NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért Marion, Nash, Amare, Q-Rich, százszor nagyobb sztárok jelenleg a kifejezéseddel élve, mint pl Carter aki mostanság nem ér sokat.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szerintme is megérdemelten gyõzött a detroit..nagy érdem volt tõlük ,hogy idegenbe is tudtak nyerni...szerintem..és szerintem is nyugati csapat fog nyerni
az utóbbi években a nyugat sokkal jobban szerepelt mint a kelet..(átlagban)..igaz a végén keleti csapat nyert 😊
és én a minnesotának és a houstonnak is szurkolok...
a houston játéka szimpatikus nekem..<#eljen>#eljen>
az utóbbi években a nyugat sokkal jobban szerepelt mint a kelet..(átlagban)..igaz a végén keleti csapat nyert 😊
és én a minnesotának és a houstonnak is szurkolok...
a houston játéka szimpatikus nekem..<#eljen>#eljen>
hát jah......(lehet most kivetettek) de én a philadelphiának szurkolok.. meg most énis szurkolok a sunsnak is..szimpatikus kis csapat...nincs olyan nagy sztár mint plédául shaq vagy carter stb. és igyis nagyon jók...szal szerintme jók..
A Pistons megérdemlete a gyõzelmet tavaly!
Ez tény és való,már reménykedtem na majd most a Lakers feltámad,aztán vártam a csodát,de nemjött.
És beláttam igen,jobb volt a Detroit!
A vereséget el kell fogadni,pedig tényleg na majd most,ugye amikor a lakers nagynehezen megnyerte a meccset,akkor fúú most aztán adunk nekik,de végül sima verés lett.
Úgyérzem az iden nyugati gyõztes lesz.
Szerintem vagy Suns,vagy Spurs,remélem talán a Lakers is beleszólhat egy kicsit,de nemérzem most annyira jónak a csapatot,ha Kobe-nak nemmegy nehéz a játékuk.
Ez tény és való,már reménykedtem na majd most a Lakers feltámad,aztán vártam a csodát,de nemjött.
És beláttam igen,jobb volt a Detroit!
A vereséget el kell fogadni,pedig tényleg na majd most,ugye amikor a lakers nagynehezen megnyerte a meccset,akkor fúú most aztán adunk nekik,de végül sima verés lett.
Úgyérzem az iden nyugati gyõztes lesz.
Szerintem vagy Suns,vagy Spurs,remélem talán a Lakers is beleszólhat egy kicsit,de nemérzem most annyira jónak a csapatot,ha Kobe-nak nemmegy nehéz a játékuk.
Go Jeff Go!!!!
Mindig azt is nézem,hogy ki érdemelné meg a bajnoki címet!
Egész szezonban hogyan teljesít,de persze a kedvenc csapatom ha bajnok lenne nagyon ok!
(Ígyvolt ez a Nascarban is,Gordonnak csápoltam,de minden futamon szurkoltam aki megérdemli,mert ugye az igazságtalan dolog,amikor végig valaki jól megy aztán valamin elbukik.)
Szóval ezért szorítok a Sunsnak is,mert jól,látványosan játszanak,és Nash odament egyenesen szárnyalnak.
És ez nemaztjelenti,hogy cserbenhagynám a csapatomat.
Pl,a Spursot nemszeretem,valahogy nemtudom miért de sosem,hiába játszottak jól,meg lettek bajnokok.
De szerintem mindenki ígyvan,vannak játékosok akiket kedvel,s akiket nem,meg csapatok.
Egész szezonban hogyan teljesít,de persze a kedvenc csapatom ha bajnok lenne nagyon ok!
(Ígyvolt ez a Nascarban is,Gordonnak csápoltam,de minden futamon szurkoltam aki megérdemli,mert ugye az igazságtalan dolog,amikor végig valaki jól megy aztán valamin elbukik.)
Szóval ezért szorítok a Sunsnak is,mert jól,látványosan játszanak,és Nash odament egyenesen szárnyalnak.
És ez nemaztjelenti,hogy cserbenhagynám a csapatomat.
Pl,a Spursot nemszeretem,valahogy nemtudom miért de sosem,hiába játszottak jól,meg lettek bajnokok.
De szerintem mindenki ígyvan,vannak játékosok akiket kedvel,s akiket nem,meg csapatok.
Go Jeff Go!!!!
Nem ,persze hohgy a Lakersnek szurkolok!!!!!
