NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
mi az hogy buzikék??? 😊) sztem az egyik legsirályabb mezük van a ligában (van is itthon 1 db) 😄

I love this game!

még igazolhat is a nets valakit😊)bár néha mókásnak tûnik egyik-másik csapat az állandó igazolásaival.Lásd knicks,hawks,rockets,nets,dallas....és hát melyikük is járt jól vele?A másik oldal meg a kings aki képtelen javítani vagy valakit megszerezni mégis mindig reménykednek.
Jefferson szerintem túlértékelt bár meg kell mondanom inkább védekezéselvû vagyok.
Slow
Carter most Martin-pótló Kiddnek, nem tom mi lesz velük de eleve hülyeségnek láttam együtt játszatni Jefferson-t meg Carter-t, kicsit olyan volt, mintha kioltanák egymást... na azért lehet ez túlzás...😉

másik, hogy VC még friss itt, ha beilleszkedik, összeérnek, lehet még csoda... (reménykedem a dologban, mert Nets szurkoló voltam, de fõleg KM miatt, viszont most Denvernek nem bíííírok szurkolni... a buzikék szerkójuk... ááá 😊)

FrezeR
Minnesota megint kikapott...valami nagyon nincs rendben náluk sem! a Suns meg talán kihajtotta magát a Heat ellen..és most ez visszaütött a Jazz ellen vagy nem lehetséges ez?😊 ki tudja birják e majd szuflával.

McGrady
😊

Kuss!-magyarázta.

EOX
Hétfõn a Spurs kapott ki tõlük. Akkor õk se fognak?😊

Retteketet

McGrady
hát igen...kenyon sokat adott nekik

Kuss!-magyarázta.

McGrady
tény, h nem volt rossz...de Kidd és Carter többet játszottak nála és jobban is dobtak.
szal sztem ha Travis BEstet beteszik, akkor lehet esély...bár RJ elég szépet zsákolt az orlandoi meccsen
monnyuk 2 pont nem a világ😊
Ha Best jó akkor még feljöhet a Nets...de a playoffhoz kevesek lesznek sztem

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
de szerintem akkoris Jeffernson volt a csapat "motora"....és ketten ugyse tudnak semmit se csinálni

McGrady
azért ne feledkezzünk meg a Carter-Kidd párosról..
az orlando elleni meccsen vesztettek,dde durva volt h 17 pontról 3ra hogy jöttek fel.

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
Peterson téleg jól jáccik...láttam valami videot amibe benne volt éls jó volt...
és Jefferson nélkül a nets nagyon nme ér semmit szerintem..a kenyon martin-os korszak volt a legjobb a netsnek..

szerintem még talpraállhat a nets,de nem lesz elsõ az biztos.Nem érdemes még találgatni,ki is lesz a bajnok,de szerintem kelet idén is bezavarhat,ha nem is egyértelmûen a végén,de sok nyugati befaraghat keleten.Spursre szavazok én is,de egy sérülés mindent megváltoztathat.
McGrady
jaja
mostmá playoff se lesz meg...Cartert folyton faultolják, Kidd meg nem bír 3ast dobni...a Magic elleni meccsben az elsõ 3 negyedben mindet kihagyta...

Kuss!-magyarázta.

zaki
pú, eddig se volt rózsás a helyzete a NJ-nek, de most aztán...

McGrady
RJ szezonjának vége
2005. 01. 12.
A New Jersey Nets egész szezonra elvesztette egyik legjobb játékosát. Richard Jefferson ínszalagszakadást szenvedett a bal csuklójában, így két heten belül meg kell mûteni a bedobót. A sérülést Chauncey Billups okozta a hétfõ esti Pistons-Nets keleti "rangadón". Jefferson a rossz hír hallatán sem esett neki a vétkesnek: "Nem hinném, hogy bosszúról lenne szó. Gonosz, mocskos cselekedet volt, de ettõl még Chauncey Billups nem alattomos játékos.". A Detroit irányítóját nem rázta meg túlságosan az eset: "Mindenki megnézheti a jelenetet. Mindketten sprinteltünk, egyszerûen nem tudtam megállni. Mindenki tisztában van vele, hogy nem vagyok alattomos kosaras. És ezt szerencsére õ is tudja.". Minden esetre a Nets bedobója eddigi pályafutása alatt mindössze hét meccsrõl hiányzott, most pedig több mint fél szezonról fog hiányozni...
NBA1.hu

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Raptors - Celtics: 104 - 93
Peterson 37 pont...ebbõl a csákóból akkora allstar lesz jövõre sztem

Kuss!-magyarázta.

McGrady
uhh....sixerst jól elkalapálták<#boxer>

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ha a utahtól kikapott akkor nem jut be a 3.dik körbe se....de ez még messze van...

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
azta!
szegény suns kikapott a utah-tól😞(
a clippers meg elverte a sonics-ot😊)
érdekes lesz ez még 😉

Tmacy
szerintme kár még a playoff-ról meg a döntõrõl beszélni...
még baromi meszse van..(de azé most beszélek rola 😄)
szerintem a suns ki fogja birni a végéig, még fiatalok életerõsek...és jól jáccanak,csak kibirják...
de azér szurkolok nekik..😊
e Wade-éknek is szurkolok..wade egy szimpatikus játékos,(szerintem)
GO EVERYONE!

Slow
bazz most láttam hogy hogy néz ki jesse ventura (wolves ex tulaja) naggyon durva arc 😊)))

Slow
de jól állnak, mostantól lehetne pihentetni a fõhösöket...

