11113
-
#4028 jah,a cavs-nél a philly és a netsi jobb.. -
#4027 JEEE!!
a Phillyelverte a Miami-t 126-119-re!!
most happy vagyok! -
#4026 elkente a phili a heat-et, húha, erre kiváncsi vagyok, várom mikor "adják" a Davkán ;)
a Cavs meg kiesik, háhá
a nets meg bekerül, háhá
;) -
#4025 hány meccs van még hátra? -
#4024 az indiana elverte a new jersey-t 90-86-ra
hát igy nemtom mennyi esélye van még a nets-nek -
#4023 a suns-ba elég sok jóü tripladobó van!
Nash,Q-Rich.,J.J.,Marion ,Jackson
asszem ennyi -
#4022 tudtok NBA mixes honlap címet adni??? -
#4021 -
#4020 a Suns 19 triplát vágott a Lakersnek.. nagyon feladták már a srácok a végére -
#4019 jah,de egyel kevesebbet játszottak
amugy tavaly lakers nagyon elbaszta a döntőt..elég gáz formában voltak -
#4018 lol cleveland nyert orlando ellen, most phili a 8. -
#4017 tavaly meg a lakers volt a "legjobb" csapat...:) -
#4016 jah de akkor nem volt ilyen jó csapat egy se mint most a miami!
a miami a liga egyik legjobb csapata...és a new jersey szerintem nem a liga egyik legjobb csapata..+a new jersey-nek nincsenek jó magas emberei hogy Shaq-et lefogják -
#4015 honnan tod h kikapnak?HA Vince ien jó akkor lehet h továbbjutnak....ha 2001ben meg tudták csinálni a torontoval... -
#4014 hátigen....Carter sztem a liga legjobbjai között van....rámenős, és ezért naon jó...Iverson is iesmi...és lám a Phily és NJ is egyre közelebb vannak a rájátszáshoz...monnyuk phi. már a 7dik -
#4013 jah..toronto-ban semmi esélyük nem volt a playoff-hoz sem...
neki egy "élcsapatban" kéne játszania..bár a new jersey is jó neki ezek szerint!
de most télleg elég durván játszik..minden 2. meccsén vagy 40 pontot dob -
#4012 Carter bedurvult, rettenetesek művel, mint fénykorában :) van miért küzdenie, asszem ez jót tesz neki ;) -
#4011 jah és utána az első körbe meg a Miami ellen kikapnak ..szerintem a 8. helyezettnek nem túlelőnyös helyzete lesz. -
#4010 New Jersey 9edik!!!!
Remélem belehúznak és kiütik a cavset.... -
#4009 JEE..a phily már a 7. keleten..megelőzte a gyengélkedő Cavs-t!
igy legalább nem a Miami ellen kell majd játszania! -
#4008 lol -
#4007 és a kérdés is elég konkrét volt :DD
már nem azért.. -
#4006 nincs mit...ejj azé igazi mintafórumos "beszélgetés" volt.
kérdés
válasz
megköszönés
nincsmitezés:DDDD -
#4005 Köszi -
#4004 8.... -
#4003 Az első hány csapat jut be a rájátszásba? :O -
#4002 érdekes.....Peterson meg az egyész csapat kiváló, jobbak így mint Carterrel voltak, de vmi lökés nincs meg, ami 2001 óta hiányzik -
#4001 szerintem Kobe-nak el kéne mennie onnan..mert Shaq nélkül a playoff-b kerülés i s nehézkes...(és Phil Jackson hiánya is sokat jelent) -
#4000 NBA állása
hát érdekes.. az orlando már tuti nem lesz playoff-os ,főleg hogy Grant Hill lesérült..de a -New Jersey és a Philadelphia között naghy csata lesz az tuti!
nyugaton meg már tuti az eredmény (szinte csak a minnesotának vn esélye...
de a legrosszabb teljesitményt számomra a lakers mutatta .. -
#3999 kb 10 centit kéne csak lejjebb scrolloznod bazé -
#3998 na hy
megbirta már vki szerezni a detroit indiana bunyóját??? -
#3997 hát az biztos..de egy houston-spus csata nagy küzdelmet hozna szerintem.. -
#3996 hát érdemes lenne nekik még belehúzni, mert se a suns, se a spurs nem lesz könnyű falat... -
#3995 kizárt hogy a Den kifullad :), lehet hogy a Hout lehajrázzák nagy valószínűséggel. -
#3994 hát a denver télleg nagy rohamot csinált!! a 9-10. helyről a 7.-re jöttek fel..a memhphis meg a végére egyre rosszabb lett..pár héttel ezelőtt még a houston előtt volt.. -
#3993 ott a denver csinált most egy nagyon húzós sorozatot, de lehet kifulladnak a semlyemfiúk a végére...:)
na és igen, memphisnek annyi...:/
én a raptors-t sajnálom nagyon, mert amit ők játszanak, az a kedvencem, csak sajni kicsit későn cserélték el carter-t...:) -
#3992 csak figyeld majd a Twolves hajrázását, a Memphisnek kemény a sorsolása a végére -
#3991 vagy nem.... -
#3990 már alig 10 meccs van hátra az alapszakaszból!
csak a kelet 8. helyéért van küzdelem..amugy már minden hely elkelt..szerintem. -
#3989 szerintem miért irtam oda a ":D" jelet?
amugy valószinűleg több jó játékos van keleten..szoval a csapatok jobbak és kész :)