11113
\'NBA\'
  • McGrady
    sok szerencsét hozzá :P :))
  • Gregoriusz
    Jó csajok voltak, volt egy szöszi, akibe belebolondultam, a többiek is csak bámulták, olyan jó csaj :) Szép, ápolt, jó csajok, volt választék, 12 évestől egészen 26 éves korig, én is kiszúrtam magamnak egy párat. Akit érdekel a tábor, az az nba1.hu-n a ½Lehetséges cserék a L.A.l-ben½-be leírtam egy rövid tájékoztatót! Ja, és én is remélem, hogy megdöntöm Jordan 40 pontos átlagát :D
  • Tmacy
    jó kis mez
    Nekem Iverson-os van
    Milyen volt a tábor?
  • McGrady
    jók voltak a csajok?:DDDD
    szép mez, reméljük is, hogy meglesz az a 40 pont :)
  • zaki

[neki is van egy Kobe meze]
  • Gregoriusz
    Hali, megjöttem a táborból! Egy hétig csak kosaraztunk én csajoztunk :D Az egyik amerikai, kedves edzőmtől kaptam egy eredeti Kobe-mezt! Itt a mez: Szerintem fasza, sokszor fogok ebben pattogtatni, és én is 40 pont felett szórok majd :)
  • Gregoriusz
    Én is elmegyek egy hétre egy kosarastáborba, jövőhét Vasárnapig nem ½láttok½ majd engem, majd írjatok, ha lesz valami nagy csere, de ha rossz hír, inkább ne... :) Na mindenkinek kellemes időtöltést!
  • Iori
    howard egyhamar nem fog felepulni (szivproblemak)
  • Tmacy
    szerintem nem..Howard nagyon hasznosan játszott..
    csak lesérült a szezon végén
  • McGrady
    nemtom, sztem Swift jobb mint Howard
    jó nyaralást!
  • FrezeR
    biztos hogy ez egy jó ötlet lenne a részéről?:P
  • Iori
    Gary Payton lehet hogy visszakoltozik LAbe
  • Tmacy
    hát jah..mondjuk Stoudamire szerintem jobb mint Daniels...de nemtudom..
    Nah elbucsuzok!
    Nyaralni leszek egy hétig.Majd ha visszajöttem ujra irok...
    Szevasztok
  • Gregoriusz
    Igen, nagy kár, hogy nem minket választott, na és? Nem dől össze a világ, nekem tökmindegy, hogy ki lesz az irányítónk, csak legyen. Damon Stoudamire ide szeretne jönni a LAL-be, de van még több szabadügynök is, akit választhatunk. Nincs akkora baj, mint ahogyan azt mi képzeljük... :)
  • Tmacy
    hehe...szopacs..mondjuk a tavalyi év alapján szerintem jól döntött...
    amugy Swift ugye 4-es poszton játszik..a Rocketsba nem Juwan Howard játszik azon a poszton? (akkor most ki lesz csere és ki kezdő?,feltéve ha Howard már felépült)
  • Palinko
    basszus
  • Iori
    na ezt nyelted, Daniels a Wizt valasztotta
  • McGrady
    én nem:(
  • KeKKSZike
    Megint feltenném a kérdést... Denverről nem tudtok valamit?
  • McGrady
    :O
    Stromile Houstonban?
    Így enyhén jó lesz a Rockets...
  • Gregoriusz
    Bryant 27 év körül van, Daniels pedig az egyik legideálisabb, 30. évében van. Daniels most MÉG a Seattle irányítója, és egész jó mutatói vannak. Jól dob, és sok gólpasszt ad. Irányítónak tökéletes. Bryantről pedig ugye nem kell sokat mondani, ő egyértelműen jó, még jobb is lehet
  • Tmacy
    jah..remélem
  • McGrady
    jaja Yao + Tmac sztem jól fog szuperálni a köv. idényben...addigra összefognak
  • Palinko
    Bryan hány éves? Danielsröl nem tudok sokat,adnátok egy kis infót?
  • Tmacy
    hehe...szép is lenne ha Yao a Lakersben játszana..szerintem nicns rá nagy esély..Yao jól érzi magát a Rockets-ben..és szerintem McGrady-vel jó párost alkotnak...amugy az a Brown az melyik Brown?
  • Gregoriusz
    jaja, de Danielset még idén megszerezhetjük magunknak, és már ketten leszünk, aztán meg majd jön a többi, ki tudja, talán majd én is Bryanttel egy csapatban fogok pattogtatgi :D
  • Iori
    aha, csak abbol a harom emberbol jelenleg csak brajent van ott :D
  • KeKKSZike
    re újra!!

