NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most nézem a MEM-HOU meccset, ahol az öreg Dikembe kiosztotta karrierje 3000. blokkját😊) Majd rögtön utána a 3001. -et is. Majd utána mutatta szokásos <#ejnye1>#ejnye1>-t 😄
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
még csak 3 meccs volt 😊 mindenesetre megerõsödött, láttam...
mindenki izmozott a nyáron, pl Bosh is kb 10 kiló izommal több..
csak a Shrek fogyott 😛
mindenki izmozott a nyáron, pl Bosh is kb 10 kiló izommal több..
csak a Shrek fogyott 😛
http://www.nba.com/statistics/2004/default_regular_season_leaders/LeagueLeadersBPGQuery.html?topic=0&stat=21û
Andrei Kirilenko (Utah Jazz) 3 21 7.00
lol? 😊
Andrei Kirilenko (Utah Jazz) 3 21 7.00
lol? 😊
atyaég mennyi meccs van fenn Michal-nál 😊))
asse tom mit szedjek... ugyanis annyira átrendezték a csapatokat, hogy még asse tom kinek drukkolok 😊
asse tom mit szedjek... ugyanis annyira átrendezték a csapatokat, hogy még asse tom kinek drukkolok 😊
ja, nem a legjobbak, de giga alatt ilyen hosszú videót nem lehet jobb minõségbe tömöríteni... sajni...
de azért a lényeg látszik 😉
de azért a lényeg látszik 😉
Csak a minõség...az nem vmi jó. Én a houston - detroitot szedtem le, aminek a mérete nem is olyan kicsi, majd egy giga, mégsem olyan jó a minõsége <#shakehead>#shakehead>
Bazinga!
jobb ez a torrent mint a sport1 😉
csak nem gyõzöm gigákkal 😉
Detroit Pistons vs Philadelphia 76ers ? 440 MB Download bt.ydy.com
Los Angeles Lakers vs San Antonio Spurs ENG 467 Mb Download bt.ydy.com
Chicago Bulls vs NJ Nets (without first 5minutes) ENG 900 MB Download spongyfungy
Houston Rockets vs Memphis Grizzlies ENG 352 MB Download bt.ydy.com
Washington Wizards vs Charlotte Bobcats ENG 336 MB Download bt.ydy.com
Orlando Magics vs Milwaukee Bucks (highlights) 38 MB Download Justin Dol
Los Angeles Lakers vs Utah Jazz ENG 881 MB Download biglakerfan
Denver Nuggets vs Los Angles Lakers ENg 835 MB Download biglakerfan
Houston Rockets vs Toronto Raptors CHI 452 MB Download zndyrc
Sacramento Kings vs Dallas Mavericks ENG 407 MB Download zndyrc
Houston Rockets vs Detroit Pistons ENG 988 MB Download pddcavs
Houston Rockets vs Detroit Pistons
csak nem gyõzöm gigákkal 😉
Detroit Pistons vs Philadelphia 76ers ? 440 MB Download bt.ydy.com
Los Angeles Lakers vs San Antonio Spurs ENG 467 Mb Download bt.ydy.com
Chicago Bulls vs NJ Nets (without first 5minutes) ENG 900 MB Download spongyfungy
Houston Rockets vs Memphis Grizzlies ENG 352 MB Download bt.ydy.com
Washington Wizards vs Charlotte Bobcats ENG 336 MB Download bt.ydy.com
Orlando Magics vs Milwaukee Bucks (highlights) 38 MB Download Justin Dol
Los Angeles Lakers vs Utah Jazz ENG 881 MB Download biglakerfan
Denver Nuggets vs Los Angles Lakers ENg 835 MB Download biglakerfan
Houston Rockets vs Toronto Raptors CHI 452 MB Download zndyrc
Sacramento Kings vs Dallas Mavericks ENG 407 MB Download zndyrc
Houston Rockets vs Detroit Pistons ENG 988 MB Download pddcavs
Bazinga!
