11113
-
#10514 NBA PLAYOFF
21.30 Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs
streamek:
A VLC-s Viasat Sport kitűnő! -
#10513 hát elég pongyola a fordítás.
kihagyták az attack részt, és a vezér képességben részeket, illetve a taktikai képességet és a mentális erőt.
magyarán a fél cikket basztak lefordítani, a maradék meg egy az egyben sima fordítás. forrás nélkül persze :) -
#10512 várom, thx nagyon :) -
#10511 http://sportgeza.hu/kosarlabda/2013/05/19/ezert_volt_jobb_jordan_mint_kobe/
ezt eddig is tudtukXD -
#10510 Majd rakok fel az oldalamra -
#10509 sziasztok esti derbihez tudtok valami streamet? -
#10508 az tuti :D -
eurom #10507 bosht annyira egyék meg hogy utána hozzanak is egy igazi centert helyette
-
#10506 megeszik bosht reggelireXD -
#10505 addig oké, de nem hiszem, hogy 4 meccsen megtudnák verni őket... -
#10504 jaja
Z-Bo és Gasol verhetetlenek :D
Conley is jó
pont ezeken a posztokon gyenge a Miami -
#10503 nem feltétlen
a memphis magasemberi nagyon jók -
#10502 miami behúzza megint... -
#10501 remélem ők jutnak be a döntőbe is
és ott megsz*patják a Miamit :D -
#10500 A Knicks is szarul áll :( -
#10499 én örülök neki
jó ez a memphis
okc-t meg utálom
-
syberia2 #10498 durant még csak egy kisfiú (mondom ezt én úgy hogy évekkel fiatalabb vagyok nála:DD), nem elég fejben szerintem, bepánikolt hogy egyedül maradt. -
#10497 tavaly is inkább Westbrook vitte a döntőig,na meg Hardennek is volt fontos kosara Spurs ellen is,ez a csapat így nagyon sovány,Durant-en kívül csak Martin meg Ibaka lehet tényező támadásban,de mindketten inkább távoli,illetve középtávoli dobásokkal operálnak(Ibakának Z-Bo és Gasol mellett esélye sem volt belül),aztán elég egy rossz napot kifogni és el is ment a meccs.kispad 0,kezdőben is inkább olyanok kapnak helyet Durant mellett,akiknek padról kellene beszállni 15-20 percet.Perkins meg hatalmas szégyen. -
#10496 Hát meg az utolsó meccsen az az 5-21 az nem megszokott tőle, és a végén meg egy egy olyat hagyott ki, nem is kicsit, amit azért nem szokott. -
eurom #10495 harden sincs.
miami szépen büntetett chicagoban ,lassan jön a köv szemét ellenfél a pacers -
#10494 nincs westbrook, és kiderult h durant nem képes egyedül a hátán vinni a csapatát ennyi :) -
#10493 MEM-OKC 4-1...azszép,mi lett a Thunderrel??? -
#10492 nagyon király!!! :) -
#10491 -
#10490 Hát igen, talán Ilgauskas volt az aki ért ott rajta kívűl valamit. -
eurom #10489 azért majdnem nyert egyedül is bajnokságot :D
azokkal a noname emberekkel sokan be se jutnak a PO ba akik clevelandben
a csapattársai voltak
-
syberia2 #10488 és még mindig mondom,nem James-szel van a bajom...
Az én hibám, félreértettem a most overrated player jelzőt.
A 2000 években kapott MVPt Koben kívűl Shaq, Duncan, Garnett, Iverson, Nash, Nowo, LBJ. Elég nagy kihívók, kb 5 az all time top 30ban van. Az idei évben ott van minimum minden idők top 5 James, a többiek a (kis túlzással)100asban azért ott vannak.
Az meg hogy mi közepesen jó, az elég relatív (de mondjuk ha azt nézzük, hogy a csapat játékosainak-kivéve a legjobb játékos- pontátlagát összeadjuk, a 2005ös Spurs egy huszassal többet dobott átlagosan. Ez kiindulásnak talán megfelelő, hogy milyen is egy jó keret.) -
#10487 ajjaj,minden idők legjobbja?
ezt inkább ne hangoztasd :D
BRYANT fénykora hasonlóan értékes játékosokkal???Kire gondolsz teszem azt 2005-2010 között?
