NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
nem rossz, bár nemtom neked mi számít rossznak. Nálam ha már nem akadozik a lejátszás, és a hang is jól szól, akkor már rendben van, az nem zavar, ha alacsony a felbontás.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

precision
az rm-nek milyen minõsége van? mert én divx-et szedtem de kegyetlen szar volt a minõsége...csak a végén néztem meg

Bazinga!

KG21
ha nem rmvb formátumban lenne, meg tudnám vágni, és fel tudnám tenni tárhelyemre, de ezt nem nyitja meg a virtualdub sajnos.

KG21
egész hihetõvé válik mostmár számomra az "impossible is nothing" reklámszlogenje... ez komolyan gondolja 😊)

FrezeR
kár hogy nem láttam, basszus😞(

precision
Én majdnem sirtam rajta olyan gyönyörû volt 😊) Eddig is szerettem T-Mac -et de most pláne. Hihetetlenül jó játékos. Igazi klasszis.

Bazinga!

KG21
az a vicces, hogy azt hittem, a Spurs biztos kihagyta a büntiket, de nem... mindet bedobták, még Duncan is, pedig õ kulcshelyzetben kihagyta már néhányszor a büntit. És így is... jött T-Mac... elõször Faultal együtt BUMM. Aztán még 3 brutkó tripla vagy 4 emberrel a nyakán, eszméletlen volt, csoda!

precision
Az a fej az SA edzõjénél mikor TMac bevágja az utsó hármast...hát az kész, mint akit leszúrtak 😄 😄

Bazinga!

precision
McGrady, Isten -e vagy? <#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Bazinga!

Iori
hehe, nálam Matrix mozdulata a nyerõ <#nyes>

I love this game!

KG21
Angol, és nem szaggat szerencsére, csak kissé alacsony a felbontása. Azon a meccsen Eddie Griffin karriercsúcsot dobott 27 ponttal és 15/7 triplát rámolt be hihetetlen flegma mozdulattal 😄

Slow
KG, nemtod véletlenül, hogy a michal torrentoldalon a Minnesota Timberwolves vs Philadelphia Sixers meccs angol, vagy kínai kommentáros?

precision
Thx!

Bazinga!

Iori
ESPNn meg lehet nézni az ucso fél mp-t

I love this game!

precision
Úúúú, szedem is!!!

Bazinga!

KG21
McGrady-káprázat
2004. 12. 10. 18:34:37

A Houstonban rendezett Rockets-Spurs mérkõzés némelyik hazai szurkoló szerint már nem tartogatott elég érdekességet ahhoz, hogy az utolsó percet is a lelátón kelljen tölteni. Nem is gondolhatták, hogy az egy perccel a vége elõtt még tízpontos hátrányban lévõ vendéglátó végül megnyeri a mérkõzést. Pedig megnyerte, ráadásul nem is akárhogy! Tracy McGrady a mérkõzést fejben már letudó Spurs-védõk szorításában négy hárompontost küldött a helyére alig több, mint fél perc alatt és az utolsó tripla azt jelentette, hogy minden nehézség ellenére mégis hazai gyõzelemmel ér véget a mérkõzés. T-Mac ezzel a teljesítménnyel Reggie Miller mellé beírta magát a történelemkönyvbe, aki kilenc másodperc alatt három hármast dobott egy New York elleni rájátszásbeli meccsen.

nba1.hu

ez nem lehetett semmi, muszály lesz leszednem ezt a meccset <#wow1>

KG21
T-Mac meg megfordította szinte egymaga az állást a 4. negyed végén, és nyert a Rockets a Spurs ellen, az sem rossz.

KG21
most meg a Dallas-t is elverték, ki érti ezt...<#wow3> Allen és Lewis brutálisak, szétlõnek mindenkit a triplavonalról 😊

FrezeR
szuper kis csapattá érett az tuti

EOX
Spurs-Sonics 96-102
A Seattle-t is komolyan kell venni, bajnoki esélyesek

Retteketet

KG21
ehh nálam õ egy senki <#zavart1>

Iori
de az a Wade blokk pffff atomdurva volt...azt se néztem meg hogy kinek nyomta

I love this game!

Iori
annyira nem ismeretlen, Eric Williams volt benne 😊 .Karján lévõ tetkójárol mindig felismerem hehe ...

I love this game!

precision
Ja az az nba action tényleg szar volt...

Bazinga!

KG21
nem tetszett az az új NBA action... TD mellett még az a hosszú blokk a kis japó Tabuse-ról, meg még vmi ismeretlen Nigga-ról hogy hazalátogat. Túl sok ilyesmi volt benne, és kevés meccs összefoglaló 😞

Iori
A Suns eredmenyessége számomra nem okozott meglepetést...a keretük tavaly is megvolt ,egyik titkos favoritnak tartották. Amaré hamar lesérült, kiis hagyta a fél szezont onnantól kezdve meg minden elszállt. Aztán elküldték Marburyt NYba onnantól kezdve már az offseansonre koncentráltak. Jött Nash meg Q ,remek igazolások voltak, és vhol várható volt hogy idén robbani fognak. Egy Nash-Marion-Amaré-Q kvartettel sokra fognak menni...

