NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol tudom megnézni a privát leveleimet?marha béna vagyok
Slow
igen erre a meccsre gondoltam és télleg volt egy labdadobálós rész is, én másra gondoltam, cukkolták KG-t is 😊

nade kb 130-115 lett az eredmény? súlyos 😊
mindegy, én úgy éreztem, meg tudnák fogni a suns-t, csak az önfegyelemmel van a gond...

KG21
én is láttam azt a meccset, de én úgy emlékszem nem KG gurult be, hanem Stoudamire beszólt vmit Spreenek mire az nekivágta a labdát. Bár lehet, hogy volt elõtte is vmi amire nem emlékszek, és te arra gondoltál. Amúgy a kommentátor is megmondta azon a meccsen, a Suns úgy nyomta mintha Pleasentvilleben lenne, (abban volt, hogy amit rádobtak bement, még ha rúgták is a labdát 😄) Szal ilyen brutkó dobószázalék mellett, senkinek nem lett volna esélye ellenük. Amare meg brutális, még csak 22 éves, lehet jobb játékos lesz belõle, mint Duncan és Garnett most. Pontokban már veri õket.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Slow
én a suns elleni meccset láttam, szintén otthoni pályán és volt valami fura érzésem a Wplves-al...
úgy éreztem tudnának gyõzni, de amikor pár pont kimaradt, a csapat megroggyant, elkezdtek dobálódzni, senki nem szedte össze a csapatot és irdatlan agresszívek lettek (persze ezt érezték a suns-osok, apró cukkolás kezdõdött és megint majdnem bunyó lett, KG nem sokáig bírja a szekát..😊)

amikor a sunsnak nem ment, azok jüval higgadtabbak maradtak, úgy vettem észre elkezdtek a védekezésre koncentrálni és támadásban is nagyon egyszerû "biztos" figurákat nyomtak...

nemtom mi van wolves-al, szerintem elégedetlenek magukkal és ettõl kiborulnak...(?)

KG21
én ott csak a Twolves alrészbe járok be, ahol nem vagyunk olyan sokan, tehát nincs napi 5 oldal hsz. Mostanában nagy szomorkodás megy arra, találgatunk mi lehet a baj, és hogy kellene megoldani. Most is vezettek még 10 pont felett a 4. negyedben, aztán látványosan összeomlottak a Lakers ellen, hazai pályán <#szomoru1>

Slow
van még az http://www.nba1.hu/ fóruma, oda sokan járnak, túl sokan... (nekem)
😉

és akkor hova máshova írtok?
McGrady
dekevesen írunk ide
😊)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Garnett thx the link<#wave>

Kuss!-magyarázta.

McGrady
attól h nem szeretem Iversont, elismerem h télleg 1 naon jó játékos.
DE az is meg kell említeni, h a legtöbb meccsen azért elég önzõcske...bár, jó játékosnak mindent lehet😊)

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
ez egy Iverson utáló mondat volt..szenmtem Iverson tök jól jáccik..és attól h elég sokszor önzõzik szerintem ha nem emgy neki akkor észreveszi h mit kell csinálnia és inkább passzol..meg nagyon tud küzdeni és nagyon szeretem és tisztelem õt..fõle h láttam a Allen Iverson - The Answer címû filmet..nagyon teccik..egy kis gettóban felnövekedõ nigga csávóból kosararassá lett..igaz ez sok emberrel lett igy<#vigyor2>meg a 2001-es idényük..nagyon jól ment nekik..az playoff baromi jó volt akkoriban..a toronto-t és a milwukee-t is 4-3-mal verte el..nagy fasza volt

McGrady
hát igen....a csapatmunka általába többet ér mint ha vki 50 pontot szórna...akkor simán veszítene a csapat.
Ez a gond sokszor a philónál is...naon jók lennének, ha Iverson nem mindig önzõzne...GO PHI😊

Kuss!-magyarázta.

