11113
\'NBA\'
  • Gregoriusz
    Grat a Detroitnak, de én még mindig azt mondom, hogy a Spurs fog nyerni, viszont régebben azt is írtam, hogy meg fogunk szenvedni a győzelemért. Még legalább 2 meccs van hátra, van mit javátani, de Duncan és Gino még megmenthet minket! Gószpörszgó!
  • precision
    húha
    hajrá pistons :)
  • MrSpock
    Pistons nagyon elverte a Spurst 2-2!!
    102-71
  • californiastud
    vannak torrent oldalak (ha utólagosan is megfelel-nekem igen)
    ill. élőben lehet hallgatni a meccset, az nba.com on mindíg kiteszik a linkeket.
  • californiastud
    Pistons fog nyerni!
    Nem kérdés!

Na jó, csak túlzok,mindenesetre én bízom a detroiti csapatban.
  • Maco13
    Hogy nézitek a meccseket?
    Thx
  • Gregoriusz
    megnéztem az összefoglalót, most tényleg jól játszott a Det, megérdemelten győztek. Parker egész belejött, a végén is próbáltak feljönni, de a Det tartotta velük a lépést. Remélem, a köv. meccs már szorosabb lesz :)
  • Tmacy
    2:1..hajrá Pistons! csak így tovább!
  • McGrady
    ha sikerülhet elverni a pistonst otthon az már félsiker...utána már szinte biztos h megvan a gyűrű..bár ki tudja
  • Gregoriusz
    Gratula a Pistonsnak, de sztem akkor is a Spurs nyer majd, ha Ginobili belejön megint 20 pont fölött szór, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni. Sztem Detroitban 1 meccset megnyerünk, viszont utána bármi lehet majd. Gószpörszgó!!
  • californiastud
    ahh...hát nem így nézett ki, amikor beírtam
    na mindegy, gondolom azért érthető... :)
  • californiastud
    just in case:P

