NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
2 hete még azt mondtam volna, hogy tudi spanyol gyõzelem, de most mintha kezdene csapat-formát ölteni az usa..
az öreg Brown megtörte a jeget? 😊

5tusát...😛
(Az öttusánál nincs unalmasabb
A nézõk háromnegyedét - öt fõt - már el kellett szállítani az öttusa helyszínérõl, a halódó sportág ugyanis annyira unalmas, hogy nézése már egészen rövid távon szervi elváltozásokat okoz. Tényleg, igazán lelkes magyarszurkolók vagyunk, ha azt halljuk, Mizsér, még ma is mocorogni kezd rajtunk a forrónadrág, Balczót megkönnyezzük, a nappalinkban természetesen Fábiános gigantposzter van a falon, de attól még sajnos tény, hogy ez egy nézhetetlen sportág. -INDEX-)

viszont az úszás nem tart sokáig, remélhetõleg gyorsan visszakapcsolnak...
nézzen mindenki amit akar.
http://www.mob.hu/cgi-bin/index.php?main=athen&file=belso/athen/at_26.html
én már belezsibbadtam, de úgy látom nincs semmi program alatta...
ti hol nézitek a programot egyébként? (MTV honlapja nevetséges...)
Hajdu B. Pista mondta, neki még hiszek. Gasolt Duncan bizonyosan leszedi majd a pályáról, az a kérdés a többi amcsi képes lesz e jó százalékkal dobni, vagy marad a szokásos fakezük.
a litvánok nagyon jók, rettenetesen összeszokott csapat látszatát keltik, biztos kezûek és még egész jól cseleznek is...
az amcsik be vannak tojva valamiért, tök tiszta helyzeteket nem vállalnak el, középtávolit, 3-ast szinte alig próbáltak dobni, szinte csak betörésre mennek...
amit eldobnak az is pöcsölõs, önbizalom-mentes...😊
nem látom az elképzelést ebben a csapatban, pedig sokakkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem rossz emberállomány, csak nagyon streetball-os ahogy nyomják...
tény, hogy vannak náluk jobbak, de ebbõl a csapatból többet kéne kihúzni sztem...
nemtom, vagy Brown nem bír velük, vagy nem hajlandóak(tudnak) csapatban dolgozni, de olyan érzésem volt, mintha soha az életben nem edzettek volna együtt
másik, hogy döbbenet, hogy amikor az égvilágon mindenki tudja, hogy Jasikevicius milyen jól dob, nem kapott "kullancsot", csomószor dobott tök tisztán...
ha valami hiányzik ebbõl a rémteam-bõl az nem Shrek (kb 5 perc alatt kipontozódna), hanem BenWallace, Prince (védõnek), egy jól dobó irányító és kész...
másik, hogy a bírók rettenetesen fújnak, sztem ezügyben kell még sokat fejlõdni az amerikán kívüli kosárlabdának sokat...
1 perc alatt 10 pont. LOL
3 tripla egy bunti
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Boldog Karácsonyt!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amúgy én nagy spielernek tartom Carmelot, egyszer klasszis játékos lesz, de még kevés sztem ehhez a szinthez.
2004. 08. 20.
„Nem veszi észre, mit akarunk csinálni. Nem nagyon fogja fel, mivel próbálkozunk. Ez már a viselkedésébõl is jól látszik, csakúgy mint a játékából.” A fenti mondatokat Larry Brown mondta Carmelo Anthony-ról. A denveri újonczseni láthatóan nem tud beilleszkedni az olimpiai csapatba, és lassan kegyvesztetté válik. Az ausztrálok ellen már csak két percet volt a pályán – de ebben sem volt sok köszönet. Alig három másodperccel a beállása után egybõl elsütött egy reménytelen hárompontost, majd róla szerzett kosarat az ellenfél. A szenvedését egy homállyal fejezte be, majd csak hosszas unszolásra volt hajlandó csapattársaival együtt ünnepelni a gyõzelmet. A hozzáállása nemcsak a meccseken kriminális: egy szemtanú szerint a válogatott edzésén is kilátástalanul lézengett a pályán…
info: nba1.hu
Boldog Karácsonyt!
(csak a kosárban szurkolok nekik, de tényleg
)Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
A 92es csapat nem dobott 100 alatt, es egy csapat se kapott ki 20-nal kevesebbel, de ezek orulnek ha eppenhogy szoros merkozesen nyernek."
Abban hogy ellehetett rajta szundizni ?
Ez egy nagy szar Amerikai valogatott es ezen nincs mit vitazni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Boldog Karácsonyt!
Mar vezettek 13 ponttal is de a birok akkor elkezdtek ovni a , Nightmare Team-et