11113
-
#4308 lol, a lekersz eltredelte butlert brownra (lehet hogy atkinst is elkuldik) -
#4307 Az nba1.hu-n nagyon sok csereötletet néztünk meg a többi Lakers-fannal, és hát mindenki egyet értett abban, hogy Shaq elcserélése miatt van a Lakers pénzügyi gondban, mert Grantot még egy évig meg kell tartanunk, és Divac is csak a hátunkon van, nem beszélve a többi cseréről. Butler kell, mert belőle még lehet jó játékost csinálni, és a Kobe - Butler - Odom hármas ha összeszokik, jó trió lesz belőlük, talán jobb, mint a Triumvirátus :D -
#4306 Iori es nem Lori :P
total hulyeseg ez a trade, sehol sem jo ez a lakersnek -
#4305 szerintem is hülyeség. Ők ugy gondolják hogy jó lesz és megoldja a center gondokat ha csak átmenetileg is. de szerintem Brown csalódás lesz :( mert eddig is az volt -
#4304 nem nézem le de azé sztem allen sokkal jobb -
#4303 Eddig senki sem jelentkezett beszégetőtársnak, de nem baj, még várok.... Lori? McGrady? Sheke? Tmacy? Kekszike? Együtt tudnánk dumálni a cserékről. Mit gondoltok a Lakerses Butler <-> Brown cseréhez? Sztem nem jó ötlet, a LAL-nak kell a tehetség!! -
#4302 Van itt egyáltalán valaki? Mert egyedül nem akarom megbeszélni az NBA dolgait, dehát ha nem akartok dumálni róla, nem kötelező... Csak gondoltam életben kéne tartani ezt a topicot a következő NBA-s szezonig... -
#4301 Akkor Daniels jön a Lakershez, vagy máshoz igazol?? Én Lakers drukker révén nagyon szeretném, ha ide jönne hozzánk, mert kell egy jó irányító, aki végre összetartaná a csapatot, mint anno Derek Fisher, nem tudom, hogy mi a szarért kellett őt elpasszolni .... -
#4300 Dede, ezt már sokan mondták, át is javítottam! -
#4299 L.Hughes a warriorstol, a washington warriorsra gondoltal nem ? :D Cavshez ment evi 12millaert -
#4298 hát azért Allen nem 2m16cm, meg ő szálkásabb izomzatú, és neki könnyebben mennek a dobások és a ziccerek. Ilyen magas embernek azért nem könnyű úgy futni, mint az állat, én ha ilyen magas lennék, el is szédülnék párszor.... A centerek között viszont a gyorsabbak közzé tartozik, van, aki semmit sem tesz a palánkok alatt, Duncan pedig minimum 10 lepattanót szedett meccsenként, szal sztem ne nézd le annyira, hasznos játékos, és megérdemli az MVP-díjat. -
#4297 de mé birod sztem allenhez a sonicsból képest béna f****sz igaz hogy a spurs nélküle semmi de mégis -
#4296 ja...duncan nélkül a spursnek most 1 gyűrűje se lenne -
#4295 hát ja, biztos nem a lustasága miatt került be oda, hanem mert jó center, és jól 1-1-ezik, és lepattanókban is az egyik legjobb. Szüksége van rá a SAS-nak, nélküle nem tudom, hogy képzelhetné el a Spurs a jövőjét. Örülök, hogy Horry marad a SAS-nál, már nagyon odaszokott Rob. A Lakersnek pedig szurkolok, hogy jó cseréket hozzanak, és akkor jövőre talán bejutunk a PO-ba. -
#4294 énis bírom duncant....én a teljesítményét senkinek sem írom le NBA-ben mert ha oda már bekerülsz az óriási tehetség -
#4293 de a 7. meccsen nagyon összeszedte magát, és nagyon akart bizonyítani, meg is lett az eredménye. Azért tud is ő játszani, ha akar! Szóval én bírom a fejét, dehát mindenkinek más a véleménye róla... -
#4292 hát én bevallom őszintén, hogy én nem utálom Duncant annyira, mint ti, de nekem is csalódás volt a Playoffs és a döntőbeli teljesítménye, ezt ő maga is elmondta, h ez volt élete egyik legrosszabb Playoffs-teljesítménye. Nekem semmi bajom vele, bár tényleg betehetne néha magának egy Duracell-elemet. Én csak azért bírom, mert jól 1-1-ezik.... -
#4291 lehet h ennyit tud de ezzel eredményes játékos aki hasznos a csapatának... -
#4290 Figy... Ekkora termettel nem nehéz, mivel magas és csinálja magának a helyet, majd 1méterről bedobja! Ennyit tud a csávó... Lomha pöcs, nagyon nem szeretem! -
#4289 duncan eg béna f*****sz sztem -
#4288 hát énse szeretem anyira Duncan-t de ez igy nem teljesen igaz