tudtok adni torrent címeket ahol nba meccsek vannak?
pú bazzeg, hogy kikapott a lakers a Jazztõl idegenben... 78-104, Kobe 38 pontja sem volt elég, ahogyan a címben írták az nba.comon 😞
Boldog Karácsonyt!
megnéztem a suns-kings meccset, ez is jó volt 😊
a Phoenix a félodõ elõttig 72 pontot dobott 😊 így, Nash-el elég bika lett a csapat...
igaz Sacramentóból hiányoznak páran még sérülés miatt...
a Phoenix a félodõ elõttig 72 pontot dobott 😊 így, Nash-el elég bika lett a csapat...
igaz Sacramentóból hiányoznak páran még sérülés miatt...
na beindultak a dolgok:
Sacramento Kings vs Dallas Mavericks
bár mondkettõ elég kicsi méretû, valszeg kicsi a felbontásuk...
Sacramento Kings vs Dallas Mavericks
bár mondkettõ elég kicsi méretû, valszeg kicsi a felbontásuk...
hát, én most letöltöttem a lakers-clippers meccset, ez szerencsére elég jó minõségû, ráadásul a kommentár is angol... ja, és kösd ki a tv-re a monitor képét, úgy az igazi 😊
Boldog Karácsonyt!
Azt már látom h a forgalmam "kicsit" meg fog nõni a sok meccs letöltés miatt...de sebaj. Csak az a gáz, hogy szivesebben nézne az ember a tvben, jó minõségben egy kosármeccset, mint sux minõségben a 17-es monitoron...na sebaj, legalább ez van.
Bazinga!
a http://michalch89.webpark.pl/ oldalra kirakott meccsek... viszont igaz lenne 😛
tulajdonképp a mi szemszögünkbõl most jobb a helyzet, mint tavaly ilyenkor, amikor csak a sport1-es vacak heti egy meccsel kellett beérnünk, és nem volt még ez a torrentezés. Szal bekaphassák, nincs szükségünk rájuk <#mf1>#mf1>
most jött ki egy új NBA action torrentre, remélem ugyanilyen buzgón rakosgatják majd ki a szezon során a cuccokat
Tunerkártyával sehogy sem lehetne befogni vmi adást ahol adnak nba meccseket??? Én nemhiszem, hogy lehet, de hátha tud errõl vki vmit!
Bazinga!
ja elolvastam rendesen és egy parabola antennáról és egy pc-s TV kártyáról van szó...
ez nem olyan egyszerû...
ez nem olyan egyszerû...
biztos hatalmas lelkifurdit okoztam...😛
na mindegy...
valaki, az nba1 fórumában említette, hogy szerezzünk be valami kártyát (gondolom tv tuner kártyát?) és akkor dögivel lehet nba-t nézni...
mi is ez?
na mindegy...
valaki, az nba1 fórumában említette, hogy szerezzünk be valami kártyát (gondolom tv tuner kártyát?) és akkor dögivel lehet nba-t nézni...
mi is ez?
én ezt küldtem el nekik....:
Tisztelt Potecz Judit!
Ezúton szeretnék gratulálni az NBA közvetítések elmaradása miatt!
Lehet, hogy nem tudják, de a fiatalok körében igen népszerû sportág igen színvonalas ligájáról van szó, ami ugye az utobbi évek "jelszava" volt az Sport1 részérõl... "Elhoztuk Önöknek a kosárlabda csúcsát!"
Nem tudom, hogy volt-e Önöknek közük ahhoz, hogy már nincs ESPN és FoxSport Magyarországon, mindenesetre pár év "NBA-rászoktatás" után sokan érezzük úgy, hogy felelõsséggel tartoznak felénk, a NÉZÕK és ELÕFIZETÕK felé...
Gondolom Önök nem érzik így....
Esetleg változtassák meg a nevüket Labdarúgás1 ill. Labdarúgás2 tévécsatornára... így aki elõfizet, nem csalódik....
