11113
-
#10474 Fácsebúkról:
"This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that?? I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that was. Maybe this is how my book ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever. One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day. "If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer. I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge. Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru. Thank you for all your prayers and support. Much Love Always. Mamba Out" -
6-9 hónap kihagyást írnak.
Remélem köv szezon elejére visszatérhet, és nem fog visszaesni miatta. Utóbbi időben nagyon ment neki a játék (újra). -
#10472 akármennyire is nem bírom a Lakers-t,az ideg megöl mióta láttam a sérülését,egyszerűen nem lehet vége így ennek a pályafutásnak,én meg látni akarom azt a Kobe Bryant-et akinek minden mozdulatától tátva marad a szám és aki megelőzi Michael Jordan-t a pontlistán. -
#10471 Hát, 9-12 hónap normál esetben. Én is remélem, hogy a következő szezon elején már visszatérhet... -
#10470 azt olvastam 6 hónap vagy, lehet több is, de azért nem olyan súlyos, hogy visszavonuljon miatta. Sztem jövő szezon kezdésre visszatér -
#10469 Szörnyű, komolyan mondom... :( Olyan rossz kedvem van ez miatt reggel óta! -
#10468 Valószínűleg elszakadt Kobe Achilles-ina... :S
Remélem nem így lesz vége a pályafutásának :S -
kocsisambrus #10467 kösz
nekem nem volt ilyen jó minőségű -
#10466 NBA
19.00 New York Knicks-Oklahoma City Thunder
21.30 Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers
streamek: -
#10465 -
#10464 50!
-
syberia2 #10463 neviccelj, átálltam éjszakai módba:D -
#10462 Hétvégén gááállaaa! :D -
#10461 Sziasztok! Oldalunk nem rég indult Ultimate-Sport.hu néven, és jelenleg a szerkesztői csapatunkat szeretnénk bővíteni. Az oldal hobbi szinten működik (egyelőre) úgyhogy olyan embereket keresünk, akik az írás és a kosárlabda szeretete, és nem a pénz miatt írkálnának.
Olyan szerkesztőket keresünk akik a héten 3 vagy 4 nap tudnának írni a meccsnapok eseményeiről.
Feltételek: minimális mértékű angol tudás, jó íráskészség, és az, hogy a cikkeket csak saját információ, ötlet alapján, vagy külföldi oldalakról átvéve lehet írni.
Ha érdekel titeket az "állás" akkor kérlek írjatok az [email protected] címre. Köszönöm! -
#10460 NBA
19.00 New York Knicks-Los Angeles Clippers
21.30 Miami Heat-Los Angeles Lakers
#10459 19.00 Boston Celtics-Miami Heat
21.30 Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder
#10458 19.00 Toronto Raptors-Los Angeles Lakers
CB85 #10457 Nézzétek meg ezt a videót az NBA Magyarország Online Magazin jóvoltából:
http://nba-magyarorszag.com/lebron-james-tiszteletere/ -
#10456 Tv-ben, rádióban, valahol I believe I can fly -> Jordan -> beugrik az alábbi klip -> nagggyon durva libabőr :)
-
#10455 lshunter.tv-t ajánlom éjszakákra. -
#10454 mára akartam, megkavart az idő xD
ma Boston meccs volt, tudomásom szerint, de nem vagyok benne egészen biztos D: -
#10453 Miért holnap mi lesz? -
#10452 banok, holnap lesz nba stream? -
#10451 Rohaggy' meg :) -
syberia2 #10450 rohadéék:D
kint laksz, vagy csak ideiglenesen? -
jopek13 #10449 Nekem volt szerencsém élőben nzni ezt a meccset a Madison Square Garden-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=5pXNTBVkU8A
Nagyon jó volt. -
#10448 nba league pass-en ma ingyen lehet nézni az összes meccset -
#10447 Ha december 25. akkor NBA
18.00 Brooklyn Nets-Boston Celtics
21.00 Los Angeles Lakers-New York Knicks tv: Sport1 hu
23.30 Miami Heat-Oklahoma City Thunder tv: Sport1 hu
02.00 Chicago Bulls-Houston Rockets
#10446 thx -
#10445 18.00 Philadelphia 76ers-New York Knicks
#10444 Igen -
#10443 Török Péter mikor tér már vissza??
-
#10442 Ma hajnalban adták a Heat-Celtics-et. Péntek hajnalban meg Nets-Knicks.
Egyébknét meg sport1tv.hu rulez. -
#10441 van már valami, hogy mikor melyik meccset fogja adni a sport1? -
#10440 kezdődik a móka :) -
#10439 Éjjel Heat-Boston a sport1-en.... -
#10438 Most másodjára néztem nagyot, mert én még ott tartottam, hogy visszadobta az 5x milliós ajánlatot. Erre látom most, hogy el is cserélték :O Nem semmi. -
#10437 hát nem tudom. bár nem tudom mik lehettek az igényei. de lehet h jogos amit kért. mer ő nagyon jó kiegészítő ember -
#10436 Én kicsit elképedtem a lépésén. -
#10435 mit szóltok hardenhez?