11113
-
#4268 Az a baj,hogy én abszolút nem ismerem a DRAFT-os játékosokat! :D Szóval én nem tudok ehhez mit mondani! -
#4267 nem szóltok semmit a drafthoz? Bogut várható volt, de én a többihez mást tippeltem, a Lakers sztem jól járt egy magas emberrel, bár egy irányító is elkelne oda... -
#4266 persze, itt van, parancsolj: Top 10 dunks of the year . Greg bácsi ezt is megoldotta :) Még valamit? -
#4265 áhh mostmár megy köszi isten vagy:)
a zsákokat meg tudod szerezni ilyen formátumban?
-
#4264 a béta az el se kezd installálni..nem értem mért:( -
#4263 az rm fájlokat csak a Real One Player tudja lejátszani, mert Real kódolásúak. Próbálj egy másik verziót letölteni, mondjuk az origo Szoftverbázisában keress utána! Próbálkozz! -
#4262 áhhh....nem bírom lejátszani, konvertálni se..mi a tököm az az rmm? -
#4261 nemtudja vki mért nem megy a real one player gold?régebben ment de most nem indul el:( -
#4260 kössz! -
#4259 gratula a Spurs-nek! -
#4258 Én is gratulálok mind a két csapatnak, nagyot játszottak mind a ketten, szép idényt tudhatunk magunk mögött... Jövőre mégjobb lesz, jönnek az újabb játékosok, nagy lesz a felhajtás, és az a jó!!! Egyébként én tudom, hogy melyik NBA Action adja: Június 9-ei adás végén, ahogy szokott, tehát a torrenten [05-06-09], ha le akarod tölteni. Egyébként innen le lehet tölteni: Top 10 Alley-Oops of the year . Ha bármi más kell, csak szólj! -
#4257 Szép volt, Spurs!
nem tudja valaki h meik nba actionben lesznek/voltak a legszebb alley-ooppok, zsákok?thx -
#4256 A rohadt életbe!! Nah ez a napom is xarul kezdődik!! -
#4255 papírforma....a Spurs nyert...
nembaj szép volt a Detroit-tól hogy idáig eljutott!
Gratulálok a Spurs-nek és Tim Duncan-nak az MVP dijhoz..
Jó kis idény volt.. -
#4254 itt van egy olyan csatorna, ahol nem kell a PPLive: mms://cmd.terra.com.pe/cmd .Ezt a címet jelöld ki Ctrl + C-vel és másold át a fenti webcím helyére Ctrl + V-vel. Ha megnyomod az entert, akkor bejön majd a lejátszód, és tudod is nézni. Ez kevésbé szép minőségű, de nagyon gyors és nem szaggat. Nézzétek, mert holnap 03:00-tól kezdődik!! -
#4253 akkor leírom ide: Akik tapasztalták, hogy a CoolStreaming mostanában nem működik, az ne a saját gépét okolja, mindenhol elromlott a szerver, és most nem működik. Szerencsére van egy másik program, ami ugyanezekre a feladatokra képes, ez a PPLive. Innen le lehet tölteni a programot: http://www5.pplive.com/PPLiveSetup.EXE . Ha megvan, fel kell telepíteni, egy kínai szöveg lesz majd, de az egyik szó mindig kicsit vastagabb lesz, arra kell majd mindig kattintani, és akkor fel is telepíti. Ha ez is megvan, akkor indítsd el ezt a webhelyet: http://www.pplive.com/source.shtml Itt bejön egy új oldal, ahol a csatornák lisáit írják le. A CCTV5-ön közvetítik élőben a meccseket, tehát a CCTV5 melletti ½Play½ gombra kell kattintani, ezzel együtt megjelenik egy is szöveg ott a monitor jobb alsó sarkában, az azt jelenti, hogy el kezdett bufferelni. 1-2 perc múlva magától elindítja a lejátszódat, amin már megy is a videó. Az elején még gyakran akadozhat, ezért várni kell pár percet, hogy akadálymentes legyen. Ha nem jön be a lejátszó, akkor a jobb alsó sarokban kattints jobb egérrel a PPLive logójára, és ott válaszd ki a legfelső szót. Ha valami nem érthető, azt a Fórumban megírhatod, és én megpróbálok segíteni. További infó és telepítési útmutató itt: http://www.tvmix.net/pplive.html
Remélem érthető... -
#4252 hol van leírva?