Nash és Nowitzki MVP címe vicc kategória volt és lesz is mindig számomra,
2005 és 2006 egyértelműen Bryant éve volt teljesítményben.
Ha a mostani játékosállományt nézed,sokkal nagyobb kihívói vannak James-nek(Durant,Anthony,Paul)
az a Cleveland pedig BŐVEN megfelelt a közepesen jó keret fogalmának...
és még mindig mondom,nem James-szel van a bajom...
-
syberia2 #10486 Azt vágod, hogy James jó úton halad affelé, hogy minden idők legjobbja legyen belőle?
Bryant meg azért csak egyet kapott, mert tele volt az ő fénykora vele hasonlóan értékes játékosokkal. (ez azért van, mert James egyértelműen kenterbe veri az egész ligát)
A bajnoki címeket ne számítsuk bele, az más kategória, az MVP szavazásban azt nem veszik figyelembe.
Ez az a csapat, amit LBJ harmadévesen (21 éves) döntőig vezetett, nem gyenge csapatokat kiejtve. Nem a szívem csücske a játékos, aki a Boston mostani legnagyobb riválisának játékosa, de fontos helyén kezelni a dolgokat.
Nagy a pofája dologhoz meg nem is merem mondani, hogy mekkora arca van a két kopasznak. (KB és MJ) Most biztosan azt mondod, hogy nekik volt is mire nagyképűnek lenni: de LeBronnak is van. Clevelandben mindent megtett a bajnoki címért. Igen, "kicsit" elbaltázott módon váltott csapatot, ennél sokkal diszkrétebben is megtehette volna. De amikor már a 8. szezonját kezdte volna úgy, hogy nem képesek normális csapatot összerakni mellé, inkább túlfizetett veteránokat szereznek (Shaq 20millióért, Jamison 15ért...), elege lett a bénázásból.
"egy közepesen jó kerettel is lehet bajnokságot nyerni ahol ő az egyedüli kiemelkedő játékos" A gond az, hogy nem volt közepesen jó keret. Vagy ha van is, ahová íláirhatna, akkor is ott a bizonytalanság, hogy megint azt fogják tenni, amit Clevelandban. Így viszont garantáltan együtt fog játszani 2 sztárjátékossal pár évig, ami alatt 1-2-3 bajnoki cím be KELL hogy csússzon.
Ha valamit kihagytam, ne kímélj. -
#10485 én nem erre utaltam
egy közepesen jó kerettel is lehet bajnokságot nyerni ahol ő az egyedüli kiemelkedő játékos
nem csak egy BIG3 tagjaként -
#10484 az itt a bökkenő,hogy nem az idei szezonról van szó
idén teljese mértékben egyetértek azzal,hogy ő az MVP
csak kár,hogy idén először kellett volna megkapnia
nem LeBron-t bírálom hanem az NBA-t
ha ő négyet kap akkor Bryant miért csak egyet?
érthetetlen
meg azért szerintem nincs Jordan,Chamberlain és Abdul-Jabbar szintjén LeBron,ha már 4 MVP címnél tartunk... -
#10483 mert a kosárlabda csapatjáték...1 játékos nem tud bajnokságot nyerni... -
#10482 nem
attól,hogy csak a liga legjobb kerettel rendelkező csapatával tud bajnoki címet nyerni és van nagy pofája
Cleveland-del miért nem nyert 8 évig?
sorry
-
#10481 Miért te kinek adtad volna az idei alapszakasz MVP? -
syberia2 #10480 És ettől overrated? Haterkedés nem menő. -
#10479 Miami Heat-Chicago Bulls:86-93 -
syberia2 #10478 hogy lenne már az? -
#10477 most overrated player -
Doktor Lucsok #10476 Haverotok :C -
Doktor Lucsok #10475