Spurst meg utálom, bár tény hogy jók 😊 .NBA actionbe pont most mutatták TD szülõhelyét, jó kis közösség volt, kár hogy nem ették meg a cápák 😄 (/me gonosz)

Sztem a Nuggs is föl fog jönni, bár Lenard kiesése nagy veszteség, de szvsz PO az garantált (persze ez KIKInek nem elég, min. 2 kör volt a követelmény idén elején) Bzdeliket meg kifogják rugni ha nem jön össze :/// pedig birom a csávezt.

I love this game!

Slow
ugye? én is csak ámulok, hogy milyen erõsek a csapatok

meccseket láttam:
cavaliers --> James télleg nagyon súlyos csóka 😊
pistons --> kb tavalyi teljesítmény, de lehet ez idén kevés lesz és most szívnak az eltiltás miatt...
celtics --> elég szétesett csapat látszatát kelti, Payton röhely (szánlmas kezd lenni)
raptors --> õket nagyon szeretem, rohanós, "fastbreak"-es parádés játék, Boss (CB4) sokat fejlõdött a nyáron, Carter halovány, de nem önzõzik legalább... jó csapat de labilis a teljesítmény
Spurs --> brutális, sztem is a legerõsebb csapat
Wolves --> amit láttam tõlük az nagyon jó volt (nuggetts ellen<-- ez nagyon nagyon jó meccs volt nov.04-én)
Nuggets --> selyemfiúk 😊 nagy kedvencem K. Martin nem nagyon illik ide, de zseniálisakat csinál (sztem nem használják ki, Kidd jobban "kezelte")
Suns --> Nash mindent megváltoztatott sztem 😊
Lakers, Portland, Ny, Phili, Heat nekem nem tetszik, Nets meg szétzuhant, talán, ha Kidd visszatér...

ezektõl láttam meccseket, többi még visszavan 😊

Hentes Bill
igazad van. a Suns nagyon nyomja, sztem meglepetést fognak okozni. a Lakersbõl meg egy átlagos középcsapat lett <#zavart2><#shakehead><#levele>

Boldog Karácsonyt!

precision
Rég volt ilyen erõs a mezõny az nba-ben, a kiscsapatok is egyre erõsebbek, a rohadt sport1 meg ilyenkor nem közvetít 😞

Bazinga!

KG21
nekem így egy hónap után meglepetés elsõsorban a Suns, és a Sonics teljesítménye, ezek a csapatok tavaly majdnem ugyanezzel a kerettel még rájátszásba sem jutottak, most meg a liga eleén állnak.
Negatív meglepetés nekem eddig a Houston és a Miami. Bár Wade brillírozik, viszont keveset passzol Shaqnak, aki már megint szívhatja a brét egy önzõzõ Kobi típusú játékos mellett. T-mac meg úgy néz ki nem tudja jobbá tenni a Rockets-t, sztem nem illik a stílusa Van Gundy védekezõ mentalitásához, amíg a Magic Francis-el és Dwight Howard-al lényegesen jobban muzsikál a tavalyinál.
James brutálisan jó az utóbbi idõben, ellenben Anthony kissé haloványabb a tavalyinál. A Wolves kissé gyengén kezdett, de most feljövõben vannak, Cassell és Spree is kezd magára találni, viszont nincs rendes center még mindig, Kandi néhány meccsen már bizalomra adott okot kezdetben, de a kocsmai balhéja óta megint nem csinál semmit. Madsen a kezdõ ami egész egyszerûen nevetséges 😊 Eddie Griffin viszont nagyon hasznos, jó igazolás. A Spurs nagyon jó rajtot vett, nekem õk tünnek most (sajnos) a legerõsebbeknek a mezõnyben.

EOX
én fogadni szoktam a meccsekre, szal eléggé követem az eseményeket. kedvencem az indiana, sajnos ettõl az idénytõl már nem várok sokat<#szomoru1>

Retteketet

FrezeR
érdekelni érdekel, csak sajnos sux isdn-es nettel nem tudok leszedni semmit😞 ami a dsf-en van meg kevés a boldogsághoz. igaz több mint a semmi

KG21
épp most néztem az NBA action-t James durva dolgokat mqvelt az összefoglalókban... Tetszett még a végén a top 10-ben Wade blokkja, amikoris a támadó 2m feletti játékos azt hitte, simán be tudja húzni mellette 😊

Slow
na mizu? már senkit nem érdekel az nba? 😉

tegnap megnéztem egy magic-raptors meccset és meglepõen jó az orlando...

irdatlan mennyiségû pont született (mindkét csapat 100 fölé ment) és 3 percenként volt egy zsák 😊

Slow
alakult még egy DC hub:
rapbasketballhub.no-ip.com:22
ha valakit érdekel 😉

Iori
megkéred a rendszergazdát hogy engedjen neked 1-2 portot<#idiota>

I love this game!

