NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
itt már sosem lesz világverõ dream team, mert a világ megtanult kosárlabdázni. Én azt mondom, ha eljött volna a legjobb csapat, akkor sem tudtak volna aranyat nyerni, mert ezek az egyénieskedõ sztárok képtelenek igazi csapatot alkotni.
Inkább jókezû kiegészítõembereket kellett volna hozni, akik nem akarnák egyedül megnyerni a meccset. Gondolok itt pl Mike Miller, Szczerbiak, Jim Jackson féle játékosokra, akik nem nagy nevek, de ha megkapják üresen kegyetlenül beverik a triplát. Az ilyen típusú kiegészítõemberek hiányoznak, nameg a sok ifjonc helyére nem hinném, hogy nem akadtak volna tapasztaltabb, kevésbé atletikus, de jobb kezû játékosok.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hentes Bill
csak te reméled, hogy kiesnek

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Remeljuk is hogy nem lesz.
JO lenne ha mar elbucsuznanak a 8 kozott, mint ahogy tettek a VB-n.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
hát így nem. én továbbra is azt mondom, hogy szégyellje magát az összes játékos, aki lemondta az olimpiai részvételt Garnettõl-O'Nealig. de jó lett volna egy világverõ új Dream Team

Boldog Karácsonyt!

KG21
amúgy a meccshez visszakanyarodva a legnagyobb betli ezúttal Jefferson teljesítménye volt, 21 perc alatt 7/0 a mezõnybõl, 0 pont Nagyon túl van az a srác értékelve sztem...
Iverson dobta ugyan a legtöbb pontot (17) de õ is csak 14/4 a mezõnybõl, szal így nem lesz arany.

Hentes Bill
jah, az lehet 😄

Boldog Karácsonyt!

KG21
nem szidtam, csak a festékben erõlködés legnevesebb képviselõjeként említettem meg. Amúgymeg ha itt lenne, ezek a bírók 1 negyed alatt kipontoznák 😄

Hentes Bill
pfff, már megint kezded a Shaq szidást?
ha õ itt lenne ebben a csapatban, meg lenne oldva minden probléma

Boldog Karácsonyt!

KG21
Eurosport adta a 3. negyed végétõl, hát mit mondjak, ismét csalódtam az USA által mutatott játékban. Ha így folytatják, nem fogom többé NBA fan-nak vallani magam.
Az összes kosaruk egytõl-egyig ziccerbõl, palánk alatti erõlködésbõl jött össze. Ha rávágtak egy távolit, nagy izommunkával összekaparták a támadót, és beerõlködték.
Ez a Shaqil onyil féle izomjáték számomra nem kosárlabda, remélem a Litvánoktól majd kiadós zakót kapnak ezek a "sztárok"

Hentes Bill
usa-görögország 77-71.

Iverson 17, Duncan 14, James 10 pont
Fotsis 22, Papadopoulos 14 pont

Boldog Karácsonyt!

Vanek
nem tudtok olyan oldalt,ahonna szép zsákolásokat tudnék letölteni?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hentes Bill
ha már Knézy: nekem nagyon hiányzik a hangja az olimpiáról, nyugodjon békében...

Boldog Karácsonyt!

KG21
Sajnos elment Knézy, õ még törõdött a kosárlabdával, de úgylátszik az újabb szerkesztõk szarnak rá 😞

FrezeR
hát ez aztán szép kezdés volt jól leégtek...remélem azért a többi meccset normálisan leadják mint ezelõttis. és a kommentár is megtanulja végre hogy ki kicsoda 😉

Slow
pedig még annyi se lesz, készülhetsz rá ...😞

de kosárlabda egyre népszerûbb itthon, nem értem média mé' nem mozdul rá... bénák sztem...

Hentes Bill
hát több embert érdekel egy leverkúzen-müntyen focimeccs, mint egy puerto rico-akármilyen kosármeccs 😛

ettõl függetlenül örülnék, ha a jövõben nem csak heti 1 nba meccset adnának

Boldog Karácsonyt!

KG21
hátha a jó öreg torrentes lapra kikerül még

Slow
megnéztem volna a meccset, mert szerintem egyénenként nem annyira rosz ez az usa csapat, lehet vannak hiányok posztokon, de azért ügyes emberekbõl áll...

ha ílyen csúnyán kikaptak, akkor vagy szarul játszottak (egyénileg, vagy csapatban) vagy sokat fejlõdött a nemzetközi kosárlabda...

mivel kis országunk alapvetõen elzárkózik ettõl a sporttól, fogalmunk sincs pl egy puertorico-i válogatott színvonaláról, és másokról sem (még spanyol meccseket sem közvetítenek, pedig ugye ott van magyar kosaras...
bezzeg az összes leverkúzen-müntyen focimeccset kell mutatni (régi téma, haggyuk is)

szóval megnéztem volna, mit játszik PR

Hentes Bill
pfff, jóhogy nem a kazah tv adja. szted hány embernek van szlovén adója? max aki szlovéniában lakik 😛

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
A Szloven TV most mutatja vegig a meccset.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

precision
Hát ez szégyen volt 😞( Csak a végét láttam hálistennek igy nem téptem ki a hajamat meccs közben! Vége felé nagy volt a kommentátor, mutatják a kispadon Jermaine O'Nealt erre beszól h "Iverson arcán minden rajta van" 😄
Rohadjanak meg a nagy "sztárok", hogy nem képesek eljönni egy olimpiára mert szarnak rá...