azért többször láttunk már olyat h Duncan "távoli" dobásaival nyert/majdnem nyert a Spurs..szóval nem kell leírni..valószínűleg nem véletlenüól lett 2-szer MVP p,lusz még a final MVP díjak.. -
#4287 sok sikert kívánok a lakersnek mégtöbbet a sonics nak:D:D -
#4286 Gyerekek... Én még csak most tudtam megnézni az utolsó meccset Spurs - Detroit! Hát komolyan mondom, hogy Duncan-t eddig utáltam, nem tartottam semmire se, de ezek után meg pláne! Nagy lomha p*cs, aki csakis a termete miatt tart ott, ahol tart! Duncant össze se lehet hasonlítani egy Garnettel mert Kg21 klasszisokkal jöbb Duncan-nél! Duncan 1mről dobál kosarat, messzebbről már egyáltalán nem tud! Egy nagy 0! -
#4285 ja, én bánkódtam, amikor elment O'neal onnan, de bíztam abban, hogy így Kobe lazábban tud majd játszani, csak hát a sérülése után nem ment neki a játék. Odomban és Butlerben bízom jövőre, és az újonnan draftoltak is segíthetnek a jobb szereplésben... -
#4284 ezaz énse szeretem mert o neal kiment és nélküle semmit se ér a lakers ugyanúgy mint jordan nélkül a chicago buls de a seatle supersonics az kva jóóóóóóóó főleg allen -
#4283 az eurosporton nem szoktak NBA-t közvetiteni
amugy én nemigazán szeretem a Lakers-t ,de tavaly elég rosszul szerepeltek..O'neal nélkül nem mennek semmire... -
#4282 nem tudja vki hogy az eusporton mikor vannak a meccsek -
#4281 iden meglatszott hogy Kobe nem vezertipus, Odom meg nem az a szint. Dr.Philben lehet az egyetlen remeny, nagy tett lenne ha vmi maradandot tudna rovid idon (2-3ev) belul produkalni a lekerszzel
a BOSTON huzta a legnagyobbat a drafton, nem gondoltam vna hogy Green addigra nem viszik el. A legjobb HS playa volt az idei drafton, par ev mulva remek jatekos lehet belole. Hemzsegnek az igeretek a Celticsben (jefferson, banks, allen es green) -
#4280 én örülnék annak, ha Atkins helyett Daniels a Seattle-től elmnenne a Lakershez, mert így már lenne egy jó irányítónk. Atkins is az volt, de nem jött össze neki. Daniels - Bryant - Butler - Odom - Grant kezdőötös nem lenne rossz, de center poszton még erősíteni kéne, akit draftoltunk, az is talán jó lehet oda. Remélem a következő szezon jobban fog menni, mint az idei. Phil rendbeteszi a csapatot. Ti mit szóltok hozzá? -
#4279 jaja -
#4278 ő is nagyon szimpatikus játékos, a palánkok alatt hihetetlen erőt nyújtott, és nagyon passzív játékos volt. A centerek között meglepően jól büntetőzött. Szóval ő is nagyon jó volt. De Kareem Abdul-Jabbar is nagyon ott van a toppon -
#4277 nekem David Robinson nagy példaképem -
#4276 Már majdnem a szívinfartust kaptam, hogy nem ismeritek, de szerencsére utána nem így volt... Ő egy nagy legenda, nagyon sok labdát szerzett és gólpasszt adott, és 19 évig a Utah irányítója volt, nem akart onnan elmenni, nagyon jó játékos volt, ő a kosárlabdában az egyik példaképem,Jordan után :) -
#4275 jaja...de én nem vok benne ezekebe az újoncos témákba lehet más stockton is:D -
#4274 Ja hogy ti arról a John Stockton-ról beszéltek aki a legtöbb gólpasszot adó játékos az NBA-ben (14255), hát Őt ismerem, és tudom hogy a Utahban játszott Karl Malonenal alkottak nagy párost :D -
#4273 John Stockhton vagy hogy írják 1 híres irányító volt a utah-ban de már befejezte -
#4272 A Utah Jazz szerint Deron Williams lesz az új Stockhon.
Kijaza Stockhon??? -
#4271 hát azért többet tudok, mint gondolnád... Bogut pl.: egy Ausztrál származása, magas gyerek, jól játszott a Utahban is, és most pedig a Milwaukeehoz draftolták -
#4270 De te se tudsz sztem olyan sokat ezekről a játékosokról! A név nekem meg nem mond sokat... -
#4269 pedig csak ell kell nézni az nba.com-ra, vagy vmelyik NBA-s oldalra, és máris megtalálod a játékosokat. Bogut lett az első, jó játékos, és a Milwaukeehez ment át. Marvin Williams lett a második, ő pedig az Atlantánál folytathatja...