11113
-
#4228 Grat a Detroitnak, de én még mindig azt mondom, hogy a Spurs fog nyerni, viszont régebben azt is írtam, hogy meg fogunk szenvedni a győzelemért. Még legalább 2 meccs van hátra, van mit javátani, de Duncan és Gino még megmenthet minket! Gószpörszgó! -
#4227 húha
hajrá pistons :) -
#4226 Pistons nagyon elverte a Spurst 2-2!!
102-71 -
californiastud #4225 vannak torrent oldalak (ha utólagosan is megfelel-nekem igen)
ill. élőben lehet hallgatni a meccset, az nba.com on mindíg kiteszik a linkeket. -
californiastud #4224 Pistons fog nyerni!
Nem kérdés!
Na jó, csak túlzok,mindenesetre én bízom a detroiti csapatban. -
#4223 Hogy nézitek a meccseket?
Thx -
#4222 megnéztem az összefoglalót, most tényleg jól játszott a Det, megérdemelten győztek. Parker egész belejött, a végén is próbáltak feljönni, de a Det tartotta velük a lépést. Remélem, a köv. meccs már szorosabb lesz :) -
#4221 2:1..hajrá Pistons! csak így tovább! -
#4220 ha sikerülhet elverni a pistonst otthon az már félsiker...utána már szinte biztos h megvan a gyűrű..bár ki tudja -
#4219 Gratula a Pistonsnak, de sztem akkor is a Spurs nyer majd, ha Ginobili belejön megint 20 pont fölött szór, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni. Sztem Detroitban 1 meccset megnyerünk, viszont utána bármi lehet majd. Gószpörszgó!! -
californiastud #4218 ahh...hát nem így nézett ki, amikor beírtam
na mindegy, gondolom azért érthető... :) -
californiastud #4217 just in case:P
96
79
Final 1 2 3 4 T
Spurs 27 15 23 14 79
Pistons 21 20 29 26 96
TEAM STATISTICS
Spurs Pistons
FG% 43.3 47.1
3PT% 47.1 21.4
FT% 65.0 76.5
Turnovers 18 12
Fast Break 4 20
Biggest Lead 6 19
Unanswered Pts 2 4
Points in the Paint 26 44 -
#4216 hehejj tök jó:) -
#4215 a multkori közvetítésen nagyon tetszett az obi wanos kép, és beteszem most ide:
-
#4214 lol -
#4213 én a Detroit-nak szurkolok..de csak azért mert ők a gyengébbek meg mert szimpatikusabbak...de a spurs fog nyerni az biztos... -
#4212 hát igen, akkor kevésbé volt durva a játék, szép megoldások, és semmi gáncsolás meg lögdösődés, jó lehetett akkoriban NBA-t nézni :) De most is jó az NBA-játék, a maiakban sok a zsákolás és a szép összjáték, szóval az NBA mindig jó minőségű lesz :D -
#4211 igen ő -
#4210 az ott Olajuwon? -
Doktor Lucsok #4209 Az a csodálatos régi, szép idők... -
Doktor Lucsok #4208 -
#4207 bár szinte mindig formában van:) -
#4206 Ginobili most formában van...remélem bajnokok leszünk!! -
#4205 na, 2-0 ide, már csak 2 győzelem, és miénk a gyűrű, bár addig még meg fog izzasztani a Det. Ginobili most nagyon ott van, sztem a köv. meccs már a Detroité lesz, de utána meg mi jövünk .... -
#4204 hát ja...monnyuk döntőben inkább a védekezésre fektetik a hangsúlyt..legfeljebb akkor támadnak többet ha hátrányban vannak -
#4203 amúgy ez az első mérkőzés volt minden idők harmadik legpontszegényebb döntő-mérkőzése, és a Detroit dobta minden idők harmadik legkevesebb pontját a döntők történetében, ilyen meccsek vannak akkor, ha két védőcsapat csap össze, ezért szeretttem volna, ha a PHX bejut, akkor 100 pont felett lenne a csapatok pontszámai, dehát ez várható volt.... -