Slow
értem, de sajni nem tok mást...😞
az ESPN-rõl tudsz meccs-õsszefoglalókat szedni (az is valami...)

Nem tudok használni semmi ilyen programot mert a koleszomban le vannak tiltva a portok.SE DC se kazaa semmi ilyen.T1 van és elég gyors de nem tudom kihasználni. Ezért ftp talán menne.

Slow
DC-t tudok ajánlani, ha chellos vagy...

Haliho!Azért nem tudok torrentet szedni mert le van tiltva az összes fájlcserélõ alkalmazás. Ezért kérlek titeket hogy segítsetek rajtam mert már nehezen bírom NBA meccsek nélkül!!!!IDÉN MÉG 1ET SEM LÁTTAM!!!
Pliz HELP<#szomoru1>
Valmi ftp esetleg bármi

precision
Artest nem való az NBA-be. Igaz, hogy nagyon nagyon jó játékos, de nem ember, az egy állat...kismillió balhéja volt már, ez volt a hab a tortán...én keveslem a büntetését!

Bazinga!

Hentes Bill
nekem is, kira <#vigyor4>

Boldog Karácsonyt!

Slow
jah, sok kameraállásból megmutatták.. rendes katasztrófa-tömeg jelenet lett belõle... és errõl sajnos Artest tehet, úgyhogy megérdemli a büntetést sztem, mert a közönség lehet paraszt (ha nagyon az, akkor a rendõrök dolga rendet tenni) de egy milliókat keresõ játékosnak több eszének kell lennie...

precision
Nekem picivel több mint egy megabit. A datanet.hu pl 1.34 mbit/sec. -et ír. Ja és nincs korlá! 😊
Axelero KábelNet rulz! 😊

Bazinga!

KG21
láttam az ESPN Sportcenteres elemzést, a legdurvább az volt, amikor a bunyózó tömeg közepén ott tapostak egy öreg mamát. Szerencsétlent úgy szedték össze a földrõl. Meg mutatták, ahogy Tinsley visszarohant az öltözõbejáratból kezével egy székkel, és azon hezitált egy mp-ig, hogy bevágja-e a tömegbe. Kiragadtak pár érdekes momentumot még, pl ahogy Fred Jones húzta vissza az örjöngõ Stephen Jacksont, hátulról egy hatalmas kopasz 120 kilós állat adott neki néhány tockost 😄

KG21
1 mbit<#wow1>... most meg én utállak. Jó lenne ha a vnet is emelne, mert minden más szolgáltató megtette, csak ezek nem 😞 Ezt a korlátozást viszont nagyon nem csipáznám 😊

Slow
Pandának hívtál... megható <#papakacsint>

na de ON:
a bunyónak megint vannak "hiénái":

Mint várható volt, pár szurkoló pert indított bántalmazás miatt a Pacers játékosai ellen. A 67 éves John Ackerman feljelentette Jermaine O’Nealt, mert szerinte megütötte õt. A felvételek tanúsága szerint valóban kapott kettõt, de nem O’Neal volt a tettes, hanem a Pacers újonca, David Harrison. Arra a kérdésre, hogy Harrison miért nem kapott büntetést, a liga vezetése azt válaszolta, hogy az incidens kifelé menet történt, a játékos a pályáról próbált menekülni, így csinálva utat magának. Egyelõre sem Harrison, sem képviselõje nem nyilatkozott. Keresik még azt a szurkolót, aki egy széket dobott a tömegbe, megsebesítve ezzel egy rendõrt is. A rendõrség és a Pistons vezetõsége összesen 2.000$ jutalmat ajánlott annak, aki nyomra vezeti õket.

Slow
na most utállak 😊
jóvõ hónaptól 30 G-m lesz és 1 megabit, tehát 10-én ugyanúgy elfogy a gigám, csak nem 12 hanem 24 meccsem lesz 😉

KG21
nálam épp az ellenkezQje van. Minden este leszedek 1 meccset, de nincs idQm megnézni, ezért már halomban állnak a nézetlen cuccok. MIN-MIA meccset láttam utoljára, és azóta 3 megnézésre váró anyag várat magára. Szar mi? 😛PP

Iori
Panda odairta mért, van egy ismerõsöm ua a problémája, router mögött van és nem tudja használni a p2p programokat. Minden port levan tiltva.

I love this game!