11113
-
#4588 dec 15?? hát jól elcsúsztak vele :(( -
Monoton #4587 -
#4586 dec 15 suns-dallas --> sport1 (vagy 2) -en
(most mondta a faarcú csaj) -
#4585 hol nézed az összefoglalót? és mikor? -
#4584 Én láttam Clippers meccset, a Wolves elleni hosszabításost. A Clips évről évre jobb lett, és mostanra beértek a fiatal tehetségek. Brand elképesztő, minden évben valami új mozdulatot ad a játékához, én a top5 PF közé sorolom. Chris Kaman végre nem sérült, és elég jól játszik. Cassellt idén már nem fertőzi a Spree vírus, és pont egy ilyen veterán kellett a fiataloknak, hogy rutin is kerüljön az egyvelegbe. Én ebben látom a sikert. Nameg ottvan még Corey Magette is, sztem nem kell bemutatni. Vicces volt, hogy a közvetítés alatt mutatták azokat a sztárocskákat, akik átpártoltak a Lakers meccsekről:)) (Billy Crystalra emlékszem konkrétan) Szal ők lettek a jobbik LA csapat mostanra. -
#4583 jah, igen... Clippers-Cassel... döbbenet :) sajni nemláttam még idén clippers meccset, de tuti, hogy jól összerakott csapat, mert sztárjuk nem sok van... (pontosan: nem egészen egy...;)) -
#4582 én csak azért írtam amit írtam lakersről, mert sztem már nem eredményes az olyan csapat, amit egy ember húz...
és szerintem nem bénábbak Kobe mellett a többiek, mint a nba "nagyátlaga", nem kéne erre fogni...
egyszerűen nincs kialakítva modern kosarazás... "régi" az edző ;) -
#4581 jól jön ez a lékersz...
nekem a torontó bénázására vígasz :) -
#4580 és szerinted melyik csapatban lenne jó helyen? én remélem, hogy vált és nem azokra hallgat aki szerint örökké egy klubbnál szolgálni az igazi nagy dolog. ami szép meg dicséretes de vajon megéri e egy nem ütőképes csapattal? kétlem... -
#4579 én nagyon szeretném, hogy váltson, mert ebben a minisotában sosem lesz bajnok. Cavs meg csak addig marad jó, amig Z meg nem sérül, ami szinte mindig bekövetkezett az utóbbi években. -
#4578 na ja van benne valami. kell a változás:) -
#4577 Én örülnék ha Netsbe menne! :D Jó a Cavs, csak nekem vmiért nem szimpi! :D Amúgy KG-nak szerintem már jót tenne egy kis változatosság, mint Bryant-nak is!
-
#4576 a Cavs is jól nyomja. 8 győzelem zsinórban! s a nagy kérdés vajon KG elhagyja e a csapatát? mit gondoltok? -
#4575 Örömmel látom, hogy fellendült a topic! :D
Lehet, hogy igazatok van abban, hogy Kobe önző, de szerintem hatalmas tehetség, félelmetes, hogy miket tud csinálni. Én ugye az összefoglalókat szoktam nézni és csak ámulok-bámulok! Jordan-t látom benne. LeBron James-t NEM szeretem, nem tehetek róla. Nekem Ő (egyenlőre) unszimpatikus.
Én amúgy New Jersey Nets, Denver, de főleg DETROIT drukker vagyok! :D Spurs-t meg nagyon utálom! :D -
#4574 vmi újjabb hír közvetítésekről?kobe-t nem szidni me jó játékos tény hogy a csapattársai gyengék,szerintem az idei év mvp-je wade lesz,nézem minden nap az összefoglalókat és amit ő művel... -
#4573 azért O'Neal -el, Fisherrel egész jól elvolt...csapatjátékos ő, ha jó játékosokkal van körülvéve -
#4572 hát igen ők ketten sem semmik.főleg Odom. de a többiek,hát nem tudom -
#4571 tavaly emlékszem azon derültem, hogy mialatt Kobi sérült volt Odom, meg Butler milyen jól kezdett játszani:)) -
#4570 azért Odom pl nem lenne olyan rossz, csakhát nem sűrűn kap labdát őszentségétől -
#4569 hat Divac,biztos nem a legnagyobb durranás.nem tudom,akkor hogy játszik a Lakers,ha nincs a pályán Kobe,akkor vállna el,hogy kinek van igaza. -
#4568 Nem az a baj, hanem az h pancserokkal van körülvéve -
#4567 mert Kobi egyszemélyes csapatnak képzeli magát -
#4566 ha Kobe jol jatszik,akkor miert kell vani 5 evet? :( -
#4565 egyetlen vigaszom a wolves bénázására, hogy a Fakersz mégszarabb :DD -
Monoton #4564 :) ja -
#4563 mondjuk nem igazán értek a kosárhoz, de nagyon érdekel....
teccik ez a sport, de sajna nem próbálhatom ki, mert az egész hetem tele van, meg ilyenek...mondjuk most van rá lehetőségem legalább megismerni.
Úgye??
-
Monoton #4562 az mondjuk igaz hogy a csomagok ára rohamosan nő Mo-on!
Mondjuk én bajai vok., és itt kb. 5éve volt utpljára kártya árus! -
#4561 Idén szerintem BIZTOSAN nem! :D
Én se gyűjtöm már a kártyákat, de nekem is megvannak még a régiek! :) Mostmár nincs rá pénzem, hogy 4000FT-os kártyacsomagokat vegyek! :D -
#4560 majd ha nem lesz ott a Kobe és lesz egy modern edzőjük... ;)
kb 5 év múlva :) -
#4559 mikor lesz már a Lakers a bajnok?:( -
#4558 Gyűjteni már nem gyűjtöm, de a régiek megvannak még kb 500 db kártya. Nemtom, hogy érnek e valamit :) -
Monoton #4557 Amugy vki gyűjti még a kosaras kártyákat? -
#4556 Nyugaton a 13. a Lakers! Kobe megszórja a magáét rendszerint, de hát egy ember nem tud meccset nyerni... -
#4555 mar tudsz -
#4554 oh...levok maradva :(
mikor lehet szavazni allstarra? Lol -
Monoton #4553 és a lakers
? -
#4552 én innen szedtem cuccost: Davka BT -
#4551 Most zsinorba elvesztettek pár meccset, pedig nagyon jól kezdtek a srácok! Sajnos Carter megsérült a legutóbbi meccsen, remélem, hogy nem komoly! :D Szegény Atlanta... HAJRÁ DETROIT! IDÉN MEGINT BAJNOKOK LESZNEK! :D -
#4550 hohó! New Jersey nyolcadik, csak így tovább jó lenne ha legalább rájátszásba bejutnának :) -
Monoton #4549 hát én sem!
de szívesen nézném!
torrent oldalt tud vki?