11113
-
#4068 "Steve Nash lett az alapszakasz MVP-je
Gergely 2005.05.08. 11:22" - maga az átadás meg a WAS-MIA meccs szünetében volt kb éjféltájt itteni idő szerint. -
#4067 Tegnap adták át a díjat, leellenőrízheted, Steve Nash lett.. www.nba.com -
#4066 Még nem osztották ki az MVP díjat senkinek, csak előzetes felmérés volt róla eddig. Mielőtt megírsz egy hírt tájékozódj jobban -
#4065 Nincs mit! A rájátszás-táblázatot is folyamatosan frissítem, és HA KELL VALAKIRŐL MÉG KÉP, AKKOR NYUGODTAN SZÓLJATOK! Van TOP 10 pontátlag meg gólpassz is, ha érdekel, jöhettek ide: www.g-portal.hu/nba-fans -
#4064 köszz -
#4063 Én birom a Sonicsot, képeim is vannak Ray Allenről is, de elsősorban a Miaminak drukkolok. A honlapomon friss NBA-hírek, statisztikák, képek, animációk stb.. találhatóak. A cím: www.g-portal.hu/nba-fans -
#4062 valaki szereti itt a super sonicsot?? -
#4061 sirály -
#4060 Mi a véleményetek a PO-ról?? -
#4059 jaja -
#4058 nincs valakinek képe a super sonicról?? -
#4057 2005 nyarán?? -
#4056 Kosaras tábor lesz nyáron Keszthelyen, részletek később.
Korosztály: 13 - 14 , 15 - 16 évesek. -
#4055 szánalom powa -
gator #4054 Ha akartok egy magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor !!! SPORTFOGADAS !!!
-
sz4bee #4053 de nekem egy gagyi tépőzár van ami mindig elengedi magát és az a emblémás izé mindig fityeg futás közben és az elég zavaró. -
#4052 a huarache 2k4 az utobbi evek egyik legjobb cipoje, sokan azt mondjak hogy a 2k5 jobb, de szvsz eleg randa az a cipo. Szal 2k4! Nekem sajna nem tud rendesen belebujni labam, mert tul sovany a cipo nekem. (vagy szeles labam van:)) -
#4051 én is újítottam, egy Huarache-t, akkor azzal is ilyen baj lesz?
ma vettem, meg ma játszottam benne először, nem nyílt ki a tépőzár és egész jó a felvevés/sec arány :) -
#4050 nem, odavan ragasztva egy nagy ragasztófelülettel, szal ilyen téren semmi gond. inkább csak az a gond hogy sok idő telik el mire felveszem :D -
sz4bee #4049 Nekem ezzel a cipővel az a bajom hogy amin az emblémák vannak az a nagy tépőzár mindig szétjön.Mindig elenged a tépőzár futás közben.Az a baj hogy nem lehet vele semmit se csinálni csak odaragasztani a cipőhöz szalaggal. -
#4048 nemrossz -
#4047 megvan az új cipő:
1.2.3.4.5.6.7.8. -
#4046 én csak a híreket nézem..lusta vok leszedni:S -
#4045 na tényleg semmi? -
#4044 na mivan emberek? senki se nézz már NBAt? vagy mijap@szvanitt? most van PO bazze...GO PACERS -
#4043 azt nem tudom -
#4042 ki nem?
;) -
#4041 wingapó
itt ki az aki kosarazik????????????? -
#4040 Jee, nets 8. végre!
szépen elintézték a philit -
#4039 ez nem egy, hanem 5... ;) -
#4038 HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD
RFF7-94DD-9ALM-HA86-RRLD
3PPX-PY8Z-KMTZ-3M54-5RLD
N3SJ-2APU-52AQ-7JM9-ARLD
56GQ-B4EV-T7JX-8D4U-HRLD -
#4037 az nba.com-ra felmész és ott van egy olyan rész, hogy "video" (a nemüsor alatt közvetlenül, jobb oldalon, inside ticket felirat, meg ilyenek.)
itt a közvetlen link
kell hozzá realplayer
nekem firefox-om van, az szépen letöltötte a hiányzó rp plugint -
#4036 Valakinek nincs-e meg a NBA Live 2005 registrációs kódja? -
#4035 Hol van ez? Sorry, hogy itt bénázok, de erre kíváncsi lennék! -
#4034 nba.com-on van az NBA-TV napi összefoglalója... hát prince ahogy lefordul james-ről...:DDDD cumi :) -
#4033 jaja én is örülök ,és a phily is rájátszásban!! ennek is örülök :D -
#4032 HÁHÁ
8 a NJ, kieső a Cavs :D vééégre, a "reklámarc LJ" helyrekerül.. van még ott mit tanulni...;)
állás -
#4031 de biztos fognak majd, ha szabadúszó lesz -
#4030 Sprewell, Cassell kontra Wolves
2005. 04. 15. 18:57:53
Az év elején eleget tett azért Latrell Sprewell, hogy ne nagyon tartóztassák Minnesotában, mikor kijelentette, hogy abból a pénzből, amit felajánlottak neki nehéz lesz a gyermekeit etetni. A hatás nem maradt el. A klub azóta sem keresi a közös hangot a problémás hátvéddel, márpedig annak szerződése idény végén lejár. „Latrell valószínűleg kipróbálja magát a szabadügynök piacon, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.” – mondta sokat sejtetően a csapat egyik elöljárója. Cassell viszont maradna. Legalábbis így volt tegnapig, amikor is a gárda menedzsere azt nyilatkozta a Pioneer Pressnek, hogy két éve teljesen elhibázott lépés volt a két játékos szerződtetése. Ilyen körülmények között elég érdekes lesz a „hogyan tovább”.
Ezt nem értem... Sprewell szerintem tök jó játékos! Nem érdeklődnek iránta más csapatok? :O -
#4029 kezdenek kirajzolódni hogy kik fognak továbbjutni!
a Philadelphia elverte az Inidana-t 90-86-ra.
ezzel szinte tutibiztos helye van a playoffban ,mivel a Cleveland kikapott a washington-tól asziszem
és a New Jersey pedig megverte a Toronto-t (azis jó meccs lehetet,Carter régi és mostani csapata Torontoban)