#4202 Hajrá Detroit! Úgyis ők fognak nyerni.... :D -
#4201 Nyert a Spurs :) Papírforma, bár a félidőben nem tűnt annak, Ginobili a 4. negyedben nagyon belejött, és pont 15 pontot szórt, ami a két csapat közötti különbség volt, tehát Ginobili = Különbség . Na a 2. meccset is meg kéne nyerni, úgy nyugodtabban fogok majd aludni... -
#4200 én is 4-2-re vagy 4-3-ra adnám a Spursnek a meccset. Duncant nem könnyű megállítani, de Ben Wallace az, akinek ez sikerülhet. Irányítók közül Parker és Billups harc lesz a valószínű, sztem ez döntetlen lesz, mivel mindketten gyorsak és jól dobnak. Hamilton - Bowen, mivel Bowen nagyon jó védő, és jól dobja néha a 3-asokat, ezért inkább Bowen, centerposzton ott van Duncan és Mohammed, a túloldalon pedig a két Wallace. Hát nem tudom, hogy mi fog ebből kisülni, ma este lesz az első meccs, kíváncsian várom a végeredményt... -
#4199 4-2 spurs -
#4198 hááát....nehéz lenne megjósolni...attól függ h hozzák-e a csapatok a formájukat.
duncan - wallace télleg érdekes lesz....sztem nekik nehéz lesz pontot szerezni ha egymást fogják
-
#4197 hát igen, a Spurs összjátéka nagyon jó, sok a passz és a cserejátékosok is beleszólhatnak a játékba, mint például Horry vagy Barry. Bowen nagyon jó védő, Hamiltont talán meg tudja majd állítani, de a Wallace - Duncan párharc érdekes lesz, márha ők együtt fogják majd egymást. Én még mindig a Phoenixet gondoltam az egyik NBA-döntősnek, ezért is szurkolok a San Antonionak, mivel a Suns egy erős csapat volt, és minden tiszteletem a Spursé, hogy majdnem kisöpörték a PHX-et nagy bánatomra :( San A.-ban kezdünk, az első két meccset vinni kéne, a 3. és a 4. meccs már rizikósabb lesz, sztem 6 vagy 7 meccs lesz összesen. Szerintetek hány meccsen fog majd eldőlni a párharc? -
#4196 ehhe..szerintem sicns sok esélye a detroitnak a spurs ellen..de én akkor si nekik szurkolok!!!Go Detroit! -
#4195 Miért nem lehet a keresőt használni? :( -
#4194 Cső!
Nem tartozik teljesen ide de nem tudjátok h hogy lehet And1-os cuccokat rendelni Magyarországra? Az amazon.com nem hozza ide :(
Thx 4 help -
#4193 Hát az túlzás lenne hogy ők voltak a favoritok, sztem végig a Pistons volt az esélyesebb (és 3-2nél is). A tapasztalat és a D minden. A Miami védekezése időként nagyon gyenge volt, Sekk az első negyedben mindig ellőte az összes puskaporát, Wade egyedül meg nem volt elég. Bár a Spurs formáját elnézve, sok esélye a Detroitnak se lesz. -
#4192 énis spursnek drukkolok....Duncant én is naon bírom -
#4191 Duncan... :) Az egyik legunszimpatikusabb játékos nekem! :) -
#4190 én meg nem hiszem el, hogy a Miami nem jutott el a döntőig, ők voltak a favoritok, de jött Wade sérülése és megtört a csapat, kár, hogy kiestek. Én a döntőben a Spursnek drukkolok, mert ott van a kedvenc játékosom: Duncan. Go Spurs! -
#4189 :OO
detroit nyert?
kira....én mindekettőnek szurkolok:)
bár SA kicsit közelebb áll a szívemhez.