11113
\'NBA\'
  • Tmacy
    aztakurva :o
    ez odab*szott..már bocs a kifejezésért..nem gondoltam volna,hogy a Detroit elveri a Miami-t..de szép volt..
    A döntőben a Detroitnak szurkolok azért :) !!
    Go East!
  • szanics
    Hát baszki, eszméletlen csapat ez a Detroit.
    Már megint előszedték valahonnan ezt az emberfeletti védekezést, bár szerintem a San Antoniót nem fogják tudni megfogni!
  • KeKKSZike
    Hát akkor SAS - DET döntőő lesz! Hajrá DETROIT (again!)
  • FrezeR
    rájátszás :P
  • LeBronjózska
    na mi van mostanában az nba-ban?
  • Iori
    hát akinek a Star Islanden van háza az megis engedheti :D
  • Gregoriusz
    nekem is nagyon szinpatikus, hogy kifizeti a temetési költségeket Shaq, állítólag jó barátságban voltak egymással, nagylelkű volt O'neal, mondjuk van is pénze rá bőven :)
  • KG21
    ja, és miatta vezették be a goaltending szabályt, mert folyton elcsapkodta a gyűrű felé szálló lasztikat. Amúgy Shaq állja a temetés költségeit, mert a család nem áll túl jól anyagilag.
  • Gregoriusz
    nem hittem volna, hogy Wade nélkül ennyire kevés pontot tud összehozni a Miami, de remélem, hogy a 7. meccsen játszik majd. Nagyon kell a csapatnak, és fontos, hogy a többiek is odategyék magukat, O'neal most a vezér, szóval mindent bele Miami! Go!
  • Tmacy
    hmm..akkor a felét jól tudtam :P
    de kösz az infókat..
  • Iori
    ő volt az NBA történetének első supersztárja, igen Mineapolisban játszott a Lakers színeiben. Ő miatta változtatták meg a 3 másodperces szabályt (bővítették azt a zónát amin belül nem lehet 3mp+ maradni)

ő nem dobott alulról, az Rick Barry volt Brent és Jon Barry édesapja. A 70es években játszott btw
  • Tmacy
    hát jah..de idén volt többször is sérült..asziszem...
    amugy Mikan az a csávó aki alulról dobta a büntetőt nem?és a minnesotába játszott..vagy nem?
  • Gregoriusz
    ahhoz képest hogy maszkot hord, nem sokat változtat a teljesítményén, állandóan 20 pont felett dob, és nagyon jól dob. Tényleg egy jó játékos, nélküle a Detroit nem juthatott volna el ideáig
  • Iori
    gondolom nem akarja hogy még1x megtörténjen vele (a térdvédők is ilyenek, csak ugye a maszk sokkal feltünőbb)
  • McGrady
    R.I.P George Mikan!
    :(
  • Gregoriusz
    Köszi, sok időmbe és energiámba kerül, de nekem megéri. Stoudemire két rekordja azért nem semmi! Egy 22 éves sztár megdöntötte Jabbar és Barkley rekordját is! Egy rosz hír: meghalt a kosárladba egyik legnagyobb alakja, George Mikan. Megérdemli a tiszteletet, egy olyan korban játszott, amikor még nem fejlődött ki igazán az NBA, ő tette ezt jól játszhatóvá és szép játékká, pl.: a horodbobásaival. Nyugodjon békében!
  • McGrady
    király oldal!
    bár nem rajongok a gportálért, ezt jól összeraktad!
  • Gregoriusz
    az aláírásba meg betettem a honlapom címét, így már nem kell külön hozzászólásom, ez nektek is jobb lesz
  • Gregoriusz
    én is megváltoztattam a logómat
  • Tmacy
    jah..énis a Miami-nak szurkolok..otis főlrg Wade-t szeretem..
    amugy szép lett az uj logód Iori!
  • Gregoriusz
    remélem Wade felépül a 6. meccsre és megverjük a Detroitot. Go Miami
  • californiastud
    najó, de mikor már?
    mondjuk sztem is az van, amit precision mondott, h már divat lett:)

na persze neem. fejeltek már engem is meccs közben, hát pár percig forgott a világ rendesen...ahh..visszaemlékezni is rossz:(
  • Iori
    volt egy orrtörése
  • Tmacy
    én a suns-nak szurkoltam,de már az elején tudtam,hogy a SA fog nyerni...
    egyértelműen összeszokottabb,jobb csapat...remélem jó döntő lesz!
  • McGrady
    én SA-nak szurkoltam...örülök h nyertek
  • Gregoriusz
    hát igen, máshol is vannak haverok, akikkel beszélgethetek, pl. itt is. Sajnálom a Phoenix-et, jó csapat volt, de a Spurs még jobb. Majd talán jövőre, akkor hátha Joe Johnson is 100 %-os lesz és jobb cserepadunk lesz, de sok sikert kívánok a San Antonio-nak!
  • precision
    Megsérült az arca, és nem akarja hogy megüssék, és jobban megsérüljön... bár már elég régen volt az a sérülés, lehet már csak "divatból" hordja :)
  • californiastud
    valaki tudja, h a Hamilton miért visel mindíg arcvédőt?
    (csak kíváncsiság...)
  • californiastud
    ahh...köszi McGrady!
    (őt egyszer láttam élőben!)
  • McGrady
    izé
    Davka(immár helyesen)
  • McGrady
    persze, hogy van
    Davka, a legjobb oldal
  • Iori

Nem is tudtam hogy neked két otthonod van :)))) Rukawa vagyok az Indexről (lelepleztem magamat:P). Jó a honlapod, csak így tovább!
  • californiastud
    hello. van nba-torrent oldal?
    most a 4. det-mia meccs kéne
    ha vki tud, segítsen!köszi
  • Gregoriusz
    na ma ismét hazai pályán játszunk a Spurs ellen, bár nincs sok esélyünk, de én még nagy optimista révén bízok a Sunsben, de sajnos itt van a ½hátha½. De azért megnézem a meccseket, ha netalántán nyer a Suns, akkor letöltöm az összes meccset, és felnyomom DVD-re....
  • FrezeR
    a hazai meccsüket mindenképpen hozni kell! hajrá :)
  • Gregoriusz
    azt hittem, hogy 3-1-el mehetünk haza, de így sinics nagy gond, 2-2-ről is simán lehet nyerni... ha nem nyer a Miami, felakasztom magam...
  • Tmacy
    jah énis örülök h nem lett igazam és hozott egy meccset a Phoenix!
    szerintemis Spurs-Miami döntő lesz
  • McGrady
    nabazz....ide nem is írtam vagy 1 hónapja:((
  • Gregoriusz
    Gófőnixszánszgó!!!
  • Gregoriusz
    én is nagyon örülök, hogy ezt az egy meccset legalább hozta a Suns, de ez olyan mint kötelen járni, bármikor kieshet a Phoenix, hiszen a San Antonio bábmelyik meccsen megverheti őket, ha továbbjutnak, eskü, hogy szerzek egy autogrammot Stoudemire-től, és megmutatom...:)