MrSpock
A Suns kivégezte az Indianát:124-89
Érdekes hogy a Sunsban senki nemdobott 20-nál többet,és mégis rendesen megszórták az ellent.
Seattle meg elintézte a Miamit.108-98

Go Jeff Go!!!!

nem kivánok senkitõl sem emeber felettit,csak muszáj volt megpróbálnom,ez az utolsó esélyem.Aki tud segít,aki nem azzal meg beszélgetek majd😊)
Jó olvasgatni ahogy itt beszéltek az nba-rõl és az abban történtekrõl.Nincs senki a környezetemben akit ez érdekelne,még a munkatársaim közzött se akad senki.Kosarazni járok hetente kétszer,de ott is inkább játszunk mint beszélünk.Egyszóval ti maradtatok.
A bajnoki címrõl a véleményem általában ugyanaz:csak jól felkészült csapat nyerheti meg,fõleg jó védekezéssel.Ehhez nem kell feltétlenül alapszakaszt nyerni,és ha megfigyeltétek az utóbbi évekeben az alapszakaszokban rendre nagy rohanást végzõ csapatok egyszerüen elvéreztek a play off-ban.Szóval szerintem nem bõvûlt nagyon a kõr.Bár vannak nagyon jó fiatal csapatok(Phoenix,Seattle,Cavaliers)az esélyesek száma szerintem nem bõvûlt.Maradt a Spurs,Kings,MAvs talán.Lehet hogy a Miami jó lesz,de nem lesz bajnok.És sajna a lakers is alábbadta.Talán jól tették õk is.
Lehet velem vitatkozni
KG21
lehet napi összefoglalókat tölteni innen
persze ezek is torrentek. NBA TV daily a neve a mûsornak, jobb mint az Action sztem.

Slow
arra pont rámaegy kb 45 db meccs 😉

McGrady
nekem sajna csak 30as vinyóm van

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ok

Kuss!-magyarázta.

Slow
ja értem sry 😉
én jelenlegi meccsekrõl beszéltem, a mostani szezonból van kb 25 gigányi meccsem...
nekem csak a 92-es, 98-as, 2000-es allstar van meg

McGrady
Grat Davis!
Hé slow örömmel leszeggyük, csak lécci mondd meg HOL VANNAK!!!!
Me se a davkán se a michalchon nincsenek!!

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
azta...a hornets elverte a kingset !!!
Baron Davis "felépült" ...
tripla dupla...
szép kezdés!!

Tmacy
nekem a 2k1-es all star game kéne...az fasza volt

Slow
srácok
akinek van net, az szedje a meccseket torrentrõl szépen én is onnan szedtem (szedem)

egyébként most írtam, hogy nem bírok CD-t írni

McGrady
itt az idõ a Max Payne-re!<#gun>

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nekem elég a 2k3 2k2 allstar..ha az megvan slow lécci írj a [email protected] címre!!!
vagy ha tudsz, akkor adj linket😉

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
én inkább nem mondok semmit..de nekem is jöhet<#wave><#circling><#oooo>

McGrady
nekem is jöhet slow!!!!
azaz elég lenne az allstar 2002 vagy 2003 lécci!!!!!!!!!!!!

Kuss!-magyarázta.

Slow
sajnálunk, de kitartás 😊
nekem, mint írtam, nem mûködnek a CD/DVD íróim, új win-install kell, de az most nem megy (sok a melóm), de ha kész, küldök neked 20 gigányi meccset 😉

köszi a hozzászólásokat.sajna komáromban lakom,annak is a szélén.Szóval valszeg csak úgy kaphatnék mérközéseket ha írnátok lemezre.Így talán van valami esélyem idén is látni valamit....
ez az ország sosem azért volt hogy valamit nyújtson is.Azért hogy dolgozzál,és csendben tûrjél.Ha valami máshol jûl megy az itthon csupán ûzletet jelent,az pedig =kizsákmányolás.
népmûvelés ugye utoljára "akkor" volt,de azt mindenki ismeri és nem kivánja.Ma meg minél több egyforma hülye lesz annál könnyebb nekik a minimálisat nyújtani.Bocs a fura gondolatokért ,kihozza belõlem a hiány...
McGrady
maga itt a fej, KG...

Kuss!-magyarázta.

McGrady
neked meik a kedvenc részed? sztem az 1 mindent visz....

Kuss!-magyarázta.

