11113
\'NBA\'
  • KeKKSZike
    Phoenix és Pistons
  • Tmacy
    kialakult az elődöntő párositása:
    Miami-Pistons és Suns - Spurs...
    szerintetek ki játsza majd a döntőt?
    (szerintem keleten szinte biztos h Miami,nyugaton meg nagy harc lesz,de ott inkább Spurs)
  • Tmacy
    hát elég gáz lenne...NBA nélkül nemtudom mit csinálnék...
  • Gregoriusz
    remélem én is!!!!!
  • FrezeR
    " Újabb kizárás?
    2005. 05. 19. 09:08:50
    A jelenlegi állapotok szerint könnyen lehet, hogy megismétlődik az 1999/2000-es szezont késleltető "lockout", mivel a liga vezetősége illetve a játékosszervezet között megszakadtak a tárgyalások az új CBA (Kollektív Egyéni Szerződés) kapcsán. Hat hét áll már csak a rendelkezésre az álláspontok közelítésére és a megegyezésre. Ha ez nem következik be, akkor röviddel a draft után már életbe is léphet a kizárás, ami jobb esetben "csak" egy újabb rövidített szezont, rosszabb esetben akár az egész idény elmaradását jelentené. "

info nba1.hu

remélem azért meg fognak tudni egyezni, és nem lesz törölve az idény:(
  • mateus33
    Köszi!;)
  • Laci08
    A holdfenyteam.hu -n nézz körül.Ott találsz egy két cuccost.
  • mateus33
    Hali! Nem tudtok olyan magyar oldalakat a neten,ahonnan lehet rendelni NBA/And1 cuccokat?
  • Iori
    kösz az infokat, idöközben kipróbáltam és tetszik. A tvmix.net en vannak program ajánlók és ott kiírja hogy melyik adó melyik meccset adja!
  • Gregoriusz
    ja, és ti milyen lejátszóval szoktátok nézni? Mert nekem Media Player 9 van, és amiatt akadozik.
  • Gregoriusz
    köszi a progit, már én is letöltöttem, csak nekem akadozik, ugye csak az elején van ez? Az NBA-meccsek az ESPN-on lesznek, nem? Üdv: Gergely
  • KG21
    ja és várni kell legalább 15 percet, amíg folyamatos lesz. Én inkább jó hamar elindítom, hogy mire kezdődik a meccs, már ne akadjon egyáltalán.
  • KG21
    tegnap pl tökéletes volt, óránként kb egyszer akadt meg 1-2 mp-re, de volt már olyan meccs is, amelynél jóval gyakrabban akadt
  • Iori
    minősége milyen? gyakran bufferrel?
  • KG21
    coolstreamingel amúgy lehet élőben nézni meccseket, pl tegnap spurs-sonics volt. A szépséghibája csak, hogy kínai a kommentár hozzá :/ Holnap 3:30-kor ismét kelek nézni élőben ugyanezt a párharcot, izgi lesz.
    Akit érdekel, leszedheti a progit innen
    Ugyanazon az elven működik mint a bittorrent.
  • Gregoriusz
    Ja, ebben én is egyetértek, meg azt utálom, amikor 13:00 meg 13:30-as időpontokba rakják be a meccseket, amikor még tanulok, meg a teletext sem jön be a DSF-en... De a legidegesítőbb sztorim az az volt, amikor a denveri 2005-ös All-Star gálát beidőzítettem a DSF-en éjfél után (2-től 6-ig) a videómat, mert gondoltam, hogy eddig mindig adták, akkor most is fogják élőben adni. És mit vett fel helyette??? Vetkőző lányokat meg szextelefonos reklámokat!!! Amikor az ismétlésről végignéztem, csak azért nem törtem el a kazettát mérgemben, mert a azok a vetkőző lányok nem is voltak olyan csúnyák...
  • Iori
    hát a DSF elég gyér, 1órás összefogalaló amiből 30perc reklám :)))
    Sport1 is szar volt, de legalább rendesen lenyomták mindig. Mondjuk a komnent. DJ daminikkal ritka szar volt, Tpeti meg állandoan okoskodott :)
  • Tmacy
    hát szerintem is gáz hogy nincsen..akkor nem kellett mindig töltenem ha érdekelt..meg az jobb volt (a kommentár például,még ha béna is volt :P)
    és a Török Péter!!!a legnagyobb arc a Sport1-en :D
  • Gregoriusz
    ja, igen, én is szomorú voltam, amikor kiderült, hogy a Sport1 nem ad több NBA-meccset!! Ez ellen kéne valamit tenni, de mit? Én szoktam nézni a DSF-et, de az nem olyan jó, mint a régi, klasszikus Sport1-es NBA-meccsek. Ti mit modtok erre? Üdv: Gergely
  • precision
    az lehetséges.
  • KG21
    talán mert nyomtak a sport1-en meccseket, és lehetett arról dumálni.
