NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
2004. 12. 10. 18:34:37
A Houstonban rendezett Rockets-Spurs mérkõzés némelyik hazai szurkoló szerint már nem tartogatott elég érdekességet ahhoz, hogy az utolsó percet is a lelátón kelljen tölteni. Nem is gondolhatták, hogy az egy perccel a vége elõtt még tízpontos hátrányban lévõ vendéglátó végül megnyeri a mérkõzést. Pedig megnyerte, ráadásul nem is akárhogy! Tracy McGrady a mérkõzést fejben már letudó Spurs-védõk szorításában négy hárompontost küldött a helyére alig több, mint fél perc alatt és az utolsó tripla azt jelentette, hogy minden nehézség ellenére mégis hazai gyõzelemmel ér véget a mérkõzés. T-Mac ezzel a teljesítménnyel Reggie Miller mellé beírta magát a történelemkönyvbe, aki kilenc másodperc alatt három hármast dobott egy New York elleni rájátszásbeli meccsen.
nba1.hu
ez nem lehetett semmi, muszály lesz leszednem ezt a meccset <#wow1>#wow1>
I love this game!
I love this game!
Spurst meg utálom, bár tény hogy jók 😊 .NBA actionbe pont most mutatták TD szülõhelyét, jó kis közösség volt, kár hogy nem ették meg a cápák 😄 (/me gonosz)
Sztem a Nuggs is föl fog jönni, bár Lenard kiesése nagy veszteség, de szvsz PO az garantált (persze ez KIKInek nem elég, min. 2 kör volt a követelmény idén elején) Bzdeliket meg kifogják rugni ha nem jön össze :/// pedig birom a csávezt.
I love this game!
meccseket láttam:
cavaliers --> James télleg nagyon súlyos csóka 😊
pistons --> kb tavalyi teljesítmény, de lehet ez idén kevés lesz és most szívnak az eltiltás miatt...
celtics --> elég szétesett csapat látszatát kelti, Payton röhely (szánlmas kezd lenni)
raptors --> õket nagyon szeretem, rohanós, "fastbreak"-es parádés játék, Boss (CB4) sokat fejlõdött a nyáron, Carter halovány, de nem önzõzik legalább... jó csapat de labilis a teljesítmény
Spurs --> brutális, sztem is a legerõsebb csapat
Wolves --> amit láttam tõlük az nagyon jó volt (nuggetts ellen<-- ez nagyon nagyon jó meccs volt nov.04-én)
Nuggets --> selyemfiúk 😊 nagy kedvencem K. Martin nem nagyon illik ide, de zseniálisakat csinál (sztem nem használják ki, Kidd jobban "kezelte")
Suns --> Nash mindent megváltoztatott sztem 😊
Lakers, Portland, Ny, Phili, Heat nekem nem tetszik, Nets meg szétzuhant, talán, ha Kidd visszatér...
ezektõl láttam meccseket, többi még visszavan 😊
Boldog Karácsonyt!
Bazinga!
Negatív meglepetés nekem eddig a Houston és a Miami. Bár Wade brillírozik, viszont keveset passzol Shaqnak, aki már megint szívhatja a brét egy önzõzõ Kobi típusú játékos mellett. T-mac meg úgy néz ki nem tudja jobbá tenni a Rockets-t, sztem nem illik a stílusa Van Gundy védekezõ mentalitásához, amíg a Magic Francis-el és Dwight Howard-al lényegesen jobban muzsikál a tavalyinál.
James brutálisan jó az utóbbi idõben, ellenben Anthony kissé haloványabb a tavalyinál. A Wolves kissé gyengén kezdett, de most feljövõben vannak, Cassell és Spree is kezd magára találni, viszont nincs rendes center még mindig, Kandi néhány meccsen már bizalomra adott okot kezdetben, de a kocsmai balhéja óta megint nem csinál semmit. Madsen a kezdõ ami egész egyszerûen nevetséges 😊 Eddie Griffin viszont nagyon hasznos, jó igazolás. A Spurs nagyon jó rajtot vett, nekem õk tünnek most (sajnos) a legerõsebbeknek a mezõnyben.
Retteketet
tegnap megnéztem egy magic-raptors meccset és meglepõen jó az orlando...
irdatlan mennyiségû pont született (mindkét csapat 100 fölé ment) és 3 percenként volt egy zsák 😊
az ESPN-rõl tudsz meccs-õsszefoglalókat szedni (az is valami...)
Pliz HELP<#szomoru1>#szomoru1>
Valmi ftp esetleg bármi
Bazinga!
Axelero KábelNet rulz! 😊
Bazinga!
na de ON:
a bunyónak megint vannak "hiénái":
Mint várható volt, pár szurkoló pert indított bántalmazás miatt a Pacers játékosai ellen. A 67 éves John Ackerman feljelentette Jermaine O’Nealt, mert szerinte megütötte õt. A felvételek tanúsága szerint valóban kapott kettõt, de nem O’Neal volt a tettes, hanem a Pacers újonca, David Harrison. Arra a kérdésre, hogy Harrison miért nem kapott büntetést, a liga vezetése azt válaszolta, hogy az incidens kifelé menet történt, a játékos a pályáról próbált menekülni, így csinálva utat magának. Egyelõre sem Harrison, sem képviselõje nem nyilatkozott. Keresik még azt a szurkolót, aki egy széket dobott a tömegbe, megsebesítve ezzel egy rendõrt is. A rendõrség és a Pistons vezetõsége összesen 2.000$ jutalmat ajánlott annak, aki nyomra vezeti õket.
jóvõ hónaptól 30 G-m lesz és 1 megabit, tehát 10-én ugyanúgy elfogy a gigám, csak nem 12 hanem 24 meccsem lesz 😉