11113
\'NBA\'
  • Slow
    áhh, Kobe a két Wallace-t is "megállítaná" :P

majd csak figyeljétek meg, hogy nem lesz rendes csapata, mert amit csinál, az mindenkit degradál és, ha nem hajt egy csapat és nem hisz magában, abban tökmindegy, hogy ki a szuperhátvéd...
  • 5w0rdf15h
    Ha mondjuk elmenne a Detroitba na az lenne aztán LOL ott akkor megállíthatatlanok lennének a két Wallaceszal :DD
  • Slow
    igen, itt kettéválik a szemlélők véleménye: Kobe egy jobb csapattal (lehetőleg egy védekezőgépezettel), vagy a Lakers Kobe nélkül...

TMac se csinált nyarat, amikor egyedül nyomta (ugyanilyen jól, mint Kobe most)

jah, és Jordan még kb ok (de azért nem ok, mert akkoriban ez a stílus hatékony volt, a szabályok meg az újdonsága miatt, ma pedig nem működik), de Magic Johnson... az nagyon nem, szerintem legalábbis, ő egy művész volt, értette a kosárlabda "lelkét"... ;)
  • KeKKSZike
    "Hiába érezte úgy a Lakers-szurkolók többsége, Kobe Bryant révén szinte Michael Jordan vagy Magic Johnson reinkarnációja tért vissza a kosárlabdapályára, a sztár 46 pontja ezúttal kevésnek bizonyult a New Jersey Nets ellen."

Nem csak én gondolom így!! Bryant egy jobb csapattal...
  • KeKKSZike
    Megnéztem az összefoglalót!! Azért félelmetes, hogy hogyan szórta a hármasokat! :D Nem is a hármas vonalról, hanem még +1 méter!! Én a NJN-nek dtukkoltam, szóval örültem, hogy nyert a Nets, de azt kell ismerni, hogy Kobe napjaink egyik, hanem a legjobbja!!
  • KG21
    és ez mit bizonyít? rávágott mindent ami a kezében volt, és kikaptak. 36 kísérlet a mezőnyből, nevetséges.
  • egypszichonauta
    tessék ha már kobe-nál járunk,vasárnap dobott a nets ellen 46 pontot de így is kikaptak,(a másik oldalt kidd 35öt(!))
  • Iori
    ja, sztem az sokat mond hogy még AInél is többet vállal :)
  • Slow
    kár ilyeneket mondani, hogy nincs olyan kvalitású játékos, mert ezt nem derül ki, hiszen Kobe dob el mindent...
  • KG21
    Lamar Odomnak érdekes módon Miamiban még 17 pontos átlaga volt. Aztán most visszaesett 14 pontra, pedig egészen eddig évről évre fejlődött. Az állítás szerintem tehát így helytálló:

a jelenlegi Lakers keretben nincs olyan kvalitású játékos aki legalább egy 15.0 pontátlagot el tudna érni, MERT Bryant ennyit vállalkozik
  • KeKKSZike
    KG21: Van abban is igazság, amit mondasz, de... Gondolj csak bele! Ha Bryant nem vállalna ennyit, akkor hol lenne a Lakers? Még ittse... :D :D :D

DET nagy meccset nyomott WAS ellen!! Sajnos kikaptak, de én még mindig azt mondom, hogy hajrá DETROIT! :D
  • banok
    én azt gondolom, hogy a jelenlegi Lakers keretben nincs olyan kvalitású játékos aki legalább egy 15.0 pontátlagot el tudna érni. Ezért vállalkozik ennyit Bryant.
  • KG21
    én pedig azt mondom, ha Kobi csak a felét dobná el a sok örült triplának, és egy kicsit a többieket is hagyná érvényesülni, már lenne 1-2 társa, és még a rájátszás is meglenne. érdemes volt figyelni, mit mondott a kommentátor. Senkinek eddig soha nem volt ennyi mezőnykísérlete, mint Bryantnek. Szeret dobálni az ürge, de többségében ez a csapat kárára megy.
  • 5w0rdf15h
    Ez télleg nem semmi volt a mi Kobe csinált, úgy szórta a 3 pontosokat mind más a büntetőket, egyszerűen nem tudták fogni :DDDDD ha lenne 1-2 társa akik csak a felét csinálnák amit ő megint lenne vmennyi esélyük a rájátszásban..
  • KeKKSZike
    http://www.nba.com/

Itt megtudod néni az összes meccs összefoglalóját, én is itt szoktam!
  • Monoton
  • Monoton
    és én nem láttam!
  • KeKKSZike
    Gyerekek... Amit Kobe csinált a SEA ellen!! Hát azért az valami félelmetes... Nagyon tud ez a Bryant!!
  • Monoton
    oppps bocs tényleg
    csak azt hittem te valami másról beszélsz!
  • precision
    ehh, hát nem erről beszéltünk végig? :D
  • Monoton
    mikor?
    hol?
  • precision
    jó hírek...végre nba a tvben :)
  • Monoton
    Leszrom mivel van tele a ládájuk!
    De azért válaszolhatnának!
  • FrezeR
    igen kb én is heti 2 meccsre saccolom. az szupi lenne:)
  • egypszichonauta
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeee végre!!!! qrva nagy örömmel töltött el mikor megláttam a nemzeti sport.hu-n a cikket
  • zaki
    gondoltam már tele van a padlásuk a zilyen levelekkel
  • Monoton
    Na én meg pont tegnap írtam a sport1 nek hogy lesz-e NBA közvetítés!
  • KG21
    Egy évnyi szünet után visszakerül az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) a Sport TV képernyőjére.

Miután az NBA képviselőivel sikerült megegyeznie a televízió elöljáróinak, így a magyar szurkolók, akik érdeklődnek a világ első számú ligája iránt, az alapszakaszból harminchat, a rájátszásból tizennégy mérkőzést láthatnak.

Továbbá képernyőre kerül még döntő összes találkozója, és az All-Star gála is.

Nemzeti sport onlineról az info

Ti hogy számoltok? Sztem ez heti kettő lesz, de nem gondoltam át, csak saccolok
  • zaki
    nem tudom, én csak a témát nyitottam meg :/
  • Slow
    na jah :D

(cseréltesd ki már léccci a bannert vazze, te vagy a témagazda, nem? hö? ;))
  • zaki
    ok, rendben, thx. hátha kibírtuk majd másfél év nba nélkül, akkor az a 3 hét semmi nekünk :D
  • Slow
    konkrétan azt mondta a bőr, amit leírtam... dec 15, suns-dallas...
  • FrezeR
    nah végre ez már valami:)
  • zaki
    azé nem mondtam időpontot, mert csak azt írták hamarosan...

de reméljük nem kell dec 15-ig várni
  • Tmacy
    énis láttam az NBA reklámot és tökre felvidultam!
    De időpontot nem mondtad csak azt hogy hamarosan,bár ez a december 15 amit mondtál még elég sokjá lesz :(
  • KeKKSZike
    Nagyon örülök én is,hogy tudunk majd NBA meccseket nézni a TVbe! De az méég 3 hééét! :(
  • Slow
    photoshop, meg imageready
  • Palinko
    melyik progival csináltad? nekem tetszik
  • Slow
    na akkor aki teheti pls cserélje le a bannert erre.
    köc ;)
  • zaki
    ÉS IGEN! MOST LÁTTAM A SPORT2N EGY NBA-S REKLÁMOT, AZT ÍRTÁK, HAMAROSAN

szal már télleg tuti