Iori
a Sunsba szinte biztos vagyok hogy a kezdõk nem fogják kibirni ,hogy minden PO mecsen 40 perceket kell játszani fõleg egy 6-7 mecses szériában. A pad elég rövid és ez a bajnokság végére, a POra megfog látszodni, akárhogy is villognak most. Még a szezon felénél se tartunk, feleslegesen találgatnunk. Sok mecs van még hátra majd meglátjuk hogy kik fognak befutni...

I love this game!

MrSpock
Szerintem két S betûs közül kerül ki a gyõztes(Lakers sajna az idén nemszól bele)Spurs,Suns.Igen talán mindenki aztvárja,hogy kipukkad Suns,de nemúgy nézki.Gondolom mindenki megakarja verni,presztizsbõl is,de nemmegy,vagy csak ritkán.
Jó a rájátszás az más,de szerintem írtó egységes a csapat,mindenki dobálja a pontokat,ha meg valaki kiemelkeik akkor 120 pont fölé mennek.109.7-es átlag,elég jelentõs.És nagyon nemerõlködnek szerintem,nem görcsölnek,csak játszanak.
Igenis nagy esélyük van nyerni,jó az irányitó.Stoudamire az élmezõnyben pontátlagával.Ez nem a kelet éve lesz.Miami nemelég erõs.Detrot sem annyira éhes...na d emessze még a vége,sérülések satöbbi..majd úgy 3 hónap múlva kicsit elõrébb leszünk.

Go Jeff Go!!!!

McGrady
lehet...GO CARTER!

Kuss!-magyarázta.

az idei (leendõ)bajnok is csendben van még,majd késõbb kér enni😊
McGrady
nem.
sztem most a középmezõny nem 1 erõs középmezõny😊)
a sunsnak sok esélye van rá, de nem hinném h bírják.
az nj-nek az is csoda ha bejut a playoffba

Kuss!-magyarázta.

zaki
nem semmi, Nash kiosztott 16 asszisztot, O'Neal-nak meg 20-ból 16 dobása volt jó

Slow
a bajnok ott lapul a középmezõnyben...
😉

bocs ha beledumálok,de mintha amagic kicsit fegyelmezetebb játékosokat keresne.Talán így is értelmezhetõ a csere.No meg a szerzõdés.
A sunsról annyit hogy emlékszem egy ilyen dallas-féle rohanásra is ami aztán csak úgy kipukkant.Ez nash-rõl jut eszembe😊
Tuti biztos vagyok benne hogy õk nem lesznek bajnokok.Esetleg vita?
EOX
Csak nem föltámad a Hornets, a Kings után most a Knickset is megverték

Retteketet

MrSpock
Suns-Heat : 122-107!!!!
Megint parádéztak,hihetetlen mennyi kosarat tudnak dobni.
O'Neal-Stoudemire 34-34
Érdekes Suns csak 7 emberrel játszotta a meccset.

Go Jeff Go!!!!

Iori
Na RJ kidõlt a sorból, a NJ mehet a lottery pickért

I love this game!

McGrady
janem...csak vmi egyetem

Kuss!-magyarázta.

McGrady
miez a 2001 slam dunk contest a davkán?
ez NBA???????????????????????????????????

Kuss!-magyarázta.

McGrady
christie a torontóba nemtom mien volt😄
a sac-ba ott egész jó volt...bár mobley már a 99-00ás idénybe jobbvolt nála...akkor a houston jókis group volt.
mostmár kicsit kiöregedett mármint krisz

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
hát mobley az szinte tuti hogy többet ér...bár ha kriszti formában van õ is jól dob..legalábbis pár évvel ezelõtt...
szerintme mobley már a houstonba is jó volt..jó keze van..

McGrady
Kriszinek nincs rossz védekezése, bár Mobley sztem töbet ér...Mobley jól dob

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jah, a mostani tehetségeknek...

Kuss!-magyarázta.

KG21
sztem is rosszul jártak. Idén Kriszti nagyon leszállóágba került, Mobley-t jobbnak tartom nála, ponterõsebb, bár lehet Dögnek jobb a védekezése.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Iori
sztem Amaré azért még nem ért fel egy KG,Duncan szintre...Õk már évek óta vannak ott és ráadásul mind a SAS és a Twolves erre a két játékosra épít, míg a Sunsnál ez nem annyira nem egyértelmû,és Duncan meg KG mellett nincs se Nash se Marion. Tényleg nagy játékos már most ,de annyira nem szimpi mert qrva nagy pofája van a gyereknek.

I love this game!

Tmacy
hát dög krsizti se rossz..de mobleyék többet érnek!!
az a twolves -s uns meccs télleg jó volt..
az elején még jól jáccot a twolves szerintem..
a többit már elmondtátok 😊)
szerintem amare lassan most is jobb mint duncan...

McGrady
naneeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dög Christie-ért?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
tavaly, a jobboldali videknél elég volt,ha volt 1 real one playered.
mostmá ien buzi inside card vagy mi kell pff

Kuss!-magyarázta.

Iori
Trade:

Mobley+Bradley ---> Christiért

szvsz a magic szó szerint ****szta ezt a tradet...

I love this game!

Hali!Nemtudjátok véletlenül hogy hogy lehet az nba.com on megnézni a kis videókat! VAgy csak fizetve megy?

McGrady
nemrég regeltél...akkor nem vagy béna😊

Kuss!-magyarázta.

megvan már bocsi,köszi
hol a fórum menû?emlékszem egyszer láttam mikor volt egy üzim és akkor be voltam lépve.De most semmisincs itt bal oldaon
Slow
http://www.sg.hu/forum.php

itt a fórum menüben van olyan, hogy privát