De bekell látni az idén nem nagyon megy,bár én örülnék a legjobban,hogy a végén nagyot alakítanának!
Csak örülök amikor egy úgymond nem agyonsztárolt csapat kijön remek produkcióval!
Go Lakers!Sajnos kikaptak Dallasban<#szomoru1>#szomoru1>
Kb.20 éve a Lakersnek szurkolok,azóta voltak mélypontok is,meg öröm!
Én nembánom,hogy Shaq elment,mert már ott nemtudott újítani.Miamiban megint szárnyal.
Szóval Go Lakers!
De bekell látni az idén nem nagyon megy,bár én örülnék a legjobban,hogy a végén nagyot alakítanának!
Csak örülök amikor egy úgymond nem agyonsztárolt csapat kijön remek produkcióval!
Go Lakers!Sajnos kikaptak Dallasban<#szomoru1>#szomoru1>
Kb.20 éve a Lakersnek szurkolok,azóta voltak mélypontok is,meg öröm!
Én nembánom,hogy Shaq elment,mert már ott nemtudott újítani.Miamiban megint szárnyal.
Szóval Go Lakers!
Go Jeff Go!!!!
Milyen dolog ez már. Te mindig a legjobb csapatnak drukkolsz? Múltkor még a Lékersnek szorítottál<#wow3>#wow3>
Suns persze Houstonban is nyert!
Remélem így játszanak végig,és bajnokok lesznek!
Remélem így játszanak végig,és bajnokok lesznek!
Go Jeff Go!!!!
tölts le egy codec packet, én k-lite-ot használok, az mindent visz.
A Rooky game 97 avi kiterjesztésû de nem viszi semmi sem
zaki, jefferson lehetne allstar sztem....megvan hozzá a képessége....és igen, ha kenyon az nj-ben lenne akkor most az élcsapatok közt lennének.
tmacy, ez hülyeség....fred jones is zsákolóbajnok lett, te láttál már valaha is olyan top 10-et vagy nba action amibe benne lett volna?
egyszer volt 10dik asszem....õse volt 1 mindig dunker....Carter most nincs 1 túljó állapotban de azért még indulhatna...😊
tmacy, ez hülyeség....fred jones is zsákolóbajnok lett, te láttál már valaha is olyan top 10-et vagy nba action amibe benne lett volna?
egyszer volt 10dik asszem....õse volt 1 mindig dunker....Carter most nincs 1 túljó állapotban de azért még indulhatna...😊
Kuss!-magyarázta.
háát...ha a nets-rõl van szó ott van carter ,kidd és ha kobe oda menne õ lenne a harmadik..de szerintem a nats kenyon martin nélkül nem olyan jó..amugy furcsálom h carter 18 -szor zsákolt..és a 60. helykörnyékén van...hát nemtudom..igy akar indulni a zsákolóversenyen?
a wizards elverte a netset?
3 allstarjuk van....ha kobe menne oda akkor se lehetne seggíteni azon a csapaton
3 allstarjuk van....ha kobe menne oda akkor se lehetne seggíteni azon a csapaton
Kuss!-magyarázta.
bodesz stoudimaire meg oneil valszeg mindig leszedte a lepattanót aztán visszahúzta....erre képes a legtöbb nagyember...csakhát sok kicsi sokra megy😊
Kuss!-magyarázta.
nem semmi, hogy idén milyen sokan elérik a bûvös 50-est!<#wow1>#wow1>
nagyon erõs lett a mezõny és szerintem ez jó, nekünk biztos<#vigyor3>#vigyor3>
A Suns meg...hát le a kalappal!
nagyon erõs lett a mezõny és szerintem ez jó, nekünk biztos<#vigyor3>#vigyor3>
A Suns meg...hát le a kalappal!
sztem mostanába idegesítõbb lett picit a sok zsák mint régebben.jó vannak jó dunkok amik jók is meg egy csapatnak is jót tesz a szép zsákolás 😊 de azért shaq eddigi 109 és amre 105 dunkja elég soknak tûnik dunk o meter(gondolom volt már)de mind1.amúgy kobe a szépen zsákolók közé tartozik nem a sokat zsákolók közé meg még sokan nem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Re all.nemtudjátok lesz e egyáltalán a Sport1 vagy a Sport2 -n ebbõl a szezonból meccsek?gondolom nem.de reménykedek hogy legalább PO ból adnak heti 1-2 akár 3 meccset
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nem hiszem el, hogy lehet egy csapat center nélkül ennyire jó<#wow2>#wow2>
Marion takarít a palánk alatt Amareval... small ball 😊
Marion takarít a palánk alatt Amareval... small ball 😊
ó hogy rohadna el, épp ezen a héten van az ellenfelem Fantasy csapatában, ráadásul nálam J-Rich sérült, Jim Jackson meg büntiben van 😞
Nagy zakó lesz ebbõl...