KG21
jah, nemrég adta le a tv, nagy kedvencem 😛

McGrady
aha

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
leszedtem a tegnapi nba action-t...keletrõl a nets-et mutatják be , hát nem rosszak ..nyugaton csak egy hüje beszél akirõl aztse tom h ki..aztán megin csak olyan van hbeszélget a mutambo a kisgyerekekkel..meg olvasnak ..szóval unalmas részek is vannak benne...<#szomoru1>
De a top 10 elég jó lett!!!

McGrady
lol KG jó az aláírásod!
Back to the future!!!

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ha wesley ott maradt volna és most davis nem lenne sérült akkor kalapálnának, de így...nemtom mé cserélték el wesleyt...sztem jól játszott a hornetsben

Kuss!-magyarázta.

KG21
megmondom mi lett velük. Mashburn, Magloire, Davis sérült, gyakorlatilag ezekbõl az emberekbõl állt a csapat. Mostmeg elcserélték Wesley-t Jim Jacksonért, aki egész egyszerûen nem hajlandó játszani a Hornets színeiben. Szegény embert az ág is húzza...

Iori
1.Nyugaton vannak
2.A sérülések Diddyn kivûl sérült volt szinte az egész front court

I love this game!

Tmacy
aztaa...amin eléggé meglepõdtem az a new orleans szereplése..tavaly a po-ba is bejutott idén 2-29-es mutatója van amivel az abszolút utolsó a mezõnybe...nemtudom mi lett velük...talán baron davis hiánya miatt van??de ez a 0.065%-os teljesitmény "nem túl fényes"<#wow2>

Tmacy
lehet de közülük is csak egy embert szeretek...tracy mgrady-t mer õ mindenbe jó és nekem szimpatikus stílusa van meg szentem jól kosarazik...

McGrady
jaja tmacy...de azért gondolj csak bele...mondok pár példát ami kb. ez a szitu: LeBron James, Tracy McGrady, Amaré Stoudimaire, Kenyon Martin...mostanra mind allstar
Egyébként ROCK FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
ti milyen zenékez szoktatok hallgatni???<#ravasz1><#papakacsint><#bohoc>

Tmacy
általában énis kelet szurkoló vagyok/voltam...de azér nem vagyok Carter fan...Carter szentem azzal lett híres ,hogy milyen nagyot tud zsákolni<...igaz szegényke már túl sokat is zsákolt...>

McGrady
persze h segítünk...csak mondd meg hol laksz és elintézzük...
[email protected]
A Detroit télleg nagyot alakított tavaly, én mindig kelet szurkoló voltam....bár most pártatlan leszek valszeg😉
Énse csak élcsapatoknak szurkolok.
Én annak a csapatnak szurkolok, ahol van Carter...lehet h nem szerepel jól, de nekem akkoris a kedvencem!
Persze szeretem a sunsot is de Carter többet visz😊

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
az nem lehet jó dolog..de merre laksz??

Ja és köszönet annak aki eddig is válaszolt bajomra😊)
Szevasztok
Élõ-halott NBA rajongó vagyok akit eléggé megfogtak az elmúlt idõszakban.Nincs ugye sport1-n,elköltöztünk a város szélére:adsl -re esély sincs.Így nagyjából a net marad nekem a munkahelyemen keresztül,ahonnan ugye képtelenség letölteni mert a rendszergazdi mindnet vesz.
Egyszóval nem untatlak,de bármit megadnék a meccsekkért.Úgy látom ti tudtok letölteni.Lenne-e mód arra hogy valamely formában kaphassak tõletek mecsekket,mondjuk cd-n,dvd-n vagy akárhogyis.Kérlek írjatok valamit,ha tudtok segíteni.
Köszönöm

UI:mégegyszer mondom ha lehetne szívesen tölteném le én is,de isten háta mögött ez lehetetlen,2 éve küzdenek itt az adsl-ért de nem segít senki.
Tmacy
azta..wizards elverte a sonics-t..pedig a sonicsnak jól megy idén...bár a wizards se rossz..

Tmacy
hát jelen pillanatban igazad van KG 21...de én amugy sem rajongok Carter-ért..

Slow
Carter még mindig népkedvenc, elsõl között bent volt az allstar-ban..
más kérdés, hogy óvatoskodik (jogosan, nehogy kilazuljon a férc..😉)

láttam nets meccset (elsõt amin VC. játszott velük) nem igazán találta a helyét, de ez változhat (remélem)