Igen, az NFL az jó sport, én is szívesen nézem, de nem gondolják komolyan, hogy az NBA-t helyettesíti, ugye?
(mellesleg a WNBA döntõhöz is gratulálnék, mivel egy részét az emberek 99%-a számára máig ELÕFIZETHETETLEN Sport2-n adták... eszes megoldás...)
Tisztelettel:
xxxxxx
ui.: érdemes körülnézni a fórumokon a közhangulat leszûrése végett (lásd sokat hírdetett média-harcostárs, www.nba1.hu ide vonatkozó fóruma:
http://www.nba1.hu/forum/viewtopic.php?t=1893&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= )
Tisztelt Potecz Judit!
Ezúton szeretnék gratulálni az NBA közvetítések elmaradása miatt!
Lehet, hogy nem tudják, de a fiatalok körében igen népszerû sportág igen színvonalas ligájáról van szó, ami ugye az utobbi évek "jelszava" volt az Sport1 részérõl... "Elhoztuk Önöknek a kosárlabda csúcsát!"
Nem tudom, hogy volt-e Önöknek közük ahhoz, hogy már nincs ESPN és FoxSport Magyarországon, mindenesetre pár év "NBA-rászoktatás" után sokan érezzük úgy, hogy felelõsséggel tartoznak felénk, a NÉZÕK és ELÕFIZETÕK felé...
Gondolom Önök nem érzik így....
Esetleg változtassák meg a nevüket Labdarúgás1 ill. Labdarúgás2 tévécsatornára... így aki elõfizet, nem csalódik....
Igen, az NFL az jó sport, én is szívesen nézem, de nem gondolják komolyan, hogy az NBA-t helyettesíti, ugye?
(mellesleg a WNBA döntõhöz is gratulálnék, mivel egy részét az emberek 99%-a számára máig ELÕFIZETHETETLEN Sport2-n adták... eszes megoldás...)
Tisztelettel:
xxxxxx
ui.: érdemes körülnézni a fórumokon a közhangulat leszûrése végett (lásd sokat hírdetett média-harcostárs, www.nba1.hu ide vonatkozó fóruma:
http://www.nba1.hu/forum/viewtopic.php?t=1893&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= )
volt róla szó a nba1 oldalán, hogy esetleg nem volt elég pénz már rá mert az nfl közvetitési dijja igen magas. de én meg azt gondoltam, hogy ha nem lesz nhl akkor az arra forditandó összeget lehetett volna az nba meccsekre is felhasználni. de lehet nem ez volt az oka, mindensetre azt nem hiszem, hogy az érdeklõdés hiánya. de ha ez igy is volt arról csak õk tehetnek. mert esetleg nem adták le a legjobb meccseket csak ilyen langyos kis összecsapásokat. de én nekem mindegy mert örültem minden mérkõzésnek, hiszen ezért vagyok rajongó mert szeretem ezt a sportot és az nba-t. azzal vigasztalnak, hogy több magyar kosármeccs lesz...ok ez mind szép és jó de pl engem nem nagyon érdekel a maygar kosárlabda, és ettõl még nem vagyok rossz azt hiszem😊 na mindegy nagyon feldühitett ez az egész de ha irunk is nekik szerintetek foglalkoznának vele? kétlen sajnos😞 meg az jó, hogy le lehet szedni a mérkõzéseket a netrõl de ezt sem teheti meg mindenki, én pl ezzel a szar isdn-el biztos nem tehetem meg😞 na mindegy...a sport1 elmehet a...
már csak abban bízom, hogy a torrent oldalak szépen követik az eseményeket...
ha tudtok valamit, akkor osszátok meg plíz (én ide gyüjtöm)
chellosok, meg ugarjanak má' össze letöltés ügyben.. ha 3-4 ember összefog, 30 meccset leszedhetünk havonta, sport1 meg bekaphasssa 😛
ha tudtok valamit, akkor osszátok meg plíz (én ide gyüjtöm)
chellosok, meg ugarjanak má' össze letöltés ügyben.. ha 3-4 ember összefog, 30 meccset leszedhetünk havonta, sport1 meg bekaphasssa 😛
mondtam..
