11113
-
#4548 lol semmi baj :))
csak tájékoztató képp mondtam :)
bele kéne néznem az állásokba eddig nemnaon követtem az nba-t...mármint a mostani seasont :) -
Monoton #4547 én csak a bannert olvastam -
Monoton #4546 ok bocs! -
#4545 fogja közvetíteni a sport 1 de majd csak később olvass vissza már volt róla szó -
Monoton #4544 egyébként a sport tv miért nem közvetíti?
-
Monoton #4543 tud valaki valamilyen oldalt ahol online lehet nézni nba meccseket!? -
#4542 ha lenne a héten, ahogy mondták korábban, már ki lenne írva a TV műsorban :(
Szal csúsznak, de azért sztem még lesz NBA, csak később. Sajnos én is csak annyit tudok, hogy ez a Potecz Judit azt mondta lesz. Meg a Faragó az NFL alatt. Csaknem a levegőbe beszéltek már -
#4541 Mostmár én is csak azt mondom, hogy... Hiszem ha látom! Mert mostmár egyre kevésbé hiszek benne, hogy lesz közvetítés. :D
Addig is minden nap megnézem az NBA.com-on az összefoglaló videókat! :D DET - DAL meccs kemény volt, nem gondoltam volna! :D HAJRÁ DETROIT! -
#4540 állítólag az amcsik vmit szöszmölnek a részletekkel, de a fontosabb dolgok már levannak fixálva -
#4539 google -
#4538 kellene egy rajz a kosárlbdapályárol.gondolom minden adattal.(milyn magasan van a gyűrű,milyen széles a pálya,milyen hosszú,a 3 pontos vonal adatai stb.) -
#4537 még mindig semmi hír -
#4536 Az az in is rossz... Sport 1-2 TV
Megnéztem november 23.-áig a műsort a Sport1-en és a Sport2 is, és NINCS egy NBA meccs se... :( -
#4535 #4521... reméljük... -
#4534 Én is szoktam nézni az összefoglalót az NBA.com-on! De most nem értem már ezt az egészet!! Sport 1 vagy Sport 2 mikor fogja már közvetíteni a meccseket? -
#4533 ja az nba.comon minden meccs összefoglalója ott van+napi top 10...az espn.comon is vannak összefoglalók,jók ezek de milyen jó lenne már végre magyarul egy egész meccset végignézni -
#4532 oké köszi, meglesem -
#4531 semmi sem kell hozzá, csak szélessávú net, meg mediaplayer www.nba.com -
#4530 hmm, akkor lécci mond el merre található és mi kell hozzá:) le is lehet szedni őket? -
#4529 viszont NBA.comon nagyon jók a videók. Minden nap a meccsek összefoglalója és az egész NBA TV daily oda van téve streamen. Ezért nincsenek idén erről a műsorról torrentek. -
#4528 tudom, de legalább több mint a semmi -
#4527 hát az a heti két meccs csak nagyon jó indulattal nevezhető annak, 1órás program abból 20 perc reklám és kivágják a felét legalább -
#4526 egyébként a DSF-en sehol nem látok NBA közvetitésre utaló jeleket. nem tudom itt ki tudja fogni, de eddig ők mindig adtak heti 2 mérkőzést. most meg semmi...ez elég gáz egy ilyen nagy sport csatornától -
#4525 hát, ha ő télleg mondta, akkor már elhiszem -
#4524 azt hallottam, de tudod én hiszem ha látom :) a remény adott -
#4523 ja, de tegnap farago az NFL kozvetites alatt mondta hogy lesz NBA -
#4522 a múltkor még 16.-a volt :( remélem ez semmi rosszat nem jelent -
#4521 nov. 21 a legujabb info -
#4520 na tud vki vmit hogy mikor lesz közvetítés? -
#4519 Köszi :) -
#4518 boldog szülinapot, igaz tegnap volt :) -
#4517 bannerrel az van, hogy a chello még mindig nem állította visza az állapotot, így a fenti linket nem bírom elérni...
aki tudja pls linkelje be innen -
#4516 Davka-n is beindult az élet... már megnéztem 2 meccset...:) hiányzott ;) -
#4515 úristen tényleg tuti hogy lesz nov 14től?egészen meghatódtam hogy újra fogok látni teljes meccseket,me pl.az espn.comon néztem összefoglalókat de az nem olyan -
#4514 jah, látom már nincs ott -
#4513 Nekem nem megy:S -
#4512 köszi a linkeket -
#4511 NBA TV Daily 11 06 -
#4510 nbaTV dailyt sajna nemtok én sem, de itt a fórumba mindig linkelnek napi összefoglalókat
mixmakers -
#4509 Köszi srácok :)