NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
az a szõrmók? 😛

Boldog Karácsonyt!

KG21
1 pont, hát ez eszméletlen jó meccs. Duncannek faultproblémái lehetnek, mert alig játszatják, Gasolt pedig más nem tudná megfogni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Slow
duenas 😊))) ásztáqrva 😊 vizuális fegyver 😊

KG21
lol hogy néz ki ez a Duenas 😄DD Enyhe akromegália tünetei vannak 😄

Slow
ja már látom, nem Jefferson fogja, hanem azt a detroitos 2wallace féle védekezést akarják nyomni ellene, csak nem annyira megy 😊

KG21
Gasol durván nyomja, nem értem miért nem fogatják Duncannel.

KG21
jók ezek az amcsik most, ez meglepõ nekem is

Slow
na ez izgi lesz...😊
2 hete még azt mondtam volna, hogy tudi spanyol gyõzelem, de most mintha kezdene csapat-formát ölteni az usa..
az öreg Brown megtörte a jeget? 😊

Slow
NBA 3-as vonalról 😉

KG21
ja, milyen brutálisan szórják, még jefferson is bedobja 😊

Slow
Jefferson fogja Gasolt??? 😊))

Hentes Bill
Maybury honnan dobott 3ast az elõbb 😊

Boldog Karácsonyt!

KG21
meg eurosporton is

Slow
TVE-n is megy (spanyol)

KG21
Gasol Odom mellett tök lazán zsákol, 7-7, jó lesz ez 😊

KG21
Duncan rögtön bevágott 2 kosarat is+ egy büntit 😊

KG21
nanembaj, beograd 2-n már megy is a meccs, és õk sosem kapcsolgatnak el

Slow
de hát ez egy NBA topik, itt nem való arról vitatkozni, hogy ki mit szeret nézni, mert az itt egyértelmû...
5tusát...😛
(Az öttusánál nincs unalmasabb
A nézõk háromnegyedét - öt fõt - már el kellett szállítani az öttusa helyszínérõl, a halódó sportág ugyanis annyira unalmas, hogy nézése már egészen rövid távon szervi elváltozásokat okoz. Tényleg, igazán lelkes magyarszurkolók vagyunk, ha azt halljuk, Mizsér, még ma is mocorogni kezd rajtunk a forrónadrág, Balczót megkönnyezzük, a nappalinkban természetesen Fábiános gigantposzter van a falon, de attól még sajnos tény, hogy ez egy nézhetetlen sportág. -INDEX-)

Slow
na ja, most látom az INDEXen, hogy öttusa megy alatta, úgyhogy lesz elkapcsolás, az tuti...
viszont az úszás nem tart sokáig, remélhetõleg gyorsan visszakapcsolnak...

Serpa
az amcsi kosarasok sem nyújtanak vmi egett rengetõtt, mint ahogy régen.

nézzen mindenki amit akar.

Slow
nézegessétek ti is:
http://www.mob.hu/cgi-bin/index.php?main=athen&file=belso/athen/at_26.html
én már belezsibbadtam, de úgy látom nincs semmi program alatta...

ti hol nézitek a programot egyébként? (MTV honlapja nevetséges...)

KG21
engem meg jobban érdekel a világ egyik legnépszerûbb csapatsportjának legszínvonalasabb tornája, mint mondjuk egy ping-pong pl, ahol a selejtezõkben szerencsétlenkedik vmi magyar. De ez csak egy példa volt, még korábbról.

Serpa
hát nem tudom ...
de engem jobban érdekelnek a magyarok, mint bmilyen más "STAR" csapat.

KG21
fákk, ettõl féltem.

Hentes Bill
az lehet, mert ha jól vágom öttusa is most zajlik

Boldog Karácsonyt!

KG21
most néztem, még szerencse, hogy a kézimeccsünk pont utána jön.

KG21
attól félek, ha befittyen valami magyar érdekeltség, elkapcsolnak, mint eddig is 😞

Hentes Bill
hú de jó lenne, ha tényleg végigtolnák a emccset

Boldog Karácsonyt!

KG21
13:45 -tõl (elvileg) végre adja végig az m1 az USA-Spanyolo. meccset

Hajdu B. Pista mondta, neki még hiszek. Gasolt Duncan bizonyosan leszedi majd a pályáról, az a kérdés a többi amcsi képes lesz e jó százalékkal dobni, vagy marad a szokásos fakezük.

KG21
most nézem a jugón az angola elleni meccset, nagyon szétszedik õket, és most még a triplák is mennek eddig, érdekes...

