NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az NBA legkisebb embere új pontrekordot állított fel az elõzõ játéknapon. Early Boykins a hosszabbításban gyakorlatilag egyedül fektette két vállra a liga egyik élcsapatát, a Seattle-t. A mindössze 165 centi magas irányító csapata 21 pontjából 15-öt vállalt a ráadásban, amire egyszerûen nem volt válasza a szuperszónikusoknak, a Denver Nuggets végül 116-110-re megnyerte a találkozót. Ezzel Boykins Butch Carter 1984-ben 14 ponttal felállított csúcsát adta át a múltnak, és írta be magát a profi kosárlabdázás történelemkönyvébe
NBA1.hu
menõ manó ez a csávesz 😄
NBA1.hu
menõ manó ez a csávesz 😄
nézem bazzeg ez a kis szépség pl csak 39 dolcsi, szal kb 8000FT <#wow2>#wow2>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
lelked rajta 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
milyen üzlet lenne má... rendelek pár csukát amiból, itthon meg másfélszereséért eladom, és még mindig olcsóbb lenne, mint itthon a boltban 😛
Ilyen lépõt keresek ha valaki látta már Bp-en kérem jelezzen

amúgy nem tetszik annyira, dehát ha KG ebben nyomja, akkor nekem ez kell <#vigyor5>#vigyor5>
nekem nike-k jobban bejönnek...
próbáltam régebbi Tmac cipõt az Árkádban az Adidas boltban, hát nem volt annyira meggyõzõ... stabil volt, de kicsit merev...
ez a lebron2 igen kényelmesnek tûnik...
na? hozol nekem LA-ból? 😉
szerintem sikered lenne ha 10 pár menõ csukával beállítanál 😉
próbáltam régebbi Tmac cipõt az Árkádban az Adidas boltban, hát nem volt annyira meggyõzõ... stabil volt, de kicsit merev...
ez a lebron2 igen kényelmesnek tûnik...
na? hozol nekem LA-ból? 😉
szerintem sikered lenne ha 10 pár menõ csukával beállítanál 😉
van valami fejlõdés a váci utcai footlocker-ben? volt valaki mostanában? én nyáron voltam, de körbe kellett röhögnöm õket a választék/ár miatt...
ez mi ez KG?
ez mi ez KG?
különben nekem nem nagyon tetszettek ezek a csukák... Vc4 tetszik, de a Tmac4 jobb <#papakacsint>#papakacsint>
eddig nem nagyon érdekeltek a csukák, de kezdtek itt megfertõzni a hanyatló nyugat ópiumával 😊))
na hát ennél nagyobb elõnye senkinek nincs😊
én kérek egy 45-ös lebron2-t!!!! fekete-pirosaaaat!
köszi
😉
én kérek egy 45-ös lebron2-t!!!! fekete-pirosaaaat!
köszi
😉
Nike is kijött pár új darabbal, nézzétek meg...
http://www.nike.com/nikebasketball/usa
persze ezeket sem lehet itthon kapni...
már kijött a VC4, 110 dollár=kb 22e FT, nálunk meg (leárazva!) 40 ropiért árulják a VC3-at...
komolyan nincs a világon még egy ilyen láma fac kereskedelem...<#mf3>#mf3>
http://www.nike.com/nikebasketball/usa
persze ezeket sem lehet itthon kapni...
már kijött a VC4, 110 dollár=kb 22e FT, nálunk meg (leárazva!) 40 ropiért árulják a VC3-at...
komolyan nincs a világon még egy ilyen láma fac kereskedelem...<#mf3>#mf3>
Nekem jó lenne ez is 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
szegény csávesz...de 3-4 meccs nem a világ..de most legalább biztosra lehet tudni ,hogy nem döntik meg a Chicago 72 - 10 -es rekordját!
"After a bruised thigh kept him out of the Suns' last two games, Nash has now suffered another set back that may have him out longer than expected. In practice on Tuesday, back up point guard Leandro Barbosa stepped on Nash's foot causing Nash to experience back spasms. Even after an hour of treatment, Nash was still feeling obvious discomfort. Head Coach Mike D'Antoni said that if the pain did not subside, he may have to rest the veteran for a few extra games."
comsérülése volt, mostmeg edzésen a hátát húzta meg, szal pihentetni kell még legalább 3-4 meccset valszeg
comsérülése volt, mostmeg edzésen a hátát húzta meg, szal pihentetni kell még legalább 3-4 meccset valszeg
Suns megint kikapott, sorozatban ez már a 4. (vagy 3.?) Nash nélkül nincs fast break, egyértelmûen meglátszik hogy SN nélkül ez a csapat teljesen más; most Barbosa is lesérült, ugy tûnik JJ megint játszhat PGt, sok sikert neki...de a végére ugyis kipukadnak szvsz
I love this game!
azta..Seattle-t elverte a Denver hosszabbítás után..
Earl Boykins a hosszabbításban 15 pontot dobott!
Earl Boykins a hosszabbításban 15 pontot dobott!
tudtok nekem tréli képet belinkelni??ami lehetõleg nagy legyen!
mer egy 2 x 3cm-est sikerült nyomtatnom csak szerintem az az osztálydíszítésben nem lesz túl jó 😊<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
mer egy 2 x 3cm-est sikerült nyomtatnom csak szerintem az az osztálydíszítésben nem lesz túl jó 😊<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>