11113
\'NBA\'
  • banok
    NBA PLAYOFF

21.30 Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs
    streamek:

A VLC-s Viasat Sport kitűnő!
  • csuszi
    hát elég pongyola a fordítás.
    kihagyták az attack részt, és a vezér képességben részeket, illetve a taktikai képességet és a mentális erőt.
    magyarán a fél cikket basztak lefordítani, a maradék meg egy az egyben sima fordítás. forrás nélkül persze :)
  • csuszi
    várom, thx nagyon :)
  • Effe88
    http://sportgeza.hu/kosarlabda/2013/05/19/ezert_volt_jobb_jordan_mint_kobe/

ezt eddig is tudtukXD
  • banok
    Majd rakok fel az oldalamra
  • csuszi
    sziasztok esti derbihez tudtok valami streamet?
  • tippmix945
    az tuti :D
  • eurom
    bosht annyira egyék meg hogy utána hozzanak is egy igazi centert helyette
  • Effe88
    megeszik bosht reggelireXD
  • LasDen #10505
    addig oké, de nem hiszem, hogy 4 meccsen megtudnák verni őket...
  • tippmix945
    jaja
    Z-Bo és Gasol verhetetlenek :D
    Conley is jó
    pont ezeken a posztokon gyenge a Miami
  • Effe88
    nem feltétlen
    a memphis magasemberi nagyon jók
  • LasDen #10502
    miami behúzza megint...
  • tippmix945
    remélem ők jutnak be a döntőbe is
    és ott megsz*patják a Miamit :D
  • banok
    A Knicks is szarul áll :(
  • Effe88
    én örülök neki
    jó ez a memphis
    okc-t meg utálom
  • syberia2
    durant még csak egy kisfiú (mondom ezt én úgy hogy évekkel fiatalabb vagyok nála:DD), nem elég fejben szerintem, bepánikolt hogy egyedül maradt.
  • tippmix945
    tavaly is inkább Westbrook vitte a döntőig,na meg Hardennek is volt fontos kosara Spurs ellen is,ez a csapat így nagyon sovány,Durant-en kívül csak Martin meg Ibaka lehet tényező támadásban,de mindketten inkább távoli,illetve középtávoli dobásokkal operálnak(Ibakának Z-Bo és Gasol mellett esélye sem volt belül),aztán elég egy rossz napot kifogni és el is ment a meccs.kispad 0,kezdőben is inkább olyanok kapnak helyet Durant mellett,akiknek padról kellene beszállni 15-20 percet.Perkins meg hatalmas szégyen.
  • N1ggA
    Hát meg az utolsó meccsen az az 5-21 az nem megszokott tőle, és a végén meg egy egy olyat hagyott ki, nem is kicsit, amit azért nem szokott.
  • eurom
    harden sincs.

miami szépen büntetett chicagoban ,lassan jön a köv szemét ellenfél a pacers
  • webibebi
    nincs westbrook, és kiderult h durant nem képes egyedül a hátán vinni a csapatát ennyi :)
  • bakkerman
    MEM-OKC 4-1...azszép,mi lett a Thunderrel???
  • N1ggA
    nagyon király!!! :)
  • tippmix945
  • banok
    Hát igen, talán Ilgauskas volt az aki ért ott rajta kívűl valamit.
  • eurom
    azért majdnem nyert egyedül is bajnokságot :D

azokkal a noname emberekkel sokan be se jutnak a PO ba akik clevelandben
    a csapattársai voltak

• syberia2
    és még mindig mondom,nem James-szel van a bajom...
    Az én hibám, félreértettem a most overrated player jelzőt.

A 2000 években kapott MVPt Koben kívűl Shaq, Duncan, Garnett, Iverson, Nash, Nowo, LBJ. Elég nagy kihívók, kb 5 az all time top 30ban van. Az idei évben ott van minimum minden idők top 5 James, a többiek a (kis túlzással)100asban azért ott vannak.

