liga nem habozott Steve Francis ügyében és határozatlan időre eltiltotta az irányítót amiért az a Seattle elleni meccsen megrúgott egy fotóst. Francis persze hevesen ellenkezik és válltig állítja, nemcsak hogy rúgás nem történt, de még a fotós inzultálta őt, ennek ellenére nem tud mit tenni. Az mindenesete nem az Orlando hátvédje mellett szól, hogy az esetet a Sonics szurkolói is látták és az esetet követően minden egyes labdaérintését fújolással jutalmazták. Az Orlando csapatával kapcsolatos további hír, hogy a frissen kinevezett vezetőedző, Chris Jent sikeresen debütált csapatával, amely a Portland együttesét múlta felül 97-92 arányban.
NBA1.hu -
#3881 Don Nelson, a Mavericks vezetőedzője tegnap bejelentette a lemondását. Az idős mester korántsem eredménytelenség miatt távozik, hanem magánjellegű okokból. Már eddig is több meccset kihagyott, hogy műtétből lábadozó feleségével lehessen, és most végleg úgy döntött, több időt szentel majd családjának. Utódja a másodedző Avery Johnson lesz, aki már eddig is sikeresen helyettesítette őt az idény során. Nelsonnál csak Lenny Wilkens aratott több győzelmet az NBA-ben, háromszor (1983, 1985, 1992) választották az év edzőjének. Nevéhez kötődik a 80-as évek első felének legendás Milwaukee-ja, a Golden State rövid virágkora a 90-es évek elején, és nem utolsósorban a Dallas 2000 óta tartó remeklése.
NBA1.hu
good bye Don Nelson!
szerintem nagyon jó edző volt..szép karriert futott be a dallas-nál
de a család a legfontosabb -
#3880 amugy ezen a hétvégén miért nem volt fennt a davkán az NBA Action?? -
#3879 Azta,jó neked !
és Mégegyszerr Boldog Szülinapot!
amugy milyen cipőt szeretnél?? -
#3878 szülinapra kapok majd vmi fasza cipőt majd megmutatom ,ha meg lesz már (1-2hét) -
#3877 danke schön -
#3876 bocs elbasztam szóval nem sokáig tiltják el -
#3875 bazdmeg mit kell kötözködni..ha valami bajod van azt mondd meg személyesen és haggyál a faszomba...
amugy kiváncsi vagyok h Francis-sel mi lesz.remélem nem büntetik meg -
#3874 de láma...nem kellett volna rúgdalóznia:( -
#3873 Fotóriportert rúgott meg az Orlando sztárja
március 20. 15:15
[MTI]
Meghatározatlan időre eltiltották Steve Francist, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Orlando Magic sztárját, amiért a Seattle SzuperSonics elleni pénteki mérkőzésen megrúgott egy fotóriportert.
A fegyelmi bizottság később dönti el, hogy az 1999-es amatőr játékos-választás (draft) második helyén elkelt kiválóság összesen hány találkozót kénytelen kihagyni, és esetleg kap-e pénzbírságot.
Az átlagban 21,4 pontot dobó, 6,9 gólpasszt adó és 5,9 lepattanót szedő Francis nélkül az Orlando a legutóbbi fordulóban győzött, és ezzel megszakadt hét vereségből álló sorozata.
Forrás: index
-
#3872 hoppá!
itt nincs Sarmento Kings -
#3871 nem mindegy?! -
#3870 Golden State Warriorrs - Sarmento Kings : 100-97
jó meccs volt
J-Rich 40 pont Davis nagyon jól jáccott még és Fisher is jól dobott
a Sacramentoból Mobley volt a legjobb azthiszem 8/7 triplát dobott
Skinner és Thomas is jól teljesitetek
a vége nagyon izgalmas lett!!
az első negyedben még 20 ponttal is vezetett a wariorrs de az utolsó negyedben felváltva vezettek és végül a golden state nyert!
grat nekik -
#3869 azért bocs ha véletlenül én tévednék!
és Boldog Szülinapot mégegyszer!!! -
#3868 Boldog Születésnapot!!
amugy itt a forumban nincs Lori
csak Iori