-
#4251 inkább használd ezt: PPLive A honlapomra leírtam a részletes használati útmutatóját, ezért nem írnám le. A CoolStreaming meg pont akkor nem jó, amikor kéne!!! -
#4250 gondoltam majd megnézem a döntő meccset élőben, rá is kerestem a topikban a progira mert emlékeztem hogy írtatok már róla és ez fogadott:(
máshol esetleg lehetne élőben nézni? -
#4249 Grat a Det-nek, de a 7. meccset mi fogjuk megnyerni! -
#4248 wow grat detroit, de meg fogjuk csinálni hajrá spurs! -
#4247 3-3!
Innen már remélem nyerni fog a Detroit!!
hajrá! -
#4246 go detroit :) -
#4245 Győzött a Pistons! 95:86! -
#4244 Hat évig biztonságban az NBA
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetőinek sikerült megállapodniuk a játékosokkal az új, hat évre szóló kollektív szerződés részleteiről.
A felek négynapos tárgyalássorozat után egyeztek meg egymással, a szerződés részleteit azonban még nem hozták nyilvánosságra.
A megállapodás révén újabb hat évre biztosított a liga jövője, így nem kell tartani a következő szezon elhalasztásától.
A tengerentúli profibajnokságok közül a jégkorongligában (NHL) történt meg először tavaly, hogy kollektív szerződés hiánya, azaz bérvita miatt egy teljes évadot kiiktattak.
forrás: origo, (MTI)
na ennek örülök ! -
#4243 én élőben fogom nézni, aki akarja, az jöhet az nba1.hu fórumában az ½nba döntő 2005½ topicban, minden percben írunk valami új fejleményt. Én is kommentálok majd pár barátommal, várunk mindenkit! A meccs időpontja: honlap hajnal 03:00-tól legalább 6-ig, ha nyer a Spurs, lesz buli is, akkor pedig délig fog tartani :D Már pedig miért ne nyerne? Én is fogok inni egy kicsit, de tényleg csak ½pár½ kortyot :) -
#4242 sajnos szerintem se..még az otthoni meccset valószínűleg hozzák de ha San Antionio-ba mennek ott a Sppurs for nyerni..talán -
#4241 na igen Horry mindig és mindenkor jó helyen van ha a mérkőzés döntéséről van szó:) a Detroitnak innen nehéz lesz forditani, sztem nem is fog tudni. -
#4240 aki lemaradt az utolsó dobásról, az innen letöltheti: Robert Horry - hármas (bal klikk -> alul Free -> 1 perc várakozás majd letöltés). Üresen hagyták, és nem kegyelmezett Horry, keményen a helyére tette. Szép jelenet volt. Go Spurs! -
#4239 ja bocs, nem 18, hanem 13 pontot szerzett a 4. negyedben, de ez is nagy alakítás volt tőle -
#4238 Ti láttátok élőben a meccset? Nagyon jó volt, végig szoros küzdelem. Horry a meccs hőse lett, az utolsó negyedben 18 (!) pontot szerzett, zsákolt is egy balkezest, a hosszabbításban pedig ő dobta be 95-93-as Det vezetésnél a triplát! Horry a király!!! Go Spurs! -
#4237 :oo
a Spurs 1 péonttal 96-95-re nyert hosszabbítás után :((
azért ezis nagy szám volt a detroit-tól! -
#4236 lol -
#4235 :P -
#4234 Go Miami ??????? Ők már kiestek!! Inkább GO PHOENIX !!! :D -
#4233 go Miami :D -
#4232 én SA drukker vok -
#4231 Hajrá San Antonio! Itt ne csak Det szurkolók legyenek már! Szóval Go Spurs! :)
-
#4230 HAJRÁ DETROIT! -
#4229 hajrá Detroit!!
csak igy tovább :)