11113
-
#4148 Hát ha innan fordít a Suns, akkor megemelem a kalapomat előttük! :) Félek, hogy a Spurs - Miami döntő lesz! Pedig én Suns - Detroit döntőt szerettem volna! Hát ez van... :S -
#4147 Győzött a Suns!!!
Csak így tovább! -
#4146 Én szomorú vagyok, mert nagyon nem szeretem a Spurst... :( -
#4145 már 3-0!
amugy tényleg nem láttam a 2. meccset Slow,de ez tuti...
a Spurs jobb csapata Suns-nál...az utolsó meccset is hozni fogják szerintem...főleg hogy otthon vannak....
A Miami pedig meg fogja verni a Detroit-ot remélem..most 2-1,de a miami jobb csapat a Detroitnál..de anniy biztos h jó dontő lesz! -
#4144 Hajrá Miami! Bírom ezt a csapatot. Jó lett volna egy Miami - Phoenix döntő, de így is jó meccsek lesznek. A Detroitot meg tudjuk verni, ez nem lesz akadály! gómájámigó! -
#4143 tényleg szoros volt a 2. meccs, nemhiszem, hogy simán kisöpri a Phoenixet a Spurs, a Seattle is 2-szer megverte a San Antoniot....Szinte naponta új NBA-videókkal bővül az nba-fans oldala, és most már az NBA-vel kapcsolatos programokat is letölthetsz, amikkel NBA-videókat nézhetsz meg. NBA-meccseket is letölthetsz, ehhez csak le kell töltened a Programok, lejátszók menüpont alatt a Torrent letöltőprogramot, letöltöd a meccset és máris megnézheted pl. a Miami - Detroit meccset egész jó minőségben. Tovább: NBA-FANS -
#4142 sztem nem láttad a 2. meccset... -
#4141 Nagyvad honlapja -
#4140 Ezt ismered? -
#4139 Nem tudja valaki, hogy New Orleans Hornets képeket (jó minőségű) hol találok? Előre is köszi a segítséget! ;) -
#4138 4-0 biztos nem lesz, Mr.Incredible se fog minden kosarat bedonbi az ucsó negyedben, egy meccset biztos elhoz a Suns, de kifognak esni könnyedén. -
#4137 hát nemtudom...szerintem a Spurs 4-0-al megveri a Phoenix-t..bár nem biztos..de nagy a valószinűség rá..sokkal jobban játszanak..
pedig én nem szeretem őket annyira...szal Go Phoenix!
miami-Detroit 1-1..itt még lesznek fordulatok az tuti!
Go Miami! -
#4136 nagyon nehéz lesz/lenne innen forditani, de ha egy csapat képes rá akkor az a Suns -
#4135 figyelj, én még nekik szurkolok, de tudod, hogy milyen félelmetesen játszik a San Antonio hazai pályán??? Tim Duncannal nem tudnak semmit sem kezdeni, látszik is a teljesítményén. Bár a Phoenix jó idegenben, de a Spurs otthonában még nem nyertek az idén. Remélem, majd most....Szóval maradok Phoenix-drukker, Go, Suns! -
#4134 LOL azért 0-2-nél így eltemetni a kedvenceid. Rockets is elhozott két meccset idegenben idén a Dallas elől, aztán mégis kiestek. -
#4133 én is bánkódom miatta... Grat a Spursnek, majd jövőre revansot veszünk! Szép volt Phoenix -
#4132 Spurs-Suns 2-0 -
#4131 én is Miami - Phoenix döntőt szeretnék, de végülis mind a 4 csapat jó valamiben, azért inka a Heat - Suns, mivel ők még nem nyertek címet, most remélem... szerintem itt még semmi sincs eldőlve, a Miami és a Phoenix is simán feljöhet és fordíthat, szóval én optimista vagyok... -
#4130 szeritnrem sincs esélye a suns-nak a spurs ellen..sajnos..
