11113
-
#4388 ezt tegnap vettem 80 dollarert, reg vagytam mar ra :P
itt meg a 2 mezem van, darabja 10 dollar volt, eleg jo ar nem?
-
#4387 Hallom megjelent a Bascat, Gino-s poszterrel... Remélem ez már jobb lesz, mint az előző... Amúgy a honlapomon a Letöltések menüpont alatt újabb kosaras képeket találsz, nézd meg, dőlni fogsz a nevetéstől! NBA-FANS -
#4386 ez szopas, az amerikaiak kocsogok. Remelem egy fakjut azert odaeresztettel, amikor ezt kozoltek :) -
#4385 szeritnem is ideje lenne váltani de nemtudom hogy a Detroit jó választás lenne-e.. -
#4384 igen már ideje lenne váltani neki -
#4383 "nem bizonyította, hgoy rendelkezik elegendő erős családi, társadalmi vagy gazdasági kötődéssel lakhelyéhez annak bizonyítására, hogy az Egyesült Államokban tervezett tartózkodása ideiglenes lesz" -
#4382 en orulnek ha elhagyna ezt az aberralt twolvest. Veluk sosem lesz mar bajnok, remelem elobb utobb ezt belatja. -
#4381 hogy nem lehet azt megkapni? Amugy jol el voltal te tunve, csa! -
#4380 jo hely, medenceknel dolgozok mint eletmento, eleg laza. -
#4379 detroit bajnokeselyes? Flip Saundersszel? PO. elso kor es King James atgazol rajtuk :D -
#4378 na ja nem sok esély van rá igy utólag átgondolva. de semmi nem lehetetlen. KG-nek nincs igazi "játszótársa" Min-ban és azért szerintem ő is meg fogja unni a sikertelenséget és ezért kérheti hogy adják el. más kérdés hogy Detroitban a 2 Wallace nélkül sem lenne több esélye a győzelemre:) majd meglátjuk -
#4377 hát nemtudom...szeritnem még igyis jobban járna mitn a Detroit..bár nem biztos -
#4376 kam, kg nelkul a wolves egy rakat sz*r a mostani allapotban, a 2 wallacet meg nem tartom nagy szamnak brown keze nelkul -
#4375 egyetértek vele..KG értékes játékos...de ebből a cseréből csak a Minnesota jöhet ki jól...szeritnem
de szerintem nicns túl nagy jövője ennek a "pletyi"-nek... -
#4374 Ehh, sztem a Minnesota soha nem adná oda senkinek KG-t, bár soha ne mondjuk hogy soha... A két Wallace-ért? Háááát, sztem nem érné meg a DET-nek, nélkülük a védekezés sokkal gyengébb lenne, mindenesetre meglepne, ha ez a csere bekövetkezne... -
#4373 most olvastam egy pletyit miszerint KG-t küldenék Detroitba a 2 Wallace-ért + 2 draftjogért cserébe kicsit meglepő. szerintetek van rá esély? -
#4372 ok, király:) -
#4371 lehet...visa kártya kell hozzá tuti, vagy vmi más hitelkártya biztos...nem nézegettem annyira az oldalt, de lehet rendelni 100% -
#4370 Innen szerinted lehet rendelni? -
#4369 Ezek azok: -
#4368 Köszi, nézelődöm, de tudjátok melyik cuccokról beszélek igaz? -
#4367 jó neked bammeg, én meg nem kaptam vízumot, pedig mentem volna nyáron ki LA-be muterhoz 1,5 hónapig -
#4366 wow és jó hely?
szerencsés fickó vagy hogy mindenütt megfordulsz :)) -
#4365 Ha itt nincs, akkor sehol. Nézz szét. -
#4364 Sziasztok!
Bizonyára sok olyan van itt közöttetek, akik látták már a 2005-ös NBA All-Star gálát. Én is láttam, és azt szeretném kérdezni, hogy valaki meg tudná e mondani, hogy hol lehet olyan pulcsikat+hosszúgatyákat venni, amiben a játékosok vonultak fel, mikor az East+West csapatokat vonultatták fel.
Előre is köszi a válaszokat! -
#4363 :O jó neked! Érezd jól magad!
amugy Gregoriusz ezt honnan veszed? :O és mikor volt? :OO -
#4362 Zsir. Az ilyen mezek itt kint 10 dolcsiert kaphatok a helyi turkalokban :D
Nekem mar van egy West all star mezem, nev nelkuli, meg egy retro Yao-m.
Ja amugy Washingtonban vagyok jelenleg. -
#4361 :OO
-
#4360 Képzeljétek tegnap volt az NBA Action a TV2-n és NBA-meccs az RTL-Klubbon! Csak az a gond, hogy mire elkezdődött volna, felébredtem és már nem emlékszem, kik játszottak benne :D -
#4359 a tv3-on énis néztem az NBA-t! igaz akor még ilyen 6-7 éves kiskölök voltam :) -
#4358 Adná isten!! De majd akkor hiszem el, ha már az első meccset nyomják rajta! :D -
#4357 na ez tényleg szuper lenne! -
#4356 Az király lenne. Anno a viasat3 "elődjén", a tv3 -on is adtak nba meccseket...pont a Chicago - Utah döntős évadot...egy meccset sem hagytam ki :D -
#4355 énis remélem, TVn nézni sokkal jobb! -
#4354 jaja...remélem lesz... -
#4353 Naná! Sztem nézettségi rekordokat döntögetne a Viasat3 a csatorna történelmében :) -
#4352 hú, az nagyon jó lenne -
#4351 Állítólag a Viasat3-on lesz, de örülnék neki! A Sport1 meg le lesz szarva :D -
#4350 nemtom, remélem lesz mert nem bírok meccseket szedni helyhiány miatt :SSS -
#4349 idén sem lesz nba a sport1en?