NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy (nekem) új torrentes lapot
http://www.basket-torrent.webpark.pl/
http://www.basket-torrent.webpark.pl/
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hétfõtõl már Air Brooklyn
2004. 12. 26. 22:25:53
Bár már bõ egy hete annak, hogy Vince Carter székhelyet váltott, csak hétfõn mutatkozik be új együttesében a bajnok Detroit elleni találkozón. Állítása szerint a másodhegedûs szerepére készül és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy sikeresen segítse Richard Jeffersont. Ezzel szemben Jefferson azt nyilatkozta, hogy Carter senki mögött nem szorulhat a háttérbe. Hogy melyikük volt túlzottan is szerény? Majd a jövõ héten kiderül...
NBA1.HU
2004. 12. 26. 22:25:53
Bár már bõ egy hete annak, hogy Vince Carter székhelyet váltott, csak hétfõn mutatkozik be új együttesében a bajnok Detroit elleni találkozón. Állítása szerint a másodhegedûs szerepére készül és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy sikeresen segítse Richard Jeffersont. Ezzel szemben Jefferson azt nyilatkozta, hogy Carter senki mögött nem szorulhat a háttérbe. Hogy melyikük volt túlzottan is szerény? Majd a jövõ héten kiderül...
NBA1.HU
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
jah, igazatok van....viszont McGrady a 2002-03-as szezonba gólkirály is volt és playoffba is bennvoltak...igaz rögtön kiestek és utolsóként kerültek be😊
de az Iverson féle figurák nem tûrik ha nem dobhatnak legalább 30-at...és ez hosszútávon aláássa a csapatmunkát
de az Iverson féle figurák nem tûrik ha nem dobhatnak legalább 30-at...és ez hosszútávon aláássa a csapatmunkát
Kuss!-magyarázta.
1on1-ban kell egyedül dobálni a játszótéren 😉
ha egy csapatban egy jókezû mindent rádob akkor könnyen összejöhet a 30-40 pontja meccsenként, de jellemzõ, hogy a többiek meg dobnak még 30-at összesen és 70 pontal ugye nem lehet nyerni...
nem mindig a többiek szarok, hanem, manapság ha nincs csapatjáték, akkor eredménytelenség van, és errõl Iverson is tehet...
most néztem meg a detroit-cavaliers meccset... a det szépen védekezett, ahogy szokott, James dobott vagy 12 pontot, ki is kaptak, mert többiek megszokták, hogy 25-30-at hoz Lebron minden meccsen.. ha õ nem lenne, nem szokták volna meg 😊) (jó játékosokból áll a csapat egyébként)
ha egy csapatban egy jókezû mindent rádob akkor könnyen összejöhet a 30-40 pontja meccsenként, de jellemzõ, hogy a többiek meg dobnak még 30-at összesen és 70 pontal ugye nem lehet nyerni...
nem mindig a többiek szarok, hanem, manapság ha nincs csapatjáték, akkor eredménytelenség van, és errõl Iverson is tehet...
most néztem meg a detroit-cavaliers meccset... a det szépen védekezett, ahogy szokott, James dobott vagy 12 pontot, ki is kaptak, mert többiek megszokták, hogy 25-30-at hoz Lebron minden meccsen.. ha õ nem lenne, nem szokták volna meg 😊) (jó játékosokból áll a csapat egyébként)
pedig rossz, mert ha segítené a csapattársait, talán még erõsebbé válhatna ez a sixers, de így mindent ráhajigál Iverson, a többiek meg csak statisztálnak hozzá. A végén meg 30%-os mérleggel zárnak, AI gólkirály... hurrá
És ez miért baj? Nem õ tehet róla ha rossz a csapat, egyedül nem tudja bevinni õket a playoffba😊
Bazinga!
azért hajigál rá ennyit, még ha ki is kap a csapat, hogy gólkirály legyen. McGrady is ezt csinálta tavaly, mikor látta hogy reménytelen a szezon
pff ha már a Playoff úgysem jön össze, akkor már gólkirály akar lenni <#shakehead>#shakehead>
jónekem mostmá winamp....megszoktam😊)
majd ha tejjesen szar lesz akkor teszek mást
majd ha tejjesen szar lesz akkor teszek mást
Kuss!-magyarázta.
oks,nm 😉
Grady, a K-lite-ban benne van a mediaplaya classic, az sokmindent lejátszik szépen és klasszul irányítható nyilakkal
mellette én bírom ajánlani a jetAudio-t, ami mindent eszik, és jobb mint winamp (mondjuk annál nem nehéz..😉)
http://www.jetaudio.com/download/
Grady, a K-lite-ban benne van a mediaplaya classic, az sokmindent lejátszik szépen és klasszul irányítható nyilakkal
mellette én bírom ajánlani a jetAudio-t, ami mindent eszik, és jobb mint winamp (mondjuk annál nem nehéz..😉)
http://www.jetaudio.com/download/
Bazinga!
ühüm...csak tod lusta vok leszedni BS-t 😊
télleg csak én kaptam ingyen VIP-t???????????
télleg csak én kaptam ingyen VIP-t???????????
Kuss!-magyarázta.
A fileal szerintem nincs gond. Valszeg codec gond, tedd fel a lentebb említett K-Lite codec packot, ja és ne winamppal nézzél már videot 😊 Bsplayert ajánlom.
Bazinga!
kösz KG de nekem a 2002-es kellene...a 200-es megvan.
apropó: nemtud vki segíteni? leszedtem a dc-vel 1 nba dunks.avi nevezetû filet és azt írja h a winamp wmplayer hibát észlel ha el akarom indítani....ez codek hiba lenne?
vagy szarul van összerakva a file?
apropó: nemtud vki segíteni? leszedtem a dc-vel 1 nba dunks.avi nevezetû filet és azt írja h a winamp wmplayer hibát észlel ha el akarom indítani....ez codek hiba lenne?
vagy szarul van összerakva a file?
Kuss!-magyarázta.
oh kösz hogy szólsz, ezt nem láttam, azt hittem ugyanaz a 2
nekem csak 2000-es All-Starom van, de 64 feltöltéssel nagyon sokáig tartana feltenni. Viszont tesómnak 1-2 héten belül bekötik az 1 mbites kábelnetet, aminek 256 feltöltése lesz, szal majd akkor lehet felteszem, ha kell.