Az meg hogy mi közepesen jó, az elég relatív (de mondjuk ha azt nézzük, hogy a csapat játékosainak-kivéve a legjobb játékos- pontátlagát összeadjuk, a 2005ös Spurs egy huszassal többet dobott átlagosan. Ez kiindulásnak talán megfelelő, hogy milyen is egy jó keret.)
  • tippmix945
    ajjaj,minden idők legjobbja?
    ezt inkább ne hangoztasd :D

BRYANT fénykora hasonlóan értékes játékosokkal???Kire gondolsz teszem azt 2005-2010 között?
    Nash és Nowitzki MVP címe vicc kategória volt és lesz is mindig számomra,
    2005 és 2006 egyértelműen Bryant éve volt teljesítményben.
    Ha a mostani játékosállományt nézed,sokkal nagyobb kihívói vannak James-nek(Durant,Anthony,Paul)

az a Cleveland pedig BŐVEN megfelelt a közepesen jó keret fogalmának...

és még mindig mondom,nem James-szel van a bajom...
  • syberia2
    Azt vágod, hogy James jó úton halad affelé, hogy minden idők legjobbja legyen belőle?

Bryant meg azért csak egyet kapott, mert tele volt az ő fénykora vele hasonlóan értékes játékosokkal. (ez azért van, mert James egyértelműen kenterbe veri az egész ligát)
    A bajnoki címeket ne számítsuk bele, az más kategória, az MVP szavazásban azt nem veszik figyelembe.

Ez az a csapat, amit LBJ harmadévesen (21 éves) döntőig vezetett, nem gyenge csapatokat kiejtve. Nem a szívem csücske a játékos, aki a Boston mostani legnagyobb riválisának játékosa, de fontos helyén kezelni a dolgokat.

Nagy a pofája dologhoz meg nem is merem mondani, hogy mekkora arca van a két kopasznak. (KB és MJ) Most biztosan azt mondod, hogy nekik volt is mire nagyképűnek lenni: de LeBronnak is van. Clevelandben mindent megtett a bajnoki címért. Igen, "kicsit" elbaltázott módon váltott csapatot, ennél sokkal diszkrétebben is megtehette volna. De amikor már a 8. szezonját kezdte volna úgy, hogy nem képesek normális csapatot összerakni mellé, inkább túlfizetett veteránokat szereznek (Shaq 20millióért, Jamison 15ért...), elege lett a bénázásból.

"egy közepesen jó kerettel is lehet bajnokságot nyerni ahol ő az egyedüli kiemelkedő játékos" A gond az, hogy nem volt közepesen jó keret. Vagy ha van is, ahová íláirhatna, akkor is ott a bizonytalanság, hogy megint azt fogják tenni, amit Clevelandban. Így viszont garantáltan együtt fog játszani 2 sztárjátékossal pár évig, ami alatt 1-2-3 bajnoki cím be KELL hogy csússzon.

Ha valamit kihagytam, ne kímélj.
  • tippmix945
    én nem erre utaltam
    egy közepesen jó kerettel is lehet bajnokságot nyerni ahol ő az egyedüli kiemelkedő játékos
    nem csak egy BIG3 tagjaként
  • tippmix945
    az itt a bökkenő,hogy nem az idei szezonról van szó
    idén teljese mértékben egyetértek azzal,hogy ő az MVP
    csak kár,hogy idén először kellett volna megkapnia
    nem LeBron-t bírálom hanem az NBA-t
    ha ő négyet kap akkor Bryant miért csak egyet?
    érthetetlen
    meg azért szerintem nincs Jordan,Chamberlain és Abdul-Jabbar szintjén LeBron,ha már 4 MVP címnél tartunk...
  • LasDen #10483
    mert a kosárlabda csapatjáték...1 játékos nem tud bajnokságot nyerni...
  • tippmix945
    nem
    attól,hogy csak a liga legjobb kerettel rendelkező csapatával tud bajnoki címet nyerni és van nagy pofája
    Cleveland-del miért nem nyert 8 évig?
    sorry
  • banok
    Miért te kinek adtad volna az idei alapszakasz MVP?
  • syberia2
    És ettől overrated? Haterkedés nem menő.
  • tippmix945
    Miami Heat-Chicago Bulls:86-93
  • syberia2
    hogy lenne már az?
  • tippmix945
    most overrated player
  • Doktor Lucsok
    Haverotok :C
  • Doktor Lucsok