NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább jókezû kiegészítõembereket kellett volna hozni, akik nem akarnák egyedül megnyerni a meccset. Gondolok itt pl Mike Miller, Szczerbiak, Jim Jackson féle játékosokra, akik nem nagy nevek, de ha megkapják üresen kegyetlenül beverik a triplát. Az ilyen típusú kiegészítõemberek hiányoznak, nameg a sok ifjonc helyére nem hinném, hogy nem akadtak volna tapasztaltabb, kevésbé atletikus, de jobb kezû játékosok.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
JO lenne ha mar elbucsuznanak a 8 kozott, mint ahogy tettek a VB-n.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Boldog Karácsonyt!
Nagyon túl van az a srác értékelve sztem...
Iverson dobta ugyan a legtöbb pontot (17) de õ is csak 14/4 a mezõnybõl, szal így nem lesz arany.

ha õ itt lenne ebben a csapatban, meg lenne oldva minden probléma
Boldog Karácsonyt!
Az összes kosaruk egytõl-egyig ziccerbõl, palánk alatti erõlködésbõl jött össze. Ha rávágtak egy távolit, nagy izommunkával összekaparták a támadót, és beerõlködték.
Ez a Shaqil onyil féle izomjáték számomra nem kosárlabda, remélem a Litvánoktól majd kiadós zakót kapnak ezek a "sztárok"

Iverson 17, Duncan 14, James 10 pont
Fotsis 22, Papadopoulos 14 pont
Boldog Karácsonyt!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Boldog Karácsonyt!
de kosárlabda egyre népszerûbb itthon, nem értem média mé' nem mozdul rá... bénák sztem...
ettõl függetlenül örülnék, ha a jövõben nem csak heti 1 nba meccset adnának

Boldog Karácsonyt!
ha ílyen csúnyán kikaptak, akkor vagy szarul játszottak (egyénileg, vagy csapatban) vagy sokat fejlõdött a nemzetközi kosárlabda...
mivel kis országunk alapvetõen elzárkózik ettõl a sporttól, fogalmunk sincs pl egy puertorico-i válogatott színvonaláról, és másokról sem (még spanyol meccseket sem közvetítenek, pedig ugye ott van magyar kosaras...
bezzeg az összes leverkúzen-müntyen focimeccset kell mutatni (régi téma, haggyuk is)
szóval megnéztem volna, mit játszik PR
Boldog Karácsonyt!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Rohadjanak meg a nagy "sztárok", hogy nem képesek eljönni egy olimpiára mert szarnak rá...
Bazinga!
Boldog Karácsonyt!
azt nem tudom, hogy minek írják ki...
tegnap is kiakasztó volt, amikor a nõi kézimeccs hajrájáról elkapcsoltak...
szerintük ez így jó? facom amatör társaságba...
lebronra aszongya iverson...

Boldog Karácsonyt!
2004. 08. 11. 20:33:31
Mégpedig egy profi bokszoló, a Roy Jonest legyõzõ Antonio Tarver. Persze nem volt komoly az eset, csupán egy jótékonysági gála része volt ez a küzdelem, ahol a félnehézsúlyú bokszoló a nagyon nehézsúlyú kosarassal mérkõzött meg. Tarver mindössze 188 cm magas és testsúlya nem éri el a 100 kilót, de méreteit gyorsaságával és tapasztalatával ötvözve pontozásos gyõzelmet aratott az emberhegy ellen. A nézõközönség 450 válogatott vendégbõl állt, akik között Charles Barkley, Vince Carter, Tracy McGrady, Grant Hill, Rod Strickland és Dennis Scott is helyet kapott. A rendezvény kétszázezer dolláros bevételét természetesen jótékony célokra fordítják majd.
info: nba1.hu
Boldog Karácsonyt!
2004. 08. 10. 19:23:33
8 hónappal azután, hogy Alonzo Mourning vesetranszplantáción esett át, orvosa végre áldását adta arra, hogy a center komolyan foglalkozzon a visszatéréssel. Az év elején még csak merész álmaiban osztogatta újra a sapkákat a palánk alá merészkedõknek, most viszont már jó esélye van annak, hogy a másod-unokatestvérétõl kapott új vesével ismét harcolhasson O'Neal és Yao ellen. Az még kérdéses, hogy mikor és melyik csapatban, ugyanis a Nets korábban kinyilatkoztatta, hogy már nem számít rá. A 34 éves centert hétszer választották az All-Star csapatba és kétszer volt az Év Védõjátékosa.
info: nba1.hu
Boldog Karácsonyt!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
NSO, 2004-08-07 10:33
Az NBA-ben, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplõ Celtics leigazolta a harminchat éves Gary Paytont, bár a sztár korábban meghosszabbította szerzõdését Los Angeles Lakers-szel. Ugyancsak a Celtics-ben folytatja pályafutását Rick Fox is. Cserébe a Celtics Chucky Atkinst, Marcus Bankst és Chris Mihmet irányította át a sztárjait vesztõ Lakershez.
Boldog Karácsonyt!
Az olaszok megruházták a Dream Teamet
2004. 08. 03. 23:31:55
Kölnben elõkészületi mérkõzésen az olasz válogatott kiadós verésben részesítette az amerikai nemzeti csapatot. A
sztárok nélkül felálló európaiak remek csapatjátékot bemutatva 95-78-ra verték Larry Brown együttesét. Az amerikai csapat nem tudott mit kezdeni az olaszok zónavédekezésével és végletekig kidolgozott elzárás-leválásával, amelyeket rendre sikeres tripladobásokkal fejeztek be.
széjjelszedték az olaszok ezt a harmadrangú, újoncokból kirakott "dream team" -et.
Én mondtam elõre, hogy égés lesz ebbõl.