NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
már neharagudj de errõl is szól a sport. újpest fradi, celtic rangers, manchester-manchester, real barca, galata fener, stb? ez nem mond semmit? aki az egyiket szereti, az valószínûleg utálja a másikat. tv-ben tudom ez nem jön át...
ja nem olyan rosszfej mint ahogy elõadjuák sokan
every damn day
Nem tudom mennyi johet le james szemelyisegerol, meg a szunetekben is ad riportot, poenkodni is szokott az allastol fuggetlenul.
raadasul ahogy mondod, meg csak az sem all fent a Miaminal mint a fociban hogy kurva sokan ugy vannak vele hogy mindegy ki nyer, csak ne a barcelona, mert mindig ok nyernek es az emberek megutaltak mar oket, pusztan azert mert 50 meccsbol 45-ot megnyernek.
furcsa 😄
Képzeld el, mi lenne, ha nem a Miami ellen, hanem egy másik csapat mellett szurkolnának. NBA olyan, hogy akár év alatt is tönkremehet egy csapat, és lehet, hogy évek kellenek egy új playoffhoz. Ha az ember kiállna egy csapat mellett, sokat kéne csalódnia. Sokkal egyszerûbb utálni a Miamit, õk most mindig a végén kapnak ki.
Spread De Love!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hajrá OKC!
every damn day
Spread De Love!
MIA - BOS -nál Boston-nak szurkoltam, d számítottam rá, h Miami megy tovább, aztán lht, döntõben már nekik szurkolok, mert Bosh a Raptors miatt egyik kedvenc.
Mert a Miami fog nyerni.
És az OKC is fog majd nyerni, de náluk a Durant-Westbrook-Harden trió 23-23-22 éves, a Miaminál a Wade-James-Bosh meg 30-27-28.
Duranték még ráérnek, és ha a Miami végre megnyeri a döntõt, amit megérdemelnek (most vagy legközelebb), utána már szívesen fogok az OKC-nak drukkolni a következõ döntõjükön.
De most let's go heat.
Spread De Love!
most komolyan azt magyarázom, hogy miért nem akarom hogy az nyerjen akit nem szeretek?😄
utálok valakit, akkor annak nem kívánom hogy nyerjen. nem csak idén, sosem. nem szeretem jamest, nem szeretem a heat-et, sõt utálom. elismerem hogy jók, és? ne nyerjenek. nem mondtam hogy sérüljön meg, azt nem kívánom azért.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez meg egy jó kis videó, nektek melyik a szimpatikusabb?
every damn day
Spread De Love!
Na mindegy, szerintem a Miami most már megérdemelne egy bajnoki címet, és én nekik drukkolok.
Spread De Love!