11113
\'NBA\'
  • KG21
    "Steve Nash lett az alapszakasz MVP-je
    Gergely 2005.05.08. 11:22" - maga az átadás meg a WAS-MIA meccs szünetében volt kb éjféltájt itteni idő szerint.
  • Gregoriusz
    Tegnap adták át a díjat, leellenőrízheted, Steve Nash lett.. www.nba.com
  • KG21
    Még nem osztották ki az MVP díjat senkinek, csak előzetes felmérés volt róla eddig. Mielőtt megírsz egy hírt tájékozódj jobban
  • Gregoriusz
    Nincs mit! A rájátszás-táblázatot is folyamatosan frissítem, és HA KELL VALAKIRŐL MÉG KÉP, AKKOR NYUGODTAN SZÓLJATOK! Van TOP 10 pontátlag meg gólpassz is, ha érdekel, jöhettek ide: www.g-portal.hu/nba-fans
  • Sheke
    köszz
  • Gregoriusz
    Én birom a Sonicsot, képeim is vannak Ray Allenről is, de elsősorban a Miaminak drukkolok. A honlapomon friss NBA-hírek, statisztikák, képek, animációk stb.. találhatóak. A cím: www.g-portal.hu/nba-fans
  • Sheke
    valaki szereti itt a super sonicsot??
  • Sheke
    sirály
  • Tmacy
    Mi a véleményetek a PO-ról??
  • VinylToy #4059
    jaja
  • Sheke
    nincs valakinek képe a super sonicról??
  • Sheke
    2005 nyarán??
  • VinylToy #4056
    Kosaras tábor lesz nyáron Keszthelyen, részletek később.
    Korosztály: 13 - 14 , 15 - 16 évesek.
  • precision
    szánalom powa
  • gator
    Ha akartok egy magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor !!! SPORTFOGADAS !!!

• sz4bee
    de nekem egy gagyi tépőzár van ami mindig elengedi magát és az a emblémás izé mindig fityeg futás közben és az elég zavaró.
  • Iori
    a huarache 2k4 az utobbi evek egyik legjobb cipoje, sokan azt mondjak hogy a 2k5 jobb, de szvsz eleg randa az a cipo. Szal 2k4! Nekem sajna nem tud rendesen belebujni labam, mert tul sovany a cipo nekem. (vagy szeles labam van:))
  • Slow
    én is újítottam, egy Huarache-t, akkor azzal is ilyen baj lesz?
    ma vettem, meg ma játszottam benne először, nem nyílt ki a tépőzár és egész jó a felvevés/sec arány :)
  • Iori
    nem, odavan ragasztva egy nagy ragasztófelülettel, szal ilyen téren semmi gond. inkább csak az a gond hogy sok idő telik el mire felveszem :D
  • sz4bee
    Nekem ezzel a cipővel az a bajom hogy amin az emblémák vannak az a nagy tépőzár mindig szétjön.Mindig elenged a tépőzár futás közben.Az a baj hogy nem lehet vele semmit se csinálni csak odaragasztani a cipőhöz szalaggal.
  • McGrady
    nemrossz
  • Iori
    megvan az új cipő:
    1.2.3.4.5.6.7.8.
  • McGrady
    én csak a híreket nézem..lusta vok leszedni:S
  • Iori
    na tényleg semmi?
  • Iori
    na mivan emberek? senki se nézz már NBAt? vagy mijap@szvanitt? most van PO bazze...GO PACERS
  • LeBronjózska
    azt nem tudom
  • Slow
    ki nem?
    ;)
  • LeBronjózska
    wingapó

itt ki az aki kosarazik?????????????
  • McGrady
    Jee, nets 8. végre!
    szépen elintézték a philit
  • Slow
    ez nem egy, hanem 5... ;)
  • Slow
    HZQ8-VDBV-NFQ9-G824-WRLD
    RFF7-94DD-9ALM-HA86-RRLD
    3PPX-PY8Z-KMTZ-3M54-5RLD
    N3SJ-2APU-52AQ-7JM9-ARLD
    56GQ-B4EV-T7JX-8D4U-HRLD
  • Slow
    az nba.com-ra felmész és ott van egy olyan rész, hogy "video" (a nemüsor alatt közvetlenül, jobb oldalon, inside ticket felirat, meg ilyenek.)

itt a közvetlen link

kell hozzá realplayer
    nekem firefox-om van, az szépen letöltötte a hiányzó rp plugint
  • barta
    Valakinek nincs-e meg a NBA Live 2005 registrációs kódja?
  • KeKKSZike
    Hol van ez? Sorry, hogy itt bénázok, de erre kíváncsi lennék!
  • Slow
    nba.com-on van az NBA-TV napi összefoglalója... hát prince ahogy lefordul james-ről...:DDDD cumi :)
  • Tmacy
    jaja én is örülök ,és a phily is rájátszásban!! ennek is örülök :D
  • Slow
    HÁHÁ

8 a NJ, kieső a Cavs :D vééégre, a "reklámarc LJ" helyrekerül.. van még ott mit tanulni...;)

állás
  • precision
    de biztos fognak majd, ha szabadúszó lesz
  • KeKKSZike
    Sprewell, Cassell kontra Wolves
    2005. 04. 15. 18:57:53

Az év elején eleget tett azért Latrell Sprewell, hogy ne nagyon tartóztassák Minnesotában, mikor kijelentette, hogy abból a pénzből, amit felajánlottak neki nehéz lesz a gyermekeit etetni. A hatás nem maradt el. A klub azóta sem keresi a közös hangot a problémás hátvéddel, márpedig annak szerződése idény végén lejár. „Latrell valószínűleg kipróbálja magát a szabadügynök piacon, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.” – mondta sokat sejtetően a csapat egyik elöljárója. Cassell viszont maradna. Legalábbis így volt tegnapig, amikor is a gárda menedzsere azt nyilatkozta a Pioneer Pressnek, hogy két éve teljesen elhibázott lépés volt a két játékos szerződtetése. Ilyen körülmények között elég érdekes lesz a „hogyan tovább”.

Ezt nem értem... Sprewell szerintem tök jó játékos! Nem érdeklődnek iránta más csapatok? :O
  • Tmacy
    kezdenek kirajzolódni hogy kik fognak továbbjutni!
    a Philadelphia elverte az Inidana-t 90-86-ra.
    ezzel szinte tutibiztos helye van a playoffban ,mivel a Cleveland kikapott a washington-tól asziszem
    és a New Jersey pedig megverte a Toronto-t (azis jó meccs lehetet,Carter régi és mostani csapata Torontoban)