11113
\'NBA\'
  • KG21
    ezt tegnap vettem 80 dollarert, reg vagytam mar ra :P

itt meg a 2 mezem van, darabja 10 dollar volt, eleg jo ar nem?
  • Gregoriusz
    Hallom megjelent a Bascat, Gino-s poszterrel... Remélem ez már jobb lesz, mint az előző... Amúgy a honlapomon a Letöltések menüpont alatt újabb kosaras képeket találsz, nézd meg, dőlni fogsz a nevetéstől! NBA-FANS
  • KG21
    ez szopas, az amerikaiak kocsogok. Remelem egy fakjut azert odaeresztettel, amikor ezt kozoltek :)
  • Tmacy
    szeritnem is ideje lenne váltani de nemtudom hogy a Detroit jó választás lenne-e..
  • FrezeR
    igen már ideje lenne váltani neki
  • zaki
    "nem bizonyította, hgoy rendelkezik elegendő erős családi, társadalmi vagy gazdasági kötődéssel lakhelyéhez annak bizonyítására, hogy az Egyesült Államokban tervezett tartózkodása ideiglenes lesz"
  • KG21
    en orulnek ha elhagyna ezt az aberralt twolvest. Veluk sosem lesz mar bajnok, remelem elobb utobb ezt belatja.
  • KG21
    hogy nem lehet azt megkapni? Amugy jol el voltal te tunve, csa!
  • KG21
    jo hely, medenceknel dolgozok mint eletmento, eleg laza.
  • Iori
    detroit bajnokeselyes? Flip Saundersszel? PO. elso kor es King James atgazol rajtuk :D
  • FrezeR
    na ja nem sok esély van rá igy utólag átgondolva. de semmi nem lehetetlen. KG-nek nincs igazi "játszótársa" Min-ban és azért szerintem ő is meg fogja unni a sikertelenséget és ezért kérheti hogy adják el. más kérdés hogy Detroitban a 2 Wallace nélkül sem lenne több esélye a győzelemre:) majd meglátjuk
  • Tmacy
    hát nemtudom...szeritnem még igyis jobban járna mitn a Detroit..bár nem biztos
  • Iori
    kam, kg nelkul a wolves egy rakat sz*r a mostani allapotban, a 2 wallacet meg nem tartom nagy szamnak brown keze nelkul
  • Tmacy
    egyetértek vele..KG értékes játékos...de ebből a cseréből csak a Minnesota jöhet ki jól...szeritnem
    de szerintem nicns túl nagy jövője ennek a "pletyi"-nek...
  • Gregoriusz
    Ehh, sztem a Minnesota soha nem adná oda senkinek KG-t, bár soha ne mondjuk hogy soha... A két Wallace-ért? Háááát, sztem nem érné meg a DET-nek, nélkülük a védekezés sokkal gyengébb lenne, mindenesetre meglepne, ha ez a csere bekövetkezne...
  • FrezeR
    most olvastam egy pletyit miszerint KG-t küldenék Detroitba a 2 Wallace-ért + 2 draftjogért cserébe kicsit meglepő. szerintetek van rá esély?
  • Anthony001
    ok, király:)
  • precision
    lehet...visa kártya kell hozzá tuti, vagy vmi más hitelkártya biztos...nem nézegettem annyira az oldalt, de lehet rendelni 100%
  • Anthony001
    Innen szerinted lehet rendelni?
  • Anthony001
    Ezek azok:
  • Anthony001
    Köszi, nézelődöm, de tudjátok melyik cuccokról beszélek igaz?
  • zaki
    jó neked bammeg, én meg nem kaptam vízumot, pedig mentem volna nyáron ki LA-be muterhoz 1,5 hónapig
  • McGrady
    wow és jó hely?
    szerencsés fickó vagy hogy mindenütt megfordulsz :))
  • precision
    Ha itt nincs, akkor sehol. Nézz szét.
  • Anthony001
    Sziasztok!

Bizonyára sok olyan van itt közöttetek, akik látták már a 2005-ös NBA All-Star gálát. Én is láttam, és azt szeretném kérdezni, hogy valaki meg tudná e mondani, hogy hol lehet olyan pulcsikat+hosszúgatyákat venni, amiben a játékosok vonultak fel, mikor az East+West csapatokat vonultatták fel.
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Tmacy
    :O jó neked! Érezd jól magad!
    amugy Gregoriusz ezt honnan veszed? :O és mikor volt? :OO
  • KG21
    Zsir. Az ilyen mezek itt kint 10 dolcsiert kaphatok a helyi turkalokban :D
    Nekem mar van egy West all star mezem, nev nelkuli, meg egy retro Yao-m.
    Ja amugy Washingtonban vagyok jelenleg.
  • McGrady
    :OO
  • Gregoriusz
    Képzeljétek tegnap volt az NBA Action a TV2-n és NBA-meccs az RTL-Klubbon! Csak az a gond, hogy mire elkezdődött volna, felébredtem és már nem emlékszem, kik játszottak benne :D
  • Tmacy
    a tv3-on énis néztem az NBA-t! igaz akor még ilyen 6-7 éves kiskölök voltam :)
  • KeKKSZike
    Adná isten!! De majd akkor hiszem el, ha már az első meccset nyomják rajta! :D
  • FrezeR
    na ez tényleg szuper lenne!
  • precision
    Az király lenne. Anno a viasat3 "elődjén", a tv3 -on is adtak nba meccseket...pont a Chicago - Utah döntős évadot...egy meccset sem hagytam ki :D
  • McGrady
    énis remélem, TVn nézni sokkal jobb!
  • Tmacy
    jaja...remélem lesz...
  • Gregoriusz
    Naná! Sztem nézettségi rekordokat döntögetne a Viasat3 a csatorna történelmében :)
  • zaki
    hú, az nagyon jó lenne
  • Gregoriusz
    Állítólag a Viasat3-on lesz, de örülnék neki! A Sport1 meg le lesz szarva :D
  • McGrady
    nemtom, remélem lesz mert nem bírok meccseket szedni helyhiány miatt :SSS
  • zaki
    idén sem lesz nba a sport1en?