Nagy zakó lesz ebbõl...
lol, lakers meccs nagyon sima lehetett. azé nem semmi, medve beállt, gondolom mikor már mind1 volt, 12 perc alatt dobott 16 pontot... idén 4 meccsen játszott, még pontot sem dobott, lehet, hgoy többet kéne játszatni <#confused>#confused>
na és J. O'Neal? 55 pontot szórt a Bucks ellen. 28ból 18 kísérlet betalált, 25 szabaddobásból 19 pontot szerzett. 36 perc alatt. nem semmi! karriercsúcs persze. eddig 39 pont volt rekordja, jól megdöntötte <#wow2>#wow2><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ez a Suns hihetetlen!122-115-re verték a Minnesotát idegenben,,pedig Garnett 47 pontot szórt.Nemtudom mennyi a pontátlaga a Sunsnak ebben az idényben,de szerintem nemnagyon volt az utóbbi években ilyen csapat amelyik csak szórja a pontokat.
Lakers kikapott a Spurstól,simán 83:100
Most néztem 109-es a pontátlaga a Sunsnak,vezeti is a ligát.
Lakers kikapott a Spurstól,simán 83:100
Most néztem 109-es a pontátlaga a Sunsnak,vezeti is a ligát.
Go Jeff Go!!!!
Hali!
leszedtem a rooky game 97et és nem tudom lejátszani semmivel sem.Felraktam millio kodeket de nem megy pliz help
leszedtem a rooky game 97et és nem tudom lejátszani semmivel sem.Felraktam millio kodeket de nem megy pliz help
Kuss!-magyarázta.
egyébként tessék csetelni az oldalamon!
www.cfgchat.hu -n beléphetsz és /join #NBA -t beírod, de az oldalamról is el lehet érni😊
www.cfgchat.hu -n beléphetsz és /join #NBA -t beírod, de az oldalamról is el lehet érni😊
Kuss!-magyarázta.
A Seattle megverte a Miami-t 98-95-re, és ezzel megszakította a Heat 14 meccses gyõzelmi szériáját. Ray Allen 35-öt szórt, míg Wade és O'Neal 28-at, illetve 25-öt.
Retteketet
jah..de nemtudom ,hogy Carter képes lesz-e olyan jó formában lenni...
de szurkolok ,hogy jó legyen a zsákolóverseny
de szurkolok ,hogy jó legyen a zsákolóverseny
hello, hallotta már vki tmacyn kívül h Carter lehet indul slamen?
jólenne....fõleg ha LeBron vagy Tmac is melléállna😊)
jólenne....fõleg ha LeBron vagy Tmac is melléállna😊)
Kuss!-magyarázta.
sry..de én nem igy értettem ....
gondolom ez nem számit de én ugy értettem h jó nektek h ilyen sokat tudtuk az NBA-rõl és a Torrentekrõl me gminden ilyenrõl...a szar nálam meg gyakran elõforduló szófordulat 😊 és azé mondtam h lassu mer én szedtem le meccset másfél ora alatt is...
gondolom ez nem számit de én ugy értettem h jó nektek h ilyen sokat tudtuk az NBA-rõl és a Torrentekrõl me gminden ilyenrõl...a szar nálam meg gyakran elõforduló szófordulat 😊 és azé mondtam h lassu mer én szedtem le meccset másfél ora alatt is...
oks, semmi gond, félreértettük, azt írtad, hogy:
"ti azután értetek ehhez..bitcomet meg torrent meg minden szar...öhh..amugy a 4-5 ora az kurvasok..szentem..."
ez azt jelenti, hogy lámák vagyunk, nem értünk hozzá és hogy a szar torrent lassu...
na ezé' pöccent mindenki, de úgylátom nem így értetted, úgyhogy peace!
"ti azután értetek ehhez..bitcomet meg torrent meg minden szar...öhh..amugy a 4-5 ora az kurvasok..szentem..."
ez azt jelenti, hogy lámák vagyunk, nem értünk hozzá és hogy a szar torrent lassu...
na ezé' pöccent mindenki, de úgylátom nem így értetted, úgyhogy peace!