11113
\'NBA\'
  • KeKKSZike
    Hurrrááá! Van ISTEN!!
  • KG21
    jóhír a sport1 -el kapcsolatban. Ez egy levél amit az egyik nba1.hu-n fórumozó emberke kapott:

"Tisztelt Nézőnk!

A hír igaz, a november 14-el kezdődő héttől kezdve közvetítjük a
    mérkőzéseket, de ennél bővebb infot jelenleg még nem tudok adni, mert mi sem
    kaptunk még meg a részleteket.

Üdvözlettel

dr. Potecz Judit
    operatív igazgató
    Tel: 06-1-236-9101
    Fax: 06-1-236-9147
    mail: [email protected]"
  • csum666
    Sajnálon a zelhalálozást de a sportolok többsége a dopping miatt hal meg.... és ez sajnos télleg így van aki sikeres sportoló vagy él sportoló szeretne lenni dopping nélkül szóba se állnak vele!!
  • McGrady
    jah :(
    reméljük ezentúé vmivel jobban meggondolják, hogy érdemes-e ennyit kockáztatni
  • FrezeR
    szörnyü:( a sportolók is nagyon egészségesek de ugye rengeteget dolgoznak terhelve vannak minden nap és ezt nem minden szervezet tudja megfelelően kezelni. meg ugye sok olyat hallani, hogy tiltott szereket használnak stb ami nem valami jó dolog. ki tudja mennyi köze van ezeknek a dolgokhoz, ezt csak a beavatottak tudhatják.
  • McGrady
    szegény szomszédom is teljesen egészséges volt, aztán 1 nap hirtelen szívrohamot kapott és elhunyt :(
    pedig erős fizikumú, egészséges ember volt :(
    még borzasztóbb, mintha előre lehetett volna látni :'((
  • FrezeR
    elég sok nagyszerü sportoló halt meg ilyen hirtelen:( nem is értem én ezt az egészet. soha nem tudjuk meg a miértekre a választ
  • McGrady
    jah :(
    megdöbbentő...azt várná az ember, hogyha sportoló, akkor az egészségi állapota is sokkal jobb :(
    itt az ellenpélda :(
  • Tmacy
    :(
    Szegény még miylen fiatal volt :( Ottvolt előtte az élet.
  • McGrady
    :(((
    Nyugodjék békében!
  • FrezeR
    NBA: elhunyt az Atlanta Hawks centere

2005. október 15., szombat, 17:41

Helyi idő szerint péntek éjjel elhunyt Jason Collier, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Atlanta Hawks centere.

Hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra, mi a halál oka, a klub csak annyit közölt, vélhetően szívprobléma okozta a tragédiát.

Collier szeptember 8-án volt 28 éves. A 2000-es amatőr játékosválasztáson (draft) az előkelő 15. helyen foglalta le a Milwaukee Bucks. Később a Houston Rocketshez, majd 2003-ban az Atlantához került. 151 NBA-mérkőzésen átlagban 5,6 pontot dobott és 2,9 lepattanót szerzett.

(MTI)

micsoda szörnyüség! :((
  • McGrady
    azannya
    ez téleg érdekes...úgyláccik nem veszik komolyan a nagyobb csapatok az előszezont vagy ilyen jók a kiscsapatok?
  • Gregoriusz
    Érdekes előszezon: A Denver kikapott hazai pályán a New Orleanstól (!), a címvédő San Antonio Washingtonban bukott, a Lakerst 31 ponttal verte a GS Warriors. Lesznek itt izgalmak ebben az évben is ;-)
  • FrezeR
    jaja boldog szülinapot :)
  • McGrady
    22 v. 23 nem?
  • Tmacy
    Hány éves lettél eme szép napon?
    (ha szabad iylet kérdeznem)
  • McGrady
    természetes hogy "felköszöntünk" :))
  • KG21
    wow, kösz mindenkinek :P
  • McGrady
    Happy Birthday KG!
  • Tmacy
    Happy Birthday!!!
  • precision
    Happy Birthday KG21!
  • Sir Huba
    Sziasztok!
    Bocs első körben, ha offtopic lennék, de tán köztetek találok esetleg olyat, aki tud segíteni...
    Be szeretnék szálni Pesten egy olyan társaságba, akik legalább egy héten egyszer bérelnek egy termet, és úgy két órát agyonkosarazzák magukat.
    Nem játszok olyan rosszul, nem vagyok önző sem, szóval sokakkal ellentétben passzolni is tudok. :) Ha belefér, még 2-3 embert is tudok hozni, de főleg magamat akarom télre biztosítani. Hm? Valakinek valami tippje? Segítség? Ötlet?

Előre is nagyon kösz.
  • Gregoriusz
    Holnap (Vasárnap) megszüntetem az oldalt! Aki még teheti, töltsön le videókat ill. képeket, mert nem lesz lehetősége rá később megszerezni! Tovább: NBA - FANS
  • Gregoriusz
    köszi a véleményeteket, egy kicsit lelkiismeret-furdalásom is van, hogy a törzsolvasóimnak csalódást kell okoznom... De nem baj, még fogok ide is járni, és kidumálhatjuk a hamarosan kezdődő NBA-szezon történéseit ;)
  • Tmacy
    szeritnem is jó,igényes oldal volt,kár hogy abbahagyod.
    (4444. hozzászólás a topicban!!)
  • Anthony001
    Nem megy a letöltés
  • McGrady
    :(
    kár, pedig király volt a design is meg minden :)
  • Gregoriusz
    Fontolgatások után úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább az oldal szerkesztését, ennek több nyomós oka is van. Tovább: NBA-FANS Amúgy a legújabb TV-nézős progi, a CoolStreaming innen letöltető, és működik: coolstreaming Ezen az ESPN-on lesznek majd NBA-meccsek.
  • KeKKSZike
    Mikor is kezdődik az NBA?
  • Anthony001
    Viasatos téma az mi volt?
  • McGrady
    jah inkább közvetítenek darts-ot meg biliadrot
  • Ramore
    szóval idén sem fogunk nba meccseket nézni netán élőbe, de még felvételről sem? :((((
  • precision
    Talán azért mert az "okos" sport1 azt gondolta, hogy a kutya se fog nba -t nézni, meg amugyis rohadt drága a közvetítési jog akkor meg minek sz*rozzunk vele... kb ennyi
  • FrezeR
    erre nincs értelmes magyarázat szvsz
  • egypszichonauta
    amúgy I love this game
  • egypszichonauta
    valaki tud egyértelmes választ adni hogy mi a f*szért nincs nba a sport 1en?
  • Anthony001
    Na majd a Philadelphia:D
  • FrezeR
    én örültem volna ha Miamiba kerül, de ugy gondolta majd a Spursben végre bajnok lehet. majd elválik :) eddig is erős volt a Spurs most meg aztán...
  • KeKKSZike
    http://www.insidehoops.com/pierce-trade-090705.shtml

De szép is volna... :D Én szeretem a Denvert!

Azt viszont NEM gondoltam volna, hogy Finley a Spursbe megy...
  • McGrady
    hm....hogy tudok csatlakozni a csatornákhoz?