Nem tudjátok, hogy DENVER-el mi a helyzet?
  • Gregoriusz
    Állítólag két év múlva, amikor majd valószínű szabadügynök lesz, akkor akarja majd magának megszerezni a Lakers Yao-t, de idén semmiféleképpen nem lehetséges ez a csere. Divacról pedig annyit tudok, hogy már nem fog játszani az NBA-ben, de még edzősködni fog ott, utána meg megy vissza a Partizanhoz. Ha belegondolunk, akkor pár év múlva jó kis csapat lehet ebből, főleg a trió: Daniels / Bryant / Ming hármas, azé nem semmi lenne egy ilyen kezdőrészleg... :D
  • Iori
    nincs, hosszabitani fog szvsz

divac hivatalosan meg nem vonult vissza
  • Palinko
    4312 én is szeretem Yao-t,tényleg van rá esély,hogy megszerezze a Lakers?
  • Gregoriusz
    jaja, mint egy superman-es beszólás :D Vlade Divac sajna viszavonult a Lakerstől, egy gratulációt megérdemel, hiszen nagyon sokat tett hozzá a csapa sikereihez. Daniels-et pedig már meg kéne szerezni, nehogy lecsapják a kezünkről! Nélküle nem érne semmit Butler elcserélése
  • Iori
    az utolso mondat elegge hollywoodi
  • Gregoriusz
    Üdvözlünk! Én is Lakers-fan vagyok :D A második csapat, akinek szurkolok, a Miami, hamadik a Spurs. Reménykedem egy jobb szezonban a Lakersnél, mert már jó pár éve nem voltak nagyobb sikereink az aranygyűrűk óta :( De nem baj, mert jön Kobe és társai, és megmentik majd a csapatot :D
  • Palinko
    hello újvagyok a topicban,tehát bemutatkozásnak csak ennyit:
    hajrá:Lakers,Spurs,NBA!!!
  • FrezeR
    igy van Yao jól mutatna Lakers mezben :)
  • Gregoriusz
    Igen, talán hosszútávon ez jobb lesz a Lakersnek. Danielst még meg kéne szerezni irányítónak. És így végre Odom a 4-es poszt helyett játszhat a 3-on, ami igazán az övé, és ott legalább messze a legmagasabbak közé fog tartozni. Daniels / Bryant / Odom / Brown / Mihm, elsőre nem is rossz, az lesz az igazi, ha két év múlva Yao Minget vagy Amare Stoudemire-t meg tudnánk szerezni, az igazán meghúzná a csapatot, mivel center kéne, én Yao mellett voksolnék, addigra igazi profi lehet belőle...
  • Iori
    http://www.latimes.com/sports/la-sp-brown14jul14,0,4465538.story?coll=la-home-sports
  • FrezeR
    most az alapozás lesz a lényeg robbantani ugysem fognak tudni. majd jövőre vagy azután lesz hely egy sztár igazolására és akkor majd megint ütős gárda lesz belőlük:) remélem. szerintem inkább Kobe-t kellett volna egy hasonló kaliberü játékosra elcserélni olyanra akivel Shaq jól együtt tudott volna játszani. az ő távozása volt az igazi érvágás. Kobe nem tudja egyedül vinni a csapatot sajna.
  • Gregoriusz
    ez már tény? Mert én úgy tudom, hogy még csak gondolkodnak rajta. A Lakers csak 2 éves szerződést szeretne, a Washington viszont 3-at, és lehet, hogy ezért nem lesz meg a csere. De lehet, hogy közben már meg volt, hát ne legyen igazad! :)