NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marci..mivan??kit ??mit?? vagy mi??...de végülis az a lényeg h mindeki elõtt nagy fasznak tûnjek gondolom...<#guluszem1>#guluszem1><#hamm>#hamm>
tmacy a nálad tapasztaltabbakat "szivattad" úgymond...nem kell itt izélni h mien gány vagyok eccerûen kérdezd meg...sok szerencsét
Kuss!-magyarázta.
kérjél itt
jóvan de én a szar warezhez se értek<#szomoru1>#szomoru1>..amugy megin kit fikáztam????vagy csak megin égetni akarsz??
figyelj Misi...
elõször is nemkéne fikázni õket😊))
másodszor sajna a torrent az nem olyan mintha vmi nagymenõ warezrõl töltenél...sokszor van olyan h túl nagy a terhelés, de megéri tölteni, mivel sok jó dolog van benne😊)
sztem azért próbáld ki😊
elõször is nemkéne fikázni õket😊))
másodszor sajna a torrent az nem olyan mintha vmi nagymenõ warezrõl töltenél...sokszor van olyan h túl nagy a terhelés, de megéri tölteni, mivel sok jó dolog van benne😊)
sztem azért próbáld ki😊
Kuss!-magyarázta.
persze, most az NFL-hez ért marhára...
annyira azért nem nagy ász, ez kiderült a 2004-es döntõ alatt... (az egész országnak fájt már szerintem, hogy nem veszi észre, hogy szar a Lakers...😊)
az, hogy pl tudja, hol és mikor született és kivel kefélt elõször Bird, Jonson vagy bárki, az csak egy dolog, azt tudja a lexikon is 😉
annyira azért nem nagy ász, ez kiderült a 2004-es döntõ alatt... (az egész országnak fájt már szerintem, hogy nem veszi észre, hogy szar a Lakers...😊)
az, hogy pl tudja, hol és mikor született és kivel kefélt elõször Bird, Jonson vagy bárki, az csak egy dolog, azt tudja a lexikon is 😉
csak eljátsza a nagy szakértõt, de sokszor hülyeségeket is mond
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
most lestem meg az új NBA Actiont. Bazz 5 perc meccsösszefoglaló volt benne, meg a végén a top 10, a többi mind szemét riportanyag😞( Komolyan mondom kezdek mérges lenni erre a mûsorra... hát ki a faxt érdekli a Clippers legnagyobb szurkolójának a lakása? Meg hogy BDavis melyik pusztulat gettóban nõtt fel? Ehhez hasonló dögunalmas témák töltik ki a maradék 20 percet. Nagy kár ezért a mûsorért.
NHL még lehet, nem? februárig dõl el, hogy lesz-e fél-szezon...
nem mintha közvetítené a sport1...
ne is beszéljünk arról a szarról, nem is érdekel, mióta nem közvetítenek, heti 4-5 meccset letöltök, megnézek, szval szinte jobb is így...
ja és így legalább nincs az a láma kommentár ("jön a hármas! jön a hármaaas!... nem jön a hármas... most nem jön a hármas...", a szerencsétlen Juditka meg a nagyokos Törökpé'...
😉
nem mintha közvetítené a sport1...
ne is beszéljünk arról a szarról, nem is érdekel, mióta nem közvetítenek, heti 4-5 meccset letöltök, megnézek, szval szinte jobb is így...
ja és így legalább nincs az a láma kommentár ("jön a hármas! jön a hármaaas!... nem jön a hármas... most nem jön a hármas...", a szerencsétlen Juditka meg a nagyokos Törökpé'...
😉
Suns ismét parádézott,Amare Stoudemire 50-est szórt.
Kobe is 42-öt a Lakersben.
Iversonnak kevés volt a 35 kikaptak a Clipperstõl.
Egyébként tényleg erõs,és kiegyenlített a mezõny.
Adhatná a Sport1,a hajrát,mivel ugye februárban vége az NFL-nek,aztán mi lesz?Sem NHL,sem NBA.<#confused>#confused>
Kobe is 42-öt a Lakersben.