Slow
én most letöltöttem és megnéztem végig a lit-usa meccset és eszembe jutott pár dolog...
a litvánok nagyon jók, rettenetesen összeszokott csapat látszatát keltik, biztos kezûek és még egész jól cseleznek is...
az amcsik be vannak tojva valamiért, tök tiszta helyzeteket nem vállalnak el, középtávolit, 3-ast szinte alig próbáltak dobni, szinte csak betörésre mennek...
amit eldobnak az is pöcsölõs, önbizalom-mentes...😊
nem látom az elképzelést ebben a csapatban, pedig sokakkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem rossz emberállomány, csak nagyon streetball-os ahogy nyomják...
tény, hogy vannak náluk jobbak, de ebbõl a csapatból többet kéne kihúzni sztem...
nemtom, vagy Brown nem bír velük, vagy nem hajlandóak(tudnak) csapatban dolgozni, de olyan érzésem volt, mintha soha az életben nem edzettek volna együtt

másik, hogy döbbenet, hogy amikor az égvilágon mindenki tudja, hogy Jasikevicius milyen jól dob, nem kapott "kullancsot", csomószor dobott tök tisztán...
ha valami hiányzik ebbõl a rémteam-bõl az nem Shrek (kb 5 perc alatt kipontozódna), hanem BenWallace, Prince (védõnek), egy jól dobó irányító és kész...

másik, hogy a bírók rettenetesen fújnak, sztem ezügyben kell még sokat fejlõdni az amerikán kívüli kosárlabdának sokat...

Hentes Bill
láttam

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Nem csak az.
1 perc alatt 10 pont. LOL
3 tripla egy bunti

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
hát csak a végét láttam, az utolsó 2-3 percet, amit letolt az m1. nem volt semmi az a három 3 pontos a végén

Boldog Karácsonyt!

KG21
bevallom én nagyobb zakót vártam, annyira nem égõ ez a 4 pont. Sztem így is az eddigi legjobb teljesítményt nyújtották az amcsik, Jefferson is végre betalált kintrõl, eddig ez nem volt rá jellemzõ 20 pont, 5/3 tripla. Rajta kívül Duncan, Odom, Iverson is jól nyomták, Marbury viszont szégyen gyalázat 14/2-t dobott a mezõnybõl, szvsz rajta ment el a meccs.

még a végén suttyomban hazasunnyognak a jenkik

[Jakuza]
Jacikevicius isten modjara jatszik. 2 percel a vege elott Livania-USA 91:87

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

KG21
aki 3. személyben nyilatkozik magáról ezt érdemli 😊
amúgy én nagy spielernek tartom Carmelot, egyszer klasszis játékos lesz, de még kevés sztem ehhez a szinthez.

Hentes Bill
Viharfelhõk Anthony körül
2004. 08. 20.
„Nem veszi észre, mit akarunk csinálni. Nem nagyon fogja fel, mivel próbálkozunk. Ez már a viselkedésébõl is jól látszik, csakúgy mint a játékából.” A fenti mondatokat Larry Brown mondta Carmelo Anthony-ról. A denveri újonczseni láthatóan nem tud beilleszkedni az olimpiai csapatba, és lassan kegyvesztetté válik. Az ausztrálok ellen már csak két percet volt a pályán – de ebben sem volt sok köszönet. Alig három másodperccel a beállása után egybõl elsütött egy reménytelen hárompontost, majd róla szerzett kosarat az ellenfél. A szenvedését egy homállyal fejezte be, majd csak hosszas unszolásra volt hajlandó csapattársaival együtt ünnepelni a gyõzelmet. A hozzáállása nemcsak a meccseken kriminális: egy szemtanú szerint a válogatott edzésén is kilátástalanul lézengett a pályán…

info: nba1.hu

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
vagy nem szabad az amcsiknak drukkolni? (csak a kosárban szurkolok nekik, de tényleg )

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jóvanna, egyet értek, hogy ez már közel sem dream team, de azért illene megnyerniük az olimpiát

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Szivesen -> "Hiaba van rajtad ez az éti csiga effektus, attol meg ez az Amerikai csapat nem hogy meg a Dreamteam (amugy is egy undorito dolog,ahogy maguktol elvannak telve) nevet nem erdemlik meg, de meg azt sem, hogy sztaroljak oket.
A 92es csapat nem dobott 100 alatt, es egy csapat se kapott ki 20-nal kevesebbel, de ezek orulnek ha eppenhogy szoros merkozesen nyernek."

KG21
na azért zsákolni azt tudnak, el kell ismerni, tetszett is a sok bazárimajom mutatvány, de a kezük még mindig fából van (17/3 tripla)

Hentes Bill
köszi a hozzászólást

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
marmint miben ?
Abban hogy ellehetett rajta szundizni ?
Ez egy nagy szar Amerikai valogatott es ezen nincs mit vitazni.

guardian hero
Jaja, az a nagy baja ennek a válogatottnak, hogy szarul lett összeválogatva. Nincs senki, aki bedobná a középtávoli-távoli tempókat, így egy kemény zónával nem sokat tudnak kezdeni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hentes Bill
ehhh, utolsó negyedben már tényleg olyan dream team-re emlékeztetõ játék volt

Boldog Karácsonyt!

GO OZZIES!!!

[Jakuza]
Felidoben az Ausztralok 3-al vezetnek.
Mar vezettek 13 ponttal is de a birok akkor elkezdtek ovni a , Nightmare Team-et