Bazinga!

KG21
durvák a statok, Iverson 10/1 tripla 15 pont, Marbury 24 perc alatt 2 pont 1 asszisztra volt képes, ezek a legkiugróbb betlik, de senki sem alkotott nagyot, Duncan 15 pont, 16 lepattanó, 4 ast-al talán hozta magát, bár dobhatott még volna...

Hentes Bill
szégyelljék magukat azok a sztárok, akik lemondták az olimpiát, és ilyen helyzetbe hozták az USA-t...

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ja, meg jeffersonra, hoyg marion, pfff

Boldog Karácsonyt!

Slow
ez volt ám a közvetítés...
azt nem tudom, hogy minek írják ki...
tegnap is kiakasztó volt, amikor a nõi kézimeccs hajrájáról elkapcsoltak...
szerintük ez így jó? facom amatör társaságba...
lebronra aszongya iverson...

KG21
#2088, én megmondtam elõre

Hentes Bill
pffff, 92-73 szégyen...

Boldog Karácsonyt!

KG21
jah 😊))) Szemét m1 erre elkapcsol ping pongra 😞(

Hentes Bill
baaaazmeg, ez hihetetlen... 65-48-ra vezetnek a Puerto Rico-iak az usa ellen a 4. negyed elejénél

Boldog Karácsonyt!

Vanek
de most tényleg nincs 1 tv se ami rendeen leadná???

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hentes Bill
hja

Boldog Karácsonyt!

KG21
bár az a 21:25-ös "szólás zsabadsága" rosszat sejtet 😞

KG21
21:00-kor kezdõdik, remélem mtv adja majd végig.

Hentes Bill
nézzük-nézzük

Boldog Karácsonyt!

Slow
www.mtv.hu/tvmusor/

guardian hero
hol? mikor?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Slow
me este olimpiai közvetítés USA-Puerto Rico

Hentes Bill
Megverték Shaq-et
2004. 08. 11. 20:33:31

Mégpedig egy profi bokszoló, a Roy Jonest legyõzõ Antonio Tarver. Persze nem volt komoly az eset, csupán egy jótékonysági gála része volt ez a küzdelem, ahol a félnehézsúlyú bokszoló a nagyon nehézsúlyú kosarassal mérkõzött meg. Tarver mindössze 188 cm magas és testsúlya nem éri el a 100 kilót, de méreteit gyorsaságával és tapasztalatával ötvözve pontozásos gyõzelmet aratott az emberhegy ellen. A nézõközönség 450 válogatott vendégbõl állt, akik között Charles Barkley, Vince Carter, Tracy McGrady, Grant Hill, Rod Strickland és Dennis Scott is helyet kapott. A rendezvény kétszázezer dolláros bevételét természetesen jótékony célokra fordítják majd.

info: nba1.hu

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Mourning visszatérhet
2004. 08. 10. 19:23:33

8 hónappal azután, hogy Alonzo Mourning vesetranszplantáción esett át, orvosa végre áldását adta arra, hogy a center komolyan foglalkozzon a visszatéréssel. Az év elején még csak merész álmaiban osztogatta újra a sapkákat a palánk alá merészkedõknek, most viszont már jó esélye van annak, hogy a másod-unokatestvérétõl kapott új vesével ismét harcolhasson O'Neal és Yao ellen. Az még kérdéses, hogy mikor és melyik csapatban, ugyanis a Nets korábban kinyilatkoztatta, hogy már nem számít rá. A 34 éves centert hétszer választották az All-Star csapatba és kétszer volt az Év Védõjátékosa.

info: nba1.hu

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ja, és érdekes az új logod

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
honnan töltötted le? 😊 kíváncsi lennék én is rá 😊

Boldog Karácsonyt!

bodesz
tök jó letöltöttem 3 válogatás viedót amibe verekedések vannak nagyon durva ez a sport 😊 legalábbis ezek után 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Hentes Bill
NBA: Payton és Fox a Celtics-ben
NSO, 2004-08-07 10:33

Az NBA-ben, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplõ Celtics leigazolta a harminchat éves Gary Paytont, bár a sztár korábban meghosszabbította szerzõdését Los Angeles Lakers-szel. Ugyancsak a Celtics-ben folytatja pályafutását Rick Fox is. Cserébe a Celtics Chucky Atkinst, Marcus Bankst és Chris Mihmet irányította át a sztárjait vesztõ Lakershez.

Boldog Karácsonyt!

precision
Meg Kobe is az ISTEN! 😊

Bazinga!

precision
Air Mike az ISTEN!

Bazinga!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ezeket az nba1 topicjaiban találtam:

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
pffff

Boldog Karácsonyt!

KG21
magyarul is az nba1-rõl:

Az olaszok megruházták a Dream Teamet
2004. 08. 03. 23:31:55

Kölnben elõkészületi mérkõzésen az olasz válogatott kiadós verésben részesítette az amerikai nemzeti csapatot. A
sztárok nélkül felálló európaiak remek csapatjátékot bemutatva 95-78-ra verték Larry Brown együttesét. Az amerikai csapat nem tudott mit kezdeni az olaszok zónavédekezésével és végletekig kidolgozott elzárás-leválásával, amelyeket rendre sikeres tripladobásokkal fejeztek be.

KG21
ITA-USA 95-78

széjjelszedték az olaszok ezt a harmadrangú, újoncokból kirakott "dream team" -et.
Én mondtam elõre, hogy égés lesz ebbõl.