Iversonnak kevés volt a 35 kikaptak a Clipperstõl.
Egyébként tényleg erõs,és kiegyenlített a mezõny.
Adhatná a Sport1,a hajrát,mivel ugye februárban vége az NFL-nek,aztán mi lesz?Sem NHL,sem NBA.<#confused>#confused>
Go Jeff Go!!!!
igazad van, elképesztõ erõs lett a mezõny. én csak néhány éve figyelem az nba-t, de nem hiszem, hogy volt-e már ekkora játékosvándorlás mint idén... és pont most nem ad meccseket a sport1 <#shakehead>#shakehead><#levele>#levele><#mf3>#mf3><#zavart2>#zavart2><#gonosz3>#gonosz3>
Amúgy szinte lehetetlen megmondani kik lesznek a végén. Suns tuti bejut a play-off ba, de hogy a végén õk lesznek ott az nem biztos. Lassan 10 éve követem az NBA eseményeit, de még nem láttam ilyen erõs mezõnyt mint a mostani. Rengeteg csapatnak megvan az esélye a döntõre, kis nüanszokon fog múlni sztem, kinek milyen formája van aznap, milyen kedve van játszani...stb. 😊
Bazinga!
Hja, Lakers <#szomoru1>#szomoru1>
Pedig Kobe még mindig az egyik legjobb játékos az NBA-ben, csakhát egyedül õ sem tud nyerni.
Pedig Kobe még mindig az egyik legjobb játékos az NBA-ben, csakhát egyedül õ sem tud nyerni.
Bazinga!
nagyon szép jövõ áll elöttük. Johnson 23, Marion 26, Richardson 24, Stoudemire 22 éves... és emellett ott van az nba 2. legjobb irányítója, és õ is csak 30. tuti ott lesznek a végén <#ravasz1>#ravasz1>
szegény Lakers meg... nagyon meggyengült a csapat, de azért még szurkolok nekik természetesen <#papakacsint>#papakacsint>
szegény Lakers meg... nagyon meggyengült a csapat, de azért még szurkolok nekik természetesen <#papakacsint>#papakacsint>
Ja, logomûhelyben csinálták. Tied nagyon rlz! 😊
Jaja, én is nagyon meglepõdtem a Suns -on, iszonyat jól tolják a srácok!
Jaja, én is nagyon meglepõdtem a Suns -on, iszonyat jól tolják a srácok!
Bazinga!
buék neked is!
neked is új logód van? <#ravasz1>#ravasz1>
Suns bazzeg nem semmi... drukkolok nekik 😊 iszonyat hgoy nyomják. Stoudemire? dobott egy 50-est <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
neked is új logód van? <#ravasz1>#ravasz1>
Suns bazzeg nem semmi... drukkolok nekik 😊 iszonyat hgoy nyomják. Stoudemire? dobott egy 50-est <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
te aztán biztos jobban értesz hozzá. Nekünk csak ilyen szar netünk van, 4-5 óra leszedni 500-1000 megákat, de neked biztos 100 mbites vonalad van, ezért sokalod ezt az idõt.
ti azután értetek ehhez..bitcomet meg torrent meg minden szar...öhh..amugy a 4-5 ora az kurvasok..szentem...
BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit késtem de nem jujottam nethez jóideig😊
Tmacy google-n keress rá BitComet-re....utána tudsz szedni nba-t
kicsit késtem de nem jujottam nethez jóideig😊
Tmacy google-n keress rá BitComet-re....utána tudsz szedni nba-t
Kuss!-magyarázta.
nem tudunk róla, mi torrenttel szedegetünk (4-5 óra alatt lenn van egy meccs)
http://michalch89.altervista.org/
http://michalch89.altervista.org/
BÚÉK!
Srácok,a Suns milyen jól muzsikál az idén!Egész jó kis csapat lett,ahogy Nash odakerült,csak úgy szárnyalnak!
Szurkolok nekik!
Srácok,a Suns milyen jól muzsikál az idén!Egész jó kis csapat lett,ahogy Nash odakerült,csak úgy szárnyalnak!