én nem szeretem a spurs-t de ők al iga egyik legjobb csapata az biztos...
de az nagy meglepetés h a detroit idegenben elverte a miami-t :O
eddig a miami még 1 meccset nem vesztett a po-ban most meg otthon..
pedig én neki szurkolok -
hrabovszki #4129 Úgy néz ki a papírforma jön be,marad pistons-spurs döntő.szerintem.Kicsit talán csalódás,de már megszokhattuk hogy ezen a szinten kevés az újdonság -
#4128 Új, teljes méretű NBA-videókat tettem fel a honlapra, amit már mpg, avi stb... fájlként lehet letölteni! Tovább: NBA-FANS -
#4127 ezek csak számok, statisztikák. Számomra nem jelent ez semmit...
de ennek ellenére azt mondom hogy a Sunsnak semmi esélye sincs a Spurs ellen, 6-7 emberrel nem lehet végigjátszani az egész szezont és nulla védekezéssel gyűrűt soha sem fognak nyerni. Lehet hogy Mike D'Antoni a COY, de egy ütőképes cserét nem tudott kifaragni a gárdájából (kivétel Jimmy Jackson, aki kezdő volt végig Houstonban) -
#4126 és az sem túl biztató, hogy az alapszakaszban 3 találkozójuk volt ebből 2-t a Spurs nyert, 1 meccset pedig ugy nyerte a Suns hogy azon sem Duncan sem Manu nem játszott... -
#4125 eddig az nem túl bíztató, hogy a statisztika szerint 1990 óta 30 főcsoportdöntőben 27 szer végül az nyert, aki hozta az első meccset :/ (az adat a közvetítés alatt jött elő, onnan szedtem) -
#4124 azért a csata a Phoenix győzelmével záruljon, ha nem, akkor a csatában én is el fogok vérezni, akkor aztán lesz majd sírás... -
#4123 nem semmi kis csata lesz ez :) -
#4122 én is a Suns-nak drukkoltam, sajna Marion sem volt valami jó formában,Nash és Stoudemire viszont jó volt, de ez kevés volt egy jó Spurs ellen... -
#4121 mármint a Spurs húzott el a végén 8-al, sorry -
#4120 sajnos kikapott a Suns, pedig nekik szurkoltam. Coolstreamingen ment élőben az egyik adón, igazán pörgős volt, nem a védekezésről szólt a játék, ahogy ezt már megszokhattuk a Sunstól. A negyedik negyedben úgy 3 perccel a vége előtt Barry bevágott két triplát, és ekkor húzott el a Suns 8 pontra, valszeg ezzel ment el a meccs :( Holnap Pistons-Heat, gondolom barátságtalanabb időpontban, de azért tuti megnézem azt is live -
#4119 na igen és milyen kár, hogy nem nyert aranygyűrűt:( na ő igazán megérdemelte volna ugy ahogy Ewing is Barkley is és még sorolhatnám. és ilyenkor az a bosszantó, hogy az ilyen Milicic féle srácok meg alig játszanak még az NBA-ben és már bajnoknak mondhatják magukat. ok jó helyen volt jó időben, mert nem rajta mult a dolog az is biztos:) de ez akkoris igazságtalan...szerintem!
még 1x szép volt Reggie!! -
#4118 még öregen is szórta a triplákat
jó játékos volt -
#4117 Igen ez volt a 18. idénye az Indiana-nál, én is tiszteletet mutatok Reggie iránt, nagyszerű játékos megy el -
#4116 visszavonult? -
#4115 azért egy nagy gratulációt megérdemel Reggie Miller a csodálatos pályafutásáért és játékáért! hiányozni fog :(
-
-
#4113 -
#4112 -
#4111 lankadt a fórum
mindenki kihalt???
háááát ez nem igaz hogy nem írunk semmit napokon keresztül
: #4100 - #4101 -
#4110 Azt nem tudjátok,h hol lehet ezeket a meccseket élőben megnézni? Nem szeretnék lemaradni ezekről a fantasztikus meccsekről! -
#4109 Én Miami - Phoenix döntőt szeretnék. A Phoenix megérdemelné sok idő után, hogy eljusson a döntőbe, Steve Nash is jól játszik,szal sztem a Phoenix jut tovább, bár az NBA-ben minden lehetséges