éreztem, hogy ez lesz... mivel nincs NHL, ezért ugye az sincs, de nem hogy pl cseh, orosz vagy skandináv ligát közvetítenének, semmi...
és a legbosszantóbb, hogy mióta van sport1, azóta ugye nincs se SPN, se FoxSport... ezeket ugyenis kitúrták (sztem lobbi), nehogy konkurencia legyen...
ezért csak küldjön mindenki egy mailt ennek a bögrének ([email protected]), tudja, hogy utáljuk õket, geczi felelõtlen harácsolók...
éreztem, hogy ez lesz... mivel nincs NHL, ezért ugye az sincs, de nem hogy pl cseh, orosz vagy skandináv ligát közvetítenének, semmi...
és a legbosszantóbb, hogy mióta van sport1, azóta ugye nincs se SPN, se FoxSport... ezeket ugyenis kitúrták (sztem lobbi), nehogy konkurencia legyen...
ezért csak küldjön mindenki egy mailt ennek a bögrének ([email protected]), tudja, hogy utáljuk õket, geczi felelõtlen harácsolók...
MICSODAAAAAAA?! EZT NEM HISZEM EL <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Boldog Karácsonyt!
sajnos nem kamu, több ember is ugyanezt a választ kapta az nba1.hu fórumon 😞
De bazze, legalább lenne egy csatorna ami közvetít nba meccseket. Ez Magyarország, 2005 küszöbén...egy rohatt nba meccset se tud megnézni az ember!
Bazinga!
hogy lehetnek ilyenek? komolyan...most teleirhatnám csúnya szavakkal de az nem lenne elég a dühömet kifejezni...még jó hogy nem fizettem elõ a sport1-re. mégis mi a faszért nem adnak meccseket?<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Ehhe, ez most kamu v. tényleg igaz??? Ha igen akkor rohadjon meg az egész magyar média! Ekkora szart, hogy nem közvetítik. Lúzerek 😞
Bazinga!
kár a gõzért. Az nba1.hu-n már kapott választ az egyik arc:
Dátum: Tue, 2 Nov 2004 13:04:26 +0100
Feladó: "Potecz Judit" <[email protected]>
Címzett: "'[email protected]'" <[email protected]>
Tárgy: FW: a végsõ forma
Kedves Nézõnk!
Ebben az idényben a SPORT TV nem közvetíti az NBA szezont. A 2004/2005-ös
szezonban elsõsorban a magyar érdekeltségû kosárlabda mérkõzéséket
közvetítjük (a Pécs, a Szolnok, valamint a Debrecen európai kupameccsei,
bajnoki rangadók és a magyar válogatott mérkõzéseit).
Augusztus óta 15 magyar érdekeltségû mérkõzést közvetítettünk és február
végéig legalább további 25 mérkõzés kerül képernyõre és utána is figyelemmel
kísérjük a csapatokat.
Üdvözlettel
Potecz Judit
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Dátum: Tue, 2 Nov 2004 13:04:26 +0100
Feladó: "Potecz Judit" <[email protected]>
Címzett: "'[email protected]'" <[email protected]>
Tárgy: FW: a végsõ forma
Kedves Nézõnk!
Ebben az idényben a SPORT TV nem közvetíti az NBA szezont. A 2004/2005-ös
szezonban elsõsorban a magyar érdekeltségû kosárlabda mérkõzéséket
közvetítjük (a Pécs, a Szolnok, valamint a Debrecen európai kupameccsei,
bajnoki rangadók és a magyar válogatott mérkõzéseit).
Augusztus óta 15 magyar érdekeltségû mérkõzést közvetítettünk és február
végéig legalább további 25 mérkõzés kerül képernyõre és utána is figyelemmel
kísérjük a csapatokat.
Üdvözlettel
Potecz Judit
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>