96
    79

Final 1 2 3 4 T
    Spurs 27 15 23 14 79
    Pistons 21 20 29 26 96

TEAM STATISTICS
    Spurs Pistons
    FG% 43.3 47.1
    3PT% 47.1 21.4
    FT% 65.0 76.5
    Turnovers 18 12
    Fast Break 4 20
    Biggest Lead 6 19
    Unanswered Pts 2 4
    Points in the Paint 26 44
  • McGrady
    hehejj tök jó:)
  • Iori
    a multkori közvetítésen nagyon tetszett az obi wanos kép, és beteszem most ide:
  • McGrady
    lol
  • Tmacy
    én a Detroit-nak szurkolok..de csak azért mert ők a gyengébbek meg mert szimpatikusabbak...de a spurs fog nyerni az biztos...
  • Gregoriusz
    hát igen, akkor kevésbé volt durva a játék, szép megoldások, és semmi gáncsolás meg lögdösődés, jó lehetett akkoriban NBA-t nézni :) De most is jó az NBA-játék, a maiakban sok a zsákolás és a szép összjáték, szóval az NBA mindig jó minőségű lesz :D
  • FrezeR
    igen ő
  • precision
    az ott Olajuwon?
  • Doktor Lucsok
    Az a csodálatos régi, szép idők...
  • Doktor Lucsok
  • McGrady
    bár szinte mindig formában van:)
  • McGrady
    Ginobili most formában van...remélem bajnokok leszünk!!
  • Gregoriusz
    na, 2-0 ide, már csak 2 győzelem, és miénk a gyűrű, bár addig még meg fog izzasztani a Det. Ginobili most nagyon ott van, sztem a köv. meccs már a Detroité lesz, de utána meg mi jövünk ....
  • McGrady
    hát ja...monnyuk döntőben inkább a védekezésre fektetik a hangsúlyt..legfeljebb akkor támadnak többet ha hátrányban vannak
  • Gregoriusz
    amúgy ez az első mérkőzés volt minden idők harmadik legpontszegényebb döntő-mérkőzése, és a Detroit dobta minden idők harmadik legkevesebb pontját a döntők történetében, ilyen meccsek vannak akkor, ha két védőcsapat csap össze, ezért szeretttem volna, ha a PHX bejut, akkor 100 pont felett lenne a csapatok pontszámai, dehát ez várható volt....
  • KeKKSZike
    Hajrá Detroit! Úgyis ők fognak nyerni.... :D
  • Gregoriusz
    Nyert a Spurs :) Papírforma, bár a félidőben nem tűnt annak, Ginobili a 4. negyedben nagyon belejött, és pont 15 pontot szórt, ami a két csapat közötti különbség volt, tehát Ginobili = Különbség . Na a 2. meccset is meg kéne nyerni, úgy nyugodtabban fogok majd aludni...
  • Gregoriusz
    én is 4-2-re vagy 4-3-ra adnám a Spursnek a meccset. Duncant nem könnyű megállítani, de Ben Wallace az, akinek ez sikerülhet. Irányítók közül Parker és Billups harc lesz a valószínű, sztem ez döntetlen lesz, mivel mindketten gyorsak és jól dobnak. Hamilton - Bowen, mivel Bowen nagyon jó védő, és jól dobja néha a 3-asokat, ezért inkább Bowen, centerposzton ott van Duncan és Mohammed, a túloldalon pedig a két Wallace. Hát nem tudom, hogy mi fog ebből kisülni, ma este lesz az első meccs, kíváncsian várom a végeredményt...
  • Iori
    4-2 spurs
  • McGrady
    hááát....nehéz lenne megjósolni...attól függ h hozzák-e a csapatok a formájukat.
    duncan - wallace télleg érdekes lesz....sztem nekik nehéz lesz pontot szerezni ha egymást fogják
  • Gregoriusz
    hát igen, a Spurs összjátéka nagyon jó, sok a passz és a cserejátékosok is beleszólhatnak a játékba, mint például Horry vagy Barry. Bowen nagyon jó védő, Hamiltont talán meg tudja majd állítani, de a Wallace - Duncan párharc érdekes lesz, márha ők együtt fogják majd egymást. Én még mindig a Phoenixet gondoltam az egyik NBA-döntősnek, ezért is szurkolok a San Antonionak, mivel a Suns egy erős csapat volt, és minden tiszteletem a Spursé, hogy majdnem kisöpörték a PHX-et nagy bánatomra :( San A.-ban kezdünk, az első két meccset vinni kéne, a 3. és a 4. meccs már rizikósabb lesz, sztem 6 vagy 7 meccs lesz összesen. Szerintetek hány meccsen fog majd eldőlni a párharc?
  • Tmacy
    ehhe..szerintem sicns sok esélye a detroitnak a spurs ellen..de én akkor si nekik szurkolok!!!Go Detroit!
  • VinylToy #4195
    Miért nem lehet a keresőt használni? :(
  • Maco13
    Cső!
    Nem tartozik teljesen ide de nem tudjátok h hogy lehet And1-os cuccokat rendelni Magyarországra? Az amazon.com nem hozza ide :(
    Thx 4 help
  • Iori
    Hát az túlzás lenne hogy ők voltak a favoritok, sztem végig a Pistons volt az esélyesebb (és 3-2nél is). A tapasztalat és a D minden. A Miami védekezése időként nagyon gyenge volt, Sekk az első negyedben mindig ellőte az összes puskaporát, Wade egyedül meg nem volt elég. Bár a Spurs formáját elnézve, sok esélye a Detroitnak se lesz.
  • McGrady
    énis spursnek drukkolok....Duncant én is naon bírom
  • KeKKSZike
    Duncan... :) Az egyik legunszimpatikusabb játékos nekem! :)
  • Gregoriusz
    én meg nem hiszem el, hogy a Miami nem jutott el a döntőig, ők voltak a favoritok, de jött Wade sérülése és megtört a csapat, kár, hogy kiestek. Én a döntőben a Spursnek drukkolok, mert ott van a kedvenc játékosom: Duncan. Go Spurs!
  • McGrady
    :OO
    detroit nyert?
    kira....én mindekettőnek szurkolok:)
    bár SA kicsit közelebb áll a szívemhez.