Szurkolok nekik!
Go Jeff Go!!!!
Meg mindig van hogy egy kosaras gyerekkel játszik, tanítja õket..stb. Szép dolog, csak unalmas nézni 😊
Bazinga!
én az NBA action-ökön mostanában nagyokat ásítok, fõleg amikor Duncant láthattuk úszkálni... tavaly legalább múltbeli nagy döntõket mutattak.
Bazinga!
hát nekem meg nem jön be, sry 😊
nem szeretem az ilyen MTV/VIVA stílust
behívnak riportra 2 remek kosarast, beültetnek közéjük egy folyamatosan pofázó ripacsot, aki kb 3 mondatot hagy a srácoknak mondani, aztán mehetnek haza...
bezzeg a Dj meg a mûsorvezetõk dumálnak vagy 15 percet (de minek is?)...
nekem ez a tipikus "sómûsor" nem jön be (max a mûsorvezetõ bögre cuki kis teste 😉)
szal én jobban szeretem a szárazabb kosártémát..😊
nem szeretem az ilyen MTV/VIVA stílust
behívnak riportra 2 remek kosarast, beültetnek közéjük egy folyamatosan pofázó ripacsot, aki kb 3 mondatot hagy a srácoknak mondani, aztán mehetnek haza...
bezzeg a Dj meg a mûsorvezetõk dumálnak vagy 15 percet (de minek is?)...
nekem ez a tipikus "sómûsor" nem jön be (max a mûsorvezetõ bögre cuki kis teste 😉)
szal én jobban szeretem a szárazabb kosártémát..😊
Én is megnéztem, zsír nagyon. Jobban bejön ez a mûsor mint az nba action.
A "kis" Nash hogy osztja már az asszisztokat! 😊
A "kis" Nash hogy osztja már az asszisztokat! 😊
Bazinga!
Megnéztem most a dec 22-es NBAXL-t, hát eszméletlenül jó mûsort csinálnak azok a niggák 😊))
Benne volt a '88-as Zsákoló döntõ, ahol Jordan 2 ponttal verte meg Wilkins-t a büntetõvonali dunkkal. Az összes zsákot megmutatták, isteneseket húztak
Volt egy reklámrészlet Shaq-el, ahogy tanítóbácsiként megkérdi a gyerekeket, ki a valaha volt legdominánsabb center az NBA-ben, erre az egyik azt mondja Yao Ming
Aztán Shaq elhûlve : YAO MING???
Erre a gyerek: Bill Russell?
Shaq: Azonnal indulj az igazgatói irodába 😄DDD
Meg leültették Wade-et és Bosh-t, és megkérdezték, ha mondjuk játszani kéne 2-2 ben Melo és James ellen 11 pontig, ki nyerne.
Bosh elõször: Miért beszélnék magam ellen?
riporter: Na jó, de a végeredmény mennyi lenne?
Bosh 11-0
Erre Wade és a Riporter is röhög: ez komoly?
Bosh: na jó, legyen 11-1 😄DD
Benne volt a '88-as Zsákoló döntõ, ahol Jordan 2 ponttal verte meg Wilkins-t a büntetõvonali dunkkal. Az összes zsákot megmutatták, isteneseket húztak
Volt egy reklámrészlet Shaq-el, ahogy tanítóbácsiként megkérdi a gyerekeket, ki a valaha volt legdominánsabb center az NBA-ben, erre az egyik azt mondja Yao Ming
Aztán Shaq elhûlve : YAO MING???
Erre a gyerek: Bill Russell?
Shaq: Azonnal indulj az igazgatói irodába 😄DDD
Meg leültették Wade-et és Bosh-t, és megkérdezték, ha mondjuk játszani kéne 2-2 ben Melo és James ellen 11 pontig, ki nyerne.
Bosh elõször: Miért beszélnék magam ellen?
riporter: Na jó, de a végeredmény mennyi lenne?
Bosh 11-0
Erre Wade és a Riporter is röhög: ez komoly?
Bosh: na jó, legyen 11-1 😄DD