11113
-
#4188 aztakurva :o
ez odab*szott..már bocs a kifejezésért..nem gondoltam volna,hogy a Detroit elveri a Miami-t..de szép volt..
A döntőben a Detroitnak szurkolok azért :) !!
Go East! -
#4187 Hát baszki, eszméletlen csapat ez a Detroit.
Már megint előszedték valahonnan ezt az emberfeletti védekezést, bár szerintem a San Antoniót nem fogják tudni megfogni! -
#4186 Hát akkor SAS - DET döntőő lesz! Hajrá DETROIT (again!) -
#4185 rájátszás :P -
#4184 na mi van mostanában az nba-ban? -
#4183 hát akinek a Star Islanden van háza az megis engedheti :D -
#4182 nekem is nagyon szinpatikus, hogy kifizeti a temetési költségeket Shaq, állítólag jó barátságban voltak egymással, nagylelkű volt O'neal, mondjuk van is pénze rá bőven :) -
#4181 ja, és miatta vezették be a goaltending szabályt, mert folyton elcsapkodta a gyűrű felé szálló lasztikat. Amúgy Shaq állja a temetés költségeit, mert a család nem áll túl jól anyagilag. -
#4180 nem hittem volna, hogy Wade nélkül ennyire kevés pontot tud összehozni a Miami, de remélem, hogy a 7. meccsen játszik majd. Nagyon kell a csapatnak, és fontos, hogy a többiek is odategyék magukat, O'neal most a vezér, szóval mindent bele Miami! Go! -
#4179 hmm..akkor a felét jól tudtam :P
de kösz az infókat.. -
#4178 ő volt az NBA történetének első supersztárja, igen Mineapolisban játszott a Lakers színeiben. Ő miatta változtatták meg a 3 másodperces szabályt (bővítették azt a zónát amin belül nem lehet 3mp+ maradni)
ő nem dobott alulról, az Rick Barry volt Brent és Jon Barry édesapja. A 70es években játszott btw -
#4177 hát jah..de idén volt többször is sérült..asziszem...
amugy Mikan az a csávó aki alulról dobta a büntetőt nem?és a minnesotába játszott..vagy nem? -
#4176 ahhoz képest hogy maszkot hord, nem sokat változtat a teljesítményén, állandóan 20 pont felett dob, és nagyon jól dob. Tényleg egy jó játékos, nélküle a Detroit nem juthatott volna el ideáig -
#4175 gondolom nem akarja hogy még1x megtörténjen vele (a térdvédők is ilyenek, csak ugye a maszk sokkal feltünőbb) -
#4174 R.I.P George Mikan!
:(
-
#4173 Köszi, sok időmbe és energiámba kerül, de nekem megéri. Stoudemire két rekordja azért nem semmi! Egy 22 éves sztár megdöntötte Jabbar és Barkley rekordját is! Egy rosz hír: meghalt a kosárladba egyik legnagyobb alakja, George Mikan. Megérdemli a tiszteletet, egy olyan korban játszott, amikor még nem fejlődött ki igazán az NBA, ő tette ezt jól játszhatóvá és szép játékká, pl.: a horodbobásaival. Nyugodjon békében! -
#4172 király oldal!
bár nem rajongok a gportálért, ezt jól összeraktad! -
#4171 az aláírásba meg betettem a honlapom címét, így már nem kell külön hozzászólásom, ez nektek is jobb lesz -
#4170 én is megváltoztattam a logómat -
#4169 jah..énis a Miami-nak szurkolok..otis főlrg Wade-t szeretem..
amugy szép lett az uj logód Iori! -
#4168 remélem Wade felépül a 6. meccsre és megverjük a Detroitot. Go Miami -
californiastud #4167 najó, de mikor már?
mondjuk sztem is az van, amit precision mondott, h már divat lett:)
na persze neem. fejeltek már engem is meccs közben, hát pár percig forgott a világ rendesen...ahh..visszaemlékezni is rossz:( -
#4166 volt egy orrtörése -
#4165 én a suns-nak szurkoltam,de már az elején tudtam,hogy a SA fog nyerni...
egyértelműen összeszokottabb,jobb csapat...remélem jó döntő lesz! -
#4164 én SA-nak szurkoltam...örülök h nyertek -
#4163 hát igen, máshol is vannak haverok, akikkel beszélgethetek, pl. itt is. Sajnálom a Phoenix-et, jó csapat volt, de a Spurs még jobb. Majd talán jövőre, akkor hátha Joe Johnson is 100 %-os lesz és jobb cserepadunk lesz, de sok sikert kívánok a San Antonio-nak! -
#4162 Megsérült az arca, és nem akarja hogy megüssék, és jobban megsérüljön... bár már elég régen volt az a sérülés, lehet már csak "divatból" hordja :) -
californiastud #4161 valaki tudja, h a Hamilton miért visel mindíg arcvédőt?
(csak kíváncsiság...) -
californiastud #4160 ahh...köszi McGrady!
(őt egyszer láttam élőben!) -
#4159 izé
Davka(immár helyesen) -
#4158 persze, hogy van
Davka, a legjobb oldal -
#4157 #4155
Nem is tudtam hogy neked két otthonod van :)))) Rukawa vagyok az Indexről (lelepleztem magamat:P). Jó a honlapod, csak így tovább! -
californiastud #4156 hello. van nba-torrent oldal?
most a 4. det-mia meccs kéne
ha vki tud, segítsen!köszi -
#4155 na ma ismét hazai pályán játszunk a Spurs ellen, bár nincs sok esélyünk, de én még nagy optimista révén bízok a Sunsben, de sajnos itt van a ½hátha½. De azért megnézem a meccseket, ha netalántán nyer a Suns, akkor letöltöm az összes meccset, és felnyomom DVD-re.... -
#4154 a hazai meccsüket mindenképpen hozni kell! hajrá :) -
#4153 azt hittem, hogy 3-1-el mehetünk haza, de így sinics nagy gond, 2-2-ről is simán lehet nyerni... ha nem nyer a Miami, felakasztom magam... -
#4152 jah énis örülök h nem lett igazam és hozott egy meccset a Phoenix!
szerintemis Spurs-Miami döntő lesz -
#4151 nabazz....ide nem is írtam vagy 1 hónapja:((
-
#4150 Gófőnixszánszgó!!! -
#4149 én is nagyon örülök, hogy ezt az egy meccset legalább hozta a Suns, de ez olyan mint kötelen járni, bármikor kieshet a Phoenix, hiszen a San Antonio bábmelyik meccsen megverheti őket, ha továbbjutnak, eskü, hogy szerzek egy autogrammot Stoudemire-től, és megmutatom...:)