  • precision
    nem rád, meg nem is a többiekre
    régen egyszerűen jobb volt itt a hangulat, nemtom miért
  • Gregoriusz
    Erre rám célzol? Vagy más emberek miatt mondod? Mert én nem akartam sehol sem rossz hangulatot kelteni, nem tudom, hogy az miért baj, ha kikérem a véleményeteket a honlapomról, meg ha néha friss híreket teszek ki. Na mind1. Ha nem szeretne senki sem velem NBA-ről dumálni, akkor valószínű, hogy átmegyek az index.hu-ra, ott van élet is, meg jó a hangulat. Üdv: Gergely
  • precision
    Ez a topik régen sokkal jobb volt...
  • Gregoriusz
    ott szoktam inka dumálni, és ott is már elfogadtakvolyannak, amilyen vagyok. Nekik is megoszlott a véleményük, de nem hangoztatták állandóan. Nyert a Seattle...Én Tim Duncannak drukkolok, mert ő egy kiváló játékos, a Spurs is jó
  • Iori
    ehhh, ha NBAről szeretnél beszélni akkor inkább az INDEXre menj :D
  • Gregoriusz
    Nem azért írtam, hogy reklámozzam, hanem azért, ha valakit érdekli, de téged biztosan nem... Különben is, a címet nem is írtam oda, meg most már csak az NBA-vel szeretnék foglalkozni, nem azzal, hogy ki és hogyan kritizál engem és a honlapomat. Ha nem szólsz bele, akkor én TMac-el meg a többiekkel normálisan el tudnánk beszélgetni az NBA-eseményekről... Na erről ennyit. Ti mit szóltok a mai meglepetés-meccsekre? A Phoenix és a Detroit is kikapott. Bár utóbbin nem annyira csodálkozom, mint a másikon. Azért remélem, hogy a Phoenix felébred... Go,Go Phoenix!!
  • precision
    neked nincs olyan hozzászólásod ahol ne említenéd a honlapodat...nc :DDDDD
  • Gregoriusz
    Jól modtad, hogy a Phoenix edzője, csak D'Antoni, de ezen ne vesszünk össze, de nem is tudna két NBA-rajongó összeveszni... Szerintem megérdemli, több csúcsot is elért a Phoenixxel, ezt most nem részletezném ,akit érdekel, az felmehet a honlapomra. Üdv: Gergely
  • Tmacy
    Mike D'Antonie (bocs ha hiba van benne) lett az éb edzője! a Phoenix csapatának az edzője ha valaki nem tudna
  • Gregoriusz
    Igazad van Tmac, most már úgyis kiderült, hogy ki az MVP, inkább a playoff további meccseire ½koncentráljunk½! Én a Phoenixnek drukkolok, ők egy összeszokott gárda lettek, és már megérdemelnék az aranygyűrűt. GO, GO Phoenix!!!!!!!!
  • Tmacy
    Mostmár zárjuk le ezt az MVP ügyet...
    mindenki utdja h Nash lett az MVP és lécci az oldalad címét mellőzd!
    az NBA topic-ban nem ijenekről kéne szerintem veszekedni...(+ ez a topic nem rra való h az oldaladat reklámozd)
  • LeBronjózska
    döglődik a topic
  • KG21
    "Tegnap este Steve Nash-t, a Phoenix klasszisát választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának" én eddig olvastam az alkotásod, ekkor röhögtem egyet, hogy te biztos a jövőből írogatsz be ide, mert akkor még ezt nem tudhattad. Az ESPN-en és az NBA.com on is csak előzetes felmérések eredményiről volt szó.
  • Gregoriusz
    Igen, de oda is írtam , hogy a legfrisebb információk szerint!Meg az espn.com már Vasárnap reggel kitette az oldalra a hírt, de hagyjuk ezt témát, mert már kezdem unni...
  • KG21
    mondták el egy lófaszt, csak sejteni lehetett az előzetes felmérésekből. A lényeg, hogy tényként közöltél olyat, ami nem történt még meg akkor
  • precision
    Miért kell ennyiszer beírnod azt a rohadt címet? Tudjuk, hogy létezik az oldalad, köszönjük! pfff
  • Gregoriusz
    Sztem jó az idei playoff, jók a csapatok, király a hangulat, éljen az NBA!!! Gyertek a honlapomra, és ti is szeretni fogjátok !!! :) www.g-portal.hu/nba-fans
  • Tmacy
    Én örülök h Nash lezz az MVP.
    idén tök jól játszott és a Suns-nak is jól megy.
    mit szóltok a playoff-hoz?
  • Gregoriusz
    Igen, de azt már elmondták, hogy kinek adják át a díjat, az csak egy formalitás, hogy mikor adják át, tehát már el volt döntve a cím sorsa, ezt már korábban is kijelentették, csak nem a közönség számára.:)