11113
-
#4428 felrakod az angol version -t, elindítod, és tálcán lévő ikonrá rányomsz jobb gombbal, és negyedik lesz az hogy switch language...ez átrakra angolra
sok sikert -
#4427 www.pplive.com van angol nyelvu verzioja is, a program tvmixen álltiolag fennt van -
#4426 ezaz itt van a kutya elásva...meg se lehet érteni -
#4425 Wehh ez nekem kínai ez a nyelv:D:D:D -
#4424 Ez akkor durva, ja nekem is több mint 2 megás a vonal. -
#4423 nekem nincs meg,de rákeresek google-n -
#4422 wow csak 1 mbit?
kira nekem 2 van :D
eltod magyarázni hogykell használni mert nemvok járatos a pplive nyelvében -
#4421 program, tvt nézhetsz vele neten, 1mbit kell hozzá, és lesz nba mindig -
#4420 akár Artest-el is...azis forrúfejű -
#4419 sztem ben wallace -al vagy vmelyik benga állattal tuti összeverekedne :D -
#4418 aha még több is:DDD -
#4417 Én örülnék neki, ha Rodman visszajönne az NBAbe! :) Történne pár érdekes dolog... :D :D -
#4416 jójó persze hogy nem mindegy nem is azért irtam:) én is tvben akarom nézni a meccseket magyar közvetités mellett. bizzunk a viasat 3-ban. bár erről nekem még semmi infóm -
#4415 mi az a pplive ha szabad kérdezni? -
#4414 kikötöd tvre :D -
#4413 nekem sincs
azazt van csak nemtom kezelni -
#4412 ja nem mind1, minimum 3-4 meccs kéne hetente alapszakaszban, rájátszásban még több :)
remélem a korábbi viasatos hír nem kamu és tényleg lesznek rajta nba meccsek -
#4411 hát szerintem se mindegy...főleg hogy nekem nincs pplive-om -
#4410 hát egyáltalán nem mind1 -
#4409 azért én szivesen néztem tv-ben is. csak más. dehát mindegy :) -
#4408 baj az? neten ugyis élőben lehet őket nézni pl: ppliveval -
#4407 senki nem tud róla, hogy végülis lesz nba közvetités idén valamelyik csatornán avagy sem? -
#4406 max szertáros lehet belőle, vagy vizesfiú, vagy hogy hívják azokat, akik piákat adnak a játékosoknak a szünetben, meg törölközőt :) -
#4405 kabalaállatkának tökéletesen megfelelne
komolyan: semmire, 5 perc után fulldokolna
jelenleg még nincs olyan hülye csapat szerencsére az nbaben aki legiazolná rodmant -
#4404 Kíváncsi leszek arra, hogyha Rodman a Lakersnél köt ki mire lesz képes 44 évesen. Bár szívós játékos, de lehet hogy a nagyágyúk mint pl.: Shaq ellen már nem lesz sok esélye a lepattanószerzésnél... -
#4403 pl? -
#4402 Ne csak a rendelésekről beszéljünk már! :) Van pár igazolás stb... ;) -
#4401 Most rendeltem USÁból ebayről egy SiXerses Iverson mezt.
Nagyon korrekt volt a tag, akitől vettem, 9 nap alatt itt volt.
2 XL-es kicsit hosszú, de nem gáz -
#4400 I love this game! -
#4399 Online ligába viszont igen... :D -
#4398 Finleyvel sztem mar egy csapat sem fog erosodni, allandoan serult -
#4397 Olvastátok, hogy Finley a PHO vagy MIA csapatába megy... Ezek a csapatok hova erősödnek már? Komolyan mondom, hogy nem értem! -
#4396 nem, de a vamot meg az afat se feledd el (ha tobbet rendelsz mint 50 dodo) -
#4395 szerintetek ha az NBA Store.com-ról 1xre több mindent rendelek, akkor a pk az csak annyi lesz mintha 1 cuccot rendelnék?? -
#4394 jah, cuccolok is mint paraszt, most kuldunk haza a haverokkal egy hatalmas dobozt a felesleges ruhakkal, amit mar nem birnank hazacipelni -
#4393 10 dolcsi lol... -
#4392 alapbol 80 dolcsi egy mez a plazakban meg ilyen helyeken, aztan ott learazzak 40re elobb-utobb, majd onnan megy a kisebb turkalo szeru boltokba, ahol a vegso clearence aruk 10 dolcsi. Azonnal nehez ilyen olcson tehat talalni. -
#4391 Ennel a ciponel szamomra nem letezik jobb -
szép kis cipő!
de a mezek :O és az áraik..eksüszöm énis kimegyek amerikbáa vásárolni... -
#4389 80 dodoert jobbat is tudtal volna venni