11113
\'NBA\'
  • McGrady
    lol semmi baj :))
    csak tájékoztató képp mondtam :)
    bele kéne néznem az állásokba eddig nemnaon követtem az nba-t...mármint a mostani seasont :)
  • Monoton
    én csak a bannert olvastam
  • Monoton
    ok bocs!
  • McGrady
    fogja közvetíteni a sport 1 de majd csak később olvass vissza már volt róla szó
  • Monoton
    egyébként a sport tv miért nem közvetíti?
  • Monoton
    tud valaki valamilyen oldalt ahol online lehet nézni nba meccseket!?
  • KG21
    ha lenne a héten, ahogy mondták korábban, már ki lenne írva a TV műsorban :(
    Szal csúsznak, de azért sztem még lesz NBA, csak később. Sajnos én is csak annyit tudok, hogy ez a Potecz Judit azt mondta lesz. Meg a Faragó az NFL alatt. Csaknem a levegőbe beszéltek már
  • KeKKSZike
    Mostmár én is csak azt mondom, hogy... Hiszem ha látom! Mert mostmár egyre kevésbé hiszek benne, hogy lesz közvetítés. :D

Addig is minden nap megnézem az NBA.com-on az összefoglaló videókat! :D DET - DAL meccs kemény volt, nem gondoltam volna! :D HAJRÁ DETROIT!
  • Iori
    állítólag az amcsik vmit szöszmölnek a részletekkel, de a fontosabb dolgok már levannak fixálva
  • Iori
    google
  • Palinko
    kellene egy rajz a kosárlbdapályárol.gondolom minden adattal.(milyn magasan van a gyűrű,milyen széles a pálya,milyen hosszú,a 3 pontos vonal adatai stb.)
  • FrezeR
    még mindig semmi hír
  • KeKKSZike
    Az az in is rossz... Sport 1-2 TV

Megnéztem november 23.-áig a műsort a Sport1-en és a Sport2 is, és NINCS egy NBA meccs se... :(
  • zaki
    #4521... reméljük...
  • KeKKSZike
    Én is szoktam nézni az összefoglalót az NBA.com-on! De most nem értem már ezt az egészet!! Sport 1 vagy Sport 2 mikor fogja már közvetíteni a meccseket?
  • egypszichonauta
    ja az nba.comon minden meccs összefoglalója ott van+napi top 10...az espn.comon is vannak összefoglalók,jók ezek de milyen jó lenne már végre magyarul egy egész meccset végignézni
  • FrezeR
    oké köszi, meglesem
  • KG21
    semmi sem kell hozzá, csak szélessávú net, meg mediaplayer www.nba.com
  • FrezeR
    hmm, akkor lécci mond el merre található és mi kell hozzá:) le is lehet szedni őket?
  • KG21
    viszont NBA.comon nagyon jók a videók. Minden nap a meccsek összefoglalója és az egész NBA TV daily oda van téve streamen. Ezért nincsenek idén erről a műsorról torrentek.
  • FrezeR
    tudom, de legalább több mint a semmi
  • Iori
    hát az a heti két meccs csak nagyon jó indulattal nevezhető annak, 1órás program abból 20 perc reklám és kivágják a felét legalább
  • FrezeR
    egyébként a DSF-en sehol nem látok NBA közvetitésre utaló jeleket. nem tudom itt ki tudja fogni, de eddig ők mindig adtak heti 2 mérkőzést. most meg semmi...ez elég gáz egy ilyen nagy sport csatornától
  • zaki
    hát, ha ő télleg mondta, akkor már elhiszem
  • FrezeR
    azt hallottam, de tudod én hiszem ha látom :) a remény adott
  • Iori
    ja, de tegnap farago az NFL kozvetites alatt mondta hogy lesz NBA
  • FrezeR
    a múltkor még 16.-a volt :( remélem ez semmi rosszat nem jelent
  • Iori
    nov. 21 a legujabb info
  • egypszichonauta
    na tud vki vmit hogy mikor lesz közvetítés?
  • precision
    Köszi :)
  • zaki
    boldog szülinapot, igaz tegnap volt :)
  • Slow
    bannerrel az van, hogy a chello még mindig nem állította visza az állapotot, így a fenti linket nem bírom elérni...
    aki tudja pls linkelje be innen
  • Slow
    Davka-n is beindult az élet... már megnéztem 2 meccset...:) hiányzott ;)
  • egypszichonauta
    úristen tényleg tuti hogy lesz nov 14től?egészen meghatódtam hogy újra fogok látni teljes meccseket,me pl.az espn.comon néztem összefoglalókat de az nem olyan
  • KG21
    jah, látom már nincs ott
  • Anthony001
    Nekem nem megy:S
  • FrezeR
    köszi a linkeket
  • KG21
    NBA TV Daily 11 06
  • KG21
    nbaTV dailyt sajna nemtok én sem, de itt a fórumba mindig linkelnek napi összefoglalókat
    mixmakers
  • precision
    Köszi srácok :)